Slunjski dekanat

Web Name: Slunjski dekanat

WebSite: http://www.slunj-crkva.hr

ID:336645

Keywords:

Slunjski,dekanat

Description:


Nova stranica

12ruj
Našeg velečasnog Milu Pecića od sad možete pratiti na novim stranicama. Adresa je https://novi-mostovi.com Veselimo se novim objavama. ... Pročitaj više »

10 uri a don Mile još ništa nije stavio na stranice

29kol
Nakon jučerašnjeg oproštaja od vjernika Slunja i Blagaja –  koji su pokazali srce – danas je primopredaja župa. Ponovno zahvaljujem na dobroti i ljubavi kojom su me vjernici slunjskog kraja podržavali i pratili kroz ove godine, na darovima, pruženoj ruci ... Pročitaj više »

Slunj: župnikov oproštaj

28kol
Danas sam se kao slunjski župnik, nakon 36 godina, oprostio od ovog dragog naroda. Već navečer u subotu u 18 sati crkva je bila puna. Na misama u 8 i 11 sati mnogi su došli zahvaliti i reći toplu riječ, ... Pročitaj više »

Nedjelja: prva mjesta

28kol
Zadnja nedjelja u kolovozu. Pomalo dopiru znakovi jeseni. Ljetne vrućine su iza nas…Ova nedjelja nas vraća u realnost kad se radi o “prvim mjestima”. Jesu li naše titule, ordenja, položaji u društvu realni. Tek kad čovjek uspostavi odnos s Bogom, ... Pročitaj više »

Kršteni Dino i Marta

27kol
Subotnja misa navečer u Slunju već je početak slavlja nedjelje. Vjernici rado dođu na ovu misu  pogotovo ako su sutradan spriječeni. Večeras je crkva bila dupkom puna. Dodatni razlog tomu je krštenje dvoje djece, Male Marte i Dina. Dopratili su ... Pročitaj više »

Uoči nedjelje – Oproštaj sa župama Slunj, Blagaj i slunjskim krajem

27kol
Govori se u štednji energije u Njemačkoj. U uredima bi temperatura trebala biti 19 stupnjeva, izlozi u mraku. Blještavilo reklama se svodi na razumnu mjeru…Dolazi na naplatu politika bez alternative: Europa se oslanjala na ruski plin koji je postao predmet ... Pročitaj više »

Preminula teta Janja u 101. godini

26kol
Jučer 25. kolovoza preminula je u 101. godini teta Janja Vlašić. Rođena je 18.05.1921. u Malom Vukoviću 68, župa Slunj. Preživjela je ratove, oskudice…Nije se udavala. Zadržala je vedrinu duha. Vjera ju je vodila kroz kušnje, teškoće…Zadnjih godina nije mogla ... Pročitaj više »

Sajam četvrtkom

25kol
Danas je sajam u Slunju na otvorenom dobro posjećen. Ugodni sunčani dan. Prošetali smo između štandova i susreli mnoge ljude iz Slunja i okolice. Svaka sezona ima svoje voće i povrće. Lubenice su rado viđene na našim stolovima. Dolaze sočne ... Pročitaj više »

1234503»

NAJAVA NEKIH DOGAĐANJA

VEČER BEĆARCA u Slunju na trgu pred crkvom 21.08. navečer (u slučaju kiše u športskoj dvorani)

Vrijeme

Ruj 23, 2022 - Pet Slunj, Hrvatska 16°C vedro 2 m/s, I45%1021 hPa

Posjetite nas i na:

© 2015 Župa Presvetog Trojstva Slunj ● Trg Zrinskih Frankopana 18 ● Tel: 047/777-018 ● e-mail: mile.pecic@ka.t-com.hr

TAGS:Slunjski dekanat

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Herzlich willkommen im Evangelis

  Direkt zum Inhalt Debug:

Evang.-Luth. Kirchengemeinde See

  Direkt zum Inhalt

Ein herzliches "Grüß Gott" im

  Direkt zum Inhalt Debug: dekanat.bamberg@elkb.de

ads

Hot Websites