Øjenlaseroperation: 7.900 kr. for ét øje | Lirema

Web Name: Øjenlaseroperation: 7.900 kr. for ét øje | Lirema

WebSite: http://www.lirema.dk

ID:267246

Keywords:

kr,jenlaseroperation,Lirema,je

Description:


TrustpilotAnmeldelser fra nogle af vores mange tilfredse patienter

Hjemmeside

ØJENLASER FRA
99 KR./MD.
FOR ét øje

Ingen skjulte udgifter
Mere end 300.000+ patienter, 20 øjenlæger, 8 klinikkerGratis online konsultationSe her!Se her! Mange har allerede draget fordel af dette tilbud! Du får den bedste pris, når du booker online.81%
Trustpilot

EFFEKTIV OG SKÅNSOM BEHANDLING AF DINE ØJNE UDFØRT AF PROFESSIONELLE HÆNDER

20
KIRURGER

8
KLINIKKER

SIDEN
2003

300 000+
KUNDER

5 ÅRS
GARANTI

KVALITETS
TJENESTER

Hvad er

Synskorrektion med laser er enkel, men samtidig fantastisk, da den både effektivt og sikkert kan kurere nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl (astigmatisme). Kort sagt, et dårligt syn kan forbedres, og man kan slippe for briller og kontaktlinser.

Fuld sikkerhedOperationen er sikker.Verificerede standarderDer opnås den allerstørste præcision og sikkerhed ved anvendelse af femtoseconderlaseren på hornhinden.Hurtig operationDet går hurtigt – indgrebet tager kun 20 minutter.Effektiv og pålideligKun de bedste specialister inden for området opererer i vores klinikker.Perfekt syn med umiddelbart efter operationenDu kan nyde resultatet allerede efter få dage, afhængigt af den valgte behandlingsmetod.Varigt resultatForbedringen vil være varig – du kan forberede dig på at glemme alt om briller og kontaktlinser.
Gratis online konsultation

ØJENLASER PRISER

ONLINE KONSULTATION 0 kr. GratisInden for 2 arbejdsdage modtager du svar på, hvorvidt du er egnet til øjenlaserbehandlingTryk her SURFACE Fra 99 kr./md. Eller 7.900 kr. Pris pr øje, 5 års garantiGodt syn efter 1-2 ugerSMARTsurf = TRANS PRK = LASEK Eller NO CUTSikker og prisvenligAlt medicin og efterkontrollerBook FS-LASIK Fra 149 kr./md. Eller 10.900 kr. Pris pr øje, 5 års garantiGodt syn efter 2-3 dagePREMIUM alternativHurtigt og smertefritMan behøver ikke at holde fri fra arbejdeAlt medicin og efterkontroller Er du 45+ og vil slippe læsebrillerne? Mere om PresbyondBook Nyhed SMILE Fra 169 kr./md. Eller 12.900 kr. Pris pr øje, 5 års garanti Godt syn efter 2-3 dage PREMIUM PLUS alternativHurtigt og smertefrit Man behøver ikke at holde fri fra arbejde Mindre tørre øjneNyeste øjenlaser teknikAlt medicin og efterkontroller Book

Delbetaling

Du har mulighed for at betale med kort eller dele din betaling, i op til 120 måneder. Rentefrit op til 36 måneder. Der kan være et startgebyr samt administrative gebyrer.

5 års garanti

Liremas øjenklinikker giver 5 års garanti, denne dækker alle postoperative konsultationer og en genoperation med excimerlaser, hvis det lægefagligt vurderes nødvendigt.

Tilbagebetalingstid

Tjek hvor hvor lang tid det tager, før øjenlaseroperation kan betale sig i stedet for briller og kontaktlinser.

Øjenlaseroperationen har tjent sig selv ind efter kun:

TOPKVALITET TIL EN FORNUFTIG PRIS. HVORDAN?

højt specialiseret øjenoperationsklinik;moderne medicinsk udstyr – avanceret og tidsbesparende;medicinske behandlingsmetoder;optimerede processer til patientmodtagelse.

Tidsbesparende fører til lave udgifter og bedre priser.

