Ögonlaser till bästa pris i Stockholm, Göteborg och Malmö | Lirema

Web Name: Ögonlaser till bästa pris i Stockholm, Göteborg och Malmö | Lirema

WebSite: http://www.lirema.se

ID:267252

Keywords:

sta,pris,gonlaser,till

Description:


Trustpilot Recensioner från några av våra patienter

Lirema Ögonklinik

ÖGONLASER FR
249kr/mån.

Mer än 300 000+ patienter, 20 kirurger, 8 kliniker Gratis online konsultation

ÖGONLASER FR
249kr/mån.

Mer än 300 000+ patienter, 20 kirurger, 8 kliniker Gratis online konsultation

ÖGONLASER FR
249kr/mån.

Mer än 300 000+ patienter, 20 kirurger, 8 kliniker Gratis online konsultation

Rekommenderat företag 7 år i rad

Trustpilot

Uppriktig vård av dina ögon från professionella händer

20
KIRURGER

8
KLINIKER

SEDAN
2003

300 000+
PATIENTER

5 ÅRS
GARANTI

KVALITET
TJÄNSTER

​Vad är

Ögonlaser är effektivt, pålitligt och en av de mest populära behandlingsmetoderna för närsynthet. Det korrigerar dålig syn och ger frihet från glasögon och kontaktlinser.

Helt säkertOperationen är trygg och säker.Hög standardBehandlingen blir mer precis med femtosekundlaser.Snabb och smidig behandlingOperationen tar ca 20 minuter.Effektivt och pålitligBehandlingen sker endast hos våra högst specialiserade och kunniga personal.Förbättrad synskärpa direktDu kan njuta av förbättrad synskärpa snabbt efter operationen, beroende på vald metod.Långsiktigt resultatSynkorrigering med ögonlaser håller länge - glöm behovet av glasögon och kontaktlinser.
Gratis online konsultation

ÖGONLASER PRISER

Passa på! Många har redan tagit del av detta erbjudande! Det bästa priset får ni genom att reservera på vår hemsida.81%Konsultation online 0 kr GratisInom 2 arbetsdagar får du ett svar om ögonlaser är lämpligt för digTryck HÄr SURFACE Fr 249 kr/mån. Eller 15 800 kr Pris för båda ögonen, 5 års garantiAlla SURFACE metoderTRANS PRK / LASEK eller NO CUT*God syn 1-2 veckorSäker och prisvärdAlla mediciner och efterkontrollerBoka FS-LASIK Fr 399 kr/mån. Eller 25 800 kr Pris för båda ögonen, 5 års garantiPREMIUM alternativGod syn 2-3 dagarSnabb och smärtfriBehöver inte vara borta från arbetet Alla mediciner och efterkontrollerÄr du 45+ och vill sluta använda läsglasögon?Boka Nyhet SMILE Fr 549 kr/mån. Eller 35 800 kr Pris för båda ögonen, 5 års garantiPREMIUM PLUS alternativGod syn 2-3 dagarSnabb och smärtfriBehöver inte vara borta från arbetetMindre torra ögonAllra senaste ögonlaserteknikenAlla mediciner och efterkontrollerBoka

* Om du betalar 450 kr i förskott i samband med att du bokar tid för konsultation och väljer att genomgå operationen hos oss så drar vi av 450 kr på operationspriset. Men om du väljer att betala 450 kr på plats vid konsultationen dras det inte av 450 kr på operationspriset.

* NO CUT är ett allmänt varumärke. TRANS PRK eller LASEK är riktiga medicinska metoder.

Delbetala

Du har möjlighet att betala med kort eller dela upp din betalning i upp till 120 månader. Räntefritt upp till 36 månader. Det kan tillkomma en uppläggningskostnad samt administrativa avgifter.

5 års Trygghetsgaranti

Lirema Ögonklinik ger 5 års garanti för kostnadsfria återbesök och kostnadsfria kompletterande operationer med ögonlaser om en sådan operation skulle visa sig nödvändig.

Delbetala

Du har möjlighet att betala med kort eller dela upp din betalning upp till 120 månader (räntefritt upp till 24 månader). Det kan tillkomma en uppläggningskostnad (pris avgörs på antal månader för delbetalning: 95-395kr) samt administrativa avgifter på 39 kr/månad.ÖGONLASER12 mån/kr24 mån/krSURFACE 19 900 kr för båda ögonen1698868FS-LASIK 24 900 kr för båda ögonen21141077

En lönsam investering

Skriv in dina årliga utgifter för glasögon eller kontaktlinser och se hur snabbt ögonlaserbehandlingen kommer löna sig!

