Honlapragasztó, honlap marketing stratégia, honlapodhoz ragadó ügyfelek

Web Name: Honlapragasztó, honlap marketing stratégia, honlapodhoz ragadó ügyfelek

WebSite: http://www.honlapragaszto.hu

ID:264506

Keywords:

marketing,strat,Honlapragaszt,honlap

Description:


Cégeknek, vállalkozásoknak, akik erősítenének az interneten, s ehhez szívesen támaszkodnának saját weboldalukra

A Honlapragasztó technikák és stratégiák összessége, egy gyakorlatias szemlélet, amely meglendíti weboldalad eredményeit.

1. Elintézik, hogy a honlapra érkező érdeklődőkben azonnal tudatosodjon, hogy jó helyen járnak. Ha gyorsan ráébrednek, hogy megtalálták a megoldást, még hálásak is lesznek Neked, mert nem kell tovább kutatniuk.
2. Valóban úgy működik, mint egy ragasztó. Honlapod látogatója a monitorra tapad, megáll a keze az egérrel, elfelejt tovább kattintani. Ha sikerül ilyen módon honlapodhoz ragasztani potenciális ügyfeleidet, nyilván több üzletre számíthatsz...

A honlapragasztó 3 legfontosabb haszna, amivel meglendíti üzletedet


Több érdeklődő

Mert leendő partnereid azonnal látják, hogy weboldaladon róluk van szó. Ráismernek problémáikra és megoldást találnak. Miért is mennének tovább?


Erősebb bizalom

Mert honlapod igényesen teljesítő, megbízható cégről árulkodik. És ha már erre is ilyen gondot fordítasz, a többi csak jó lehet! Te is így gondolnád?


Klassz eredmények

Ha partnered látja, hogy nálad a megoldás és rögtön talál egy jó ajánlatot, azonnal lecsaphat rá. Ki tudna ellenállni egy remek ajánlatnak?

A Honlapragasztó adagolója Gergely Gábor, Megbízhatóság Fődíjas marketinges
(Együttműködő Vállalkozók Szervezete 2015)

Ők már örülnek az eredményeknek!

mezesgergo.hu

Évhonlapja, minőségi díjjal

"Örülök, hogy megtaláltam a partnert, akire számíthatok. Már korábban is volt honlapunk, de amit Gáborék alkottak, az minden szempontból példaértékű. Büszkék vagyunk honlapunkra, és arra, hogy díjat nyert az év honlapja pályázaton."

Molnár "Mézes" Gergely, az év méhésze 2016-ban, - https://mezesgergo.hu/ossejtterapia.hu

Megszépült a korábbi webshop

"Köszönöm, kiváló produkció született. Végre egy olyan csapat, aki érti amit csinál, tudja amit csinál és meg is csinálja, ahogyan kell.“

Drahos Balázs, tulajdonos, - https://ossejtterapia.hu/hellozemplen.hu

A zempléni turizmus fellendítéséért

"Megoldottátok minden kacifántos kérésünket, valamint olyan javaslatokat adtatok, amivel élve még jobb eredmény született, mint amire számítottunk. Köszönöm."

Major Éva, Abatúr Egyesület, - https://hellozemplen.hu/mindentviszunk.hu

Amikor egyszerűen fontos a bizalom

"Nagyon örülünk a honlapnak! A beindítása után hamarosan jelentkeztek megrendelők, akik azért döntöttek mellettünk, mert a honlap átlátható, bizalomépítő. Mivel mi is ott vagyunk a fotókon, így jól lehet látni, hogy ki fog érkezni.."

Csaba, költöztető szakember, - http://mindentviszunk.huhazavato.hu

Egy honlap, ami egyszerűnek tűnik, mégis célba talál

"Azt kértem, hogy olyan honlap készüljön számomra, mely alapján a látogatók ismeretlenül is bizalmat szavaznak nekem, és segítségemet, közreműködésemet kérik. Ez sikerült is! Köszönöm, szép és jó munka volt!"

Tóth József, igazságügyi ingatlanszakértő, - http://hazavato.huszallasorsegben.hu

A vendéglátó, aki a magasan kiemelkedik weboldalával

"Vendégházunk klasszikus értékeivel összhangban lévő, figyelemfelkeltő és vonzó tartalom született a közhelyes fordulatok mellőzésével. Az oldalunk látogatottságának minőségi mutatói láthatóan javultak, és a változtatás eredményességét a foglalások számának növekedése is igazolja. Köszönjük!"

Köböl Zsolt, tulajdonos, - http://szallasorsegben.huBiotrans

Tovább
Biotrans
0Date2019-01-15

Ferdiautó

Tovább
Ferdiautó
0Date2018-05-29A pápai karosszériajavító műhely a továbbiakban szépen kiemelkedik a mezőnyből. A piacon mindenkinek van munkája, ezért kemény verseny nincs, de azért a 30 éves múlt az kötelez.

Helló Zemplén

Tovább
Helló Zemplén
0Date2018-03-20A zemléni és abaúj tájak szépsége egész évben megragadó. Ezzel a honlappal végre sikerült olyan weboldalt állítani, amely méltó hazánk e gyönyörű szegletéhez. Éva és Rita bizalmát öröm volt szolgálni.