Anmeldelser

Blogger Herit Helgadóttir oplever at alt er blevet så meget lettere efter øjenoperationen

MERE »

Drømmen om ikke at behøve briller gik i opfyldelse for Sy Lee

MERE »

Miljøforsker og naturfredningsaktivist Kristal Ambrose anbefaler

MERE »

TOPKVALITET TIL DEN RIGTIGE PRIS? HVORDAN ER DET MULIGT?

højt specialiseret øjenoperationsklinik;moderne medicinsk udstyr – avanceret og tidsbesparende;medicinske behandlingsmetoder;optimerede processer til patientmodtagelse.Gratis online konsultation

VALG AF LASERMETODE

Du vil høre om de forskellige metoder under forundersøgelsen, og vores optikere vil anbefale den operationstype, der passer bedst i dit tilfælde.

SMILE METODER - Nyeste øjenlaser teknik

Small incision lenticule extraction, eller forkortet til SMILE, er en minimal indgribende laser øje kirurgisk behandling og kræver ingen flap. Det er den nyeste teknologi inden for laservisions korrektion, hvor femtosekund-laseren bruges til at skabe et tyndt, kontaktlinseformet lag lige under den korneale overflade og derefter en lille åbning, igennem hvilken laget fjernes. Undersøgelser viser, at der er mindre forstyrrelse af den korneale overflade og færre umiddelbare post-operative tørre øjensymptomer med SMILE i forhold til LASIK. Det er den mest populære metode.

FS-LASIK METODER - SMERTEFRI

FS-LASIK (FEMTO LASIK) er en af de mest skånsomme metoder . Brugen af to lasere gør denne metode overlegen, når det gælder laseroperationer. Det yderste lag af hornhinden deles med femtosecondlaseren og vippes til side. Bagefter anvendes excimerlaseren til korrektion af synsfejlen. Til sidst lægges flappen forsigtigt tilbage over den behandlede hornhindeoverflade. Når man anvender denne korrektionsmetode, får du et bedre syn i løbet af nogle få timer og du behøver ikke at blive hjemme fra arbejdet. Det er en af de mest populære metoder.

SURFACE METODER - SIKKER

SURFACE (SMARTsurf = TRANS PRK = LASEK, eller NO CUT) er en alternativ behandlingsmetode, som vi anbefaler til dem, hvis hornhinde er for tynd til FS-LASIK eller SMILE metoden eller som har en svær bygningsfejl. Der er en helingsperiode på 3 dage efter operationen, og synsskarpheden stabiliserer sig normalt inden for nogle måneder. Det er den mest prisvenlige metode, hvor du opnår samme resultat – et perfekt syn.

HVEM ER EGNET TIL SYNSKORRIGERENDE LASEROPERATION?

Personer mellem 18 og 55 årnår nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl ikke overstiger grænsen for en sikker operationnår brydningsfejl er mellem -12 og +3 dioptriernår hornhinden er tilstrækkelig tykog når øjet ikke er diagnosticeret for andre sygdomme, som påvirker synetGratis online konsultation

HVORDAN BLIVER ØJENLASEROPERATIONEN UDFØRT?

Øjenlaseroperationen bliver udført hurtigt og sikkert af erfarne øjenlæger, uanset hvilken af Liremas klinikker, du vælger. Operationen varer kun ca. 20 minutter.

Trin 1

Først sikrer vi os, at operationen vil forløbe smertefrit. Lægen drypper dine øjne med nogle særlige anæstetiske dråber, som vil eliminere smerten under operationen eller med andre ord, du får en lokalbedøvelse (anæstesi).

Trin 2

På næste trin bliver den yderste del af hornhinden behandlet med laser således, at hornhindens form og brydningskraft bliver ændret. Efter operationen vil lysstrålerne, der passerer gennem øjets optiske system, fokuseres på nethinden, og synet vil forbedres.

Trin 3

Du modtager detaljeret vejledning og rådgivning samt øjendråber, og så er du klar til at tage hjem. Helingsprocessen kan tage fra nogle dage til nogle uger, afhængigt af forskellige faktorer, blandt andet hvor hurtig din naturlige helingsproces er.

ER en ØJENOPERATION MED LASER Noget FOR MIG?

Bestil en gratis online konsultation, og vi vender tilbage med forslag til behandling

18-55
Alder

​-12D / +3D
Dioptrier

Gratis online konsultation

BLOG

Er Bygkorn et Tegn på Kronisk Sygdom: Hvornår skal du bekymre dig?

