Palamatto | Lattiansuojamatto | Palamatto.fi

Web Name: Palamatto | Lattiansuojamatto | Palamatto.fi

WebSite: http://www.palamatto.fi

ID:311598

Keywords:

Palamatto,Lattiansuojamatto,fi

Description:


 

MUUTA LIIKUNTA-HALLISI

Palamatto lattiansuoja tilapäinen suoja puupintaisten liikuntasalien lattioille. Palamattoon modulaarinen mattojärjestelmä joka on kustannustehokas.

Palamatto on helppo ja nopeakäyttöinen, pitkäikäinen, vedenkestävä, helppo ja kompakti säilytettävä ja sitä voidaan käyttää niin pitkiä kuin lyhyitäkin aikoja.Palamatto lattiansuojalevytparantavatakustiikkaa ja tekevät puupintaisista urheilu- ja liikuntatiloistasimonitoimisen!

MIKÄ ON PALAMATTO?MIKSI PALAMATTO?USEIN KYSYTTYÄ

Liikuntasalin lattian suojaus

Palamatto lattiansuoja suojaa herkkää liikuntasalin lattiaa tarjoamalla suojaavan, turvallisen ja tasaisen pinnan, joka ei rakoile, taitu tai kipristy reunoiltaan.

Kun palamatot on asennettu, lattiat ovat tasaiset eikä kompastumisia tarvitse pelätä.

Palamatto lattiansuoja on kehitetty alun perin Euroopassa suojaamaan eksoottisia puu- ja marmorilattioita vahingoittamatta niitä, mutta nykyään sitä käytetään arkojen lattioiden suojaamiseen liikuntasaleissa ja muissa tiloissa ympäri maailman. Kestävä palamatto säästää rahaa huoltokustannuksissa ja lattiaremonteissa. Palamatto on vedenkestävä ja helposti pieneen tilaan varastoitava tuote.

Lue lisää

Tilapäinen lattian suojaaminen koetilaisuuksia varten

Palamatto lattiansuojaon helposti asennettava ja nopeasti käyttöön saatettava tilapäinen lattiapinnoite, jolla saavutetaan hiljaisempia huoneita esimerkiksi koetilaisuuksien tarpeisiin. Koulut, yliopistot ja muut oppilaitokset voivat parantaa liikuntasalien akustiikkaa nopeasti ääntä vaimentavilla palamatto lattiansuoja-tuotteilla.

Helppo äänieristys koetilaisuuksien ajaksi tilapäisellä akustisella palamatto-pinnoitteella, joka eristää ja suojaa niin iskuilta kuin ääniltäkin. Koetilaisuuden jälkeen palamatot on nopeasti poistettavissa ja tila palautettavissa normaaliin käyttöönsä.

Lue lisää

Tilapäinen urheiluhallin/liikuntasalin lattiapinnoite

Palamattosuojaa herkän liikuntasalisi lattiaa tarjoamalla suojaavan, kiinteän pinnan, joka ei rakoile tai kipristele reunoistaan.

Palamatto lattiansuoja on kehitetty alun perin Euroopassa suojaamaan eksoottisia puu- ja marmorilattioita vahingoittamatta niitä – nykyään sitä käytetään muun muassa suojaamaan arvokkaita kunnan- ja kaupungintalojen sekä monitoimitalojen ja yritysten lattioita ympäri maailman.

Palamatto lattiansuoja on korkealuokkaisesti ääntä eristävä tilapäinen mattojärjestelmä, joka on erinomainen valinta suojaamaan arvokasta lattiaasi. Se on myös erittäin turvallinen kaikille liikuntasalin/hallin käyttäjille.

Lue lisää

© 2022EXPOMATTO| Expomatto Oy | 050 1446| myynti(at)expomatto.fi

Ne edulliset tapahtuma- ja messumatot:expomatto.fi

 

TAGS:Palamatto Lattiansuojamatto fi

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Argon Audio Sweden | Offical Bra

  "); } else { win._boomrl = function() { bootstrap(); }; if (win.addEventListener) { win.addEventListener("load", win._

Vinder Law Office — юриди

   Москва

OAO «Buyskiy himicheskiy zavod

   For agriculture

Fiera Del Credito 2022 - Innovaz

  Vai al contenutoHomeVisitareVisitareCredit Innovation dayesporreEsporresponsorSponsorPatrociniNewsEdizioni PassateComunicato chiusura Fiera 2022Fiera

Computer desk, ergonomic standin

  "); } else { win._boomrl = function() { bootstrap(); }; if (win.addEventListener) { win.addEventListener("load", win._

Gfitness - rado&scaron;i un prof

  Informējam, ka &scaron;ajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. D

Gfitness - kūrybingi ir profes

  Mes nerenkame, netvarkome ir nesaugome tinklalapio vartotojų asmens duomenų. Norėdami Jums suteikti auk&scaron;čiausio lygio paslaugas ir suasmeni

Areu Bros. Studios | Atlanta-Bas

   Loading

Gfitness - loovad & professionaa

  Nagu enamik veebisaite, kasutame ka meie k&uuml;psiseid. K&uuml;psised on v&auml;iksemahulised andmefailid, mis aitavad meil pakkuda kiiremat ja turva

Film Studio, Sound Studio, Film

   StagesMill &#038; SupportOffice SpaceVendorsAboutOutreachBlogContact UsStagesMill &#038; SupportOffice SpaceVendorsAboutOutr

ads

Hot Websites