Det kommer att löna sig med ögonlaser redan efter:

TOPPKVALITET FÖR RÄTT PRIS? HUR ÄR DET MÖJLIGT?

högspecialiserad ögonklinik;
kliniken med stor kapacitet;modern och avancerad medicinsk utrustning, tidsbesparande;
medicinska behandlingsmetoder;optimerade processer för patientmottagning.
Gratis online konsultation

ATT VÄLJA LASERMETOD

Du kommer att kunna diskutera de olika metoderna under din förundersökning och våra optiker kommer att rekommendera den optimala kirurgiska metoden för att korrigera din syn.

SMILE METODEN – Allra senaste TEKNIKEN

SMILE är den senaste tekniken inom laserkorrektion. Denna typ av laserkirurgi innebär ett minimalt ingrepp på hornhinnans yta, där någon flik aldrig behöver vikas upp. Femtosekundslasern används för att skapa ett tunt, kontaklinsformat lager precis under hornhinnans ytterlager, och en liten öppning genom vilken lagret sedan avlägsnas. Studier visar att SMILE gör mindre påverkan på hornhinnans ytterlager och ger färre besvär direkt efter operationen jämfört med LASIK. Det är mest populära metoden.

FS-LASIK METODEN – SMÄRTFRI OCH SNABB

FS-LASIK (FEMTO LASIK) är en av de mest skonsamma vårdmetoderna eftersom den är säker och smärtfri. Skapandet av hornhinnans flik utförs med en femtosekundlaser, vilket gör att ögonen läker mycket snabbt och ger dig bättre syn redan inom några timmar. Du behöver inte heller vara borta från arbetet. Användningen av två lasrar gör denna metod ännu bättre och är därför en av de mest populära metoderna.

SURFACE METODEN – SÄKER OCH PRISVÄRD

SURFACE (TRANS PRK / LASEK eller NO CUT) är den behandlings-metod som rekommenderas om du har hög astigmatism eller tunna hornhinnor, och därmed inte kan genomgå en FS-LASIK eller SMILE procedur. Efter denna operation är det nödvändigt för läkningsprocessen med 3 dagars vila, och därefter stabiliseras synskärpan gradvis inom några månader. Detta är den mest prisvärda metoden, som ger samma slutresultat – perfekt syn!

Vem är lämplig för ögonlaser?

Åldrarna 18 till 55;vars närsynthet, översynthet eller astigmatism inte överskrider gränserna för säker operation;ögonlaser är möjligt endast när synfelet ligger mellan -12 och +3 dioptrier;där hornhinnan är tjock nog;och där ögat inte är diagnostiserat med några synpåverkade sjukdomar.Gratis online konsultation

RECENSIONER

“Det har gjort mitt liv mycket bättre, jag mår mycket bättre” berättar influencer och bloggaren Sofie

MER »

Mamman av tre: “Jag är född på nytt fast utan glasögon eller linser”

MER »

Influencer och youtuber Dyana Aryan: “resultatet är underbart!”

MER »

Hur utförs ögonlaser?

Ögonlaser är en snabb och säker metod oavsett vilken av Liremas kliniker du väljer. Operationen tar endast runt 20 minuter.

Steg 1

Allt börjar med att vi säkerställer att du inte känner någon smärta under operationen. Först kommer kirurgen att ge speciella bedövande droppar som kommer att eliminera smärta under operationen. Med andra ord kallas detta för lokalbedövning.

Steg 2

Nästa steg, den yttersta delen av hornhinnan behandlas med laser, vilket ändrar hornhinnans form och brytkraft. Ljusstrålar som passerar genom det optiska systemet kommer att fokusera på näthinnan och det förbättrar synen.

Steg 3

Du kommer att få detaljerade instruktioner, rekommendationer samt ögondroppar. Sedan är du redo att gå hem. Återhämtningsprocessen kan ta ett antal dagar till veckor beroende på olika faktorer, som bland annat hur fort din naturliga läkning går.

Passar ögonlaser dig?

Gör en gratis online konsultation så återkommer vi inom kort med ett svar om ögonlaser passar dig!

18-55
Ålder

​-12D / +3D
Dioptrier

Gratis online konsultation

Ögonövningar för en bättre syn

Dela denna övning med vänner:

Genom att träna ögonen regelbundet kan du förbättra din syn och motverka trötta och ansträngda ögon samt huvudvärk.

Sitter du på jobbet och ögonen börjar kännas trötta och ansträngda kan du med dessa övningar motverka besvären och sedan återgå till jobbet med nya friska tag!

Följ instruktionerna och gör våra ögonövningar steg för steg med 20 sekunders vila mellan varje övning. Lycka till!

Övningar för ögon bör utföras utan glasögon eller kontaktlinser. Om du har synproblem, konsultera med din ögonläkare innan du gör dessa övningar.

