Zakelijke laadpaal

Laadpalen voor uw bedrijf of kantoor worden door ons geleverd en geinstalleerd!

Zakelijke laadpaal pagina

Onze installatie-pakketten

Laadpaal thuis

Laadpaal kopen met installatie

Laadpaaldirect adviseert!

Onafhankelijk laadpaal advies sinds 2014

Wij zijn volledig merk onafhankelijk en objectief. We geven laadpaal en installatie advies sinds 2014, toen de markt net begon. We leveren laadpalen en wallboxen van A-merken. Sinds 2014 leveren wij Alfen laadpalen, EVBox laadpalen en NewMotion laadpalen. Later zijn daar de Zappi laadpalen, Easee laadpalen, Webasto laadpalen en Wallbox laadpalen bij gekomen.

Laadpaal installatie thuis

De bijbehorende laadpaal installatie thuis of op de zaak kunnen wij ook voor u verzorgen. Aangezien we alleen laadpalen leveren van de grootste laadpaal producenten en niet gelieerd zijn aan een energiemaatschappij of backoffice leverancier kunnen wij u altijd een passend en onafhankelijk oplaad advies geven.

Laadpaal Alfen Eve single S-Line

Hier naast ziet u de installatie van een Alfen laadpaal, om exact te zijn de Eve Single S-Line met vaste kabel gemonteerd op een paal, welke u als extra kunt bijbestellen.

Laadpaal installatie op een paal is zeer fraai en beschadigt uw muur niet. Echter bij installatie op een paal moet er vaak ook extra gegraven worden, wat de installatie prijs weer wat verhoogd. Onze adviseurs kunnen dit exact voor u voorrekenen.

Laadpaal thuis!

Niets is prettiger dan iedere ochtend vertrekken met een volle accu, thuis laden is ook een stuk goedkoper dan openbaar laden. Een laadpaal thuis kopen, bij voorkeur met een vaste kabel is dus zeker aan te raden en gaat u veel gemak opleveren. Laadpaal kopen met installatie is dan ook ons advies als u een laadpaal thuis wenst.

Laadpaal Direct adviseert

Laadpaal Direct adviseert, levert en doet laadpaal en wallbox installatie's door heel Nederland veilige, professionele en betaalbare laadpalen voor iedereen. Bij u thuis maar ook bij uw bedrijf plaatsen wij laadpalen.

Webasto Pure laadpaal met vaste kabel!

Deze Webasto Laadpaal is wellicht het beste laadpunt voor een eenvoudige laadpaal thuis. Het laadpunt kan tot wel 22kW laden en zo is uw auto in no-time volgeladen.

Het nadeel van de Webasto Pure is echter dat hij niet in de mogelijkheid is om zakelijk te verrekenen. Voor een geavanceerder laadpaal kunt u beter kijken naar de Webasto Live. De Webasto Live kan wél zakelijk verrekenen

Laadpaal Direct adviseert!

Laadpaal Direct is premium reseller van NewMotion.

Laadpaaldirect is premium reseller van NewMotion en helpt u graag bij de aanschaf van een NewMotion laadpaal.

Bekijk ons aanbod van Shell Recharge

Ook voor uw bedrijf hebben wij volop keuze

Ons team staat klaar om u te helpen met het inrichten van de laadpaal op uw parkeerterrein of bij uw bedrijfspand. Wij helpen u graag bij het nemen van de juiste beslissing, er is veel mogelijk met betrekking tot smartcharging en loadbalancing en adviseren dan ook altijd eerst telefonisch contact met ons op te nemen.

Als u er voor kiest om uw gasten te laten betalen voor de verbruikte stroom, kijk dan naar ons ruime aanbod van geavanceerdere laadpalen. Deze unit's kunnen de stroom die de gasten verbruiken via een backoffice verrekenen. U kunt zelf bepalen wat de gasten betalen voor de stroom die zij verbruiken en de verrekening gaat gewoon via uw eigen energienota.

 

Uiteraard kunnen wij ook de installatie voor u verzorgen! 

Uw laadpaal laten installeren door ons? De beste keus!

Een laadpaal is een complex apparaat dat door de toepassing buitenshuis en het grote vermogen veilig gemonteerd dient te worden door een erkende installateur.Onze installateurs hebben al duizenden laadpunten geïnstalleerd en de monteurs weten wat ze doen.De lader wordt altijd achter een aparte aardlekautomaat geplaatst, als de aardlek er 'uitslaat' dan is alleen uw laadpunt stroomloos en niet uw hele huis.Wij hanteren vaste heldere prijzen

Bekijk hier onze laadpaal installatie pakketten.

Laadpaal thuis installatie voorbeelden

Laadpaal thuis met Installatie - Webasto Pure

Alfen laadpaal met installatie - Alfen Eve Single Pro-Line

EVBox laadpaal thuis installatie - EVBox Elvi vaste kabel

NewMotion Laadpaal installatie - NewMotion Home Advanced

Thuis laadpaal Installatie van een NewMotion Home Advanced

Laadpaal thuis installatie - NewMotion Home Advanced

Laadpaal installatie van een NewMotion Home Advanced

Alfen laadpaal thuis installatie - Alfen Eve Single Pro-Line laadunit

NewMotion laadpaal installatie - Home Advanced laadunit

Webasto laadpaal installatie - Webasto Pure laadunit

Korting Webasto Next!

Voor een korte periode bieden wij de Webasto Next nu met 20% korting aan!

Klik hier voor de Actie

€0,00 * Incl. btw Excl. Verzendkosten

Merken

ABB Chargewell

Laatste blogartikelen

Bekijk meer 13 Jul 2022

Op vakantie met de Tesla

Op vakantie met een elektrische auto veel mensen durven het nog niet aan. Maar toch kan het! Zo is Matthieu met de Tesla naar Italië gereden. En wil je weten hoe de reis is gegaan en of alles goed en makkelijk ging? Lees dan verder over hoe Matthieu Lees meer 15 Jun 2022

De nieuwe Volt Time lader!

Er is een nieuwe speler op de laadpalen markt. Volt Time is een gloed nieuw merk. Mede bedacht en ontworpen door een oud collega van Laadpaaldirect. Deze lader is van alle markten thuis! Voor thuis of voor bedrijven met deze lader kan het allemaal. 06 May 2022

Het ambitieuze merk Fisker

Veel nieuwkomers op de markt doen grote beloftes en vaak blijft het bij woorden. Grote beloftes doet Fisker nu ook. De nieuwste onderneming van Henrik Fisker heeft laten weten dat ze voor het zogeheten Project Ronin de EV moet worden met de langste r 21 Apr 2022

Een bioscoop op de achterbank in de elektrische BMW i7

BMW heeft de elektrische i7 gepresenteerd die in November op de markt komt. Natuurlijk biedt deze auto al het luxe die we van de 7-serie zijn gewend, maar dan wel volledig elektrisch. Zo heb je op de achterbank een soort bioscoop en het ziet er van

Over ons

Kom langs op onze locatie! We zijn geopend van ma-vrij van 9:00 - 18:00 uur.

Laadpaaldirect.nl

Ondernemingsweg 66N
2404HN
Alphen aan den Rijn Nederland

0172-750775 Open ma-vrij 9:00 - 18:00, zat-zo dicht Neem contact op met Laadpaaldirect.nl