Zatamnjivanje stakala - Presvlačenje automobila | Auto folije Dača - Početna

Web Name: Zatamnjivanje stakala - Presvlačenje automobila | Auto folije Dača - Početna

WebSite: http://www.autofolijedaca.com

ID:296378

Keywords:

enje,automobila,Presvla,Zatamnjivanje

Description:


Zatamnjivanje stakala

Auto folije

Detaljnije

Vrhunskog kvaliteta

Sa žigom iz ABS

Detaljnije

Izjava, garancija

Spremni za atest

Detaljnije chevron_left chevron_right

Zatamnjivanje stakala

Detaljnije

Presvlačenje automobila

Detaljnije
ISKUSTVO
Dugogodišnje iskustvo sa svim vrstama folija dovela su nas do pozicije lidera na tržištu kada je reč o zatamnjivanju stakala u Futogu i šire.
KVALITET
Auto folije Dača je generalni zastupnik svetskog vodećeg brenda Armolan Windows film - a
BRZINA
Brza montaža našeg tima
GARANCIJA
Naš profesionalni tim garantovano obavlja posao stoga sve naše radove podržavamo garancijom (do 10 godina)

Zatamnjivanje stakala - Auto folije Dača

Ukoliko su Vam potrebne usluge zatamnjivanja stakala, presvlačenja automobila, brendiranje automobila, zatamnjivanje farova, postavljanje folija u arhitekturi itd. i tražite sertifikovane stručnjake za to, ne tražite dalje od ekipe Auto folije Dača sa više od 15 godina iskustva zatamnili smo više automobila, kamiona, kuća, lokala... nego sto možete da zamislite.
Naš profesionalni tim garantovano obavlja posao stoga sve naše radove podržavamo garancijom.
Bez obzira na to da li ste na području Novog Sada ili okolnih mesta kontaktirajte nas i bićete više nego zadovoljni.

Zatamnjivanje stakala - Auto folije Dača ponosan je na vrhunski angažman kupaca i čistu, profesionalnu ugradnju folija. Dopustite da Vam predstavimo rešenja za zatamnjivanje stakala kako biste uvideli prednosti zatamnjivanja stakala.
Upoznajte nas bolje uvidom u svedočanstva naših kupaca, kao i galeriju fotografija na osnovnom meniju sajta ili nas kontaktirajte kako biste već danas rezervisali Vaš termin za zatamnjivanje.

Auto folije Dača je generalni zastupnik svetskog vodećeg brenda Armolan Windows film-a.

Zatamnjivanje stakala stvara potpunu zaštitu od UV i IC zračenja, samim tim štiti enterijer Vašeg automobila od oštećenja i izbleđivanja, povećava se efikasnost klima uređaja, smanjuje se temperatura u vozilu, povećava sigurnost (prilikom loma staklo se ne rasipa), pravi se privatnost i ulepšava se izgled vašeg automobila i čini ga jedinstvenim.

U ponudi imamo veliki izbor nijansi i tonova koji nam omogućavaju zatamnjivanje do željenog procenta.

Prilikom zatamnjivanja stakala potrebno je da budete upoznati sa zakonom i samim procesom zatamnjivanja stakala.

Klikom na dugme pročitajte više o samom zakonu i procesu atestiranja zatamnjenih stakala.

Zakon

U nastavku teksta trudićemo se da odgovorimo na pitanja koja nam najčešće postavljaju korisnici naših usluga.

Koliko vremena je potrebno za zatamnjivanje stakala?

Količina vremena varira u zavisnosti od tipa Vašeg vozila. Kompletno zatamnjivanje stakala automobila može trajati od 1 do 4 sata.

Da li smem da spuštam prozore nakon zatamnjivanja stakala?

Preporučujemo Vam da ne spuštate prozore vozila najmanje 24 sata nakon postavljanja folije za zatamnjivanje stakala. Ovo omogućava da se film stvrdne i zalepi za staklo pre pomeranja prozora.

Da li će zatamnjivanje stakala uticati na grejače zadnjeg stakla?

