EcoOne | poslovno softversko rješenje

Web Name: EcoOne | poslovno softversko rješenje

WebSite: http://www.ecoone.ba

ID:320857

Keywords:

poslovno,EcoOne,softversko,enje

Description:


Napravi razliku
Pokreni EcoOne

Namijenjen je malim i srednjim preduzećima koja odgovornost za finansijski dio poslovanja prenose na knjigovodstvene agencije.

DETALJNIJE

Pokriva rad preduzeća sa kompleksnijim poslovnim procesima i rad onih poslovnih subjekata koji pokazuju tendenciju rasta i proširenja obima posla.

DETALJNIJE

Našim rješenjem ćete zadovoljiti potrebe svojih klijenata bez obzira na njihovu djelatnost. Pored opštih poslovnih procesa, naš servis građen na decenijskim iskustvima, u stanju je odgovoriti na širok spektar specifičnosti rada vaših klijenata.

DETALJNIJE

Dostupan bilo kada, bilo gdje

Bez instalacije kod korisnika

Sigurnost podataka na najvišem nivou

Bez dodatnih investicija u opremu

Brže i efikasnije poslovanje

Jednostavno i intuitivno

Korisnička podrška

Pokrivenost svih poslovnih procesa

Prati rast vašeg biznisa

Bez skrivenih troškova

POSLOVNO INFORMACIONI SISTEM NAMIJENJEN MALIM I SREDNJIM PREDUZEĆIMA

Sve što Vam treba za jednostavno, uspješno i sigurno vođenje poslovanja malih ili srednjih preduzeća od sada dostupno na jednom mjestu.

Dostupan bilo kada, bilo gdje

Osigurajte pristup Vašoj aplikaciji u bilo koje vrijeme i sa bilo kog mjesta. EcoOne servis Vam omogućava dostupnost u režimu 24/7. To praktično znači da ćete imati mogućnost rada na vašoj aplikaciji sa bilo koje tačke, u bilo koje vrijeme i sa bilo kog računara koji ima pristup internet konekciji.

Bez instalacije kod korisnika

Koristeći EcoOne servis On Cloud imaćete jedinstvenu priliku da inovirate Vaš poslovni koncept a time samo poslovanje podignete na viši nivo. Komplikovane implementacije koje su iziskivale dugotrajno vrijeme i dodatne, često nepredviđene troškove, sada su dio prošlosti. Za korišćenje EcoOne servisa nije potrebna nikakva implementacija kod samog korisnika a pokretanje aplikacije se realizuje putem Internet veze u najkraćem roku.

Sigurnost podataka na najvišem nivou

Vaši podaci skladište se u Data Centru koji je izgrađen po najvišim svjetskim standardima i ima najviši nivo kategorizacije sigurnosti, Tier 4, kojim se garantuje u ovom trenutku najviši kvalitet usluge posmatrano u globalnim razmjerama. Za ostvarivanje ovakvih performansi sistema garantuje hardverska infrastuktura globalnih lidera na tom polju i najviši nivo ekspertize koji je koncentrisan u stručnom potencijalu zaposlenih. Kroz sve navedeno EcoOne servis pruža najviši nivo bezbjednosti vaših podataka čime sa poslovnog aspekta Vaše poslovanje ima potreban nivo sigurnosti koji je veoma teško samostalno obezbijediti.

Bez dodatnih investicija u opremu

EcoOne servis smanjuje visinu jednokratnih investicionih troškova. U pitanju je čitav spektar troškova od onih vezanih za hardversku infrastrukturu do operativnih troškova, koji su neophodni kako bi sistem pravilno funkcionisao. Za normalan rad EcoOne-a potreban je računar prosječnih performansi i pristup internetu.

Brže i efikasnije poslovanje

U situaciji kada privredni subjekti imaju tendenciju rasta, od fundamentalnog značaja je da obezbjede odgovarajuću produktivnost. U ovom segmentu EcoOne servis će Vam pomoći da se koncentrišete na osnovnu djelatnost Vašeg biznisa dok ćete svu odgovornost za funkcionisanje sistema i pravnu regulativu vođenja poslovanja delegirati na EcoOne tim. Poboljšanje performansi EcoOne servisa se dešava bez ikakvog uticaja na rad korisnika i ne zahtijeva njegov dodatni angažman.

Jednostavno i intuitivno

Jednostavan pristup i korišćenje EcoOne-a predstavlja veliku prednost za sve njegove korisnike. Poslovni procesi podjeljeni su u logične cjeline koji su rezultat dugogodišnjeg rada i dobrih poslovnih praksi naših korisnika. Aplikacija je osmišljena tako da Vas logički vodi kroz definisane procese a korisničko okruženje obezbjeđuje minimalno zamaranje tokom rada.

Korisnička podrška

Svojim klijentima smo obezbijedili najviši nivo korisničke podrške po uzoru na svijetski vodeće lidere u ovoj oblasti. Korisnici će uz kupovinu određenog paketa dobiti jasno definisana pisana i video korisnička uputstva. Pored ovih benefita, korisnici će imati mogućnost direktne komunikacije sa EcoOne timom putem EcoOne podrške.

