Ecler Esküvő és Rendezvény DJeklr_admin2020-01-31T11:10:11+00:00

DJ ECLER

Üdvözlöm! Engedje meg, hogy bemutatkozzam!

Ekler Sándor vagyok, művész nevemen DJ Ecler. 1982-ben születtem Dunaújvárosban és a zene iránti szerelem valahol már ekkor elkezdődött bennem.

1999-ben kerültem a DJ szakma közelébe. 2004-től önálló lemezlovasként tevékenykedem. Több mint tíz évig a diszkók, klubok világában szórakoztattam a nagyérdeműt minden hétvégén megállás nélkül. Sokat köszönhetek ezeknek az éveknek, sokszínűvé vált a zenei táram és széles körűvé a zenei ismeretem is.

Legyen szó az ’50-es évekről vagy napjaink zenéiről és persze ezen hosszú évtizedek közé eső időszakokról, minden műfajban és stílusban megtalálom a kedvemre való dallamokat.

2012-ben jött az első lehetőség, amikor egy kedves pár megbízott azzal a nemes feladattal, hogy legyek az esküvőjük hangulatfelelőse. Nagyon sok pozitív élménnyel gazdagodva búcsúztam el tőlük, és ekkor döntöttem el, hogy én esküvő DJ szeretnék lenni.

Az ezt követkő két évben, a klub munkák egyre inkább háttérbe szorultak, és évről évre egyre több házasulandó pár keresett fel, hogy szeretnék rám bízni az esküvőjük zenei részét.

2014-től minden más munkát magam mögött hagyva esküvő és rendezvény DJ szolgáltatással kezdtem el foglalkozni. Kizárólag esküvőkön, céges, családi, és magán rendezvényeken igyekszem mindenkit a legjobb hangulatába hozni.

Filozófiám

Minden esküvő számomra egy új fejezet!

Évente nagyon sok esküvőn megfordulok, mint DJ. A legfontosabb számomra mindig, hogy a party az ifjú párról szóljon, és hogy Ők és a kedves násznép ugyan olyan jól érezzék magukat. Igyekszem megélni velük én is a nagy napot, együtt bulizni és emlékezetessé tenni azt.

Úgy gondolom, hogy egy esküvőn a zenének hasonlóan fontos szerepe van, mint a fényeknek és a dekorációnak, mert ezek közösen határozzák meg az esemény alap hangulatát. Éppen emiatt mindig arra törekszem, hogy a párok zenei elképzelése, a buliról alkotott képe a lehető legpontosabban valóra váljon.

Nagyon fontosnak tartom a pontosságot, a rugalmasságot és a megbízhatóságot!

Ha valamit megbeszélünk, akkor az úgy is lesz! Nem okoz gondot, ha több korosztályt kell egyszerre szórakoztatni, mivel nagyon szeretem a hirtelen stílusváltásokat, és a változatos partykat. A megfelelő zenékkel idős és fiatal is egyszerre jól érezheti magát.

Hungarian Wedding Award 2018

“Együttműködés díja” DJ kategória

Nagyon sok fontos év van már a hátam mögött, számtalan jobbnál jobb esküvő és párokkal, ismerősökkel, kollégákkal közösen összehozott szuper bulik. A 2018-as év azonban különleges a számomra. Abban a megtiszteltetésben lehetett részem, hogy a november 23-án megrendezett Hungarian Wedding Award keretein belül, a hazai esküvői szakma nyertese lettem, és átvehettem az év Együttműködési Díját DJ kategóriában.

Hatalmas elismerés ez nekem és óriási büszkeséggel tölt el, hogy ilyen sokan bíznak bennem. Ez egy kézzel fogható bizonyíték arra, hogy a sok munka, a rengeteg küzdelem és kitartás hova repítheti az embert. A díj elnyerése rengeteg erőt ad a következő évekre, hogy a maximumnál is többet bele adva csináljunk fergeteges estéket, kivétel nélkül, minden esküvőn.

Köszönöm Nektek!

Fénytechnika

Modern

A mai 21. századi rendezvények elengedhetetlen eleme a modern technika legújabb vívmányát nyújtó fénytechnika. A fiatalos esküvői hangulat megteremtésének fontos kelléke, ami felejthetetlen élményt nyújt az ifjú pár és a násznép számára egyaránt.

Varázslatos

A színek és fények segítségével varázslatos hangulat érhető el a tánctér, az asztalok, de akár az egész épület külső és belső megvilágításával. Változatos ábrák és mozgások alkalmazhatóak a tánctéren a zenéhez és a pillanatokhoz igazítva.