Ne, zatamnjivanje stakala neće negativno uticati na Vaše grejače.

Da li moram da dođem do Vaše lokacije da bi se moje vozilo zatamnilo/brendiralo?

Zatamnjivanje stakala, brendiranje vozila kao i presvlačenje vozila obavlja se isključivo u našem servisu. Na ovaj način imamo potpunu kontrolu nad okolinom u kojoj postavljamo foliju na Vaše vozilo. Tako postižemo najkvalitetnije rezultate.

Napomena: Ukoliko je u pitanju brendiranje kamiona, autobusa ili drugih glomaznih vozila zbog manjka prostora primorani smo da pružamo usluge na terenu.

Koja je zakonska granica stepena zatamjenja u Srbiji?

Vetrobran se ne sme naknadno zatamnjivati. Bočna okna u ravni vozača mogu biti naknadno zatamnjena tako da ukupna vrednost prigušenja svetla ne prelazi 30%. Ostala stakla na vozilu mogu biti naknadno zatamnjena bez ograničenja. Za više informacija posetite stranicu Zakon na osnovnom meniju sajta ili kliknite ovde!

Ukoliko je moje vozilo fabrički zatamnjeno postoji li mogućnost naknadnog zatamnjivanja?

Da. Sve dok je u pitanju fabrička nijansa prozora, možemo da postavimo prozorski film direktno na staklo.

Pozadinski prozorski film koji se naknadno ugrađuje takođe ima mnogo više prednosti zaštite od sunca u odnosu na fabrički zatamnjena stakla. Fabrička nijansa odbija samo deo UV zraka i odbija samo malu količinu toplote. Naknadno ugrađen prozorski film odbacuje 99% ultraljubičastih zraka i između 35% -60% toplote, u zavisnosti od stepena zatamnjenja koji se koristi.

Kako zastititi vozilo od spoljasnih uticaja?

Važno je da Vaše vozilo izgleda kao novo i da ga zaštitite kvalitetnom folijom za zaštitu boje.

Folije za zaštitu boje mogu pomoći u zaštiti mnogih delova Vašeg vozila od ogrebotina, udubljenja, mrlja ili namotaja uzrokovanih krhotinama na putu i drugim elementima životne sredine. Folije za zaštitu boje su prozirni poliuretanski filmovi od 8 mil. Folije za zaštitu boje neće promeniti boju ili dizajnerske elemente Vašeg vozila.

Folije za zaštitu boje mogu se profesionalno postaviti na bilo koju površinu Vašeg vozila koja je osetljiva na oštećenja kako biste zaštitili završnu obradu vozila.

Kako se vrši proces zatamnjivanja stakala?

Folije za stakla su sa jedne strane obložene lepkom i zaštitnim slojem. Lepak se aktivira uklanjanjem zaštitnog sloja i prskanjem sa sapunicom. Folija za staklo se postavlja na staklo, a sloj vode između nje I stakla omogućiće vam da je pomerate do željene pozicije. Na taj način obavlja se proces zatamnjivanja stakala kod automobila i objekata.

Na koje površine postavljamo folije za stakla?

Najbolje opcije za postavljanje folije su ravna stakla Nije preporučljivo da lepite folije na površinama koje nisu glatke Folije su manje pogodne za polikarbonantne i akrilne površine Za polikarbonantne površine preporučujemo posebne folije

Da li je folijama potrebna posebna briga posle procesa zatamnjivanja stakala i kako bi zatamnjena staklena površina trebala da se čisti?

Jedna od prednosti folija koje ugrađujemo je upravo u tome što ne zahtevaju posebnu brigu posle zatamnjivanja stakala vozila ili objekata.

Zatamnjenu staklenu površinu možete čistiti mekom krpom i vodom, a po potrebi možete koristiti blagi deterdžent.

Abrazivna sredstva za čišćenje, krpe i maramice sa hrapavom površinom nisu pogodne za čišćenje zatamnjenih stakala.

Zašto zaštita od UV zračenja?

Previše sunca (UV zraka) može predstavljati potencijalni rizik po zdravlje. Osim toga, to može da dovede do bledila materijala i unutrašnjeg nameštaja.

