MailHook - Hírlevélküldés, egyszerűen. Próbálja ki!

Web Name: MailHook - Hírlevélküldés, egyszerűen. Próbálja ki!

WebSite: http://www.mailhook.hu

ID:264517

Keywords:

lk,ld,MailHook,rlev

Description:


Hírlevél több ezer embernek néhány kattintással?

Velünk lehetséges!

Szolgáltatásaink

Újdonságok


Saját SMTP szerver használata

Több ügyfelünk kérte, hogy saját SMTP szervert használna a MailHook Hírlevélküldő szoftverből indított hírlevelek kiküldéséhez.
Kértétek, megcsináltuk.

Időzítéspercre pontosan

Csúcs vagy, mert azt is nyomon követed, hogy ügyfeleid többsége percre pontosan mikor nyitja meg a leveleit. Hát persze, hogy a Te kedvedért született meg egyik újdonságunk: Mind az egyszeri hírlevélküldésben mind a hírlevélfolyamban megadhatod, hogy adott napon hány óra hány perckor menjen ki az email.

Bankkártyás fizetés

Mostantólfizethetedegyszerűen bankkártyával a hónap (vagy a fizetési periódus) elején e-mailben kiküldött díjbekérőt. A bankkártyás fizetés után közvetlenül e-mailben érkezik meg a számla a befizetésről. Új ügyfelek szintén bankkártyával indíthatják a szolgáltatást, nincs szükség a továbbiakban külön kézi engedélyezésre, így fizetés után azonnal használható a kért szolgáltatás. Az online fizetést a Barion biztosítja.

Domain technikai beállítás ellenőrzése

Spam mappa. Áldás és átok. Igazi kötéltánc, hogya megírt hírleveled ne a spam mappában landoljon. Ez az új funkció ebben segít: ha valaki saját domain alól (pl. hirlevel@sajatdomain.hu) küldi ki az emailt, akkor ellenőrzi a domain SPF beállítását. Ennek hiányában a levelek nagy része SPAM mappába megy, vagy meg sem érkezik a címzetthez.

Árfixálás

Hú, micsoda mázli, hogy régi ügyfelünk vagy. A tavalyi áron kapod az idei, még jobb szolgáltatásunkat.
És Te? Micsoda mázli, hogy idén szerződsz velünk! Jövőre Te is az idei áron kapod a MailHook Hírlevélküldő szoftver használatát.

Mailhook hírlevélküldő funkciók - könnyítsd, pontosítsd a hírlevél marketinged


GDPR kompatibilitás

Profi vagy és hiteles, semmi kétség, hogy Üzletfeleiddel, leendő partnereiddel való kommunikációdban is figyelsz a jogszabályokra. Hírlevél küldő rendszerünk 2018.05.25. után GDPR kompatibilis működésre állt át.

Levélcsatolmány

Időnként küldenél árlistát, egyéb promóciós anyagot? Az üzeneteidhez csatolmányt is fűzhetsz, amellyel fontos dokumentumokat, reklámanyagokat juttathatsz el ügyfeleidhez.

Hírlevélfolyam

Minden hírlevél-feliratkozót a regisztráció pillanatától gondozni szeretnél? Van egy jó vevőcsalogató hírlevélsorozatod? Vagy tervezgeted egy ideje? Ne várj tovább! Állíts be előre időzített hírleveleket, amelyet a feliratkozás után sorban, a megfelelő időben automatikusan kiküldünk.

Átkattintások mérése

Profi vagy. Nem csak egyszerűen beillesztesz egy linket a hírleveledbe, hanem az is érdekel, hogy hányan kattintottak rá. A kiküldött hírlevélben elhelyezett linkek átkattintásait mi számoljuk neked. Két grafikonon követheted nyomon, hányan kattintottak összesen egy linkre, illetve hogy a hírlevélben melyik link mennyire volt népszerű.

Leiratkozók nyomon követése

Ajaj! Már megint egy leiratkozó. Ne pánikolj! Elemezz! A MailHook Hírlevélküldő szoftverrel lehetőséged van egy grafikonon nyomon követni, hogy egy adott napon hány felhasználó iratkozott le az adott hírlevélben kiküldött leiratkozó link segítségével.

