Műanyag termékek gyártása 1969 óta

Web Name: Műanyag termékek gyártása 1969 óta

WebSite: http://www.metalcar.hu

ID:366376

Keywords:

kek,gy,anyag,term

Description:


1 / 4 GyárépületA leghétköznapibb termékektől a legbonyolultabb csodákig 2 / 4 Műanyag fröccsöntésA leghétköznapibb termékektől a legbonyolultabb csodákig 3 / 4 Termékek ÖsszeszereléseA leghétköznapibb termékektől a legbonyolultabb csodákig 4 / 4 LogisztikaA leghétköznapibb termékektől a legbonyolultabb csodákig ❮ ❯

Metalcar - Műanyag termékek gyártása 1969 óta

Szolgáltatásaink

Műanyag fröccsöntés

Bővebben Pizzatávtartó

Bérraktározás

Bővebben

Tamponnyomás

Bővebben

Termékek összeszerelése

Bővebben

Játékgyártás

Bővebben Termék katalógus

Minőség

BővebbenFröccsöntő gépek minden megoldáshoz

Biztos Ön is találkozott már azzal a problémával, hogy amikor szeretett volna legyártatni valamilyen műanyag terméket akkor a gyártó pont abból az anyagból nem tudta Önnek legyártani a kívánt terméket amiből szerette volna. A Metalcar-nál ilyen akadállyal nem találkozhat.

Példának a legnagyobb gépünket hoznánk. Legyen szó hőre-lágyuló műanyagról, propilén-ről, etilén-ről, sztirol-ról, ABS-ről vagy akár poliamidról vállalatunk le tudja Önnek gyártani a kívánt terméket.

Ennek a gépnek a további nagy előnye nem más, mint a méret. A termék fröccsölhető súlya akár 4000 gr is lehet, ehhez pedig 1250 t záró erő társul.

Az alábbiakban található rövid videóban szeretnénk Önnek bemutatni, hogy pontosan hogyan is dolgozik a gép, egy műanyag homokozó legyártása közben.

Ezeknek az adatoknak, a videónak valamint a széles palettán mozgó alapanyag felhasználásnak köszönhetően jól látható, hogy szinte bármilyen műanyag terméket le tudunk Önnek gyártani nagy darabszámban, hiszen ahogy a videóban is látszik egy termék legyártása mennyire kevés időt igényel.

De mi a Metalcar-nál nem elégszünk meg ennyivel, fent részletezett gép mellett további 29 különböző fröccsöntő gépünk áll az Ön rendelkezésére. Így 25 tonna záróerőtől akár 1250 tonna záróerő teljesítményig terjedő fröccsöntő kapacitással várjuk megrendelőink megkeresését.

Cége számára a megfelelő műanyag termék gyártót / beszállítót keresi?

Mit csinál, és miről szól a Metalcar?
Arról szól, hogy mániánk a műanyag már 1969 óta. Műanyag termékek és alkatrészek gyártásával, fröccsöntésével foglalkozunk nap mint nap, már közel fél évszázada. És még mindig nem unjuk, hisz…

Granulátum golyók millióiból varázsolunk csodálatos vagy éppen teljesen hétköznapi dolgokat újra és újra. Ugyanabból, ugyanazokkal a gépekkel, de mégis mindig mást, mindig kicsit másképp. Ez a szép az egészben, hogy minden reggel kicsit másképp kel fel a nap már közel 50 éve.

Mit ad Önöknek a Metalcar?
Varázslatos dolgokat vagy éppen a leghétköznapibb termékeket granulátum golyók millióiból. Amire éppen szükségük van termékeik zavartalan összeszereléséhez. Határidőre, ütemezetten, a megfelelő minőségben.

A választék hatalmas. Mi a Metalcarnál szinte mindent fröccsöntünk, ami nagyobb egy granulátum golyónál. Önnek talán fogalma sincs arról, hogy mi mindent láttunk már, és csináltunk meg úgy, hogy tegnap még mi sem tudtuk, hogy ma mi vár ránk. És ma sem tudjuk pontosan, hogy holnap mi lesz az új feladat, mi jelenti az új kihívást. Csak azt tudjuk, hogy eddig is mindent megoldottunk, és ezután sem lesz másképp.

Az a parányi granulátum golyó, ha sok van belőle – és nálunk aztán van belőle elég -, akkor hihetetlenül csodás átalakulásokra képes. A leghétköznapibb termékektől a legbonyolultabb műanyag szerkezetekig gyakorlatilag bármit tudunk fröccsönteni.

Varázsoljunk Önöknek is valamit, hogy ez a varázslat az Önök késztermékébe szerelve is tökéletesen működjön?