Starta övningarna

BLOGG

Stor investering i teknologi: Ögonklinikkedjan LIREMA har köpt in fyra lasrar

MERE »

Kan vagel vara ett tecken på kronisk sjukdom och när bör man bli orolig?

MERE »

Ögonläkare: Solglasögon kan vara till hjälp men också göra skada

MERE »

Frågor och svar om ögonlaser

Nedan finner du svaren på de vanligaste frågorna vi får om ögonlaser.
Om du inte hittar svaret på din fråga så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Kan ögonlaser korrigera mitt synfel?

Ögonlaser är inte lämpligt för alla patienter. Vi som jobbar på Lirema Ögonklinik lägger stor vikt på patientsäkerhet och kommer därför att avråda till en laserbehandling om vi anser att utfallet inte blir tillfredsställande. Ögonlaser rekommenderas endast till patienter med närsynthet, översynthet och astigmatism som inte överskrider gränserna för vad som är operabelt. För att göra en ögonlaserbehandling behöver du också vara minst 18 år, ha stabil synskärpa, viss tjocklek på hornhinnan och friska ögon. Utöver dessa krav ska du vid en laserbehandling ha de rätta medicinska förutsättningarna inte vara gravid eller amma.

Vad händer under själva operationen – gör det ont?

Före ingreppet verifierar ögonläkaren mätningarna och slutsatsen från förundersökningen samt bedömer huruvida dina ögon kan opereras ur ett medicinskt perspektiv. Du får information om laserbehandlingen och eftervården, därefter är det dags för operation. Ögonen behandlas med lokalbedövande ögondroppar och du får sedan lägga dig bekvämt på en brits. Under ingreppet behandlas hornhinnans övre del med excimerlaser som förändrar dess brytningsförmåga. Operationen tar ca 20 minuter och är smärtfri tack vare de lokalbedövande ögondropparna.

Vad behöver jag tänka på före ögonlaserbehandling?

Du ska inte använda kontaktlinser 7-10 dagar före operation. Ögonkosmetik (t.ex. mascara, ögonskugga och concealer) ska inte användas 2 dagar före operation.

Påverkar ögonlaser mina chanser att skaffa barn?

Nej, ögonlaser påverkar inte möjligheten att bli gravid. Däremot rekommenderar vi att man avvaktar planerad graviditet upptill 6 månaderna efter laserbehandlingen. Både för en mer tillförlitlig läkning och för att de mediciner man använder efter behandlingen möjligen kan ha en viss inverkan på fostrets utveckling.

Vad gör jag om det inte känns bättre en månad efter operation?

Läkningsprocessen kan variera beroende på bland annat synfel och ålder. Vi erbjuder efterkontroll och uppföljning utan kostnad upp till 5 år. Normalt sker en utvärdering av din syn efter 4-6 månader då ögonen är mer stabila. Då läkningsprocessen är individuell kan det ibland behövas en kompletterande behandling för att uppnå planerat resultat. Risken för detta är enbart 5-10%, en sådan behandling är utan kostnad inom 5 år.

Måste man hålla ögat stilla under hela behandlingen?

Detta är en fråga som ofta ställs då många är nervösa för att inte kunna fokusera blicken men det är lättare än vad man kan tro. Behandlingen påverkas inte av dina ofrivilliga ögonrörelser då lasern följer dessa med en inbyggd videokamera (s.k. eyetracker). Skulle din blick flacka med större rörelse stängs laserpulserna automatiskt av tills blicken återställs i rätt läge och behandlingen kan fortsätta där den avbröts.

Ibland avråder ögonläkaren en synfelskorrigering med ögonlaser – vad beror det på?

Ögonläkare kan ibland avråda patienter från laserbehandling om ingreppet inte bedöms som säkert nog eller om utfallet inte förväntas nå önskvärt resultat. I vissa fall finns andra metoder som lämpar sig bättre än en synfelskorrigering med ögonlaser såsom Refractive Lens Exchange (linsbyte).

Kommer jag att klara mig utan glasögon resten av livet efter en ögonlaserbehandling?

Effekterna av ögonlaser är långvariga och stabila men de medicinska möjligheterna till förbättrad syn är dessvärre inte gränslösa. Ögonlaser handlar inte om att återskapa syn utan att ersätta patientens behov av glasögon och kontaktlinser. Målet är att den patient som genomgått en synfelskorrigering med ögonlaser ska kunna se bra utan synhjälpmedel. Det är viktigt att nämna att utfallet av operationen till stor del är beroende av hur kraftigt nedsatt syn patienten har före ingreppet. Ögonlaser kan inte korrigera åldersynthet (presbyopi), läsglasögon kan komma att bli aktuellt vid ca 40-45 års åldern då ögats biologiska lins tappar sin elasticitet.

