Rento Innovations Oy provides full software projects with world class quality.

Web Name: Rento Innovations Oy provides full software projects with world class quality.

WebSite: http://www.rentoinnovations.fi

ID:327704

Keywords:

provides,full,Oy,Rento

Description:


YritysPalvelutTuoteTiimiRekryYhteystiedot YritysPalvelutTuoteTiimiRekryYhteystiedot

Mitä teemme

Rento Innovations Oy on täyden palvelun ohjelmistokehitysyritys. Tiimiimme kuuluu full stack -kehittäjiä, softatestaajia, UI/UX-suunnittelija sekä projektipäällikkö, ja palveluvalikoimamme kattaa asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöidyt softaprojektit ja IT-konsultoinnin. Olemme kehittäneet myös oman tuotteen, joka helpottaa toimitusketjujen hallintaa ja tuotteiden jäljitettävyyttä. Suhtaudumme työhömme intohimolla, ja asiantuntemuksemme ansiosta meiltä luonnistuvat sujuvasti niin tuotekehitys, laadunvarmistus, testaus, UX/UI-suunnittelu kuin projektinhallinta.

Palvelut

Projekteja

Jäljitettävyysratkaisu maatiloille

Verkkosovellus tuotteiden hallintaa ja tuotteiden alkuperän jäljittämistä varten.

IoT-ratkaisu cleantech-alalle

Mobiilisovellus cleantech-laitteiden seurantaa ja hallintaa varten.

IoT-saunaratkaisu

Verkkosovellus saunan lämmittämisen seurantaa ja ohjaamista varten.

Vierailijoiden rekisteröintisovellus

Windows-työpöytäsovellus tehtaan vierailijatietojen tallentamista varten.

Back end -ratkaisu

Back end -ratkaisu ja verkkoportaali urheilupeliteollisuuden käyttöön.

IT konsultointi

UX-palvelu

Onko sinulla ohjelmistoidea, mutta et ole varma, kannattaako sitä lähteä kehittämään? Kutsu Rento apuun! Järjestämme työpajan, jossa selvitämme hankkeen todellisen potentiaalin.

Esitutkimus

Noin 2 tunnin tapaaminen, jossa idea käydään läpi liiketoimintaprosessien pohjalta.
:: Työpajan valmistelut: aikataulu ja sisältö

Työpaja

Yrityksesi tiloissa järjestettävä 1–3 päivän työpaja, jossa kaikki avainhenkilöt pääsevät osallistumaan idean kehittelyyn.
:: Prototyyppi ja muistiinpanot

Loppuraportti

Kirjoitamme työpajasta loppuraportin.
:: Raportin läpikäyminen ja prototyypin luovutus

UI/UX-opas

UI/UX-oppaan voi tilata lisäpalveluna. UI/UX-oppaan avulla kehittäjien on helppo luoda tuote, joka vastaa rakenteeltaan ja käytettävyydeltään työpajassa suunniteltua prototyyppiä. Opasta voi käyttää tulevien ohjelmistoprojektien lähtökohtana.
:: Opas

Voit ladata palvelun esitteen tästä: UX-palvelu

Tuote

Digitalisoi tuotantosi Boxhuntin avulla

Tuo toimitusketjuun läpinäkyvyyttä ja varmista tuotteiden jäljitettävyys. Boxhunt on moderni ja uusinta tekniikkaa hyödyntävä pilvipohjainen ratkaisu tuotantoprosessien tueksi. Boxhunt on suunniteltu ennen kaikkea liiketoimintaprosessien sujuvoittamiseen ja se mukautuu erilaisiin tuotantoympäristöihin valmistettavien tuotteiden raaka-aineesta riippumatta.

Hyödyt

kevyt, tehokas ja helppokäyttöinenprosessiohjatturäätälöitävä ja modulaarinenintegroitava ja turvallinentäysin mobiili

Tiimi

Rento Innovations perustettiin juuri ennen ystävänpäivää vuonna 2015, kun entiset työkaverit Vesa, Tero ja Mira päättivät yhdistää voimansa. Myöhemmin mukaan liittyivät Mika, Kimmo ja Ilari, joiden kehittäjäosaaminen toi projektien toteuttamiseen kaivattua lisätehoa. Yritystä johdetaan rennolla otteella, ja kaikki tiimin jäsenet pääsevät vaikuttamaan päätöksentekoon. Vaikka päälukumme on toistaiseksi suhteellisen pieni, kokemusta ja taitoa löytyy senkin edestä. Tulevaisuudessa tarkoitus on kasvaa suuremmaksi tekijäksi, ja etsimmekin parhaillaan uusia kehittäjiä. Yksi erikoisaloistamme on huonojen vitsien kertominen, mutta emme jää kakkosiksi myöskään teknisellä puolella. Alla olevaan kuvaan on koottu keskeiset osaamisalueemme.

Vesa Nohteri

Toimitusjohtaja / projektipäällikkö

vesa.nohteri@rentoinnovations.fi

Vesa on työskennellyt IT-alalla jo 20 vuotta ja nauttii edelleen joka hetkestä. Hänellä on kokemusta sekä tekniseltä puolelta että johtamisesta, mutta nykyään johtotehtävät vievät suurimman osan työajasta. Sopivan hetken tullen Vesa uppoutuu silti mielellään Rento-tuotteiden teknisiin kiemuroihin, ja hän on myös innokas myynti- ja markkinointimies. Ihmisrakkaana tyyppinä Vesa halaisi mielellään kaikkia, ellei hän olisi suomalainen.

