Vetreytä lihaksia Osta täältä Näin teet hieronnan

Forever Living

Kaikki alkoi Maughanin perheen keittiönpöydän äärestä Arizonassa, Yhdysvalloissa vuonna 1978. Nykyään Foreverilla on toimintaa yli 160 maassa, ja se on yksi suurimmista terveys- ja ihonhoitotuotteisiin keskittyneistä suoramyyntiyrityksistä Pohjoismaissa. Visiomme on tarjota mahdollisuus rikkaampaan elämään, millä tarkoitamme parempaa hyvinvointia ja omasta ajasta päättämistä. Kehitämme ravintolisiä, treenaamista tukevia tuotteita sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Nykypäivänä ihmiset haluavat ottaa vastuuta omasta terveydestään, ja yhä useammat ovat kiinnostuneita terveellisemmistä vaihtoehdoista.

Ravintolisät ja ravitsemus
Liikunta ja painonhallinta
Ihonhoito
Hiustenhoito
Kodinhoito
Eteeriset öljyt
Pakettiratkaisut

Aloe vera

Kasvi, juoma ja luonnollinen osa iho- ja hiusteenhoitotuotteisamme.

Asiakas­tyytyväisyys­takuu

Takuu tarkoittaa, että jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit lähettää tuotteen takaisin jälleenmyyjälle 90 päivän kuluessa – käyttämättömänä tai täysin tai osin käytettynä – yhdessä kuittisi kanssa. Saat silloin rahasi takaisin.

Suora­myynti

Foreverin jälleenmyyjänä toimiminen on sekä hauskaa että haastavaa. Oikealla asenteella ja määrätietoisella työskentelyllä siitä voi muodostua vähitellen taloudellisesti erittäin kannattavaa. Huomaat myös, että Foreverin ja sen tuotteiden parissa työskentely tuo mukanaan uuden elämäntavan..

SEURAA FOREVERIÄ INSTAGRAMISSA

foreverscandinaviahq


FOREVER LIVING
Huolellisuutta ja laatua joka vaiheessa – tällä tavoin ylitämme odotuksesi.