Ladda ner vår gratisapp och jämför matpriser i dina butiker!

Ladda ner för iPhoneLadda ner för Android

Aktuellt

Aktuellt från oss, allt från recept till uppdateringar till nya butiker!

Halloween och 7 recept med pumpa

Vi är på väg mot Halloween och både internet och butikerna pryds av skrämmande dekoration och måltidsrecept.  Men varför firar vi egentligen Halloween och vad kan vi äta under denna högtid? Här berättar vi om Halloweens historia och delar med oss av 7 recept med pumpa.

Läs mer

11 tips för att minska din elförbrukning och spara pengar

Vi är inne i oktober månad och börjar bli mer och mer beroende av el i hushållen. Vi ska värma upp huset, tända fler lampor och laga varm mat. Att det nu kostar mycket mer att använda el nu, än tidigare år, har säkerligen inte undgått någon. Här delar vi med oss av 11 tips för att minska din elförbrukning och spara pengar! 

Läs mer

Ulf gästar Resumé och pratar om prismarknadsföringen

Matprisexperten Ulf Mazur gästar det nya avsnittet av Insiktspodden, där Resumés, Markets och Dagligvarunytts prisgranskning avhandlas. Ulf Mazur berättar också om hur hans passion för matpriser fick fart, och hur ett vanligt besök i matbutiken kan se ut för honom.

Läs mer

Matpriserna når nya rekordnivåer – så får du ner dina kostnader i hushållet

Den 5 oktober var det nog få som kunde undvika vår VD, Ulf Mazur, i TV-rutan. Och det vill vi ju inte heller – för så mycket bra tips han ger, inte sant? Från SVT Nyhetsmorgon till radio- och tv-intervjuer för att sedan åka vidare mot ett direktsänt lunchseminarium och idag är han på det igen, Ulf!

Läs mer

Koll på matkassen

Sveriges största matprisundersökning, tar inte ens en minut!
Se resultat

HANDLA SMARTARE

Få koll med matpriskollen, allt i samma app. Ladda ner vår app och håll koll på dagens matpriser. Se och jämför veckans bästa erbjudanden i dina matbutiker och spara 1000-lappar med 25% i snittrabatt!
Ladda ner för iPhoneLadda ner för Android