Akcija

Okrunite svoju kupovinu

Potpuno opremljeni kovčeg za alat za 10 kuna*Kôd: ALAT22*Akcija vrijedi za minimalnu vrijednost narudžbe u iznosu od 5.000 kuna neto. Ponuda vrijedi od 22. 8. do 4. 9. 2022. ili do isteka zaliha. Može se iskoristiti jedanput i ne može se kombinirati s drugim popustima, akcijama i posebnim uvjetima.Stup za ograđivanje s trakom, pak. 2 kom.2.620,- knPrometni stožac od PVC-a585,- knEUROKRAFTbasic – Ručni paletni viličar7.650,- knNaša usluga za VasJamstvo i povrat – dio naše usluge

Equipped for tomorrow.

Ostanite dobro opremljeni. Što god dođe.

Proizvodi za ured

Otkrijte sada

Proizvodi vlastite marke

Otkrijte sada

Održivi proizvodi

Otkrijte sada

Proizvodi za kućni ured

Otkrijte sada

Proizvodi za ured

Otkrijte sada

Proizvodi vlastite marke

Otkrijte sada

Održivi proizvodi

Otkrijte sada

Proizvodi za kućni ured

Otkrijte sada

Proizvodi za ured

Otkrijte sada

Proizvodi vlastite marke

Otkrijte sada

Održivi proizvodi

Otkrijte sada

Proizvodi za kućni ured

Otkrijte sada

Proizvodi za ured

Otkrijte sada

Jake marke – visoka kvaliteta

BestseleriEUROKRAFTpro – Radni stol za majstoreradna ploča s presvlakom od visokotlačnog laminata HPLNetood2.320,- knEUROKRAFTbasic – Radni stol za teške teretes radnom pločom od čeličnog limaNetood3.490,- knAKCIJAEUROKRAFTbasic – Okrugli magnet, plastikaØ 30 mm, pak. 36 kom.310,- knNeto260,- knEUROKRAFTbasic – Sklopiva kolica za prijevoz vreća po stepenicamaŠxD lopatice 390 x 270 mmNetood470,- knAKCIJAEUROKRAFTbasic – Bijela ploča s pomičnim postoljemčelik, presvučen2.170,- knNetood1.840,- knIdeja je Vaša. A oprema naša.Dobro opremljeni za svaki projekt. Danas: WILO

KAISER+KRAFT HRVATSKA – EQUIPPED FOR TOMORROW

Uvijek najbolje opremljeni: kada sve mora biti na mjestu na kojem to trebate, držite se nas. Jer s nama ste »equipped for tomorrow«! I potpuno je nebitno što je danas – kod nas ćete pronaći cjelokupnu opremu za svoje poduzeće:

Pouzdajte se u stručnjake jer nismo uzalud vodeći B2B kataloški prodavatelj na području transporta, skladišta, okoliša, pogona i ureda:

transportni uređaji, podizni uređaji i uređaji za podizanje s dodatnom opremom poput kotača

skladišna oprema, ljestve i skele

proizvodi za rukovanje opasnim tvarima i upravljanje propuštanjima

električni i ručni alati

ormari, stolovi i stolice najrazličitijih izvedbi za radionicu, laboratorij, ured i društvene prostorije

ergonomski i praktični uredski namještaj

uredski strojevi, uništavači dokumenata i sustavi za odlaganje

Ali naš angažman ne prestaje s pravim proizvodima! Dopustite da Vas iznenadimo …


Sve za Vaš pogon: više od 80,000 proizvoda renomiranih marki


»Mi to nemamo« nije odgovor koji ćete od nas čuti. Naime, mi u tvrtki KAISER+KRAFT Hrvatska vrlo ozbiljno shvaćamo riječi »velik izbor« i stalno za Vas proširujemo naš asortiman proizvoda. Trenutačno u ponudi imamo više od 80,000 proizvoda.

Nije sve u kvantiteti? To i mi mislimo. Zbog toga proizvodi koje ćete kod nas pronaći dolaze od kvalitetnih marki. Ili direktno od nas – poznajete li već naše vlastite marke? A budući da smo sigurni u kvalitetu naših proizvoda, također Vam dajemo minimalno 3-godišnje jamstvo. Zvuči kao savršena kupovina, nije li tako?

