Euromedic

Web Name: Euromedic

WebSite: http://www.euromedic-hungary.com

ID:256280

Keywords:

Euromedic

Description:


EUROMEDIC, A KÓRHÁZAK MEGBÍZHATÓ
GYÓGYSZERBESZÁLLÍTÓJA

ÜGYÜNK AZ EGÉSZSÉGÜGY

A cég története

Az Euromedic vállalatcsalád 25 éve áll a magyar egészségügy szolgálatában, lefedve az egészségügyi ellátás minden területét. Az Euromedic vállalatcsaládot Joseph Priel Fromowitz izraeli üzletember alapította 1995-ben elsősorban az állami tulajdonú kórházak ellátására. Az egykori cégcsoport alapító, elnök és cégtulajdonos 2018 december 1-jén bekövetkező halála utána, felesége Edna Priel Fromowitz vette át a cég irányítását.

Az Euromedic vállalatcsalád elkötelezett a magyarországi kórházi gyógyszerellátás folyamatos és zökkenőmentes biztosításában.

A cég intézmény-ellátási részlege forradalmian új megoldást vezetett be azzal, hogy ötvözte a gyógyászati anyagok pályázaton keresztüli beszerzését, az egészségügyi intézmények gyógyszerkészlet-nyilvántartó rendszerével. A megalakulás óta eltelt időszakban az Euromedic az egészségügyi szolgáltatók nagy megelégedésére az ágazat egyik meghatározó szereplője lett Magyarországon.

A családi tulajdonú cégcsoport nagy hangsúlyt fektet a tradicionális értékek megőrzésére, mindemellett a folyamatos fejlődést is szem előtt tartva arra törekszik, hogy a magánszektor évről évre növekvő igényeinek, minőségi kiszolgálásának is megfeleljen. 2018. áprilisától az Euromedic termékportfóliójának folyamatos bővítésével megkezdte a közforgalmú patikák eredményes ellátását.

A cégcsoport folyamatosan azon dolgozik, hogy a gyors technikai fejlődéssel az újabban megjelenő, még le nem fedett területeket felkutassa, valamint az új piaci szegmensek megismerése és azok tevékenységébe történő beépítése révén tovább erősítse piaci pozícióját a partnerei és a betegek megelégedésére.

A cégcsoport tevékenységi köre az egészségügyi ellátás minden területét lefedi:

gyógyszerellátás,gyógyászati eszközök és technológiai beszerzések,komplett fogászati eszköz ellátás,online értékesítés,valamint logisztikai és raktározási szolgáltatások.

.

Küldetésünk

A közegészségügyben a legfontosabb tényező a Beteg maga. Szakmai és gyakorlati tapasztalatának köszönhetően az Euromedic jól tudja, hogy a betegek milyen ellátást szeretnének, igényelnek és érdemelnek. Nem csupán hivatásunk, hogy segítsünk az embereknek, hanem egyben a küldetésünk is, hogy az egészségügyben dolgozó szakembereket és rajtuk keresztül magukat a betegeket a legmodernebb technológiákkal, eszközökkel és szolgáltatásokkal lássuk el annak érdekében, hogy támogassuk őket egy jobb életminőség megteremtésében.

Célunk, hogy az egészségügyi ágazat számára a legjobb minőségű szolgáltatásokat tudjuk biztosítani, és közösen a meglévő ágazatbeli szolgáltatókkal együttműködve egészségesebbé tegyük a világot.

Legfőbb feladatunknak tekintjük, hogy minden körülmények között biztosítsuk a szállításokat a kórházak és a patikák számára, ezzel is hozzájárulva a gördülékeny és hatékony betegellátáshoz.

Hírek

Új üzletággal bővült az Euromedic-Pharma Zrt.
Az Euromedic Pharma 2018. áprilisától termékportfóliójának bővítésével szeretne megfelelni a közforgalmú patikák igényeinek is, így elkezdte azok kiszolgálását.
Karrier
Budapesti logisztikai központunkba RAKTÁRI DOLGOZÓ (gyógyszertári asszisztens)munkatársat keresünk.

Cégcsoport

Euromedic International Hungária Kft.Euromedic-Pharma Zrt.Atlas Pharma Kft.Euromedic Trading Kft.Euromedic Technology Kft.

