Wwwinkels.nl - Home

Web Name: Wwwinkels.nl - Home

WebSite: http://www.wwwinkels.nl

ID:271941

Keywords:

Wwwinkels,nl,Home

Description:


HomeContact

Wwwinkels.nl

slim winkelen geeft meer koopplezier

Welkom op wwwinkels.nl

Slim winkelen geeft meer koopplezier

Winkelen wordt nog steeds geassocieerd met het bezoeken van fysieke winkels in winkelstraten en warenhuizen. Maar het merendeel van de aankopen wordt vandaag de dag via het internet gedaan.

Beide manieren van winkelen zullen naast elkaar bestaan, elk met zijn eigen toepassing en doelgroepen. Slimme ondernemers zullen beide manieren van verkoop omarmen, ze sluiten goed op elkaar aan. En slimme kopers zullen van beide manieren gebruik maken.

Deze informatieve website probeert u te helpen om slim van beide kanalen gebruik te maken. De voor- en nadelen staan op een rijtje met enkele voorbeelden erbij. Wwwinkels.nl is momenteel nog in aanbouw.

En als u contact wilt opnemen, klikt u gewoon op Contact.
 


Winkelstraten en warenhuizen

Wandelen, contact met mensen, dingen zien en voelen, ontspanning en wat gezelligheid zijn belangrijk om te koesteren in de tijd dat de verleiding groot is om alleen via beeldschermen te werken en te communiceren. Een dagje winkelen doet wonderen. Met een ‘verlanglijstje’ op zak langs winkels struinen, hier en daar naar binnen en wat kleding passen ga je met een lekker gevoel huiswaarts. Winkels drinkwater antivries, wwwinkels boot antivries. Regel- matig een dagje plannen om te winkelen is een goede eigenschap. Dan bouw je tot die tijd een lijstje op van spullen die je wilt gaan kopen en dan lekker langs de winkels en met volle tassen weer naar huis.

Contact

In winkels kun je winkelpersoneel aanspreken als je wat hulp of advies wilt. Zo’n gesprekje helpt je bij het maken van keuzes en het voelt zo lekker om eens te praten in plaats van de typen. Iemand face-to-face spreken en advies krijgen, dat is een groot pluspunt van het winkelen.


Gezelligheid

Tijdens het winkelen is het vaak gezellig in de winkelstraten. Er staan diverse kraampjes en terrassen en er zijn markten en activiteiten. Muzikanten en andere artiesten maken het straatbeeld compleet.

Beweging

Een dagje winkelen levert zomaar een loopafstand van 5 kilometer op en dat is toch weer mooi meegenomen. En trappen lopen, winkels in en uit en allerlei bewegingen dragen bij aan de nodige beweging.

Openingstijden

Winkels zijn niet dag en nacht open. Juist op tijden dat de meeste mensen werken zijn de winkels ook geopend. Dat komt dus niet altijd even handig uit. Dit is een flink nadeel.

Parkeren

Je kunt natuurlijk per openbaar vervoer naar de winkels maar velen prefereren toch de auto. Je hoeft dan minder te sjouwen en zit lekker en comfortabel in je eigen auto. allgifts en 2 Seasons Beach . Een flink nadeel zijn de parkeerkosten. In de grote steden kunnen de tarieven oplopen tot wel 10 euro per uur.


Ruilen

Een nadeel is dat voor het eventueel ruilen van een product je helemaal terug moet naar de winkel. Het is weliswaar bij de meeste winkels geen probleem om te ruilen, mits je het bonnetje nog hebt, maar opnieuw tijd maken, reizen en parkeren is niet prettig.

Zoeken

Als je iets specifieks zoekt dan kan het een lange zoektocht worden met ergernis en zere voeten. Als je echt iets zoekt, dan is het handig om vooraf toch via het internet alvast wat research te doen. Voorbeelden zijn kettingen , Food labels , TVM verzekeringen , Prospect data .


Internet winkelen

Op het internet kun je alles vergelijken en veel kennis opdoen. Zo kun je de juiste winkel selecteren die betrouwbaar is, snel levert en goede service heeft. Dit is in geen enkele fysieke winkel zo te evenaren.

