Alle webdevelopment krachten gebundeld op één plek

Een team van topdevelopers en online specialisten werken aan jouw project!

Maatwerk WordPress

WordPress heeft ons bedrijf gevormd tot waar we vandaag staan. Een prachtig CMS met een oneindigheid aan mogelijkheden. Wij bouwen maatwerk websites, elk project verdient aandacht met een blanco canvas.

Meer over WordPress

Concept & Design

Van content tot design, wij realiseren jouw droom naar de online wereld. Dit begint bij het ontwerp. Samen werken we jouw concept uit en transformeren dit tot een digitaal product. Of juist offline print, dat kan ook!

Meer over webdesign

Front-end development

Kleine animaties, gekke effecten bij hovers, in HTML/CSS ligt onze passie. De web-bezoeker verassen met de nieuwste technieken en perfect geteste responsive websites op échte devices.

Meer over front-end

User experience

Wij willen het web professionaliseren. Bezoekers een mooie en gebruiksvriendelijke ervaring geven, dat is ons doel. Met kennis van Human Computer Interaction, Usability testing, in combinatie met een stukje psychologie.

Meer over UX

SEO & optimalisatie

Naast een prachtige website en de nieuwste techniek, is vindbaarheid natuurlijk ook heel belangrijk. De website moet wel eerst gevonden worden door de bezoekers. Gelukkig weten wij hoe dat werkt!

Meer over SEO

Webteksten...|

Vind jij het schrijven van teksten ook zo moeilijk? Het is een vak apart, maar toch heel belangrijk om de bezoekers op je website te houden en om vindbaar te worden. Wij kunnen je helpen met alle soorten content.

Meer over tekstschrijvers

Zó enorm trots om voor deze gave klanten te werken

Bekijk ons portfolio  of  Lees onze referenties

Blog

Google Fonts: Unieke lettertypes op je website

14 maart 2022

Met Google Fonts kan je heel makkelijk mooie lettertypes op je website gebruiken. Maar hoe kies je de juiste lettertype? En hoe doe je dat? Wat...

Verder lezen

Effectieve vormen toepassen in je ontwerp

29 november 2021

Bij ontwerpen gebruik je altijd vormen. Bij websites, logo’s en alle andere ontwerpen vormen zij de basis en hebben ieder een bepaalde uitstraling. Door een vorm...

Verder lezen

Hoe maak je een veilig wachtwoord?

11 oktober 2021

Het is de week van de veiligheid! En toch gebruiken veel mensen voor de hand liggende wachtwoorden. Het is juist heel belangrijk om hackers buiten de...

Verder lezen
Lees ons blog

Welkom in Haarlem