Kiküldési és megnyitási grafikon

Kiment a hírlevél? Elolvasták az ügyfelek? A MailHook Hírlevélküldő szoftver egy diagramon mutatja, hogy egy adott napon hány e-mail került kiküldésre és abból hányat tekintettek meg.

Felhőalapú hírlevélszoftver

Ne telepíts, ne pazarold se az idődet, se a géped tárhelyét! A MailHook Hírlevélküldő rendszer bárhonnan elérhető. Nem kell semmit a számítógépedre telepíteni. Az üzemeltetés gondját átvállaljuk! Nincs szükség webmester segítségére a hírlevél küldéshez. Csak használd!

Több címlista kezelése

Ezt a hírlevelet azoknak, akik…, egy másikat meg azoknak , akik… Hírlevél-feliratkozóid rendezd címlistákba! Ezekből tetszőleges számút létrehozhatsz. Minden címlistához beállíthatsz egyéni profilt, amelyben minden szöveget testre szabhatsz. .

Hírlevélcímlista-profilok

Unalmas vagy épp nem elég elegáns az alapértelmezett rendszerüzenet? Írj jobbat a saját ügyfeleid részére!
A címlistaprofilok használatával testre szabhatod a hírlevélrendszerünk által megjelenített rendszerüzeneteket. (pl. feliratkozáskor, leiratkozáskor, leiratkozás megerősítésekor kiadott üzeneteket)

Hírlevélfeliratkozó űrlap

Jó marketinges vagy, a honlapod is kész. Már csak az hiányzik, hogy a potenciális ügyfeled ott helyben fel is tudjon iratkozni a hírlevélre. Egyetlen gombnyomással készíthetsz feliratkozó űrlapot bármely címlistádhoz, amely egyedi rendszerüzenetekkel rendelkezhet a címlista profilok által. Ezeket a hírlevélfeliratkozó űrlapokat villámgyorsan beillesztheted saját honlapodba. Így a honlapodon feliratkozók egyből bekerülnek a hírlevéllistádba.

SPAM-védelem

A generált feliratkozó űrlapok SPAM-védelemmel rendelkeznek, így kizárólag böngészőben megjelenített űrlap küldhető el. Ezzel megelőzhető, hogy gépi úton teleszemeteljék a hírlevélcímlistádat.

Tömeges címlista import

Na nehogy már egyenként kelljen bepötyögni a címlistámat az Excelből!! Még jó, hogy nem. Hírlevélcímlistáid feltöltheted egy CSV fájl importálásával. Csak nyilatkozni kell, hogy az importált hírlevél-feliratkozók e-mail-címei legális forrásból és nem vásárolt listából származnak.

Személyre szóló hírlevél

Szeretnéd a nevén szólítani ügyfeledet?
A hírlevél-feliratkozó egyén névadatait beillesztheted a hírlevélbe, így a hírlevél még személyesebb lesz. Köszöntsd nevén a hírlevél címzettjét, így üzeneted hatékonyabban jut célba!

Profi hírlevélszerkesztő

Hírlevélszerkesztő felületünk egyszerűen és hatékonyan használható. Igény esetén becsomagoljuk minden hírlevelét egy HTML keretbe, amely egységes megjelenést ad hírlevelének.

Magyar nyelvű felület

MailHook Hírlevélküldő rendszerünk egyszerűen kezelhető, szerethető magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkezik.

Segítsfejleszteni!

Igazi profi vagy. Már azt is látod, mi hiányzik Neked a rendszerünkből. Mi meghallgatjuk igényeid, lépj velünk kapcsolatba, ha ötleted van a hírlevélküldő szoftver továbbfejlesztésével kapcsolatban! Célunk, hogy ügyfeleinknek egy jól használható rendszert biztosítsunk, így a jó ötleteket beépítjük!

Telefonos támogatás!

