Turul Bútor

Web Name: Turul Bútor

WebSite: http://www.butorturul.eu

ID:278344

Keywords:

Turul,tor

Description:


A rangsorolás iparága

A legjobb vállalatok az ügyfelek szerint nyertesek

Turul Bútor - IPAR VEZETŐK

KIK A NYERTESEK

Ez a program azért jött létre, hogy megkülönböztesse a legjobb vállalatokat az átlagostól. Az irányt meghatározó iparági vezetők készségek fejlesztésére törekednek azért, hogy megfeleljenek az ügyfelek igényeinek. Más programtól eltérően, ahol a díj megfizetése az egyetlen feltétele a tagságnak, a Turul projektnek világos és átlátható kritériumai vannak, amelyeket bárki láthat és ellenőrizhet.

ügyfelek választása

A rangsor a legnépszerűbb szolgáltatásokat figyelembe véve nyújtott áttekintések alapján készül el.

Mi a Turul rangsor?

A Turul projekt egyedülálló díj, amely csak a legjobb vállalatokkal büszkélkedhet, amelyekre a professzionalizmus jellemző és a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat kínálják. A programhoz való csatlakozás kiváló módja annak, hogy kommunikáljon másokkal, hogy a vállalat a legmagasabb szinten van. Itt a legfontosabbak azoknak a vásárlóknak a véleménye, akik online környezetben ajánlják a vállalatokat. Ők képviselik a projekt mozgatórugóját és egyetlen zsűrit, amely értékeli az adott vállalatot.

A Turul rangsor azért jött létre, hogy kiválassza a legjobb cégeket a közepes vállalatok közül. Díjnyertes vállalatok az iparág vezetői, és aktívan a képesítésük fejlesztésére koncentrálnak, ami minőségi szolgáltatásokat és ügyfél-elégedettséget jelent.

Ellentétben azokkal a programokkal, ahol a fizetés a felvétel feltétele - A Turul Rangsor egyértelmű kritériumokat tartalmaz, amelyeket mindenki láthat. A környék legjobb cégeit az interneten közzétett vásárlói értékelések alapján választják ki. A mikrodata-technológia miatt hatalmas számú értékelést találunk, amelyeket programunkban figyelembe veszünk. Érdemes megemlíteni, hogy az ilyen technológiákat többek között olyan óriások használják, mint a Google és a Facebook. Az értékeléseket 10 pontos skálán konvertáljuk. A következő lépés az összes meglátogatott oldal értékelésének hozzáadása. Annak érdekében, hogy a lista megbízható legyen, egy saját algoritmust fejlesztettek ki az értékelések hitelességére, az összegyűjtött számtól függően.

Világos kritériumok

Összesítéseket végezünk a közösségi médiából származó értékelésekből, és az ügyfelek minősítését tartalmazó szakmai webhelyekről. Ahhoz, hogy tagja lehess a projektünknek, az átlagos értékelésed legalább 8/10 pont kell, hogy legyen. Az összesített értékelésekből súlyozott átlagot számolunk. A végső maximális értékelés pedig 10 pont.

A díjat az interneten elért értékelések és vélemények alapján ítélik oda

Ellenőrizze, hogy részt vehet-e a TURUL projektben.

A regisztrációhoz töltse ki az űrlapot.

SZÁMOK SZERINTI RANGSOROLÁS

6 567 ELLENŐRZÖTT VÁLLALATOK 154 681 ÜGYFÉLÉRTÉKELÉS 374 921 ELLENŐRZÖTT WEBOLDALAK

TURUL - JÓTÉKONYSÁGI TEVÉKENYSÉGEK

Sokan vannak, akiknek segítségre van szükségük. Ne felejtsd el őket Karácsonykor. Ezekkel a szavakkal szeretnénk támogatni egy jótékonysági szervezetet, és segíteni a lehetőség nélküli embereket, akiknek szükségük van ránk az ünnepek alkalmával!
Az elismerés a TURUL RANGSOR csapatát illeti meg, nélkülük ez a teljesítmény nem valósulhatott volna meg.

Kapcsolat

Kérdése van? Szeretne további információt? Kérjük használja a kapcsolattartói űrlapot
Rangsorszervező

SC Beautiful Company S.R.L.

Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, 6 kerület

Bukarest 53-238

Adószám 36737675

tel: +363 033 425 71


Népszavazás

Nyertesek

Az összes díjazottak listája

Szabályok

Státusz

Polityka Prywatności


Elérhetőség

Elérhetőség

TAGS:Turul tor

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Turul Biztosítás

  

CMM Agentur für Business Storyt

   Jetzt kontaktieren CMM Logo Menu HomeClientsA

Quality Teppanyaki Grill Table &

   Leave a Message We will call you back soon! Your message must be between 20-3,000 cha

Home — Motorent

  .easingslider-678 { max-width: 990px; }.easingslider-678 .easingslider-image { max-height: 260px; max-width: 990px; }.easingslider-678 .easingslider-f

Virginia Repertory Theatre

   Virginia Repertory Theatre

Relocation Calculator - House Mo

  Visit our other sites:MOVE RENTALS REALTOR.COMMOVE NEW HOMESSENIORHOUSINGNET.COMMOVING.COMFind a MoverTruck RentalSelf StorageCouponsToolsMoving Links

iTrack - soluție de monitorizar

   soluția iTrackpachetece oferimcui ne adresămdespre noicontactblogSOLICITĂ OFERTĂ

Welkom bij MotorServiceOnline!

   Registreer als bedrijf

Successful mentoring programs at

   :root{--color_0:255,255,255;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:237,28,36;--color_4:0,136,203;--color_5:255,203,5;--color_

Media Tutos - tutoriels, astuces

   Toggle navigation Outils informatiques LinuxWindowsLogiciels / programmesCours d&rsquo;informatiqueCréation site / blogSurfer

ads

Hot Websites