Euromedic International Hungária Kft.

Az Euromedic cégcsoport vállalatainak menedzsmentjét végző Euromedic International Hungária Kft. a cégcsoport gerince. A magasan képzett, elhivatott munkatársak felelősek az operatív terület tökéletes működéséért. A cég tevékenysége a HR-re, a gazdasági, számviteli és pénzügyi feladatokra, az IT magas szintű ellátására, az adminisztrációra, a marketingre, a jogi, a „back office” és sales munkára is kiterjed.

Az Euromedic vállalatcsalád több mint két évtizedes tapasztalatára alapozva, 2015 áprilisában megnyitotta az Euromedic Logisztikai Központot, mellyel megbízható, pontos, teljes körű és egyedi igényekre szabható logisztikai szolgáltatást kínál a hazai gyógyszer- és egészségügyitermék-piac minden szereplőjének.

A 12.000 négyzetméteres logisztikai központ Budapesten, jól megközelíthető helyen található a XI. kerületben, mely teljes körű logisztikai szolgáltatást kínál a gyógyszer-, orvosszakmai és egyéb kórházműködési anyagok terén, legyen szó szállításról, bértárolásról.

A cégcsoport országos lefedettségű logisztikai rendszere lehetővé teszi, hogy a készítmények, az orvosszakmai, orvostechnikai eszközök, valamint az egyéb, a betegellátást segítő termékek a lehető leghamarabb, a legbiztonságosabb körülmények között a felhasználók rendelkezésére álljanak.

Értékeink

ügyfélközpontúság • szakmaiság • hitelesség • innováció • együttműködés • megbízhatóság • rugalmasság • modern megoldások • partnerség • stabilitás • minőség • egyedi látásmód

Hírek

Új üzletággal bővült az Euromedic-Pharma Zrt.
Az Euromedic Pharma 2018. áprilisától termékportfóliójának bővítésével szeretne megfelelni a közforgalmú patikák igényeinek is, így elkezdte azok kiszolgálását.
Karrier
Budapesti logisztikai központunkba RAKTÁRI DOLGOZÓ (gyógyszertári asszisztens)munkatársat keresünk.

Minőségi és Biztonsági Garanciák

ISOTanúsítványok:

Euromedic Pharma Zrt. Euromedic Trading Kft.
EUROMEDIC Technology Kft.
Euromedic International Hungária Kft.

Adatbiztonság:

Adatvédelmi Tájékoztató
Adatvédelmi Tisztviselő

Megfelelés:

Elköteleződés
Megfelelési Program
Általános Megfelelési Képzési Anyag
Versenyjogi Megfelelési Képzési Anyag
Versenyjogi Megfelelési Szabályzat
Jelentéstételi Szabályzat (Visszaélésjelentés)
ADR tanácsadó

Team

Edna Priel

Ügyvezető

Tóth Zsuzsanna

Cégvezető

Levente Erika

Adminisztrációs vezető

Dr. Németh-Vida Marianna

Jogi és adatvédelmi tanácsadó, DPO

Kovács Annamária

Főkönyvelő

Zámbori Melinda

Group Controller

György Ildikó

HR igazgató

Uhrin Tamás

IT igazgató

Sallay Gábor

Logisztikai igazgató

Deim Dorottya

Projekt Manager (webáruház)

Kevin Johnson

Vezető Sales Manager

Lajos Péter

Vezető Key Account Manager

KAPCSOLAT

SZÉKHELY:
Cím: H-1051 Budapest, Gerbeaud Ház, Dorottya u. 1, 2. emelet
Telefon: +36 1 8153 100
Fax: +36 1 8153 107
E-mail: info@euromedic-hungary.com

LOGISZTIKAI KÖZPONT

1119 Budapest, Nándorfejérvári út 36-40.

SALES TEAM

GYÓGYSZER
KERESKEDELEM
LOGISZTIKA
Joomla Template created with Themler.

Copyright© 2020 Euromedic. All rights reserved

TAGS:Euromedic

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Center for Translational Neurome

  Goldman Laboratory Division of Cell and Gene Therapy Nedergaard Lab Division of Glial Disease and Therapeutics Hirase Lab Division of Neuron-Glia

ads

Hot Websites