Ott a sok súgófelület, valami mégis kifogott rajtad? Ne mérgelődj! Munkaidőben telefonos támogatást biztosítunk ügyfeleinknek! Ha elakadtál a hírlevélküldő szoftver használatával, hívj bennünket, és kollégánk segít megoldani a problémát!

Nálunk nincs hűségidő!

Szabad vagy, mint a madár! Bármikor felmondhatod a MailHook Hírlevélküldő program előfizetését, nem kötünk magunkhoz. Ügyfeleink enélkül is maradnak.

Visszajelzések


Cégünknek nagyon fontos, hogy ügyfeleinket gyorsan, pontosan és megbízhatóan tudjuk tájékoztatni, az adatvédelmi irányelvek tiszteletben tartása mellett. A MailHook rendszer előtt több mindennel próbálkoztunk inkább kevesebb sikerrel. A MailHook rendszer volt az első amivel tökéletesen elégedettek vagyunk. Könnyen megtanulható és jól átlátható (magyar nyelvű) kezelő felület, jól használható funkciók sok lehetőséggel. Egy év használat után úgy gondolom tökéletes választás volt cégünk számára.
KL Consulting Kft. klconsulting.hu
A MailHook hírlevélküldőt teljes elégedettséggel használom, gazdag funkciókínálata minden elképzelésemet megvalósíthatóvá teszi. Mindenkinek szívből ajánlom!
Már két éve használjuk a MailHook hírlevélküldőt, amivel mindig elégedettek voltunk. Nagyon szeretjük, hogy könnyen kezelhető, a statisztikák jól visszakövethetőek és az ügyfélszolgálat is mindig segítőkész. Már csak egy az UNAS rendszerével való szinkronnak örülnénk jobban.
Ledlámpaház ledlampahaz.hu

Válassz csomagjaink közül!


Marketing
csomag 7 700 Ft

/hó

Bruttó: 9 779 Ft/hó

10 felhasználó Korlátlan címlista 10 000 feliratkozó Korlátlan* hírlevél 300 MB médiatár 200 Ft/hó/100MB tárterület bővítés Emailes segítség Telefonos segítség MEGRENDELEM
Haladó
csomag 5 700 Ft

/hó

Bruttó: 7 239 Ft/hó

2 felhasználó Korlátlan címlista 5000 feliratkozó Korlátlan* hírlevél 200 MB médiatár 300 Ft/hó/100MB tárterület bővítés Emailes segítség Telefonos segítség MEGRENDELEM
Induló
csomag 3 900 Ft

/hó

Bruttó: 4 953 Ft/hó

1 felhasználó Korlátlan címlista 2000 feliratkozó Korlátlan* hírlevél 100 MB médiatár 400 Ft/hó/100MB tárterület bővítés Emailes segítség Telefonos segítség MEGRENDELEM
Ingyenes
csomag 0 Ft

havidíj

1 felhasználó 1 címlista 100 feliratkozó 1000 kiküldhető hírlevél < 100 MB médiatár Nincs tárterület bővítési lehetőség Nincs emailes segítség Nincs telefonos segítség 60 napos próbaidő KIPRÓBÁLOM * Amennyiben egy felhasználó aránytalanul kiugró mértékben használja a szerver kapacitásait, kezdeményezzük az egyedi árazású csomag kialakítását.

Fizess amíg használod
Nincs hűségszerződés, csak addig kell fizetned, amíg használod hírlevél küldő szolgáltatásunkat. A szerződést bármikor felmondhatod.

Fizetési feltételek
Az árak Magyar Forintban értendők. Bankkártyás fizetéssel vagy átutalással is rendezheted számláid. Amennyiben 15 napnál nagyobb késedelembe esel a fizetéssel, a hírlevél küldő szolgáltatást korlátozhatjuk. Több mint 30 napos késedelem esetén a szerződést felmondhatjuk.

Mit kell tenned?
Semmit nem kell letölteni. A hírlevél küldő rendszer telepítését és üzemeltetését is mi végezzük. Csupán a felhasználói feltételeket kell elfogadnod, és máris megkezdheted a rendszer használatát!