Őssejtterápia shop

Tovább
Őssejtterápia shop
0Date2018-03-01Ezt a webshopot korábbi változatából építettük újjá. A struktúra teljesen új, a kivitelezéshez csupán három rövid egyeztetésre volt szükség. Teljes bizalmat élveztünk, ami inspiráló volt.

MézesGergő

Tovább
MézesGergő
0Date2017-09-17Mézes Gergő látványméhészete vonzza a turistákat és az online vevőket. Főleg, amióta a weboldal "ÉvHonlapja" díjat nyert. Látványos, vonzó és informatív. Gergőékkel fantasztikus volt a közös munka!

Mindentviszünk

Tovább
Mindentviszünk
0Date2017-04-27Csaba erőember, költöztető vállalkozást visz. A régi honlapot újragondoltuk és tartalmát is újraírtuk, ehhez egyszer sem kellett találkoznunk. - Csaba mindent ránk bízott. Köszönjük, igyekeztünk!

Vajon, a Te vállalkozásodat hogyan segíthetné a Honlapragasztó?

Olvasd el esettanulmányunkat, amely bemutatja, hogyan lendült meg két vállalkozás szekere a Honlapragasztó szemléletének köszönhetően!

Részletes információk arról, hogyan érdemes felépíteni a stratégiát, ami megerősít az interneten és meglendíti vállalkozásod eredményeit.

Olvasd el, meríts belőle és csináld utánuk!

30% növekedés egyetlen év alatt

Egyik partnerünk egy év alatt 30%-kal növelte értékesítését, miután bevezettük a Honlapragasztó szemléletét egy új honlappal és a köré épített stratégiával. Olvasd el, mit tettünk ennek érdekében, hogyan érhette ezt el. Te már felkészülten kezdhetsz hozzá.

"Rengeteg hasznos dolgot kaptam és tanultam a közös munka alkalmával. Őszintén ajánlom ezt az együttműködést annak, aki ki mer lépni a sorból, és többre vágyik mint a konkurenciája…"
Kanizsár Krisztián, G-TA Kft.

10 milliós forgalom hónapok alatt

Hogyan segítette hozzá a honlap és az alkalmazott szemlélet az induló vállalkozást ahhoz, hogy havi 10 milliós bevételre tegyen szert, mindössze pár hónap alatt? Olvasd el, hogyan sikerült, alkalmazd Te is, és lendítsd meg céged üzletvitelét ehhez hasonlóan!

"Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is rendszeresen konzultálunk." - Mulik Sándor, Open Doors Kft.
A két esettanulmány hozzáférésének hivatkozását elküldjük e-mailben.
Érdemes elolvasni, mert megismerheted az elvégzett munka részleteit, és jócskán meríthetsz belőle. Nagyszerű útmutatóként szolgál ahhoz, hogyan alakítsd ki nézőpontodat és növeld vállalkozásod bevételét, megerősödve az interneten. A versenytársak nem is fogják érteni, mi történik...
Kérd el most!
honlapragaszto.hu - telefon: +36 305 658 658 - Adatvédelmi tájékoztató itt!

TAGS:marketing strat Honlapragaszt honlap

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Online Marketing Ügynökség -

  KezdőlapStratégiánkMegoldásainkArculattervezésWebfejlesztés konverzió optimalizálássalSEO – KeresőoptimalizálásDigitális MarketingKarbon

Alba Fehérvár Kosárlabda Csap

   Alba Fehérvár Ötszörös Magyar Bajnok,

Mailigen: Email Marketing Softwa

   FeaturesContent HubContact UsGDPR Log in Sign up FeaturesEmail MarketingAutomationWeb Signup FormsC

Főnix Könyvműhely &#8211; A k

  Főnix KönyvműhelyA kiadó honlapja és webáruházaMenuWebáruházVásárlási feltételekFőnix E-könyvtárBlogA kiadóRólunkKapcsolatSzerzőink

Koppanyszanto.hu &#8211; Koppán

  Skip to content FőmenüTelepülésünkrőlÖnkormányzatHivatali ÜgyfélfogadásCivil SzervezetekÁltalános Közzétételi ListaOrszággyűlési V

Miszla | Miszla hivatalos honlap

  Válasszon nyelvet:KezdőlapKöszöntőFalutérképSzülőfalum, MiszlaFalutörténetHivatalGalagonya TájházHelytörténeti AlapítványHelytörtén

Keszőhidegkút Község Honlapj

   Keszőhidegkút> Kezdőlap
> Név eredete
> Hírek
> Településképi Arculati Kézikönyv
Önkormányzat> Önkormányzat
-

Költségvetési Intézmények G

   Kezdőlap Közérdekű adatok Intézményünkről Munkatársaink Elérhetőségeink Közbesze

Szárazd Község Honlapja

   Kezdőlap> Polgármesteri köszöntő
> Kezdőlap
Településünkről> Szárazd bemutatása
> Látnivalók
Önkormányzat> K

Regöly Község Honlapja

   Portál > Kezdőlap
> Köszöntő
Regöly > Története
> Nevezetességek
> Egyház
> Térkép
> Településképi Arculati K

ads

Hot Websites