Met PS. food & lifestyle naar een gezonde levensstijl

Bel nu: 06-51720598

DE PRAKTIJK IS IVM VAKANTIE GESLOTEN VAN 22/8-11/9

Ik ben Karin van Hofwegen, jouw persoonlijke voedingscoach en ik werk met het PS. food & lifestyle programma. Als PowerSlim coach begeleid ik je naar een gezonde levensstijl. Het PS. food & lifestyle programma bestaat uit producten en persoonlijke begeleiding van mij.

Naar een gezonde levensstijl met PS. food & lifestyle

Misschien ben je door het thuiswerken en minder sporten een beetje uit vorm geraakt. Je gezondheid is nu belangrijker dan ooit. Ga vooral niet op een crashdieet, maar verander je leefstijl altijd onder begeleiding. Het belangrijkst nu is goed voor jezelf zorgen en gezond te blijven!

Ik werk met de producten van PS. food & lifestyle

Ik heb bewust gekozen om te werken met het PS. food & lifestyle programma. PS. food & lifestyle is geen dieet, maar een manier van leven waarbij je niet minder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder persoonlijke begeleiding. Dit gebeurt met behulp van de lekkere maaltijdvervangers van PS. food & lifestyle. Alle producten bestaan uit hoogwaardige biologische eiwitten en zijn erg lekker! De producten zijn gezoet met het natuurlijke erythritol. De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Je gaat hiermee niet minder eten, maar ánders.

Met PS. food & lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op jouw gezonde levensstijl. Tijdens de intake bepalen we welk doel jij wilt bereiken. Het PS. food & lifestyle programma volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je behaalt niet alleen het gestelde doel, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. De maaltijdvervangers worden langzaam weer vervangen door reguliere producten. En als toevoeging de producten van PS. life.

Samen gaan we ervoor!

Wil jij ook naar een gezonde levensstijl met PS? Neem contact op voor een gratis kennismaking; ik vertel je graag meer over PS. food & lifestyle.

Je komt (in het begin) elke week langs in mijn praktijk in Gouda voor begeleiding en om de voortgang te bespreken. We bekijken je week en je resultaten. Na het bereiken van jouw gewenste gewicht blijf je onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Ben je benieuwd of het iets voor je is?

Wil je wel graag afvallen, maar niet met maaltijdvervangers?
Ook dat kan. Neem contact op voor meer informatie.

Wil jij ook je doel bereiken?

Maak dan een afspraak