Kérje egyedi ajánlatunk!


Egyedi
csomag 10+ felhasználó Korlátlan címlista 10 000+ feliratkozó Korlátlan hírlevél 500 MB médiatár 200 Ft/hó tárterület bővítés Emailes segítség Telefonos segítség 1 óra távoli asztalos segítségnyújtás +36 000 Ft/hó 7/24 telefonos ügyelet AJÁNLATOT KÉREK
Kapcsolat

Bankkártyás fizetést a Barion biztosítja.


Elérhetőségeink


Felkeltettük érdeklődését, vagy kérdése van? Hívjon minket vagy küldjön e-mailt!

+36 (21) 2000-991

info@mailhook.hu

6000 Kecskemét, Kisfaludy utca 8., II/209

Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem

Süti („cookie”) Információ

Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
A „sütiket” az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, valamint az Európai Unió előírásainak megfelelően használjuk.
Azon weblapoknak, melyek az Európai Unió országain belül működnek, a „sütik” használatához, és ezeknek a felhasználó számítógépén vagy egyéb eszközén történő tárolásához a felhasználók hozzájárulását kell kérniük.

1. „Sütik” használatának szabályzata

Ez a tájékoztató a mailhook.hu weboldal „sütijeire” vonatkozik.

2. Mik azok a „sütik”?

A „sütik” olyan kisméretű fájlok, melyek betűket és számokat tartalmaznak. A „süti” a webszerver és a felhasználó böngészője közötti információcsere eszköze. Ezek az adatfájlok nem futtathatók, nem tartalmaznak kémprogramokat és vírusokat, továbbá nem férhetnek hozzá a felhasználók merevlemez-tartalmához.

3. Mire használhatók a „sütik”?

A „sütik” által küldött információk segítségével az internetböngészők könnyebben felismerhetők, így a felhasználók releváns és „személyre szabott” tartalmat kapnak. A “sütik” kényelmesebbé teszik a böngészést, értve ez alatt az online adatbiztonsággal kapcsolatos igényeket és a releváns reklámokat. A „sütik” segítségével a weboldalak üzemeltetői névtelen (anonim) statisztikákat is készíthetnek az oldallátogatók szokásairól. Ezek felhasználásával az oldal szerkesztői még jobban személyre tudják szabni az oldal kinézetét és tartalmát.

4. Milyen „sütikkel” találkozhat?

A weboldalak kétféle sütit használhatnak:

- Ideiglenes „sütik”, melyek addig maradnak eszközén, amíg el nem hagyja weboldalt.
- Állandó „sütik”, melyek webes keresőjének beállításától függően hosszabb ideig, vagy egészen addig az eszközén maradnak, amíg azokat Ön nem törli.

Harmadik féltől származó „sütik”:
Ezeket harmadik fél helyezi el az Ön böngészőjében (pl. Google Analitika). Ezek abban az esetben kerülnek a böngészőjében elhelyezésre, ha a meglátogatott weboldal használja a harmadik fél által nyújtott szolgáltatásokat.

Elengedhetetlen munkamenet (session-id) „sütik”:
Ezek használata elengedhetetlen a weboldalon történő navigáláshoz, a weboldal funkcióinak működéséhez. Ezek elfogadása nélkül a honlap, illetve annak egyes részei nem, vagy hibásan jelenhetnek meg.

Analitikai vagy teljesítményfigyelő „sütik”:
Ezek segítenek abban, hogy megkülönböztessük a weboldal látogatóit, és adatokat gyűjtsünk arról, hogy a látogatók hogyan viselkednek a weboldalon. Ezekkel a „sütikkel” biztosítjuk például, hogy a weboldal az Ön által kért esetekben megjegyezze a bejelentkezést. Ezek nem gyűjtenek Önt azonosítani képes információkat, az adatokat összesítve és névtelenül tárolják. ( pl: Google Analitika)

Funkcionális „sütik”:
E sütik feladata a felhasználói élmény javítása. Észlelik, és tárolják például, hogy milyen eszközzel nyitotta meg a honlapot, vagy az Ön által korábban megadott, és tárolni kért adatait: például automatikus bejelentkezés, a választott nyelv, a szövegméretben, betűtípusban vagy a honlap egyéb testre szabható elemében Ön által végrehajtott felhasználói változtatások. Ezek a „sütik” nem követik nyomon az Ön más weboldalakon folytatott tevékenységét. Az általuk gyűjtött információkban lehetnek azonban személyes azonosító adatok, amelyeket Ön megosztott.