50 éves gyakorlati tapasztalatunkkal mondhatjuk Önnek, hogy amikor műanyag termékekről és alkatrészekről van szó, akkor nem az a kérdés, hogy mi lehetséges, mert szinte bármi, hanem az, hogy Önöknek milyen műanyag termékre vagy alkatrészre van szükségük termékeik előállításához és összeszereléséhez.

Nagyobb egy műanyag golyónál, amire éppen szüksége van termékeikhez?

Akkor vegye úgy, hogy már kész is van. A részleteket pedig bízza ránk! Azért beszéljük meg a részleteket -, mielőtt nekilátunk. Mert az ördög mindig a részletekben van.

Széles spektrumú gépparkunk illetve akkreditált folyamataink lehetővé teszik, hogy több iparágban is beszállítói tevékenységet lásunk el. 50 éves szakmai tapasztalatunk valamint precizitásunk pedig biztonságot nyújt partnereink felé.

Önnek is egy ilyen nagy múltú, precíz és felszerelt beszállítóra lenne szüksége? Akkor válasz ki azt az iparágat, ahol az Ön vállalata tevékenykedik és vegye fel velünk a kapcsolatot.

Késztermékükbe Önöknek gyártjuk műanyag termékeinket

Autógyáraknak

Új műanyag alkatrészt gyártó
beszállító partnert keresnek?

Gyógyszergyáraknak

Termékeik előállításához vagy csomagolóanyag gyártásához bérmunkára van szükségük?

Vegyipari cégeknek

Termékeik csomagolásához új beszállítót keresnek?

FMCG, fogyasztási cikkeket gyártó cégeknek

Részegység vagy csomagolóanyag gyártáshoz keresnek beszállítót?

Multinacionális cégeknek

Hosszú távra keresnek
megbízható beszállító partnert?

További cégeknek is...

Műanyag termék gyártásához
megbízható beszállítót keresnek?
Impresszum Főoldal Laptetőre
Metalcar © 2016 Minden Jog Fenntartva Műanyag termékek gyártása 1969 óta50 éves fröccsöntő és műanyag feldolgozó tapasztalatunkkal, korszerű, nagy felszereltségű 5 ezer m2 -es üzemünkben, megbízható minőséget gyártunk, versenyképes áron az Önök termékeibe is.

Műanyag alkatrészből a szükséges mennyiség, megfelelő minőségben, csúszás nélkül, versenyképes áron!

Elérhetőségek

Központ:
H-2120 Dunakeszi Pallag u 41.

Telefon:
+36 27 547 680

Mobil:
+36 30 297 7639/ +36 30 819 0307

Gyártási, export iroda:
+36-27 547-680

Honlapkészítés: Eastside Informatika Kft.

TAGS:kek gy anyag term

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Makrobiotika, makrobiotikus táp

   Kilépés a tartalombaMenüMenüLélekre hangolvaKonzultációMakrobiotikaJust és NahrinBlogKapcsolatTisztán
természetes…..a létezés titk

Club de Gymnastique Vital Form d

  Accueil
VACANCES SCOLAIRES
Comité Directeur
MODALITES INSCRIPTIONS
PLANNING
BULLETIN INSCRIPTION SAISON 2022 -2023
Présidente Annck NEBLE

Németh Bútorasztalos - Tatabá

   Üdvözlöm a Németh Bútor honlapján! Németh Sándor bútorasztalos vagyok. Több mint 10

Pannon Monitoring Kft. - Riaszt

   Nyitólap Szolgáltatások Távfelügyelet

Homeopátiás dohányzásellenes

  Homeopátiás dohányzásellenes szerHomeopátiás dohányzásellenes szerek
Hogyan működik a homeopátia, ha le szeretnénk szokni a dohányzásró

HighSpark: Sales Messaging & Pre

   @media only screen and (max-width:979px){.et_pb_mhmm_inline_menu_0_tb_header{display:none}}Company ↓ Training ↓ Consulting ↓ Case Studi

Redőny, műanyag redőny, alum

  MegrendelésNem árt tudni!VéleményekPartnereinkGalériaVarga ÁrnyékolástechnikaRedőny, reluxa, szalagfüggöny, roletta és egyéb árnyékolá

Beltéri és bejárati ajtók na

  Beépítőt keresünkÉrtékesítőt keresünkReferenciákCikkekVisszahívás kérésBudapest +36 30 321 3901Debrecen +36 30 278 8844 Debrecen: +36 30

Premierablak műanyag ablakok, f

   Általános menüFŐOLDALCSOK RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOKÁRAKAJÁNLATKÉRÉSHÍREKKAPCSOLAT Termék menüABLAKOKMűanyag nyílászárókFehér színű

Luxegen Family Stories &#8211; A

  Skip to contentLuxegen Family StoriesA Luxegen Genealogy and Family History WebsiteMenuWelcomeGrandpa Irvine DiariesAboutLuxegen Family Stories is a c

ads

Hot Websites