AntenniTV.fi

Web Name: AntenniTV.fi

WebSite: http://www.antennitv.fi

ID:264376

Keywords:

AntenniTV,fi

Description:


F9: The Fast Saga Elisa Viihde Viaplayssa

Fast & Furious 9: The Fast Saga on katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa.

Dom Toretto elää rauhallista elämää Lettyn ja tämän pojan, pikku Brianin, kanssa tiedostaen vaaran aina vaanivan horisontissa. Tällä kertaa tämä uhka pakottaa Domin kohtaamaan menneisyytensä synnit.

Tilaa Elisa Viihde Viaplayn sisältävä V series & film tai V premium -kanavapaketti.

V series & film -kanavapakettiin

Maksu-tv-korttijärjestelmää on päivitetty

Teimme huhtikuussa maksu-tv-korttijärjestelmään päivityksiä, jonka aikana päivitimme myös AntenniTV-kortit.


Mikäli maksu-tv-kortti ei ole ollut kiinnitettynä televisioon tai (maksu-tv-kortillinen) TV päällä 25.-26.4.2022 välisenä aikana, päivittyy kortti automaattisesti seuraavan kerran, kun maksu-tv-kortti ja TV ovat käytössä. Tällöin maksu-tv-kanavien aukeaminen saattaa kestää useita tunteja, mikä on hyvä ottaa huomioon maksu-tv-kanavia katseltaessa.

Lue lisää

Ukrainankielisiä lastenohjelmia antenniverkossa

Nickelodeon Ukraine Pluto TV löytyy nyt antenniverkon maksu-tv-kanavapaikalta 46. Kanavan katselu ei edellytetä voimassa olevaa AntenniTV:n maksullisten kanavapakettien tilausta, mutta sen katsomiseen tarvitaan AntenniTV-kortti.

Nickelodeon Ukraine näyttää kellon ympäri ukrainankielisiä lastenohjelmia kaikenikäisille lapsille. Kanava on tarjolla vähintään 3.7.2022 saakka.

Tutustu muihin lastenkanaviin

Formula 1 -kausi on käynnissä

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa V sport -kanavilla ja Elisa Viihde Viaplay -palvelussa. Näet kaikki kilpailut suorana suomenkielisellä selostuksella, sekä runsaasti ohjeisohjelmaa kauden aikana.

V premium -kanavapakettiin

Tekninen häiriö asiakaspalvelun puhelinjärjestelmässä.

Asiakaspalvelun puhelinjärjestelmässä on havaittu tekninen häiriö joka voi vaikuttaa puheluiden vastaanottoon. Asiaa tutkitaan parhaillaan.


AntenniTV tekee sen helpoksi


Oletko miettinyt, millaista tv:n katselu olisi jos se olisi taas… yksinkertaista? Kun haluaisit katsoa jotain, niin katsoisit – ilman odottelua, nettisovellusten käynnistämistä ja epämääräistä säätämistä. Tätä on AntenniTV: pomminvarmaa, huippulaatuista tv-viihdettä suoraan televisiossasi, yhden napinpainalluksen päässä.

Laajan blank" href="https://www.digita.fi/antennitv/vapaat-kanavat-ja-vastaanotto/">maksuttomien kanavien tarjonnan lisäksi AntenniTV tarjoaa huippukattauksen maksullisia sisältöjä ja kanavia. Tällä sivustolla voit tutustua AntenniTV:n maksulliseen tarjontaan ja tilata haluamasi kanavapaketit suoraan televisioosi.

Tutustu ja nauti – alta löydät parasta viihdettä antenniisi!

V premium

V premium on laadukkaan viihteen paketti, joka täyttää kaikkien toiveet huippu-​urheilusta uutuuselokuviin, sekä palkituista dokumenteista aina lastenohjelmiin. Formula 1:n lisäksi tarjolla on mm. maailman parhaat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat (esim. NHL, Valioliiga, Bundesliiga). Tällä paketilla viihdytetään takuuvarmasti niin penkkiurheilijat kuin suurimmat viihteen ystävät!

39.95

€/kkLue lisää & Tilaa

Ihan Kiva

Ihan Kiva on 8 kanavan kätevä paketti: se riittää moneen, muttei ole mihinkään liian pieni. Ja ihan varmuuden vuoksi voit vaihtaa paketin sisällön kuukausittain.

15.95

€/kkLue lisää & Tilaa

C More Total+

C More Total+ on penkkiurheilijan, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti. Katsottavaa on koko perheelle urheilusta (mm. WRC, Mestarien liiga, MM-jääkiekko, Liiga, La Liga ja CHL) suosittuihin alkuperäissarjoihin.


Tilaa C More -paketit kätevästi C More -suoratoistopalvelun kylkeen ja saat AntenniTV:n kanavapaketit osaksi tilaustasi. Näin voit itse valita milloin ja missä katselet sisältöjä – kotona tv:stä tai reissun päällä vaikkapa puhelimella!

39.95

€/kkLue lisää & Tilaa Katso kaikki kanavapaketit

AntenniTV tekee maksu-tv:n katselusta helppoa

Saat jatkossa kaikki parhaat maksulliset kanavat helposti suoraan AntenniTV:hen. Tarjolla on jo suurin osa halutuimmista sisällöistä, minkä lisäksi laajennamme tarjontaamme jatkuvasti. Tutustu ja lue miten homma toimii!

Lue lisääAsiakaspalvelu

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

 

Asiakaspalvelu / puhelin

Avoinna ark. 9-16

0800 181 181Häiriötilanteet

Tarkasta häiriötilanteet ennen yhteydenottoa.

 

Vika- ja häiriötiedot

AntenniTV-brändin omistaa ja operoi Digita Oy.

digita.fi

TAGS:AntenniTV fi

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Fieldeye - Agricultural Informat

  Fieldeye Home Product Clients Login

The Szofi Group

  The Szofi Group Szofi Algorithmic Research Computer Science Szofi Ecograph Data Science Szofi Press Publishing Press Co

Soproni Pe

   toggle menu

SZIN-Szociálpolitikai Innováci

  × Szociálpolitikai Innováci

Címlap - HM Zrinyi Nonprofit Kf

  &times;FőoldalTérképészetSokszorosításZrínyi KiadóKommunikációKarrierWebáruházKüldetésünkA MI KÜLDETÉSÜNKMunkatársaink szakértelme

Teva Finland Oy ammattilaisille

   Hyppää sisältöön Ammattilaiset | Itsehoito |

Private Label Energy drinks, Bot

  PRIVATE LABEL ENERGY DRINKSOUR BRANDSOUR FACTORYCONTACT US❮❯ PRIVATE LABEL ENERGY DRINKFROM ONE OF EUROPE'S MOST

KÖVA-KOM Nonprofit Zrt.

  FőoldalCégünkrőlKapcsolatÜzenőfalÖnkormányzati tulajdonú ingatlanok elidegenítéseNagykőrös Város Önkormányzat Képviselő-testületén

Patria Corporate Finance

   Menu Zav&#x159;&#xED;t

Mosole Corrado Srl impermeabiliz

  CONTATTACI: 0422 686118 info@mosolecorradosrl.com HOME AZIENDA

ads

Hot Websites