Célzott vagy reklám „sütik”:
Ezek segítségével a weboldalak az Ön érdeklődési körének leginkább megfelelő információt (marketing) tudnak nyújtani. Ehhez az Ön kifejezett belegyezése szükséges. Ezek a sütik részletes információkat gyűjtenek böngészési szokásairól.

5. Tartalmaznak a „sütik” személyes adatokat?

A legtöbb „süti” nem tartalmaz személyes információkat, segítségével nem azonosíthatók a felhasználók. A tárolt adatok a kényelmesebb böngészésért szükségesek, tárolásuk olyan módon történik, hogy jogosulatlan személy nem férhet hozzájuk.

6. Miért fontosak a „sütik” az interneten?

A „sütik” szerepe, hogy kényelmesebbé tegyék a felhasználók számára a böngészést, hiszen a böngészési előzmények révén állítja be a felhasználóknak a reklámokat, tartalmakat. A „sütik” letiltása vagy korlátozása néhány weboldalt használhatatlanná tesz. A letiltott vagy korlátozott „sütik” azonban nem jelentik azt, hogy a felhasználóknak nem jelennek meg hirdetések, csupán a megjelenő hirdetések és tartalmak nem „személyre szabottak”, azaz nem igazodnak a felhasználó igényeihez és érdeklődési köréhez. Néhány minta a „sütik” felhasználására:

- A felhasználó igényeihez igazított tartalmak, szolgáltatások, termékek megjelenítése.
- A felhasználó érdeklődési köre szerint kialakított ajánlatok.
- Az ön által kért esetben a bejelentkezés megjegyzése (maradjon bejelentkezve).
- Internetes tartalmakra vonatkozó gyermekvédelmi szűrők megjegyzése (family mode opciók, safe search funkciók).
- Reklámok gyakoriságának korlátozása; azaz, egy reklám megjelenítésének számszerű korlátozása a felhasználó részére adott weboldalon.
- A felhasználó számára releváns reklámok megjelenítése.
- Geotargeting

7. Biztonsággal és adatbiztonsággal kapcsolatos tényezők.

A „sütik” nem vírusok és kémprogramok. Mivel egyszerű szöveg típusú fájlok, ezért nem futtathatók, tehát nem tekinthetők programoknak. Előfordulhat azonban, hogy más szándékkal (rosszindulattal) rejtenek el információkat a „sütiben”, így azok spyware-ként működhetnek. Emiatt a víruskereső és –irtó programok a „sütiket” folyamatosan törlésre ítélhetik.

Mivel az internet böngészésre használt eszköz és a webszerverek folyamatosan kommunikálnak, tehát oda-vissza küldik az adatokat, ezért ha egy támadó (hekker) beavatkozik a folyamatba, kinyerheti a „sütik” által tárolt információkat. Ennek egyik oka lehet például a nem megfelelő módon titkosított internet (WiFi) beállítás. Ezt a rést kihasználva adatokat nyerhetnek ki a „sütikből”.

8. A „sütik” kezelése, törlése

A „sütiket” a használt böngészőprogramokban lehet törölni vagy letiltani. A böngészők alapértelmezett módon engedélyezik a „sütik” elhelyezését. Ezt a böngésző beállításainál lehet letiltani, valamint a meglévőket törölni. Mindemellett beállítható az is, hogy a böngésző értesítést küldjön a felhasználónak, amikor „sütit” küld az eszközre. Fontos hangsúlyozni azonban, hogy ezen fájlok letiltása vagy korlátozása rontja a böngészési élményt, valamint hiba jelentkezhet a weboldal funkciójában is.

