Say it online marketing bureau Kolding

Book en online marketing ekspert

Book et digital tjekSom online marketing bureau giver vi vores vurdering af, hvor I kan sætte ind. Et digital tjek er GRATIS. I får et helhedsbillede af, hvordan jeres virksomhed ser ud, set med markedsføringsbriller. Hvis I har et ønske om, at øge omsætningen på jeres webshop eller hente flere leads ind via hjemmeside, kigger vi på jeres website, sociale medier, annoncering, google placeringer mm. Vi kommer med konkrete foreslag til hvordan, I kan vækste og hvordan hjælp til markedsføring kan strikkes sammen.

Error

Johnny Madsen. Hjemmeside, support, digital doktor

online marketing bureau Kolding

Sådan kommer du i gang med online marketing

Du læser dette, enten fordi du vil igang med jeres online marketing, eller fordi du har erkendt, at I har behov for hjælp.

Kender du udtrykket, at du går med en cykel, men har for travlt til at hoppe på den, så du kan komme hurtigere frem? Det er ofte det der er tilfældet i mange virksomheder, når snakken falder på online marketing.

Vi er et online marketing bureau, som yder hjælp til markedsføring til virksomheder i alle størrelser. Uanset om du er stor eller lille, er det vigtigt, at I har den rette strategi. Har I ikke den, så kan online marketing hurtigt blive en dyr affære.

Opstart af samarbejde omkring online marketing

Sammen sætter vi målene op for jeres online markedsføring. Vi udarbejder en kampagneplan og sætter budgetterne op for annoncering med mere. Samtidig aftaler vi hvordan, hvor ofte og til hvilke personer, afrapporteringen skal foregå. Når alt det praktiske er på plads, tager vi over, og får jer "Sat op på cyklen" - så at sige.

Hjælp til enkelte områder af jeres online marketing

For større virksomheder, som har en markedsføringsafdeling kommer vi ofte ind og hjælper på specifikke områder. Det kunne eksempelvis være med søgemaskineoptimering, assistance til Google Ads, eller undervisning i forskellige marketingsplatforme. Dette med henblik på, at effektivisere jeres marketing så medarbejdere bliver mere oplyste og selvkørende.

I mindre virksomheder kan vi fungere som jeres eksterne markedsførings afdeling. Vi har stor succes med at sidde ude hos vore kunder f.eks en gang i ugen eller et par gange i måneden.

Vi har styr på processerne i online marketing, og har i over 10 år arbejdet med begreber som: Søgemaskine optimering, sociale medier, søgemaskine markedsføring, strategi, webdesign og brugervenlighed.

Vil du igang med online marketing? Kontakt Say it - Webbureau Kolding

Hjemmeside / webshop

Sociale medier

Søgemaskine optimering

Google ads mfl

Lidt fra bloggen

Læs spørgsmål og svar på forskellige emner her

Hvad er marketing automation?

Marketing automation er som ordet antyder en automatisering af jeres markedsføring. Men hvordan foregår det egentligt? Det handler i høj grad om at indsamle data på tværs af kanaler. Hvis du indsamler data om dine kunder, f.eks. deres interesser, købevaner osv. så har du et godt udgangspunkt for marketing automation.

For at automatisere din markedsføring skal du bruge et CRM system*, og det kan godt virke lidt som en jungle at finde ud af. Der findes rigtig mange CRM systemer. Her nævnes blot et par stykker: Salesforce, Zoho CRM, Hubspot, insightly og mange mange mange flere. Fælles for de fleste CRM systemer er at du betaler pr. bruger. Salesforce ligger helt sikkert i den dyre ende. Her koster en bruger omkring 1000 kr pr. måned. Zoho CRM ligger i den anden ende. Her koster en bruger omkring 300 kr pr. måned.

Hvilket CRM system du skal vælge kommer meget an på hvordan jeres øvrige setup ser ud. Hvilket ERP system bruger i, hvilken type webshop har i? Hvilken PIM bruger i? osv. Der er derfor ikke umiddelbart et endegyldigt svar på hvilket CRM i skal anvende for at komme igang med Marketing Automation. Når du har valgt et CRM system og lavet integrationer imellem dine andre systemer, er dine muligheder nærmest ubegrænset.

Marketing Automation via et CRM system er helt sikkert det tætteste du kommer på, at kunne lave 1 til 1 marketing. Hvis du vil vide mere om marketing automation, er du velkommen til at kontakte os.

*CRM system: Costumer Relationship Management System

Digital marketing bureau

Hos Say it kalder vi os for et online marketing bureau, men vi kunne ligeså kalde os selv for et digital marketing bureau. Her er nemlig ingen forskel. 90% af alle de ydelser vi leverer til vore kunder er digitale løsninger. Vi kan hjælpe jer med en digital strategi, Facebook annoncering, Søgemaskine optimering, Webdesign, Google ads og meget mere.

Hos Say it kan vi ikke bare skabe resultater, vi kan skabe de bedste resultater, som giver jer flere kunder eller en øget omsætning i jeres webshop. Vi har mange års erfaring med online marketing, og har været med helt fra den spæde start i 90'erne hvor vi lavede nogle af de første rigtige danske hjemmesider. Som ekspert, er vi forpligtet til at følge med og hele tiden være på forkant med de nyeste teknologier indenfor digital marketing.

