Spiegelbeeld Magazine

Web Name: Spiegelbeeld Magazine

WebSite: http://www.spiegelbeeld.nl

ID:270838

Keywords:

Spiegelbeeld,Magazine

Description:


Spiegelbeeld Magazine

JULI/AUGUSTUS-UITGAVE

Spiegelbeeld juli/augustus ligt in de winkel. Online bestellen kan. We versturen het met een factuur:

1x JULI/AUGUSTUS voor € 9,50 (= 6,75 + 2,75 verzendkosten). 

Of juli/augustus en één of meerdere voorgaande nummers à € 5,00 per stuk plus een bijdrage in de verzendkosten. 

Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met uw adresgegevens en geef aan welke uitgave(n) u wenst te ontvangen.  


Spiegelbeeld is een onafhankelijk tijdschrift dat maandelijks een gevarieerd aantal artikelen en vaste rubrieken publiceert over bewustwording, gezondheid, maatschappij en wetenschap.

Het blad verschijnt 11x per jaar en wordt verspreid over Nederland en België. Een los nummer kost in de winkel € 6,75. De prijs van een jaarabonnement bedraagt € 68,75 en een proefabonnement à 3 stuks € 18,50.

Onder andere verkrijgbaar bij:
Bruna   Boekelier   Ako   Primera

Deze uitgave bevat onder meer... 

Ontmanteling bestuurlijke macht

Manuela van der knaap --- Dit artikel is een een compilatie van de boodschap van het eclipsseizoen april en mei 2022, die de grote bewegingen voor minimaal een jaar zichtbaar maken. Het is een proces dat zich al vanaf 2008 aan het ontvouwen is en vanaf 23 maart 2023 in een volgende fase terecht zal komen. 

Het ontstoren van vaccinaties

Terah Afke Beek --- Toen dochterlief in 2003 werd geboren, ging ze automatische mee in het Rijksvaccinatieprogramma. Gaandeweg ontstonden er twijfels over dat traject. Vaccinaties blijken tot verstoringen in het lichaam te kunnen leiden. Reden om te gaan 'ontstoren'.      

Dubbele getallen

Diana Cornelissen & Ellis Graff --- Zie jij ook meer dan eens dubbele getallen? Bijvoorbeeld dat je op je telefoon kijkt als het net 11:11 of 14:14 is. Zulke getallen worden meestergetallen of engelengetallen genoemd. En ze hebben betekenissen.       

Vrij reizen, zo vrij ale een vogel 

Lia Ouendag --- Deze zomer worden we door de Mars-Noordknoop-Uranus samenstand geprikkeld om onze mogelijkheden en kwaliteiten te gebruiken. Het onverwachte is er ineens, misschien maakt het wat emoties los. We zullen moed vergaren om patronen te doorbreken. Een periode om letterlijk of figuurlijk vrij te reizen en nieuwe horizonten te verkennen.      

          

Meer bewustzijn komt niet vanzelf 

Rob Vellekoop --- Wat heb je in een tijd van dictatuur en oorlog aan een ruimer bewustzijn? Veel. Het geeft je jezelf terug. Maar visies hierop verschillen, vergelijk bijvoorbeeld Christina von Dreien, David Icke en Jozef Rulof maar eens. Voor alle drie geldt wel: een verruimd bewustzijn komt niet aanwaaien.       

 

 

En verder 

Theo Claassen  --- "Owning the Weather in 2025"

Abraham Hans Casteleijn --- "Groepskarma voor volkeren en landen"

Louise Dekker  --- "Droomhuis gezocht" 

Daniël Derweduwen --- "Corona uitgelegd volgens de Germaanse geneeskunde (3)" 

Albert de Louw --- "Cannabis, hennep, of wiet" 

Ellen Brummans --- "Glutenvrije en eiwitrijke brownies"

 

Nieuwste uitgave ontvangen?

mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of

Bestel 'm hier
Archief

In de loop van ruim vijfentwintig jaar heeft Spiegelbeeld honderden artikelen gepubliceerd over talloze onderwerpen. De bijdragen zijn deels afkomstig van vaste schrijvers voor Spiegelbeeld, maar voor een belangrijk deel ook van mensen die eenmalig, of enkele keren, de pen in de hand hebben genomen en kopij hebben ingestuurd. Om een indruk te geven van deze diversiteit zijn een aantal artikelen op onze archiefpagina geplaatst. 

Missie

Het doel van Spiegelbeeld is om mensen op een breed terrein te informeren over onderwerpen die iedereen aan gaan. Bewustwording dus. Bewustwording op het vlak van voeding en gezondheid, maar ook op het vlak van spiritualiteit, de samenhang tussen lichaam en geest, natuur en maatschappij, mens en kosmos. "Be the change!", oftewel, laten we met zijn allen het verschil maken en een steentje bijdragen aan een harmonieuze wereld. 

Praktisch

Spiegelbeeld verschijnt iedere maand, behalve in juli-augustus, dan is er één nummer. Het blad is verkrijgbaar in ruim 1000 winkels. Een los exemplaar kost € 6,75. De prijs voor een jaarabonnement (11 nummers) bedraagt € 68,75 voor abonnees binnen Nederland en België, € 120,00 voor abonnees binnen en buiten Europa. Proefabonnementen binnen Nederland en België zijn ook mogelijk: 3 nummers voor € 18,50. Bij een abonnement ligt de nieuwe Spiegelbeeld voor het eind van de maand bij u in de bus.
Aanmelden kan via deze link of bel 06-29218203. 

Specials

DementieEuthanasieKanker en de mogelijkheden deel 1Kanker en de mogelijkheden deel 2Kanker, en NU?Begraven of cremeren?De vergeten kant van orgaandonatieKritisch vaccineren
Spiegelbeeld 2022

TAGS:Spiegelbeeld Magazine

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Bird&#39;s Party Magazine - Part

   We are proud to bring you via each issue, a compilation of our best work and exclusive photo sh

House of Wax &#8211; Het lifesty

   HomeOnderwerpenLifestyleEten &#038; DrinkenLijf &#038; gezondheidBeautyPersoonlijkEntertai

Casa Domnitorul | Magazine cu pr

  info@casadomnitorul.esFacebookFacebookAcasaMagazinele NoastreAlcalá La DehesaAlcalá UrbinaArganda Del ReySan Fernando de HenaresCosladaRivas VaciaMa

Sophisticated Living Magazine

   0 Skip to Content

Macon Magazine &#8211; Celebrati

   Keep celebrating the good life &#038; great stories and supporting local businessesSubscribe today

Trader Online Magazine New and U

   Aero MyTrader ATV MyTrader Commercial Truck MyTrader Cycle MyTrader Equipment MyTrader PWC MyTrader RV MyTrader Snowmobile MyTrader Security

Magazine | Impact.Edition

   :root{--color_0:255,255,255;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:237,28,36;--color_4:0,136,203;--color_5:255,203,5;--color_

Attractions Management Magazine:

  .leaderBoard {width:100%;min-width:960px;background-color:#edeeee;margin:0px 0 10px 0;padding:10px 0 10px 0;}.leaderBoard a {display:block;margin:0 au

Bootstrap news template portal m

   Skip to content

365ink Magazine | Dubuque365.com

   EventsSummer Festivals CalendarKids’ Summer Camps &#038; EnrichmentSubmit EventMusicDiningTri-State Fish FrysImpact AwardsSubmit Your

ads

Hot Websites