Naše folije sadrže duboko obojene visoko UV zaštićene poliester folije koje mogu blokirati do 98% UV zraka. Međutim, treba napomenuti da su UV zraci samo jedan deo spektra sunčeve energije.

Ostale komponente, poput toplote, infracrvene svetlosti, vidljive svetlosti mogu da izazovu bleđenje boje.

Zaštita od bledila boje može biti različita i direktno zavisi od vrste folije za zatamnjivanje.

Kako folije mogu uštedeti električnu energiju?

Zatamnjivanjem stakala, folije smanjuju toplotu koja ulazi kroz staklo i time smanjuje troškove klimatizacije i hlađenja prostora. Klima uređajima se olakšava kada troše manje energije, a time se produžava i njihov životni vek. Ušteda u troškovima električne energije direktno zavisi od vrste folija. Folije imaju različite stepene refleksije toplote.

Koje vrste folija ste u mogućnosti da nam ponudite?

U našu ponudu uključujemo reflektivne, nereflektivne, folije visokih performansi, folije za obezbeđivanje privatnosti, dekorativne i sigurnosne folije.

Mogu li folije zaštititi staklo od razbijanja?

Folije ne obezbeđuju zaštitu od lomljenja, ali zadržavaju slomljene delove stakla i time sprečavaju njihovo raspršavanje. Ovo je specijalna zaštita. Površine prekrivene folijom zaštićene su i od provala, a folije mogu da izdrže više udaraca jakog inteziteta.

Prijatelji sajta

Specijalizovana radionica za zatamnjivanje stakala,farova, presvlacenje i brendiranje automobila, reparaciju, folije u arhitekturi i jos mnogo toga.

Usluge
Zatamnjivanje stakala Presvlacenje automobila Reparacija Zatamnjivanje farova
Kako do nas

Omladinska 14a Futog 21410, +381 63 7705733, autofolijedaca@gmail.com

Pratite nas
Auto folije Dača © 2022

Izrada internet prodavnice, Izrada web-sajta, Knjigovodstveni program | Finansijski biro D.O.O. | Website Bureau US | Website Bureau UK

home Početna settings Usluge Usluge Zatamnjivanje stakala Presvlačenje automobila Folije u arhitekturi Reparacija image Galerija business O nama phone Kontakt

TAGS:enje automobila Presvla Zatamnjivanje

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
"Tuzla Live" Association &raquo;

  HomeEventsKoncertiFestivaliDžumbus FestivalMArteLiveProjektiKreativnost za sveSkateboarding TuzlaTandemski Akcelerator (Accelerator in Tandem)Izložb

Super M - Servis za profesionaln

   Super M ServisNaslovnica Galerija Reference Kontakt Servis za profesionalno čišćenjeSuper M servis, obrtnička je djelatnost koja svojim dugogodi

JOKER Jeans – Der Online Shop f

   The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. JavaScript sch

Tehnomedika | Povjerenje za živ

  Internet stranica je trenutno u izradiZahvaljujemo na posjeti, trenutno radimo na izradi nove internet stranice.Za sve upite možete nas kontaktirati

Lenjerie sexy,costume de baie,le

  Skip to contentContact L-V : 10:00 - 17:00 0764.88.44.88 L-V : 10:00 - 17:00 0764.88.44.88 Menu

Fete de masa restaurant - Produc

  

Sklad Profili - profili i sustav

   PočetnaProizvodiSistemiReferencePartneriO namaEU projekti

Građenje, uređenje okoliša, g

  

Nova Projekt | Projektiranje, i

  Projektiranje, inženjering i konzaltingZelenice 18 · 52220 Labintel: +385 (0)52 851 017 · fax: +385 (0)52 851 019e-mail: nova.projekt@pu.t-com.h

Šolski center Velenje

  Choose a languageSlovenščinaEnglishPovezaveDelo na daljavo za dijaka (navodila)Delo na daljavo (učitelj)KnjižnicaSpletna učilnicaeAsistentMaliceM

ads

Hot Websites