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte os. Du kan også bestille et gratis digital tjek her på hjemmesiden.


Hvad betyder Pay Per Click?

PPC betyder Pay Per Click er en af de mest anvendte måder at annoncere på.Det er en online marketing model hvor du som annoncør betaler hver gang der er en som klikker på dine annoncer. Man kan sige at det er en måde at købe trafik til sit website, istedet for at gøre sig fortjent til det via organiske placeringer. I SEM (Search Engine Marketing) er PPC en af de hyppigste anvendte former for marketing.

Laver du f.eks annoncer hos google, kan du vælge en målstrategi der hedder maksimer antallet af klik. Udover at det er et godt sted at starte hvis du er ny indenfor SEM, så er det ofte også det som de mere garvede online marketing bureauer vælger at bygge ind i en digital strategi. Hos Google foregår der en auktion mellem alle annoncer, som indeholder et givent søgeord man gerne vil frem på. Hvis du f.eks gerne vil findes på søgeordet "Loftisolering" og har sat op i din annonce du gerne vil betale 15 kr for et klik. Så er du i konkurrence med alle andre der også gerne vil frem på søgeordet. Hvis din nærmeste konkurrent kun vil betale 12 kr for søgeordet får du klikket til 12,10 kr.

Så hvor meget du vil betale for et klik er en af de mange afgørende faktorer for din annonces placering ved en google søgning. Hvis du vil mere om online markedsføring kan du med fordel følge

Google på Youtube.

Learning with Google

Hjemmeside pris - hvad koster det?

En simpel hjemmeside, som indeholder 6 - 10 menupunkter, vil typisk koste mellem 10.000 kr - 15.000 kr. Det er dog svært, at bedømme hvad jeres hjemmeside vil koste, inden vi har talt sammen. Det afhænger af, hvad jeres ønsker er til blandt andet design, integrationer til CRM, ERP osv. Læs mere om hjemmesider, webshops og bliv klogere på hjemmeside pris i denne artikel.

Vælg Say it som dit SEO bureau

Vi vil gerne være dit foretrukne SEO bureau, og vi er ret sikre på du ikke vil fortryde dit samarbejde med os. Vi er højt kvalificerede indenfor SEO og har været med lige fra starten. De kunder vi kører SEO for ligger alle med top placeringer, på udvalgte søgeord, og vi spiser store hjemmesider som blandt andet Bolius, 3 byggetilbud, Bauhaus og mange flere til morgenmad.

Vi har altid sagt, at søgemaskineoptimering ikke er raketvideskab, og det mener vi stadig. Der er en teknisk del af SEO'en som godt kan være lidt langhåret, men resten er virkelig ikke svært. Og ja nu er der nok nogle SEO bureauer der bliver sure, fordi de prøver at gøre SEO til mere end det er. For at blive dygtig til at optimere kræves der utrolig meget arbejde, og især tekst arbejde. Derudover skal man hele tiden følge med, da google jævnligt ændrer deres algoritmer for hvilke ting de vægter højest ved de organiske placeringer.

I stedet for at ansætte en ny medarbejder, lære personen op i SEO, bruge penge på diverse kurser, hvorfor så derfor ikke hyre Say it som SEO bureau istedet? Vi har også rigtig god erfaring med at arbejde sammen med jeres medarbejdere. Vi underviser gerne i søgemaskine optimeringen, forklarer hvordan man skriver de bedste tekster. Lærer jer hvordan i laver linkbuilding og alt hvad der ellers skal til for at få de gode placeringer.

Hos os kan du tegne et SEO abonnement for et bestemt antal timer vi skal bruge til optimering hver måned. Sammen med dig laver vi en SEO strategi, og sørger for at du øjeblikkeligt kommer til at mærke fremgang. Et SEO abonnement inkludere typisk også et budget til linkbuilding. Start med at booke et GRATIS SEO tjek her på hjemmesiden.

Statistik om danskernes internet vaner

78% af danskere er på sociale medier hver dag. Der var engang, hvor man ikke sagde sociale medier og blot refererede til Facebook. Selvom Facebook er det nemmeste medie at annoncere på, er de ikke længere alene. Vi ser, at forbrugeren skifter hyppigere mellem forskellige sociale medier. Svaret på hvilke sociale medier I skal være på er ret enkelt. DEM ALLE!• 65% bruger dagligt Facebook (ingen udvikling fra 2019 - 2020)
• 30% bruger dagligt Instagram (stigning p  5% fra 2019 - 2020)
• 29% bruger dagligt YouTube (stigning p  3% fra 2019 - 2020)

Skal du sende nyhedsbreve ud?
Hvis det passer til din forretning og til din målgruppe - så JA!

• Vi bruger i gns. 6 t. 43 min. på internettet hver dag
• Over 50% af tiden bruger vi på emails (gns 3t. 30)

Nyhedsbreve er en særdeles god måde, at holde kontakt til dine kunder. Det er en god måde, hele tiden at være "top of mind" hos jeres kunder. I skal selvfølgelig have noget relevant, at fortælle, og være i stand til at kombinere det med nogle gode tilbud.