Wandelvakanties van Lopus Wandelreizen

Web Name: Wandelvakanties van Lopus Wandelreizen

WebSite: http://www.lopus-wandelreizen.nl

ID:336242

Keywords:

van,Wandelvakanties,Wandelreizen,Lopus

Description:


Cabo de Gata

18 oktober & 27 december 2022 | 8 dagen | definitief vertrek
Cabo de Gata heeft de meest ongerepte stranden van de Mediterrane Spaanse kustlijn. We wandelen in dit natuurpark over prachtige kustpaden, en door de ruige natuur in het binnenland die soms aan Western films doet denken.

La Gomera

24 november 2022 | 8 dagen | boekbaar
De Canarische Eilanden liggen ter hoogte van Marokko en hebben een aangename temperatuur in de winter. Het ruige vulkanische landschap vormt een vruchtbare bodem voor de subtropische begroeiing. La Gomera staat bekend als wandelparadijs.

Corsica

22 april 2023 | 15 dagen | definitief vertrek
Deze wandelrondreis met de trein en ferry laat je kennismaken met het Mediterrane eiland Corsica. Door het bergachtige terrein is het eiland dunbevolkt. De prachtige treintrajecten over het eiland in deze rondreis geven je een goed beeld van het eiland, van de bergen in het binnenland tot de kustlijnen.

Aracena

4 oktober 2022 | 8 dagen | vol
Sierra de Aracena, een middelgebergte op de grens van Portugal en Extremadura, wordt gerekend tot één van de fijnste wandelgebieden van Andalusië. Je kunt hier niet alleen prachtig wandelen, maar je vindt er ook levendige dorpen.

Cornwall

3 juni & 15 juli 2023 | 8 dagen | definitief vertrek
Het South West Coast Path loopt helemaal rondom de kust van Cornwall. We lopen gedeeltes van deze prachtige route nabij onze verblijfplaats St Ives, een sfeervol oud stadje met een pittoreske haven en leuke typisch Engelse pubs. Tijdens deze 8-daagse groepsreis maken we 6 mooie kustwandelingen in de regio Cornwall, in het zuidwesten van Engeland.

Cabo de Gata groepsreis

Cabo de Gata heeft de meest ongerepte stranden van de Mediterrane Spaanse kustlijn. We wandelen in dit natuurpark over prachtige kustpaden, en door de ruige natuur in het binnenland die soms aan Western films doet denken.Lees meer »

Corsica

Deze wandelrondreis met de trein en ferry laat je kennismaken met het Mediterrane eiland Corsica. De prachtige treintrajecten over het eiland in deze rondreis geven je een goed beeld van het eiland, van de bergen in het binnenland tot de kustlijnen. Lees meer »

Cornwall

Het South West Coast Path loopt helemaal rondom de kust van Cornwall. We lopen gedeeltes van deze prachtige route nabij onze verblijfplaats St Ives, een sfeervol oud stadje met een pittoreske haven en leuke typisch Engelse pubs.Lees meer »

Alpujarras groepsreis

De Alpujarras is een bergketen ten zuiden van de Sierra Nevada. Kenmerkend zijn de kleurrijke bergen, de diepe dalen, de variëteit aan flora, en de pittoreske witte bergdorpjes. Optioneel kunt u een bezoek brengen aan het Alhambra.Lees meer »

Lake District

Het sprookjesachtige Lake District in Engeland is lange tijd een magneet voor kunstenaars en schrijvers geweest. Tegenwoordig is het een perfecte bestemming voor een actieve vakantie. Deze bestemming is vanuit Nederland binnen een dag te bereiken per trein.Lees meer »

Aracena groepsreis

Sierra de Aracena, een middelgebergte op de grens van Portugal en Extremadura, wordt gerekend tot één van de fijnste wandelgebieden van Andalusië. Je kunt hier niet alleen prachtig wandelen, maar je vind er ook levendige dorpen.Lees meer »

Treinrondreis Andalusië groepsreis

Andalusië is een van de warmste en zonnigste gebieden van Europa. Hierdoor zijn de temperaturen met name in het voor- en najaar zeer uitnodigend. Tijdens deze treinrondreis van twee weken maak je kennis met de steden Córdoba, Sevilla, Cádiz, Ronda en Granada.Lees meer »

Asturië groepsreis

Tijdens deze wandelreis ontdekt u de mooiste natuurgebieden van Asturië: de Picos de Europa en Pola de Somiedo. Deze provincie kent een grote diversiteit aan flora en fauna, groene en ruige landschappen en heldere bergmeren.Lees meer »

Toscane & Elba groepsreis

Tijdens deze rondreis maak je kennis met de populaire Italiaanse regio Toscane. Wandel door glooiende landschappen met wijnranken, bezoek eeuwenoude steden, breng een aantal dagen door op het eiland Elba en geniet van de Toscaanse keuken!Lees meer » Lopus Wandelreizen richt zich op wandelvakanties en is gespecialiseerd in Spanje. Spanje kent een diversiteit aan natuurparken, waardoor er het hele jaar door mooie wandelreizen georganiseerd kunnen worden! In de wintermaanden is dit vooral in het uiterste zuiden en de Canarische eilanden, terwijl het groene noorden van Spanje ideaal is voor een zomervakantie. De wat hoger gelegen gebieden en de Balearen lenen zich op hun beurt weer uitstekend voor reizen in het voor- of najaar.
Lees meer over Lopus Wandelreizen
Lopus Wandelreizen is aangesloten bij de garantieregeling STO Garant

Lopus Wandelreizen | Aalstvoortsestraat 1 5373 KP HERPEN | info@lopus-wandelreizen.nl | (+31)6 46 76 86 34 | KvK 17262977Mogelijk gemaakt door Parabola & WordPress.

TAGS:van Wandelvakanties Wandelreizen Lopus

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Home | innovan.do

  sábado, octubre 1 2022PopularEl detrás de cámaras de los HackathonsDel Metaverso a Low Code Automation: 4 tendencias comerciales basadas en IA¿Qu

Evangelische Sportbewegung - Eva

  zur Hauptseite diese Seite gehört zum Evangelischen Jugend

Nederlandse Ikebana Vereniging |

  Japanse tuin in Clingendael in Den Haag open van 15 t/m 30 oktober.Feestdagen in Japan.Ikebana op de Floriade &#8211; Expo 14 april &#8211; 9 oktober

Cognitieve ontwikkeling informat

   Skip to content

UrheiluVantaa.com - Vantaa - Urh

  Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme ana

Hotel Korunní princ - ubytován

   +420 732 548 606 Restaurace U PRINCE DENNÍ NABÍDKA SVATOMARTINSKÉ HODY 2021 AKTUÁLNÍ NA

AntoniterCityKirche - Schaufenst

  

Revanesse USA | Reshaping the ae

  REVANESSE® IMPORTANT SAFETY INFORMATION
What is Revanesse Versa? Revanesse Versa is an FDA approved hyaluronic acid dermal filler that can be used to

Vandana Writes | This is the onl

  Vandana WritesThis is the online home of Vandana Singh, writer of speculative fictionMenuSkip to contentNewsAbout the AuthorVideosBooksUtopias of the

Slieve Russell Hotel in Cavan |

  Gift VoucherMenuHomeAboutFAQUpcoming EventsLoyalty ProgrammeMission, Vision &#038; ValuesChildren’s PolicyRoomsClassic RoomDeluxe RoomSuperior RoomJu

ads

Hot Websites