HIKE to SURVIVE

Het is vrijdag 18 november 2021, de lichten zijn uit, we zijn van start op het circuit in de bossen van Bergen op Zoom.  18/19/20november 2022, Hike to Survive! Waan jij jezelf als snelste op het circuit in de bossen van Bergen op Zoom?

 

DEELNAME

Samen met jouw groep zal je een hike gaan lopen waarbij jullie gave activiteiten zullen tegenkomen. Met deze activiteiten kunnen jullie punten scoren, welk team heeft aan het einde van de hike de meeste punten en gaat er vandoor met de felbegeerde wisselbeker? Kortom een hike waarbij uitdaging en samenwerking hoog in het vaandel staat, en dat alles voor maar €35,- voor het gehele weekend!
’ s Avonds overnachten in een eigen meegenomen tent en de volgende ochtend weer op pad. De Winter Experience Hike is een hike bedoeld voor iedereen die ouder is dan 15 jaar.

Geniet en beleef samen met ons de winter en doe mee met de Winter Experience Hike 2022 op 18/19/20 November

LEES MEER..


 

.

EERDERE EDITIES


ERVARINGEN

Dit was de eerste keer dat ik meedeed met de WEH. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad. De route was erg goed uitgezet: prima afstanden tussen de posten, afwisselende en heel creatieve routetechnieken en leuke activiteiten bij de posten. Het eten was dik in orde en ook bij de posten waren we soms erg blij met het eten of drinken dat je daar kon krijgen. Heel verrassend was het tochtje op de tandem op zondag! Voor mezelf was het enige minpuntje de net iets te grote afstand op de zaterdag, maar dit is natuurlijk persoonlijk. Een supergoede organisatie in een mooie omgeving met afwisseling tussen stad en natuur. Zeker voor herhaling vatbaar!

Inge, deelneemster 2017

Geef een antwoord Reactie annuleren