Biopejs - Køb miljøvenlige biopejse fra Danmarks største udvalg

Web Name: Biopejs - Køb miljøvenlige biopejse fra Danmarks største udvalg

WebSite: http://www.bio-pejs.dk

ID:286387

Keywords:

venlige,biopejse,Biopejs,milj

Description:
Ring 22 47 98 38

Alle dage 9-18

Dansk forhandler

+50% DK brands

Prismatch +5%

På alle pejse

Fri fragt over 999,-

På alle pejse

0

KURV

biopejseelpejsevandpejseUdendørsBioethanolBålfadeTerrassevarmereBrandsCook KingDecoflameDimplexEvonic FiresFlamerite FiresFoco FiresGlowbusGlow FireHeatscopeHeatstripHorusIcon FiresignoRaLe MaîtreMagic-FireMuztagNordlys DenmarkRB73SafrettiStooqVulcanusWestbo of swedenXaralyn

Biopejs - Danmarks største udvalg af sikre miljøvenlige pejse

Vi har haft en høj entusiasme for kvalitet i mange år og har på denne baggrund samlet et unikt sortiment af pejse, hvor kvaliteten er i top på samme måde som sikkerheden.
Vi leverer pejse til hele Danmark og leveringen foregår ganske gratis for vores kunder.

Kort intro om biopejse

En biopejs er en pejs der ikke behøver noget aftræk for at kunne fungere i dit hjem. Biopejse brænder på bioethanol og det hverken soder, eller asker. Dette gør biopejsen meget anvendelig indendørs og særligt i lejligheder, hvor man normalt ikke ville kunne have en åben pejs stående.

Biopejse fås i mange varianter og vi kan levere dem alle. Om det skal være en væghængt model, en indbygget biopejs med gennemgående tunnelview, eller en automatisk styret biopejs som selv justerer flammerne, efter temperaturen. Vi kan levere det hele.

Differentieret og nøje udvalgt sortiment

Hos Bio-Pejs.dk har vi nøje udvalgt vores leverandører. Vi handler for at sige det ligeud, ikke med hvem som helst i butikken. Vores leverandører af udvalgt af vores produkt ekspert Joseph, som med mere end 10 års erfaring i branchen har øje for en god leverandør. Han gennemgår altid en ny leverandør, inden denne godkendes i shoppen. Vores biopejse sortiment er differentieret, så vi kan levere alle løsninger og tilbyde den bedste biopejs til dig.

Råd og vejledning i biopejse

Vi går meget op i vores kundeservice! Det kunne siges så kort, men for at præcisere det lidt nærmere, så går det ud på, at vi altid forsøger at give vores kunder mest mulig information om det produkt de køber, inden bestillingen lægges. Derfor har vi også brugt utrolig meget tid på at undersøge hvert enkelt produkts specifikationer, således at vi kan give disse informationer videre om vores biopejse til dig som kunde. Dertil så kommer vores mangeårige erfaring med biopejse naturligvis også til syne, når man kontakter os mhb. en bestemt model, variant, eller blot ved helt generelle spørgsmål om biopejse. Vi bliver aldrig træt af at besvare spørgsmål og heller ikke selvom vi har besvaret spørgsmålet 1000 gange før. Vores passion for biopejse går lige så meget ud på at give den gængse forbruger det bedst mulige indblik i hvad en biopejs er og hvordan den kan anvendes.

Køb din biopejs online og få gratis levering

Bio-Pejs.dk er primært en online forhandler af biopejse. Dvs. at vi ikke har noget stort showroom til vores biopejse. Vi har dog en mindre udstilling baseret i Rødovre, hvor du som kunde er mere end velkommen til at kigge forbi for, at få en ide om hvordan biopejsen vil se ud i dit hjem. Derudover har vi f.eks. vareprøver på kvaliteten af vores biopejse og vi kommer gerne ud til kunder i vores lokalområde, for en god snak om behovet og med råd og vejledning til, hvad man bør tage højde for, inden man bestiller en af vores biopejse. Vi har valgt en model hvor vi sender alle pejse uden fragt til vores kunder. Fragten er ikke billig. Den koster os i gennemsnit 500-1500 kroner pr. biopejs, men vi mener at når man i forvejen betaler fra +5.000 kroner for en pejs, så skal fragten også være inklusiv. Det tager naturligvis en stor del af vores avance, men det er den strategi vi har valgt.

Fragt på levering af bioethanol - Den bedste kvalitet på markedet
Ved køb af bio ethanol har vi dog valgt at der også skal tilføjes en fragtpris. Årsagen til dette er at fragten de senere år er steget og det er derfor ikke længere muligt at tilbyde gratis fragt på bioethanol, uden at tabe penge. Og hvis vi skal fortsætte med at forsyne vores kunder med lækre produkter og top professionel rådgivning, så er vi nødsaget til at tjene penge på det vi laver. Det er dog muligt at hente biothanolen selv på vores lager i København og dermed spare fragten. Vores åbningstider kan ses her Du kan også spare fragten på bioethanol ved køb sammen med en biopejs.