- A beállítási lehetőségek általában a böngésző „Opciók” vagy „Beállítások” menüpontjában találhatók. Mindegyik webes kereső különböző, így a megfelelő beállításokhoz kérjük. használja keresője “Segítség” menüjét, illetve az alábbi linkeket a sütik beállításainak módosításához:
Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari
- Az anonim Google Analitika „sütik” kikapcsolásához egy úgynevezett „Google Analytics plug-in”-t (kiegészítőt) telepíthet a böngészőjébe, mely megakadályozza, hogy a honlap az Önre vonatkozó információkat küldjön a Google Analitikának. Ezzel kapcsolatban további információkat az alábbi linkeken talál:
Google Analytics & Privacy vagy Google Elvek és Irányelvek

9. További hasznos linkek

Ha szeretne többet megtudni a „sütik”-ről, azok felhasználásáról:

Microsoft Cookies guide
All About Cookies
Facebook cookies

A mailhook.hu weboldalon alkalmazott “sütik”:

Elengedhetetlen “sütik”:

Cookie neveLejárataLeírásTöbb információmailhook24 percA mailhook cookie az egyes felhasználók (pontosabban az egyes böngészők) megkülönböztetésére szolgál. Értékként egy véletlenszerűen generált számot tartalmaz (pl.: 83m0gcq3o4mgdarjioql3sa2bj). Működéshez szükséges technikai információk vannak benne.enableCookieUsingByUser24 percEz a süti azt figyeli, hogy a sütikkel kapcsolatos tájékoztatást elfogadta-e a felhasználó.

Google által biztosított “sütik”:
A _ga, _gat és _gid a Google Analytics által leggyakrabban használt sütik, melyek segítségével a Google Analytics, mint szolgáltatás, a webhely tulajdonosa számára információt tud nyújtani és statisztikát tud készíteni webhelyének forgalmáról – pl.: adott időközönként mennyi felhasználó látogatja a webhelyet, milyen oldalakat tekintenek meg, mennyi ideig böngésznek, stb. Mindhárom cookie-név a Google Universal Analyticshez kapcsolódik.

Cookie neveLejárataLeírásTöbb információ_ga90 napA _ga cookie az egyes felhasználók (pontosabban az egyes böngészők) megkülönböztetésére szolgál. Értékként egy véletlenszerűen generált számot tartalmaz (pl.: GA1.2.597554564.1612452645). Segítségével hosszútávú statisztika készíthető a felhasználók általi webhelylátogatásokról. A webhely minden egyes oldalkérelmében szerepel. Alapértelmezés szerint 2 év után jár le, de ezt a webhelyek tulajdonosai tetszés szerint módosíthatják.Cookiepedia: _ga_gid1 napA _gid cookie-val kapcsolatban részletes információ a Google-tól nem érhetők el. Úgy tűnik, hogy minden látogatott oldalra egyedi értéket tárol. Értékként egy véletlenszerűen generált számot tartalmaz (pl.: GA1.2.1975356659.1612452645). Felhasználása a _ga cookie-hoz hasonlóan történhet. A webhely minden egyes oldalkérelmében szerepel. 24 óra után lejár.Cookiepedia: _gid_gat1 percA _gat cookie a Google tájékoztatása szerint a kérelem gyakoriságának szabályozására szolgál – korlátozza az adatgyűjtést a nagy forgalmú webhelyeken. A webhely minden egyes oldalkérelmében szerepel. 1 perc után lejár.Cookiepedia: _gat

Facebook által biztosított “sütik”:

