Op zoek naar inspiratie?

Screens of rolluiken?
De juiste zonwering kiezen, is niet simpel.
We helpen jou op weg met mooie, inspirerende zonweringsprojecten.

Ontdek onze realisaties

Onze producten

Screens

Rolluiken

Rolpoorten

Onderdelen

Gevelbekleding

Vind een 

verdeler

Get inspired

Vind een verdeler in jouw buurt

Bij onze verdelers kan je terecht met al je vragen: Wat kosten rolluiken of screens inclusief montage? Welke soorten rolluiken bestaan er? Dit zijn vragen waar onze Preferred Partners jou zeker kunnen bij helpen. Ze zijn het contactpunt in jouw buurt voor het kopen van buitenzonwering en alle informatie omtrent ons volledige productgamma van screens, rolluiken en rolpoorten.

Ontdek onze Preferred Partners

Highlights

100

procent van Belgische oorsprong

36

Verdelers in België

152

medewerkers in Kruisem

Laatste nieuws

24 augustus 2022 Corona gooide even roet in het eten, maar Polyclose gaat volgende week opnieuw door. Dé vakbeurs in onze sector van raam-, deur- zonwering, - gevel- en toegangstechniek.
Als specialist in zonwering en rolluiken grijpen we het mooi rond jaartal 2020 als de gelegenheid om er in januari opnieuw uit te pakken met enkele bijzondere nieuwigheden.
We blijven de vinger aan de pols houden wat betreft de evolutie van ons productgamma. Op Polyclose kunnen we eindelijk uitpakken met enkele bijzonder noviteiten.
23 mei 2022 We houden allemaal van de zalige zon, toch? Het doet ons ook allerlei goeds, want we hebben licht nodig om te kunnen functioneren. Maar wanneer de zon echt brandt, is het snel te veel van het goede. En dan zijn er gelukkig enkele zaligmakende oplossingen om de hitte buiten te houden. Een energieverslindende airco is niet meer aan de orde, zo ver zijn we gelukkig al.
Dan rest er nog het dilemma: wat is er efficiënter binnen- of buitenzonwering? 6 april 2022 De grondstoffenmarkt staat al langer onder druk. Het Russisch-Oekraïens conflict zorgt nu echter voor een ronduit hallucinante impact op de energieprijzen. Spaarzaam zijn is daardoor niet alleen aangeraden, het is intussen een absolute must. Elk gezin zoekt naar oplossingen om het energieverbruik te beperken.
Welke tips pas je zelf reeds toe? Of wat is het advies dat jij in overweging neemt? Hier alvast een waardevolle bedenking:
Hoe kan buitenzonwering jou helpen om te besparen op jouw energiefactuur? Toon alle nieuws items