Ali osim brojnih i kvalitetnih proizvoda nudimo Vam i pravi paket s kojim ćete biti bez brige: našu uslugu!


Više od samog proizvoda – za Vas smo uvijek na raspolaganju


Mi u tvrtki KAISER+KRAFT Hrvatska želimo Vam uvijek biti na raspolaganju – no dobro, ne baš uvijek – ali uvijek kada nas trebate. I zbog toga naša usluga ne prestaje s Vašom narudžbom. Uz besplatnu dostavu, jamstvo i pravo na povrat brinemo se i o Vašim najvećim željama poput posebnih izvedbi ili popravka Vaših istrošenih alata.

Jednostavno kliknite na donje poveznice u popisu i saznajte sve što želite znati o našoj usluzi ili nam se obratite.

Osobno ćemo Vas savjetovati – kad god to budete htjeli.

Preuzimamo Vaše projektiranje i 3D planiranje.

Omogućavamo Vam posebne izvedbe ili vlastitu proizvodnju.

Želite li rješenje za e-nabavu? Nema problema!

Osim toga preuzimamo inspekciju i održavanje te nabavu rezervnih dijelova i popravak.

A kad već govorimo o sebi: poznajete li već naše vlastite marke?


Naše vlastite marke: vrhunska kvaliteta made in Germany

Nakon 75 godina mi u tvrtki KAISER+KRAFT Hrvatska razvili smo istančan osjećaj za kvalitetne proizvode i, naravno, stručno znanje za planiranje i proizvodnju takvih proizvoda. I upravo smo to i učinili! Danas smo ponosni na to što Vam možemo predstaviti naše dvije vlastite marke:

S markom EUROKRAFTbasic nudimo Vam proizvode koji će Vam olakšati donošenje odluka jer ćete s njima dobiti visoku kvalitetu po pravednoj cijeni. A trogodišnje Vam jamstvo poklanjamo zato što znamo koliko su naši proizvodi dobri.
→ Sada saznajte više

Dobro za Vas nije dovoljno dobro? Onda odaberite vrhunsku klasu EUROKRAFTpro. S našim dugovječnim proizvodima nudimo Vam sigurnost – i poklanjamo punih deset godina jamstva.
→ Sada saznajte više

A kako bismo sutra, ili pak u bliskoj budućnosti, bili najbolje opremljeni, dajemo sve od sebe i na području održivosti – nastavite čitati dalje!


Održivost zbog odgovornosti

Mnogi govore o održivosti. Mi radije koristimo riječ odgovornost. Ali umjesto da govorimo o tome, radije postupamo odgovorno. I to svakim danom: tako je primjerice od siječnja 2018. tvrtka KAISER+KRAFT Njemačka klimatski neutralna. To znači da energiju koju smo sami proizveli ili koju smo kupili kompenziramo kupnjom CO2 certifikata. K tomu dolaze klimatski neutralni tiskani reklamni materijali, internetske trgovine i transporti. U našem ćete asortimanu također pronaći klimatski neutralne proizvode.

Zanimljivo!

Želite li znati više o tome kako preuzimamo odgovornost za ljude, prirodu i okoliš? Informirajte se sada na našim stranicama.

→ Na stranicu o održivosti


Najbolje opremljeni i informirani zahvaljujući tvrtki KAISER+KRAFT Hrvatska

Informativni portal

Zdravo sjedenje, pravilno pakiranje ili uspješno čišćenje ureda – na našem informativnom portalu pronaći ćete sve veći broj savjetnika pomoću kojih želimo prenijeti naše znanje Vama. Praktični i sto posto besplatni.
→ Na informativni portal

Informacije o koronavirusu

Vaše nam je zdravlje važno, zbog toga Vam dajemo vrijedne savjete za Vašu branšu i nudimo proizvode koji će Vas zaštititi od koronavirusa.
→ Na informacije o koronavirusu