MERE »

Optometrist: Solbriller Kan Både Hjælpe og Forårsage Skade 

MERE »

Journalist Rasa Jusionytė: Frygten for kirurgi blev overvundet, da hun så resultatet

MERE »

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Overvejer du en synskorrektion med laser? Du finder de hyppigst stillede spørgsmål nedenfor. Finder du ikke svaret på dine spørgsmål eller ønsker at drøfte det personligt med os, er du meget velkommen til at kontakte klinikken.

Kan alle, der bruger briller eller kontaktlinser, få korrigeret deres syn? 

Nej, laseroperation kan ikke anbefales til alle. Vores dygtige og meget erfarne læger vil ikke foreslå synskorrektion, hvis de mener, at det ikke er muligt at opnå det for patienten ønskede resultat. Operation anbefales kun til nærsynede og langsynede samt til personer med bygningsfejl, hvor operationen ikke udgør en sikkerhedsrisiko. Ligeledes frarådes operation til patienter, som har en for tynd hornhinde, sjældne øjensygdomme eller visse andre sygdomme.

Hvad sker der under operationen? Gør det ondt? 

Nej, det er ikke smertefuldt, da øjet inden behandlingen bliver dryppet med bedøvende dråber. Under selve operationen laserbehandles den øverste del af hornhinden, hvilket medfører en ændring af hornhindens krumning og refraktive styrke. Operationen varer omkring 20 minutter. Når den er overstået, vil du få nærmere instruktioner og vejledning samt en recept på øjendråber. Derefter er du klar til at tage hjem. Efter operationen vil lysstråler, der passerer gennem øjets optiske system, krydse hinanden på nethinden, og synet vil derfor blive forbedret.

Hvordan forbereder jeg mig til operation? 

Du bør ikke anvende kontaktlinser i et par dage op til operationen, lige som du skal undlade at bruge øjenmakeup (mascara eller øjenskygge) på selve operationsdag.

Vil en øjenoperation med laser have betydning for graviditet og fødsel? 

Øjenoperation med laser påvirker ikke fødslen, og fødslen påvirker ikke korrigerede øjne. Det anbefales dog, at du venter omkring seks måneder efter operationen, før du bliver gravid på grund af hormon- og antibiotika-baserede øjendråber, som muligvis kan have en effekt på fostrets udvikling. En operation har på samme måde som graviditet og fødsel stressende effekt på kroppen, derfor anbefales der en pause. Kontakt os for en gratis online konsultation, og vi vender tilbage med det behandlingsforslag, som passer bedst til dig. 

Hvordan forholder jeg mig, hvis der er øjenproblemer en måned efter operationen? 

Lirema giver 5 års garanti, som dækker alle ekstra konsultationer og en genoperation, hvis det skulle blive aktuelt. Det varer normalt 4-6 måneder, inden synet bliver, som da du brugte, briller eller linser, hvorfor vi anbefaler, at du er tålmodig. Vi kontakter dig via e-mail og vejleder dig. Hvis du føler dig mest tryg ved en personlig henvendelse, er den naturligvis gratis.

Hvorfor anbefales synskorrektion med laser ikke til alle? 

Vi har en bæredygtig politik for synskorrektion hos Lirema, hvilket betyder, at vi anbefaler den behandling, der er bedst egnet til den enkelte patient. Vores professionelle og erfarne læger anbefaler ikke noget, der indebærer en sikkerhedsrisiko for patienten. Der kan være tilfælde, hvor andre synskorrektions-metoder er bedre egnede, såsom intraokulær korrektion eller en clear-lens operation. Bemærk venligst, at det kun er på de klinikker, der udfører laseroperationer, sådanne konsultationer kan finde sted.

Vil jeg så kunne se uden briller resten af livet? 

Virkningen af øjenoperation med laser er langsigtet og stabil. Operationen er ikke en genetablering af normalsynet, men udskiftning af én korrektionsmetode (briller eller kontaktlinser) med en anden (kirurgi). Hensigten er, at patienterne efter en laseroperation skal kunne se lige så godt uden briller, som de før kunne med et par gode briller eller kontaktlinser. Det er vigtigt at bemærke, at resultatet af operationen er afhængigt af omfanget og kompleksiteten af patientens nærsynethed, langsynethed eller eventuelle bygningsfejl.