Advies

Staren naar beeldschermen met foto’s en teksten en goedbedoelde links en tips levert na enige tijd irritatie waardoor mensen afhaken. Steeds meer online-winkels bieden telefonische ondersteuning en advies of het wordt via een chat-functie gedaan. Betaalbare domotica - Domotica voor jou . De behoefte van klanten om even met iemand te spreken is groot. Dit gebruiken klanten ook om een oordeel te vellen over de webwinkel, alvorens ze een bestelling plaatsen en betalen.


Levering

Webwinkels moeten zich steeds meer profileren door snelle levertijden. Dus bijvoorbeeld vóór 21.00 besteld, volgende dag geleverd. Tennisrackets kopen , Caps kopen , Shopvoorgezondheid , Latex waist trainer , Franse wijn . Het pakketje wordt dan ingepakt en de volgende dag aan huis geleverd door een pakketdienst. Indien er niemand thuis is wordt het soms bij de buren afgegeven of de bezorger komt een keer terug. Dit is wel erg gemakkelijk zo.


Kosten

Een webwinkel moet kosten maken om een pakketje te laten bezorgen, die worden doorberekend aan de klant. Echter wanneer een bepaalde drempel wordt overschreden qua aankoopbedrag geven veel webwinkels gratis verzending als beloning. Goedkope VR Bril . Deze drempel verschilt per winkel, hou dit dus goed in de gaten.Openingstijden


In online winkels kun je dag en nacht spullen kiezen en kopen. Dit maakt het erg verleidelijk om ’s avonds online je aankopen te doen. Zeker als je geen gebruik hoeft te maken van de klantenservice, want die is niet dag en nacht beschikbaar.

Toeleveranciers

Elke winkel heeft toeleveranciers zoals Administratie in de regio Tilburg en Installatiebedrijf .

 Een product dat via een webshop is gekocht 

Retourneren

Een product dat via een webshop is gekocht valt onder de wet “kopen op afstand”. Die wet beschermd de koper. Een product kan binnen 14 dagen worden geretourneerd en dan worden het aankoopbedrag teruggestort.


Gezelligheid, een hapje en een drankje

Dagje winkelen? Gezellig weekendje weg?
Op stap gaan betekent soms naast lekker winkelen ook verrassende winkels, mooie tentoonstellingen, leuke festivals, gezellige horeca én natuurlijk bijzondere monumenten & architectuur. Voor velen vormen deze de belangrijkste ingrediënten voor een leuk dagje uit of weekendje weg.


Het is misschien wel even reizen, maar dan heb je ook wel wat. Veel steden zijn namelijk leuke shopsteden. Je kunt los gaan  in de grote straten, het winkelcentrum, de kleine straatjes vol leuke boetiekjes en veel meer.
Door voor het uitje eerst even wat onderzoek op het internet te doen kom je beslagen ten ijs bij het winkelen. Wat is er te koop, wat mag het kosten.

Grote winkelcentra zijn handig en efficiënt omdat er veel bij elkaar is maar het doet ook vaak ongezellig aan. Waar je in Nederland ook in een winkelcentrum rondloopt, overal kom je veelal precies dezelfde winkels tegen! Het zijn vooral de grote winkelketens die steeds opvallender het beeld bepalen in winkelcentra. 


In de watersport zijn goede voorbeelden waar je winkels met goed advies kunt vinden terwijl die ook het echte 'winkelgevoel' kunnen bieden omdat er een showroom is met 'echt personeel'. Je vindt er bootspullen via het web en ook diverse specifieke producten zoals waterkaarten-navigatie en een winkel voor rubberboten en advies. Naast meer algemene artikelen zijn er ook speciaalzaken voor kwaliteit acculaders en rondom innovatie met elektrisch varen. Voor communicatie is er een specialist en levering marifoons en voor de sportvisliefhebber is er ruime keuze in fishfinders.


 

De detailhandel wordt steeds meer gedomineerd door de grote (internationale) winkelketens waardoor het winkelbeeld heel saai wordt. Ze hebben allemaal dezelfde gevel, winkelindeling en hetzelfde assortiment. Dat maakt het winkelen steeds minder leuk.

