Fysius Rugexperts

Web Name: Fysius Rugexperts

WebSite: http://www.fysius.nl

ID:277498

Keywords:

Fysius,Rugexperts

Description:


Fysius.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik van onze website te analyseren en de ervaring op de website te verbeteren.. Wanneer je gebruik maakt van onze website, ga je hiermee automatisch akkoord.  Lees meer

menu Pijnklachten Rugklachten Nekklachten Bekkenklachten Behandeling Start behandeling Behandelmethoden Gespecialiseerde fysio Huiswerkoefeningen Locaties Kosten Over Fysius Over Fysius De organisatie Wetenschappelijk onderzoek Veelgestelde vragen Cliëntervaringen Algemene voorwaarden Samenwerkingen Contact Werken bij Fysius Klacht melden Contact Zoeken

 

 

 

 

Behandeling Vind locatie Gratis Rugadvies Maak een afspraak

Specialist in rugklachten

Om je écht met je pijnklachten te kunnen helpen, geloven wij dat specialistische kennis een vereiste is. Wij zijn daarom gespecialiseerd in de wervelkolom; de rug en de spieren in je rug, nek en bekken.
Om je optimaal te behandelen stellen wij een specifieke diagnose voor jouw klachten en luisteren wij naar je persoonlijke situatie. Dit vormt de basis voor het persoonlijk behandelplan voor je rugklachten, nekklachten of bekkenklachten. 

Maak een afspraakGratis Rugadvies

   

Waar heb je pijn of klachten?

Rug

Heb je rugklachten? Lees hier hoe wij je kunnen helpen.

Meer informatie

Nek

Heb je nekklachten? Lees hier hoe wij je kunnen helpen.

Meer informatie

Bekken

Heb je bekkenklachten? Lees hier hoe wij je kunnen helpen.

Meer informatie

Wij bieden

Specialisme op gebied van rug- nek- en bekkenklachtenPersoonlijk behandelplanRuime openingstijdenRuim aanbod in behandelmethodenVergoeding vanuit aanvullende verzekeringFysiotherapie op meer dan 30 locaties, dus altijd dichtbij!

Wordt Fysius vergoed?

Fysius heeft contractafspraken met alle zorgverzekeraars in Nederland, waardoor je behandelingen vanuit je aanvullende verzekering vergoed worden. Neem contact op met je zorgverzekeraar om te weten welke vergoeding bij jou van toepassing is.

Bekijk zorgverzekeraars

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Met meer dan 30 behandelcentra zijn we altijd dichtbij! Vul hieronder je postcode in.

Bekijk alle vestigingen

Cliëntervaringen waar we TROTS op zijn!

Maja van den Berg

"Ik was benieuwd wat Fysius voor mij kon betekenen. Met als achtergrond een familie waarin rugklachten veelvuldig voorkomen had ik geen verwachtingen, maar wel hoop…"

Lees ervaring

Bas de Jong

"Na een paar behandelingen merkte ik al verbetering! Ik loop weer met twee treden tegelijk de trap op. Een heerlijk gevoel!"

Lees ervaring

Jeanet Rechterschot-de Jong

"Zoveel pijn waardoor de ziektewet een feit werd en zelfs een eventuele omscholing noodzakelijk leek. Ik kon nog geen 100 meter lopen en nu loop ik ‘met gemak’ 5 kilometer. Eindelijk kan ik er weer met mijn kinderen op uit!"

Lees ervaring

Complimenten van onze cliënten!

Onderstaande ervaringen zijn een greep uit de ervaringen die binnenkwamen om onze Rugexperts te bedanken voor hun inzet.

"Ik vind het heel fijn dat jij mij de afgelopen jaren zo goed geholpen hebt. Je luistert goed, ook naar de dingen die niet gezegd worden. En je handelt er meteen naar. Dank je, ook voor al het meeleven."

- A., vestiging Zaandam

 

"Ik ben zeer tevreden met de behandeling die ik afgelopen 6 weken heb gehad . Zeer betrokken therapeuten, veel kennis en heel sociaal."

- A., vestiging Tilburg

 

"Ik ben erg prettig en professioneel geholpen door verschillende medewerkers van de vestiging in Nijmegen. Waarbij de 'vaste' behandeling van Suzanne Vos met veel creatieve ideeën om tot een goed resultaat te komen erg gewaardeerd is. En vooral het uitwisselen van tips heb ik als zeer prettig ervaren. Ook de Origene vind ik een goede toevoeging bij mijn behandeling."

- S., vestiging Nijmegen

"Ik heb goede ervaring met fysius rugexperts. Luistert, denkt mee en krijg veel aanwijzingen om beter te kunnen omgaan met de klachten."

- H., vestiging Ede

 

"Ik voel me gezien en begrepen.
Het zijn twee leuke meiden [bij wie ik onder behandeling ben], en ik denk dat het wel goed komt.
Dat vertrouwen krijg ik wel."

- D., vestiging Arnhem

 

"Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Na eerdere bezoeken bij andere fysiotherapeuten ben ik door de behandeling bij Fysius echt verder gekomen."

- G., den Bosch

Blijf op de hoogte

Ontvang de Fysius nieuwsbrief met tips & adviezen om te werken aan een gezonde en sterke rug.


Volg ons op
Behandelmethoden OriGENE Therapie Spinal Mouse Rugscan Dry Needling Medical Taping Manuele Therapie Klachten Rugklachten Nekklachten Bekkenklachten Maak een afspraak Afspraak maken Intake Gratis Rugadvies Over Fysius De organisatie Veelgestelde vragen Algemene voorwaarden Cliëntervaringen Blogs Contact Neem contact op Bel ons direct!

©2022 Fysius

Algemene voorwaarden | Privacy statement | Copyright | Disclaimer

TAGS:Fysius Rugexperts

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Fysius. Het antwoord op rugpijn

  Fysius.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik van onze website te analyseren en de ervaring op de website te verbeteren. Met d

ads

Hot Websites