Tero Kaarrela

CTO / full stack -kehittäjä

tero.kaarrela@rentoinnovations.fi

Tero on kokenut ja taitava full stack -kehittäjä, joka innostuu uusista teknisistä vempaimista ja rakastaa POC-prosesseja. Lisäksi Tero on erinomainen kouluttaja, joka osaa selittää tekniset asiat niin, että suunnittelu- ja myyntiosastokin ymmärtävät, mistä on kyse. Innokas teknomusiikin harrastaja.

Mira Aaltonen

Suunnittelija / ohjelmistotestaaja

mira.aaltonen@rentoinnovations.fi

Mira suhtautuu intohimoisesti digitaalisen suunnitteluun, joten huono käyttäjäkokemus saa hänet näkemään punaista. Mira aloitti uransa ohjelmistokehittäjänä 15 vuotta sitten, mutta huomasi pian nauttivansa eniten muiden tuotosten testaamisesta. Rakastaa teknisiä laitteita ja niiden tuottamaa dataa (jos dataa ei ole, koko suorituksen voi unohtaa). Erinomainen Instagram-vakoilija.

Kimmo Virtanen

Full stack -kehittäjä

kimmo.virtanen@rentoinnovations.fi

Kimmo on moniosaaja, joka nauttii eniten front end -projekteista mutta ei kavahda myöskään back end -haasteita. Rakastaa taidetta, teatteria ja huonoja vitsejä.

Ilari Nummila

Full stack -kehittäjä

ilari.nummila@rentoinnovations.fi

Ilari on kokenut full stack -kehittäjä, joka loihtii spekseistä miellyttävää koodia ja fiksaa pienet ongelmat pyytämättä siinä ohessa. Laadukas koodi on löytänyt tiensä myös Ilarin kotiin, jossa kotiautomaatio tekee elon rennon letkeäksi. Ilarin ollessa toimistolla, kahvia on aina tarjolla. Arvostamme.

Rekry

Rekry

Haluaisitko työskennellä yrityksessä, jossa on joustava ja rento ilmapiiri? Etsimme joukkoomme uutta tekijää:

Rento full stack -kehittäjä

VaatimuksetNoin 5 vuoden työkokemus.Hallitset vähintään yhden back end -kielen, ja pilviympäristöt ovat sinulle tuttuja (esim. Java, Node.js, AWS).Tunnet front end -kehittämisen kiemurat ja osaat luoda uutta tyhjästä (esim. Javascript, React, Angular, CSS).Olet kirjoittanut koodia käytössä oleviin sovelluksiin ja järjestelmiin.Pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä ja toimimaan konsulttina pääkaupunkiseudulla.Sinulla on yrittäjämäinen asenne ja haluat kehittää osaamistasi.Osaat puhua suomea.

Mitä tarjoammeKaverihenkinen työporukka.Matala hierarkia ja mahdollisuus työskennellä joustavasti eri sijainneissa.Lounasetu, virike-etu ja puhelin-/internetliittymä (kerromme mielellämme lisää haastattelussa!).Mahdollisuus innovointiin ja uuden luomiseen. Pääset vaikuttamaan siihen, miten luomme projekteja ja mitä teknisiä ratkaisuja käytämme.Rento asenne. Eivätkö aivan kaikki vaatimukset täyty? Ei hätää! Kannattaa silti ottaa yhteyttä.

Jos kiinnostuit, lähetä CV osoitteeseen vesa.nohteri@rentoinnovations.fi.

Yhteystiedot

vesa.nohteri@rentoinnovations.fi

+358 50 484 2634

Salo

Turuntie 1 (map)

24100 Salo

TAGS:provides full Oy Rento

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
atFlow Oy | Tämä sivutila on v

  Sivustoa ei löytynytTämä sivutila on varattu atFlow Oy:n asiakkaalleatFlow OyOta yhteyttäFacebookInstagramLinkedIn

AVB - Association

   Accueil

FullContact is an identity resol

   ProductsResolve Unify your customer + prospect data by linking complete or fragmented identifiers.En

soyuka.me

   soyuka.me Notes, thoughts, failures. A blog. RSS Tags javascript

Enjoy St Albans - Choose your st

   Things to doShoppingEat &#038; DrinkWhat&#8217;s onWhere to StayOffersTravelMaps &#038; GuidesBlog Things to doShoppin

SEQUOYA | Karriereberatung & Org

  Zum Inhalt springenAngeboteUnternehmens-CoachingOrganisationsentwicklungChange ManagementOrganisationsberatung im FörderprogrammBusiness-CoachingKarr

Anadolu Otoyolu Yatırım ve Iş

  KURUMSALOTOYOLONLİNE İŞLEMLERBASIN ODASISSS KVKKİLETİŞİM 0 850 259 00 61Müşteri HizmetleriENHAKKIMIZDAMİSYON VE VİZYONUMUZKALİTE POLİTİK

Bienvenue au Restaurant Le Chava

  Le RestaurantNotre engagementLa CarteLe carnotzetÉvénementsRéservationContactSélectionner une page BIENVENUE AU RESTAURANT 
LE CHAVALARD

AUM - Pierre Minassian - Archite

   Pierre Minassian • Yves Duvernois • Benoit Thomas

WEBSPARK - Outsourcing Full Stac

  

ads

Hot Websites