Hvilken årstid er bedst til øjenoperation med laser? 

Årstiden har ingen indflydelse på selve operationen. Du kan selv vælge det tidspunkt, der passer dig bedst, men du bør være opmærksom på, at øjnene vil være mere følsomme et stykke tid efter, hvorfor du skal være påpasselig med fysiske anstrengelser, direkte sollys og støv. Undgå badning i havet samt svømmebassiner.

Hvordan skal jeg pleje øjnene efter operationen? 

I 2 uger efter synskorrektionen bør du ikke bruge øjenmakeup og jævnligt dryppe øjnene med øjendråber for at undgå tørhed. De vil være følsomme i denne periode, så brug solbriller ved direkte sollys samt undgå støv (inkl. støvsugning i hjemmet). Du må gerne dyrke let motion, men undgå kampsport og holdsport i 4 uger. Sauna samt badning i havet og svømmebassiner frarådes i 8 uger.

Hvornår kan jeg begynde at arbejde igen? 

Hvornår du kan vende tilbage til arbejdet, afhænger af hvilket job, du har. Normalt vil vi anbefale dig at tage et par fridage i forbindelse med operationen.

Anmeldelser

4.9/5Läs 302 riktiga kundomdömen
LIREMA Danmark ApS AdressTrommesalen 2-4, 1614 StadKøbenhavn Organisationsnummer41050780

Seneste indlæg

Er Bygkorn et Tegn på Kronisk Sygdom: Hvornår skal du bekymre dig?Optometrist: Solbriller Kan Både Hjælpe og Forårsage Skade Journalist Rasa Jusionytė: Frygten for kirurgi blev overvundet, da hun så resultatetØjenlaserkirurgi: Hvordan vælger man den rigtige metode?Nedsat syn kan advare om forræderisk sygdom

 Lirema kontakt

København, Danmark Trommesalen 2-4 +45 92 45 33 22 Malmø, Sverige Nordenskioldsgatan 18 0046 10-888 71 78 Gøteborg, Sverige Södra Vägen 10 0046 10-888 71 78 Stockholm, Sverige Kungsgatan 54 0046 10-888 71 78

SPROG

Vi bruger cookies for at sikre forbedringen af browsing, statistik og markedsføring, men du kan ændre dine indstillingerne når som helst. Læs mere OK

TAGS:kr jenlaseroperation Lirema je

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
DreumesSite - Maak gratis je eig

  Gratis DreumesSiteMet een DreumesSite houd je familie, vrienden en kennissen eenvoudig en snel op de hoogte van jouw zwangerschap, de geboorte en al d

KidzSite - Maak gratis je eigen

  Gratis KidzSiteMet een KidzSite houd je familie, vrienden en kennissen eenvoudig en snel op de hoogte van jouw zwangerschap, de geboorte en al de ontw

TweelingSite - Maak gratis je ei

  Gratis TweelingSiteMet een TweelingSite houd je familie, vrienden en kennissen eenvoudig en snel op de hoogte van jouw zwangerschap, de geboorte en al

KleuterSite - Maak gratis je eig

  Gratis KleuterSiteMet een KleuterSite houd je familie, vrienden en kennissen eenvoudig en snel op de hoogte van jouw zwangerschap, de geboorte en al d

P&P Projects | Voor al je relati

  Volg onsVragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | ContactHomeProductenMerchandisePennenBidons &#038; mokkenTassenParaplu’sCapsUSB

NAT Traversal c++ , .NET , java,

  Ivan Milic - Networks expertIvan Milic CEOIvan Milic Top Menu Productsquick P2P Nat Trav

Etäohjausjärjestelmä autolle

   KuluttajilleYrityksilleRäätälöidyt ratkaisutKauppaOma RemucSuomiEnglish Avaa Valikko Sulje Valikko KuluttajilleYrityk

Toiminnanohjaus | Aava Ohjelmist

   :root{--color_0:255,255,255;--color_27:255,154,163;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:237,28,36;--color_4:0,136,203;--col

FDP Kreisverband Gütersloh

   AktuellesÜber unsSatzungTermineFDP vor Ort Herzlich Willkommen!

Rote Fahne | Revolutionäre demo

   :root{--color_0:255,255,255;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:237,28,36;--color_4:0,136,203;--color_5:255,203,5;--color_

ads

Hot Websites