v87.design • Freelance designer & fotograaf uit Utrecht

Web Name: v87.design • Freelance designer & fotograaf uit Utrecht

WebSite: http://www.v87.design

ID:303146

Keywords:

bull,Freelance,design,designer

Description:


Skip to content
Menu

Steven van Velzen - v87.design - freelance designer en fotograaf

Hallo.
Mijn naam is Steven

Die freelance print, UX en web designer met dat golvende haar en dat soort van baardje uit Utrecht, die ook nog eens fotografeert.

Portfolio

Mijn diensten

Van origine geschoold in print design, maar door jarenlange ervaring bij grote bedrijven als Groupon en creatieve bureaus als ArtdCom ook erg veel geleerd over web design en concepten.

Onlangs heb ik een diploma in UX design mogen ontvangen. Dit omdat design, naast een mooi jasje, ook onderzoek, prototyping en statistieken nodig heeft om tot gewenste resultaten te komen.

Tel daarbij mijn passie voor fotografie en een groot netwerk van ervaren programmeurs, copywriters, filmers, animatoren en SEO specialisten op en je hebt een zeer breed spectrum aan creatieve diensten die jou naar het volgende niveau brengen.

Waar kan ik jou mee helpen?

Logo design

Concepten

Websites

Fotografie

E-mail design

Huisstijl

UX / UI design

Video

Waar kan ik jou mee helpen?

Portfolio

Waarom ik als freelancer v87.design heet? Omdat ik kwaliteit beloof. En mocht een project een keer wat tegenslagen hebben, zal ik sowieso tot versie 87 (en verder) doorgaan om die kwaliteit te waarborgen.

Benieuwd naar meer designs?

Bekijk hier mijn hele portfolioSamenwerken met Steven is een fijne ervaring, omdat hij design vanuit de esthetiek, de klant en de klant van zijn klant benaderd. Contact is ook soepel en Steven zal altijd met je meedenken om tot het beste resultaat te komen.Frank VuijstersDirector | Bfrank Analytics

Geïnteresseerd geraakt?

Neem contact met me op
Algemene Voorwaardenv87.design © 2022Scroll to Top

Concepten

Nog voordat er ook maar iets visueel wordt gemaakt, kan het enorm helpen om een bepaald concept voor jezelf te formuleren. Een frame waarin de dingen die je doet of maakt moeten passen.

Als je hier moeite mee hebt kan ik zowel helpen bij het verzinnen van een visueel concept als een naam voor je bedrijf, een slogan en/of een tone of voice. Dit kunnen we bijvoorbeeld doen in een creatieve brainstorm sessie.

Responsive web design

Als ik een website voor je maak, zal deze er op al je apparaten mooi uitzien. Dit wordt ook steeds belangrijker, aangezien het aantal smartphone internet gebruikers nu al de traditionele pc en laptop gebruiker heeft ingehaald. En dit zal de komende jaren alleen maar toenemen

Fotografie

Al jaren een liefde en een hobby van me. Naar eigen mening nog te weinig mee gedaan op professioneel gebied, omdat er nooit genoeg focus op heeft gelegen. Maar mocht jij nu denken: Steef, jij schiet toffe plaatjes! Dan lijkt het me erg leuk om foto’s voor je te maken.

Bekijk hier meer foto's

E-mail design + creatie

Goed ogende e-mails kunnen net zo belangrijk als de rest van je off- en online aanwezigheid. 

Ik heb talloze e-mails in elkaar gezet bij verschillende bedrijven. Daar zitten dus geen grote geheimen meer voor mij. Denk aan nieuwsbrieven, uitnodigingen, promotie e-mails, bedank e-mails en meer.

Of stuur mij anders eens een e-mail

Huisstijl

In het verlengde van een logo zit de huisstijl van je bedrijf. Door verschillende uitingen in een uniforme stijl te maken, creëer je een gevoel van eenheid. Denk hierbij aan een het klassieke visitekaartje en briefpapier, maar ook aan visuele elementen die overal zichtbaar zullen zijn.

UX / UI design

Ook wel User Experience en User Interface design genoemd. Dit klinkt misschien vaag voor je, maar waar het op neerkomt is het volgende: de website-bezoeker of klant een zo prettig mogelijke ervaring geven.

Ik heb recent de studie Human Centered Design afgerond. Dit heeft me veel nieuwe inzichten gebracht op het gebied van hoe je een fijne gebruikerservaring kan creëren. Maar ook hoe hoe je dit aan de hand van prototyping in een vroeg stadium kan testen.

Video

Heb je nog filmmateriaal of foto’s liggen en denk je: een bedrijfsvideo zou toch wel erg leuk zijn. Dan kan je me daar ook voor inhuren. Voor het professionelere film en animatie werk heb ik zeer nauwe banden met andere partijen waarmee ik je in contact kan brengen.

TAGS:bull Freelance design designer

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
mobilier en rotin design haut de

  

Ontwerp, communicatie en reclame

  Ons werkOver onsDisciplinesSociaalContact Terug naar de actiepagina CREATIEF FULL-SERVICE BUREAU CREATIEF FULL-SERVICE BUREAU WIJ

eacd | european association of b

  eacd | european association of building crafts and design Ziel und ZweckEuropean Master of CraftTermineBilderbogenOrganeKontaktDokumentation
Office,

Auringonkukka Design Shop

  Siirry sisältöön/*! elementor - v3.7.1 - 14-08-2022 */.elementor-widget-social-icons.elementor-grid-0 .elementor-widget-container,.elementor-widget

full-week - Bullseye Trading Opt

   Jeff Bishop's Next Bullseye trade drops in: [Date 00 00 00] TrustpilotBy entering your email you agree to rec

Weekly Money Multiplier Archives

   Real Experts. Real Trades. Real Profits

Aip Themes - Premium Quality Des

   AIPTHEMES

Webdesign Eschborn von Ihrem Pro

   Webdesign EschbornAgenturLeistungenAngebote/PreisWebdesign Referenzen EschbornKontaktWebdesign für EschbornWebdesign Eschborn – Immer eine Nasenl

Werbeagentur Köln | marc milber

  Zum Inhalt springenmarc milbert. design. | KölnIhre smarte Mini-Agentur für Design, Webdesign und Werbekommunikation.MenüIhre smarte Mini Werbeagen

KlinkerDesigner

  Upload photo Draw walls

ads

Hot Websites