Vilka metoder finns för ögonlaser?

De vanligaste laserbehandlingarna i världen är FS-LASIK och SMILE. Ett annat bra alternativ är SURFACE-bahandling (TRANS PRK / LASEK eller NO CUT), som rekommenderas om du har hög astigmatism eller tunna hornhinnor och därför inte kan genomgå en FS-LASIK eller SMILE procedur.

Kan ögonlaser misslyckas eller leda till blindhet?

Det finns hittills inte något dokumenterat fall där en patient har blivit blind till följd av en synfelskorrigering med ögonlaser. Det är mycket ovanligt att ögonlaserbehandling misslyckas men det finns enstaka operationer där resultatet inte nått upp det som önskats.

Vilken tid på året är det bäst att synfelskorrigera med ögonlaser?

Årstiden spelar egentligen inte så stor roll. Tidpunkten kan anpassas efter patienten (som ska synfelskorrigeras med ögonlaser). Dock är ögonen känsliga en tid efter ingreppet vilket innebär att direkt solljus och vattenaktiviteter bör undvikas. Detta är värt att ha i åtanke för den som bestämt sig för ögonlaser under sommarhalvåret.

Varför kostar ögonlaser mindre hos er jämfört med övriga konkurrenter – har ni sämre utrustning?

Vi erbjuder en trygg och skonsam ögonlaserbehandling med kvalitetssäkring av högsta klass till rätt pris. Som ISO-certifierad ögonklinik arbetar Lirema Sverige AB kontinuerligt med att hålla högsta möjliga kvalitet och service. Vi arbetar med modern medicinsk utrustning och samarbetar tätt med kända tillverkare som Carl Zeiss, Topcon, Oculus och Ziemer.

Hur snabbt efter operation får jag börja träna?

Du kan börja träna en vecka efter operation. Sport med risk för slag mot ögonen ska undvikas i 4 veckor.

RECENSIONER

4.9/5Läs 302 riktiga kundomdömen
Lirema Sverige AB AdressKungsgatan 54, 11135 StadStockholm Organisationsnummer556981-2414

Recent posts

Stor investering i teknologi: Ögonklinikkedjan LIREMA har köpt in fyra lasrarKan vagel vara ett tecken på kronisk sjukdom och när bör man bli orolig?Ögonläkare: Solglasögon kan vara till hjälp men också göra skadaJournalisten Rasa Jusionytė: Jag övervann rädslan för operation efter att ha sett resultatenÖgonlaserkirurgi: Att välja rätt metod

Lirema kontakt

Stockholm, Sverige Kungsgatan 54 010-888 71 78 Göteborg, Sverige Södra Vägen 10 010-888 71 78 Malmö, Sverige Nordenskiöldsgatan 18 010-888 71 78 Köpenhamn, Danmark Trommesalen 2-4 0045 92-45-33-22

SPRÅK

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelse på webben samt statistik och marknadsföringsskäl, du kan ändra dina cookieinställningar när som helst. Läs mer OK

TAGS:sta pris gonlaser till

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Foppiano Vineyards | Healdsburg

  Skip to contentFacebookInstagramEmailLOG INSHOP WINEABOUTVISUAL TIMELINEVISIT &#038; EVENTSSHOP WINEWINE CLUBVINEYARDSFoppiano Vineyardsstephen@eliass

Start | ROLTEK

   Über ROLTEKAktuellesKarriereKontaktTechnische DetailsDESIENHRITHU Menü SchließenRolllädenVorbaurolllädenAufsatzrolllädenSchrägrol

Startseite | HEIZUNGSlabel

  Direkt zum Inhalt Hersteller-Login

ACC &#8211; Automotive Corporate

  VorteileAgendaTermineKontaktMenuVorteileAgendaTermineKontaktACC – Das innovative
Kompetenznetzwerk
für Autohäuser. ACC– Unternehmerkonferenz: so

Spark Sustainability — Helping

  For companiesFor individualsBlogABOUT usHelping you reach your climate goalsWe leverage emission data to improve employee engagement and offer digital

Terminal Operator and Services P

  ISO 9001:2015 CERTIFIED COMPANYTerminal Operator and Services ProviderPolestar MaritimeHome About Us Services Strengths Fleet Contact Home About Us Se

Rakebots - Convert your static f

   Features Blog

Owstaging

  Hello World!

Stadtwerke Buchen GmbH & Co KG -

  StartseiteDownloadsKontaktImpressumDatenschutzStartseiteDownloadsDer PlatzAusstattungServiceAnreiseDas MorretalAusflugstippsKontaktImpressumDatenschut

Stadtwerke Gotha Netz GmbH -

   StartseiteDatenschutzÜbersichtImpressum Netzn

ads

Hot Websites