A cookie-k megkönnyítik a Facebook számára a Facebook-termékek szolgáltatását, védelmét és továbbfejlesztését, például a tartalmak személyessé tételével, a hirdetések személyre szabásával és mérésével, valamint a biztonságosabb használat megteremtésével.
Cookie neveLejárataLeírásTöbb információ_fr90 napAz _fr süti segítségével megjeleníthetők és mérhetők a hirdetések, illetve javítható a relevanciájuk.Facebook cookies
Barion online fizetési rendszer által biztosított sütik:Cookie neveLejárataLeírásTöbb információba_vid1,5 évCélja a bankkártyás csalások kiszűrése a használt eszköz digitális ujjlenyomata és az Ön böngészési szokásai alapján. A süti használata a csalók felismeréséhez szükséges. A süti azt biztosítja, hogy az Ön böngészési szokásaiból származó adatokról tudjuk, hogy egy felhasználtól származnak.
Értékként egy, a Barion által meghatározott karakterláncot kap (pl.: 684e3f4a-0e78-4804-829e-18a4324c3b9b).Barion süti tájékoztató__cfduidfél évigEgy népszerű védelmi szoftver, a CloudFlare működéséhez elengedhetetlen, tehát biztonsági okokból alkalmazzuk, hogy védjük a szervereinket, így a te pénzed és adataidat is. Mindezt anonimizáltan tesszük, nem továbbítunk személyes adatot a CloudFlare-nek. E nélkül a Barion nem képes működni vagy hibásan működik.Barion süti tájékoztató_ga2 évigA _ga cookie az egyes felhasználók (pontosabban az egyes böngészők) megkülönböztetésére szolgál. Értékként egy véletlenszerűen generált számot tartalmaz (pl.: GA1.2.597554564.1612452645). Segítségével hosszútávú statisztika készíthető a felhasználók általi webhelylátogatásokról. A webhely minden egyes oldalkérelmében szerepel. Alapértelmezés szerint 2 év után jár le, de ezt a webhelyek tulajdonosai tetszés szerint módosíthatják.Cookiepedia: _ga_gid24 óraA _gid cookie-val kapcsolatban részletes információ a Google-tól nem érhetők el. Úgy tűnik, hogy minden látogatott oldalra egyedi értéket tárol. Értékként egy véletlenszerűen generált számot tartalmaz (pl.: GA1.2.1975356659.1612452645). Felhasználása a _ga cookie-hoz hasonlóan történhet. A webhely minden egyes oldalkérelmében szerepel. 24 óra után lejár.Cookiepedia: _gid
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Amennyiben feliratkozol, megajándékozunk egy tanulmánnyal, arról, hogy a hírlevél miért a legkézenfekvőbb marketing eszköz!

TAGS:lk ld MailHook rlev

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Mátyásföld Klinika

  +36 1 407 2256 / +36 20 939 0730 1165 Budapest, Prodám u.18. info@matyasfoldklinika.hu Magyar

Weboldal készítés | Webshop k

   Weboldal készítés Weboldal készítés

World Of Female - Fashion, Beaut

  

Online Marketing Ügynökség -

  KezdőlapStratégiánkMegoldásainkArculattervezésWebfejlesztés konverzió optimalizálássalSEO – KeresőoptimalizálásDigitális MarketingKarbon

Ételt az Életért &#8211; Test

   AktuálisRólunkTevékenységeinkHogyan segíthets

Wis Holding Zrt &#8211; ingatlan

   ingatlan fejlesztés, fűrészüzem, építési beruházások, építőipari tevékenység MenuFőoldalCégfilozófiaReferenciákSajtóKapcsolatBe

Dentalklinik Dr. Tóka

  DEDEENFRITHUPreiseImplantateTitanimplantateKeramikimplantate3D ImplantatplanungDas AbutmentTotaler ZahnverlustPRGF HeilungspaketKnochenaufbauZahnimpla

Boldog Brenner János

   "Az Istent szeretőknek minden a javukra válik" (Róm 8,28) Boldog Brenner János

Főoldal - Demeter Online Csokim

  Bejelentkezés / RegisztrációBeállításaimA fiókomKosárPénztár Kedvencek 0 Termék Summer PartyShopAjándékcsomagokApró FinomságokBonb

Runnersworld.hu

  Iratkozz fel hírlevelünkre! Ébredj! Edzés Hírek Kezdők Táplálkozás Fuss & Fogyj Magazin előfizetés Keresés RunTheWorldPodcastFutó

ads

Hot Websites