Hortipoint - Hortipoint

Web Name: Hortipoint - Hortipoint

WebSite: http://www.hortipoint.nl

ID:275989

Keywords:

Hortipoint

Description:


Inloggen Vakblad voor de BloemisterijDe BoomkwekerijTuin en LandschapBloem en BladFloribusinessAdverterenVacaturesOver onsContact Inloggen Wachtwoord herstel Vind je wachtwoord terug HomeAdverterenCommerciële dienstenShopOver onsContactVacatures Inloggen Welkom! Log in op je account Forgot your password? Get help Privacy Wachtwoord herstel Vind je wachtwoord terug Er zal een wachtwoord naar je gemaild worden Hortipoint Vakblad voor de BloemisterijDe boomkwekerijTuin en landschapBloem & bladFloribusiness Home Hortipoint

Hortipoint

Hortipoint is een not-for-profit mediaorganisatie in de groene en sierteeltsector. Wij bieden een objectieve informatievoorziening ter versterking en ontwikkeling van de markt en ten behoeve van de verdere professionalisering van de ondernemers in de sector, met als doel versteviging van de concurrentiepositie van de beroepsgroep. Onze ambitie is om als mediaorganisatie toonaangevend te zijn; wij zijn de antenne voor de ondernemers in de sector. Met onze vijf titels en twee platformen bedienen wij de gehele keten, van producent tot aan de afzet.

De titels en platformen zijn:

De journalistieke beginselen

Binnen Hortipoint werken vier vakredacties die onafhankelijk opereren. Hortipoint brengt betrouwbare en diepgaande content. De redacties stellen zich ten doel objectief verslag te doen van de ontwikkelingen in de sector. Hortipoint staat los van andere not for profit organisaties, brancheorganisaties of verenigingen, die in de bedrijfstak actief zijn

De lezers op wie wij ons richten zijn ondernemers en professionals in de groene en sierteeltsector in de meest brede zin. Omdat de Nederlandse sierteeltsector de draaischijf is in de internationale bloemen- en plantenmarkt, besteden wij veel aandacht aan ontwikkelingen in internationale markten en bieden wij informatie gericht op de internationale doelgroep (Floribusiness).

Organisatorische beginselen

Hortipoint is een stichting, met in het bestuur één afgevaardigde van de volgende organisaties: Verenigingen Bloemenveilingen Nederland (VBN), de Vereniging van Groothandelaren in Bloemkwekerijproducten (VGB), LTO Vakgroep Bomen en vaste planten, Vereniging Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). Sinds 2017 is Mémé Bartels algemeen directeur.

POPULAIRE ARTIKELEN

Farms are besieged in Ecuador

‘Great uncertainty in Poland’

‘Why would I still want to live and work in China?’

SERVICE

Vakblad voor de BloemisterijBloem & BladDe BoomkwekerijTuin en LandschapFloribusiness OVER ONSHortipoint, dé mediaorganisatie voor de groen- en sierteeltsectorVOLG ONS DisclaimerPrivacyCookie StatementAlgemene voorwaardenAdvertentievoorwaarden © Hortipoint 2020 By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.

TAGS:Hortipoint

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :

ads

Hot Websites