Dé Onafhankelijke Zorgvinder

Bekijk waar en hoe snel u terecht kan voor uw zorg

Meer dan 1000 mensen vonden een ziekenhuis of kliniek die bij hun paste

Transparant

De website verdient geen geld aan patiënten of zorgverleners. De zoekresultaten worden dus niet beïnvloed door financiële belangen zoals contracten tussen ziekenhuizen en zorgverzekeraar.

Onafhankelijk

VindUwZorg is niet onderdeel van een zorgverzekeraar of ziekenhuis. De zoekresultaten zijn dus onafhankelijk.

Patiënt centraal

De patiënt staat centraal in alles wat we doen. Het gaat erom dat u het beste en snelst wordt geholpen. Hiervoor werken wij met betrouwbare partners en gegevens.

✓ Transparant ✓ Onafhankelijk ✓ Patiënt centraal

Hoe werkt het?

Welkom bij VindUwZorg! Door alle maatregelen rondom Covid-19 zijn de wachttijden voor sommige afspraken en behandelingen in zorginstellingen sterk veranderd. Deze openbare website helpt u bij het vinden van een ziekenhuisafdeling of kliniek waar u snel terecht kunt en die bij u past.

Vind eenvoudig en kosteloos welke aandoening of ziekte waar wordt behandeld in Nederland. Zoek bijvoorbeeld op “staar” of op “orthopedie". Geef de afstand aan waarbinnen u wilt zoeken. Vergelijk dan de gevonden zorginstellingen.

Zorginstellingen hebben vaak een eigen website die in de zoekresultaten staat. Wij adviseren deze te raadplegen voor aanvullende informatie. Vergeet ook niet dat uw huisarts dé persoon is die u kunt helpen bij een verwijzing.

Stappenplan
1. Typ in het linkerveld het type zorg in waar u naar op zoek bent (bijv. aandoening of specialisme).
2. Vul dan de stad of postcode in én de afstand die u bereid bent te reizen.
3. Klik de button “Zoeken”.
Een lijst met geschikte zorginstellingen zal u worden gepresenteerd.


Planningsverzoek indienen (optioneel)
4. Bekijk de lijst met mogelijke ziekenhuizen en klinieken.
5. Als u de zorginstelling wilt contacteren, bijvoorbeeld om een afspraak te maken, klik dan op de button “Afspraak aanvragen
”.U wordt dan geleid door een reeks van vragen die nodig zijn om de zorginstelling in kwestie u te kunnen laten helpen.U kunt optioneel uw verzoek bij meerdere zorginstellingen indienen door het proces nog een keer te doorlopen bij een aanvullend ziekenhuis of kliniek.


Vergelijk de verschillende opties. Klik op "Afspraak aanvragen" om eenvoudig de gekozen afdeling/kliniek te contacteren om te kijken of zij u verder kunnen helpen. U wordt dan gevraagd een paar belangrijke gegevens in te vullen.

Ook kunt u de onderstaande zoekresultaten op uw eigen email adres ontvangen door te klikken.

Verzenden ... Vul uw e-mail adres in om de details van de zorgverlener te ontvangen (uw persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen)

Geen zoekresultaten