Dinamikus

Az igényesen összeállított és pontosan alkalmazott fények jobban kiemelik az esküvő elemeit pl.: a nyitó- és menyasszony táncnál, vagy a tortavágáskor. A meghitt hangulat megteremtése mellett lehetőség van igazi disco fények alkalmazására is.

Maradandó

A professzionális fénytechnika segíti az esküvői fényképek és videók elkészítését. Varázslatos képi hatások érhetőek el nem csak a profi, de akár a násznép által készített amatőr képek készítésénél is. Így válik minden pillanat igazán maradandóvá.

Hangtechnika

Mert mindenkinek hallania kell a boldogító igent!

Az esküvők egyik technikai alapigénye a megfelelő hangosítás. Fontos, hogy a beszéd jól hallható legyen és a hangerő mellett élvezhető maradjon a zene és az énekesek hangzása. Ennek eléréséhez kizárólag prémium kategóriás RCF hangfalakat és többféle, a speciális igényekhez is alkalmazható mikrofonokat használok. Eszközparkommal biztosítani tudom, hogy az esküvőn ne csak a zene és beszédhang legyen jól hallható, de közben a násznép egymás közti háttérbeszélgetése is zavartalan maradjon.

A beszédeknél a zajmentes, tiszta hangzás eléréséhez kizárólag SHURE mikrofont használok. Rádiós mikrofonokat alkalmazok a mozgásban lévő személyek megfelelő kihangosítására, például a ceremónia mesterek folyamatos munkája közben és a pohárköszöntőknél. Teljes körű hangosítást biztosítok a szertartásnál, a házasságkötés közben, valamint a fellépő zenekarok illetve énekesek kihangosítását is hiba nélkül megoldom.

Nagyon fontosnak tartom a professzionális technikai hátteret, mert szerintem a megfelelő minőségű eszközökkel és pontos odafigyeléssel érhető el a tökéletes hangzás.

Zenei stílusok

Zenei táram rendkívül széles,
egészen a 60′-es évektől napjainkig szinte minden
ismert és közkedvelt sláger rendelkezésemre áll.

Stílusok

Funky / R’n’B
Rock / Rock and roll
Jazz / Soul / Swing
Retro
(magyar és nemzetközi slágerek, 1960-1990)
2000-es évek zenéi
/ Az elmúlt 10 év slágerei
Napjaink aktuális magyar és nemzetközi slágerei
Rádió slágerek
(MR2, Sláger FM, Rádió 1, Retro Rádió)
Disco’s hit

Modern Tánczene / Drum and bass
Követem a nemzetközi slágerlistákat
(Billboard, iTunes Music Chart, MTV Top Hits)

Előre egyeztetett igények szerint
bármilyen más stílust is meg tudok oldani.

Miért DJ egy esküvőre?

Változatos

Gondosan összeválogatott, minőségi hangzású dalok az 1950-es évektől napjainkig, eredeti változatban és különböző stílusú feldolgozásokban is rendelkezésemre állnak. Széles zenei táramat, amit kiválóan jól ismerek, remekül tudom használni a tökéletes hangulat eléréséhez.

Folyamatos

Fontos számomra, hogy a zenékkel rá erősítsek a felejthetetlen pillanatokra a nyitótánctól egészen a esküvői partyig. Éppen ezért folyamatos, szünet nélküli zenei szolgáltatást biztosítok az esküvő elejétől a végéig.

Rugalmas

Az ifjú pár egyedi igényeihez igazodva és a násznép kívánságait is figyelembe véve rugalmasan alakítom ki az esemény zenei hangulatát. Nagy figyelmet fordítok arra, hogy a vendégek apraja-nagyja megtalálja a számára kedves zenéket, így kevert, de kiegyensúlyozott zenei szolgáltatást tudok nyújtani.

The Wedding Party

Képes összeállítás Rólam és az elmúlt időszak eseményeiről.

Esküvői hangulatképek

Helyszínek, fények és technika

Kapcsolat

Várom jelentkezését!

Köszönöm, hogy végig olvasta honlapomat! További friss információkat Rólam a közösségi oldalaimon találhat:

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal, írjon nekem üzenetet akár már most!

Ekler Sándor

Ecler Esküvő és Rendezvény DJ

Telefon: +36 30 681 7701
Email: info@eclereskuvodj.hu