Pokrivenost svih poslovnih procesa

Bez obzira na veličinu preduzeća uz korišćenje odgovarajućeg EcoOne paketa svi Vaši poslovni procesi biće zadovoljeni. Niz različitih i naprednih funkcionalnosti koje nudi EcoOne garantuje korisniku efikasan, a široka paleta izvještaja transparentan rad. Paket obuhvata različite funkcionalnosti, a oni čine jedinstvenu cjelinu kojom se pokrivaju svi poslovni procesi. Sa druge strane nudi se mogućnost nadogradnje dodatnim alatima i tehnologijama radi specifičnih potreba svakog preduzeća.

Prati rast vašeg biznisa

EcoOne paketi su koncipirani tako da svojim korisnicima, s jedne strane, obezbijede pokrivenost isključivo onih poslovnih procesa koji su mu potrebni, dok sa druge strane daje mogućnost korisniku da vrši nadogradnju paketa određenim pogodnostima u skladu sa rastom poslovanja koji diktira sam biznis. To se odnosi i na kreiranje optimalnog odnosa između prihoda i rashoda preduzeća gdje će kroz mjesečnu pretplatu, koja je jedini trošak, korisnik postići predvidiv mjesečni rashod.

Bez skrivenih troškova

Plaćate koliko potrošite! Prilikom pokretanja EcoOne servisa, pored mjesečne pretplate za korišćenje servisa, korisnik nema dodatne troškove implementacije poslovnog rješenja. Na ovaj način nećete samo uštediti na inicijalnim troškovima, ovim ćete skratiti vrijeme od kupovine do korišćenja servisa na najmanju moguću mjeru.

Zašto pokrenuti EcoOne

Povećanje poslovne fleksibilnostiSmanjenje potrebnog vremena za implementacijuSmanjenje rizika neuspjeha implementacijeVođenje poslovanja u digitalnom okruženjuNajviši nivo bezbjednosti podatakaNajviši nivo dostupnosti u režimu 24/7Puna optimizacija svih performansi sistemaDostupnost podacima sa bilo kog mjesta u bilo kom trenutkuUsklađenost sa važećom pravnom regulativomPrilagođenost visoko decentralizovanim preduzećima Jednostavna mogućnost skaliranja kapaciteta na zahtjev

Zašto EcoOne iz ugla IT

Transfer IT vještina i stručnosti upravljanja na eksterne centre ekspertizeSmanjenje barijera ulaska IT inovacija u poslovno okruženje na duži rokZnatno smanjenje potreba za kupovinom skupih hardverskih komponentiNapuštanje modela značajnih kapitalnih investicija u IT Kontinuirani pristup tehnologiji posljednje generacijeOlakšan proces ažuriranja softveraKorišćenje potrebnih resursa Data Centra za podršku

Zašto EcoOne iz ugla finansija

Mjesečna pretplataNiži ukupni troškovi vlasništva (TCO)Eliminisanje prekoračenja ili dupliranja troškovaLakše planiranje budžetaPrelazak iz kapitalnih u segment operativnih troškovaNizak nivo inicijalnih troškovaZnačajna ušteda energije i kretanje ka statusu "zelene kompanije"

PRODAJA:

+387 51 243 777

PODRŠKA:

+387 51 335 577

PIŠITE NAM:

prodaja@ecoone.ba

Hardverski i softverski minimalni zahtjevi

Politika privatnosti

TAGS:poslovno EcoOne softversko enje

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Poliklinika za dječje bolesti S

  Preskoči na sadržajPoliklinika za dječje bolesti SabolIV Cvjetno naselje 21, 10 000 Zagreb, Tel.: 01/ 619 00 80, Mob: 099/6190081PočetnaNaše Usl

Zastopstva, prodaja, montaža in

  V vašem brskalniku je verjetno onemogočen JavaScript. Za najboljšo uporabniško izkušnjo na naši strani, preverite, da imate v vašem brskalniku

Zdravljenje hipertenzije in vro

  

ZD Velenje | Spletna stran Zdrav

  DomovNaročanjeRazporediImenikStoritve in dejavnostiStoritve in dejavnostiOddelkiAmbulante splošne medicineŠolske ambulantePredšolske ambulanteZobo

Sportska kladionica MaxBet - Kla

   div.loading-screen { position: fixed ; } div.loading-screen div.animated-container { /*backgro

Zatamnjivanje stakala - Presvla

   phone +381 63 7705733 mail_outline autofolijedaca@gmail.com

"Tuzla Live" Association &raquo;

  HomeEventsKoncertiFestivaliDžumbus FestivalMArteLiveProjektiKreativnost za sveSkateboarding TuzlaTandemski Akcelerator (Accelerator in Tandem)Izložb

Super M - Servis za profesionaln

   Super M ServisNaslovnica Galerija Reference Kontakt Servis za profesionalno čišćenjeSuper M servis, obrtnička je djelatnost koja svojim dugogodi

JOKER Jeans – Der Online Shop f

   The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. JavaScript sch

Tehnomedika | Povjerenje za živ

  Internet stranica je trenutno u izradiZahvaljujemo na posjeti, trenutno radimo na izradi nove internet stranice.Za sve upite možete nas kontaktirati

ads

Hot Websites