Enkele tips:

kniebrace

seatsandsofas

allgifts 
Led breedstraler
Hanglampen

   

Eenheidsworst of persoonlijk contact
Winkelen in een grote eenheidsworst met altijd dezelfde winkelketens levert op termijn verveling op. Het komt steeds sporadischer voor want kleine zelfstandige winkels, waar je ook nog eens iets speciaals kunt vinden, zien we steeds minder in de winkelcentra. 
Je moet er toch niet aan denken, dat er straks misschien helemáál geen kleine winkels meer zijn. En dat we helemaal afhankelijk worden van de grote winkelketens. Het zou toch werkelijk doodzonde zijn als de kleinere, vaak gezellige en aantrekkelijke winkels, compleet uit het winkelaanbod zouden verdwijnen! Logic Waste containers , HWContainer.nl , Milieu-service - Afvalverwerking . De grote winkelketens groeien echter snel, omdat mensen er regelmatig en veel kopen. We houden het zo zelf in stand.

Kleine winkeliers
Er zijn veel kleine zelfstandigen die moeten opboksen tegen de enórme winkelketens die miljoenen kunnen uitgeven aan reclame. Kleine winkeliers die zich onderscheiden door hun speciale assortiment, die hart voor de zaak hebben én voor hun klanten bestaan nog wel. Persoonlijk contact met de klant vinden ze belangrijk, geven vakkundig advies kunnen vaak speciale artikelen bestellen, Salarisadministratie uitbesteden . 

Verrassing
Er zijn steden of buurten waar men de variatie in het winkelaanbod in stand probeert te houden. Daar kun je vaker aankopen bij de kleine winkels. Als je in zo’n zelfstandige winkel binnenloopt ondervind je vaak een verrassing om te zien wat ze allemaal in hun assortiment hebben en ook nog tegen redelijke prijzen.


<<  Powered by Rusty  -  Contact met de beheerder  >> 

Wwwinkels.nl - Slim winkelen en gebruik maken van de mogelijkheden.

  

Contactformulier

Klik hier om een bericht of een linkaanvraag te sturen

 Kijk ook eens op andere informatieve websites zoals

01 - buitensporten

02 - funsporten

03 - wwwinkels

04 - winkelknaller

05 - transport

06 - buitensport

07 - bedrijven

08 - vakantie

09 - funsport

10 - watersport

11 - winkels

12 - rubberboten

13 - vakantie plezier

14 - Alleeninkt cartridges

15 - Alcoholvrije wijnen

16 - Glaskit

17 - Schoonmaakartikelen

18 - Ontstoppongsdienst Gent

19 - Tandarts Amstelveen 

 

Home  |  Contact

TAGS:Wwwinkels nl Home

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Feesten festivals en andere even

  Welkom op www.hoekse-waard.comDeze website gaat over van alles in de hoekse waard in Zuid-Holland.In diverse dorpen in de Hoekse Waard worden in de le

applicatie monitoring www.applic

  applicatie monitoring voor een hoge beschikbare website of mobiele appDe beschikbaarheid of availability beheren, controleren en bij problemen of stor

performanceadvies.nl voor perfor

  Welkom op performanceadvies .nlperformanceadvies .nl voor het beste performance advies voor je website.De performance van je website of app is te mete

kerst-kaart .nl verstuur de mooi

  kerst-kaart .nlDe allermooiste en leukste kerst-kaarten verzameld, die je gratis kunt versturen via internet.kerst kaart versturen doe je hier lekker

Home - Vobra Special Petfoods Sp

   menu Contact Private labelBrandsAbout us

Home - De Nederlandse Associatie

   Over onsLedenPartnersSluit je aanWord partnerContactHet vereniging

FTO-Online | Dé complete en act

  Overslaan en naar de inhoud gaan Toggle navigation

RIGHT AT HOME REALTY|Real Estate

   Right at Home, Right for me.Join Us Join UsMenu

Home - Spoedzorg zonder grenzen

  Deutsch HomeSp

home - Stribe

  

ads

Hot Websites