Hitchball 4000 The road trip of the century

Web Name: Hitchball 4000 The road trip of the century

WebSite: http://www.hitchball4000.fi

ID:218584

Keywords:

The,road,Hitchball,the,century,trip,of,

Description:

keywords:
description:
Skip to content
Hitchball 4000 The road trip of the century Uutiset InfoTietoa kilpailusta UKK Hall of Fame Hitchball 4000 mediassa Yhteystiedot Ilmoittautuminen Kisa 2019Aikataulu Säännöt Ohjeet Joukkueet GPS-kisaseuranta Facebook page opens in new windowTwitter page opens in new windowInstagram page opens in new window
Uutiset InfoTietoa kilpailusta UKK Hall of Fame Hitchball 4000 mediassa Yhteystiedot Ilmoittautuminen Kisa 2019Aikataulu Säännöt Ohjeet Joukkueet GPS-kisaseuranta

RastitKilpailu

Hitchball 4000 on Pohjois-Euroopan suurin liftauskilpailu, jossa tarkoituksena on liftata kahden hengen joukkueissa ympäri Suomea yhden viikonlopun aikana. Kilpailun tavoitteena on levittää liftaamisen iloa ja rikkoa yhteiskuntakuplia saamalla osallistujat tutustumaan paremmin erilaisiin todellisuuksiin, joissa suomalaiset elävät. Haluamme myös todistaa, että nyky-yhteiskunta on turvallinen ja että yritteliäisyys, ennakkoluulottomuus ja luottamus toiseen palkitsevat.

Tänä vuonna Hitchball 4000 järjestetään kuudetta kertaa ja uudistamme jälleen kilpailun formaattia. Kilpailijat lähtevät Helsingistä perjantaina 14.6. ja liftaavat kilpaa kohti vielä salaista olevaa määränpäätä, jossa he myös viettävät yhdessä iltaa. Osallistujat saavat valita vapaasti reittinsä, kunhan liftaavat muutaman eri vaikeustason rastin kautta. Kilpailun voittajat selviävät saapumisajan ja suoritettujen rastien perusteella.

Jokaisella joukkueella on mukanaan GPS-paikannin, jonka avulla heidän etenemistään voidaan seurata Hitchballin nettisivuilla reaaliaikaisesti. Joukkueiden lähettämiä kuvia ja tilannepäivityksiä julkaistaan myös kisan edetessä. 

LUE LISÄÄMitä osallistujat sanovat kilpailusta

Kisasta jäi minulle ilmeisesti melko pysyvästi sellainen fiilis, että maailma on auki ja minä pystyn vaikka mihin.

Tämä oli ensikertalaisille erittäin hullu ja hauska tapa päästä sisään liftaukseen. Sai mielettömiä kokemuksia, jotka taatusti muistaa lopun elämää.

Hitchball 4000 ei ollut minulle mikä tahansa reissu. Se oli matka, jolla opin hurjasti itsestäni ja muista.

Noin 1500 liftattua kilometriä olivat yhtä kultaa. Adjektiivi vapauttava kuvaa viikonloppua aika hyvin.

Liftaaminen jos mikä palauttaa uskon ihmiskunnan hyvyyteen: miten ihania ihmiset voivatkaan olla täysin tuntemattomille.

Viime viikonloppu oli ehdottomasti yksi elämäni parhaimpia, kiitokset siitä sekä uusille tuttavuuksille että matkan järjestäjille, kotikatsomolle ja erityisesti liftauskumppanille! Jos vähänkään tekisi mieli lähteä ensi vuonna mukaan, ei voi muuta kuin suositella lämpimästi. Kyllä kyytiin pääsee, kunhan on hymy huulilla ja peukku pystyssä!

Tämä oli unohtumaton kokemus.

Uskomattomia asioita tapahtuu kun tarpeeksi kauan seisoo huoltoasemalla odottamassa niitä tapahtuvaksi.

Koko reissu tiivistyköön keskusteluun asuntoautossa: 3-vuotias poika kysyi isältään, miksi hän otti liftareita kyytiin. Isä vastasi, että toisia pitää auttaa.

Järjestäjät

Hitchball 4000 -kilpailun järjestää HitchPro ry, joka on voittoa tavoittelematon yhdistys.

Kumppanit

Etsimme kumppaneita tulevan vuoden mahdollisesti järjestettävälle kisalle. Haluatko freesata yrityskuvaasi ja antaa positiivisen fiiliksen yrityksestäsi? Osallistu Hitchball 4000 -kilpailuun yrityksenne omalla joukkueella, tai ideoidaan yhdessä teille yritysrasti ole yhteydessä järjestäjiin!

Ⓒ HitchPro ry. All Rights Reserved.
Go to Top

TAGS:The road Hitchball the century trip of 

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
срок регистрации

 keywords:
description:

Goats Dont Shave - Home

 keywords:goats dont shave
description:Keep up to date with all what is going on with Goats Dont Shave&#39;s musical world. Live events diary, buy albu

Accueil - les Rioland

 keywords:
description:Le site accueille toutes les généalogies des Rioland dans une triple vision: généalogique, onomastique, historique.
Aller au

東京都立園芸高等学校

 keywords:
description:
   「全日制課程」か「定時制課程」どちらかをクリックしてください。  園芸高校公式
Instagram こちらをクリック 

専門学校メトロITビジネスカレッジ

 keywords:長崎,出島,専門学校,メトロ,metro,IoT,スマホ,スマートフォン,情報処理試験,資格,システムエンジニア,オフィス,デザイン,デザイナー,日本語
descriptio

Room metro :: Home

 keywords:
description:
Room metro Room metro とはWinRTやWindows8のクライアントアプリケーションを楽しく勉強する会です

Hello World.|東京都立小山台高等学

 keywords:
description:
東京都立小山台高等学校全日制定時制〒142-0062 東京都品川区小山三丁目3番32号
電話 : 03-3714-8155
FAX : 03-3714-8163

東京都教職員研修センター

 keywords:
description:
メニューを飛ばして本文へ進む

MuyComputer - La mejor informaci

 keywords:
description:MC es la web de referencia en español sobre tecnología e informática. Toda la información que te interesa en forma de artíc

St Marys Episcopal Cathedral Ed

 keywords:
description:
Skip to content St Marys Episcopal Cathedral Edinburgh Menu and widgets Home

ads

Hot Websites