Turul Kereskedelem

Web Name: Turul Kereskedelem

WebSite: http://www.kereskedelemturul.eu

ID:278347

Keywords:

Turul,Kereskedelem

Description:


A rangsorolás iparága

A legjobb vállalatok az ügyfelek szerint nyertesek

Turul Kereskedelem - IPAR VEZETŐK

KIK A NYERTESEK

Ez a program azért jött létre, hogy megkülönböztesse a legjobb vállalatokat az átlagostól. Az irányt meghatározó iparági vezetők készségek fejlesztésére törekednek azért, hogy megfeleljenek az ügyfelek igényeinek. Más programtól eltérően, ahol a díj megfizetése az egyetlen feltétele a tagságnak, a Turul projektnek világos és átlátható kritériumai vannak, amelyeket bárki láthat és ellenőrizhet.

ügyfelek választása

A rangsor a legnépszerűbb szolgáltatásokat figyelembe véve nyújtott áttekintések alapján készül el.

Mi a Turul rangsor?

A Turul projekt egyedülálló díj, amely csak a legjobb vállalatokkal büszkélkedhet, amelyekre a professzionalizmus jellemző és a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat kínálják. A programhoz való csatlakozás kiváló módja annak, hogy kommunikáljon másokkal, hogy a vállalat a legmagasabb szinten van. Itt a legfontosabbak azoknak a vásárlóknak a véleménye, akik online környezetben ajánlják a vállalatokat. Ők képviselik a projekt mozgatórugóját és egyetlen zsűrit, amely értékeli az adott vállalatot.

A Turul rangsor azért jött létre, hogy kiválassza a legjobb cégeket a közepes vállalatok közül. Díjnyertes vállalatok az iparág vezetői, és aktívan a képesítésük fejlesztésére koncentrálnak, ami minőségi szolgáltatásokat és ügyfél-elégedettséget jelent.

Ellentétben azokkal a programokkal, ahol a fizetés a felvétel feltétele - A Turul Rangsor egyértelmű kritériumokat tartalmaz, amelyeket mindenki láthat. A környék legjobb cégeit az interneten közzétett vásárlói értékelések alapján választják ki. A mikrodata-technológia miatt hatalmas számú értékelést találunk, amelyeket programunkban figyelembe veszünk. Érdemes megemlíteni, hogy az ilyen technológiákat többek között olyan óriások használják, mint a Google és a Facebook. Az értékeléseket 10 pontos skálán konvertáljuk. A következő lépés az összes meglátogatott oldal értékelésének hozzáadása. Annak érdekében, hogy a lista megbízható legyen, egy saját algoritmust fejlesztettek ki az értékelések hitelességére, az összegyűjtött számtól függően.

Világos kritériumok

Összesítéseket végezünk a közösségi médiából származó értékelésekből, és az ügyfelek minősítését tartalmazó szakmai webhelyekről. Ahhoz, hogy tagja lehess a projektünknek, az átlagos értékelésed legalább 8/10 pont kell, hogy legyen. Az összesített értékelésekből súlyozott átlagot számolunk. A végső maximális értékelés pedig 10 pont.

A díjat az interneten elért értékelések és vélemények alapján ítélik oda

Ellenőrizze, hogy részt vehet-e a TURUL projektben.

A regisztrációhoz töltse ki az űrlapot.

SZÁMOK SZERINTI RANGSOROLÁS

24 740 ELLENŐRZÖTT VÁLLALATOK 2 065 587 ÜGYFÉLÉRTÉKELÉS 1 296 244 ELLENŐRZÖTT WEBOLDALAK

TURUL - JÓTÉKONYSÁGI TEVÉKENYSÉGEK

Sokan vannak, akiknek segítségre van szükségük. Ne felejtsd el őket Karácsonykor. Ezekkel a szavakkal szeretnénk támogatni egy jótékonysági szervezetet, és segíteni a lehetőség nélküli embereket, akiknek szükségük van ránk az ünnepek alkalmával!
Az elismerés a TURUL RANGSOR csapatát illeti meg, nélkülük ez a teljesítmény nem valósulhatott volna meg.

Kapcsolat

Kérdése van? Szeretne további információt? Kérjük használja a kapcsolattartói űrlapot
Rangsorszervező

SC Beautiful Company S.R.L.

Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, 6 kerület

Bukarest 53-238

Adószám 36737675

tel: +363 033 425 71


Népszavazás

Nyertesek

Az összes díjazottak listája

Szabályok

Státusz

Polityka Prywatności


Elérhetőség

Elérhetőség

TAGS:Turul Kereskedelem

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Turul Bútor

  

Turul Biztosítás

  

KAT-CHEM KFT - vegyszer beszerz

  KAT-CHEM KFTVegyszer beszerzés, vegyszer szállítás, vegyi anyagok, vegyszer kereskedelem, vegyszer piackutatás, vegyszer alapanyagok, vegyianyag

ads

Hot Websites