Biopejse til væg - Hæng biopejsen på væggen

Det er meget populært at hænge en biopejs på væggen. Der er flere grunde til dette. Først og fremmest, ser det "brændende" godt ud og for det andet så bruger det ikke den samme mængde plads som har behov for på gulvet. Derudover så giver en væghængt biopejse nogle muligheder, som man ikke kan opleve i en gulv model. Her kan flammerne nemlig nydes også selvom man ikke sidder lige foran pejsen. Alle i rummet kan få glæde af den væghængte biopejs, når blot biopejsen hænger i en højde som alle kan se.
Det gør ikke så meget om man har en stor eller lille væg, vi har mange biopejse til væg og der vil derfor være en model til stort set alle behov.Vores vægmodeller leveres med beslag så de er nemme at montere i dit hjem når den modtages. Hvis der dog skulle opstå nogen spørgsmål er vi ikke længere væk end et telefon opkald.
Find din biopejs til væg her

Fritstående biopejs - Mere frihed

Det er blevet meget populært at have en biopejs til at stå frit i rummet. De biopejse der stilles op ad væggen som en traditionel pejs kalder vi enten en gulv biopejs, eller biopejse i klassisk design og dem forklarer vi nærmere om længere nede.
En fritstående biopejs, betegner vi som en model der kan stå uden nogen støtte og enten anvendes som en rumdeler, eller blot som en ekstra del af indretningen. Fritstående biopejse kan i enkelte tilfælde også være godt egnet til at tage med udenfor på terrassen, i haven, eller på altanen. Der er således mange muligheder for placerring af den fritstående biopejs i dit hjem.
Find fritstående biopejse her

Biopejse til gulv - Vælg en klassisk omramning

De mest traditionelt lignende pejse, er gulv biopejse. Her vil man i mange tilfælde ikke kunne se forskel på vores biopejse og en pejs med tilhørende skorsten. Det fede er dog, at du med en biopejs til gulv ikke behøver en skorsten. Derved kan du anvende pejsen i alle slags hjem. Hus i byen, lejlighed på 5. sal, kontoret, eller bare på dit eget værelse i den delte lejlighed. Mulighederne er uendelige.
Hyggen ved at kunne opleve den ægte pejsehygge, selvom man bor på 5. sal, kan være uvurderlig. Og varmen er ikke til at tage fejl af. Den kan mærkes. De typiske biopejse hæver temperaturen 3-6 grader i et rum på 3 m2, men det kan også sagtens være mere. Nogle afgiver over 4kW, hvilket svarer til en brændeovn. Dog slipper man for sod og dårligt miljø, i kontrast til brændeovnen.
Find biopejse til gulv her

Udendørs biopejs - Få varme og hygge på terrassen

Når foråret og sommeren nærmer sig, så bevæger vi os helt automatisk udenfor, hvilket betyder at pejsen slukkes. Men vi kan stadig have pejsehygge, fra en biopejs, selvom det er sommer. Her er løsningen blot en udendørs biopejs. Den svarer lidt til en terrassevarmer, men her får man altså rigtige flammer og man sparer på strømmen på samme tid.
Find udendørs biopejse her

Indbygget biopejs - Byg biopejsen ind og skab sammenhæng

Noget som er blevet mere og mere populær, år for år, er indbyggede biopejse. Her får man virkelig mulighed for at prøve biopejsens funktioner af og kan faktisk samle hele hjemmet, blot vha. en gennemgående biopejs. En indbygget biopejs kan også være en pejs som bygges ned i et bord, eller anden form for plade. Den behøver ikke nødvendigvis bygges ind i en væg. De mest solgte indbyggede biopejse er dog mellem to rum, hvor man enten har åbent til to eller tre sider. Ved tre sider, også kaldet 3-sidet biopejs, forstås en pejs som slutter på enden af en væg og giver et åbent view til flammerne fra 3 sammenhængende sider. Bio-Pejs.dk forhandler indbyggede biopejse fra flere leverandører og en af disse, har specialiseret sig i at udvikle automatiske biopejse. Denne type biopejs giver mange muligheder hvor nogle nævnes i næste sektion.
Find biopejs til indbygning her

Automatisk biopejs med intelligens

En automatisk biopejs er det øverste niveau der findes indenfor biopejse. Her får man fuldt udbytte af biopejsens muligheder og lidt til. For at nævne et par eksempler, så kan en automatisk biopejs sørge for en konstant temperatur, sikre at man ikke tænder pejsen med spildt bioethanol på enheden, samt sikre andre genstande i hjemmet mod for meget varme. En automatisk biopejs kan betjenes på pejsens panel, men også med en fjernbetjening- og en app. Her kan man for eksempel sætte en max temperatur på 25 grader og når pejsen registrere at vi er nået denne, så vil den automatisk skrue ned i flammehøjde, for at balancere rumtemperaturen. Bliver der koldere, så skruer den op og således fortsætter den, indtil den løber tør for bioethanol eller slukkes manuelt. Så når man alligevel køber en biopejs, kunne det være, at der var belæg for, at kigge på den fulde løsning.
Find automatiske biopejse her

Byg din egen biopejs - Er du DIY typen?

Med vores keramiske brændere er det muligt at bygge en sikker biopejs selv. Man skal naturligvis være opmærksom på at anvende holdbare materialer og sikker afstand fra pejsen, til andre genstande. Kontakt os for en vejledning i hvordan du bygger din egen pejs.
Find keramiske brændere til indbygningsprojekter her

Biopejse i farver

Vores biopejse kan fås i mange farver. På de fleste modeller er der allerede en farve valgmulighed og på andre vil man kunne angive den ønskede RAL-farve i bestillingsprocessen, og dermed få leveret sin biopejs i lige præcis den farve som man ønsker. Vores mest populære farver, er dem som generelt er standard på andre indretningsgenstande. Dvs. Hvid, sort og grå (ofte som i rustfri stål). Det er de standard nordiske farver, som også gør sig gældende, når man køber biopejs i Danmark, hvilket også siger noget om at man ikke kun køber en biopejs for varmen. Den skal også gerne harmonere med resten af indretningen og i nogle tilfælde bliver indretningen måske endda opbygget på basis af netop biopejsen. I gulvbiopejse er den hvide biopejs et meget populært valg. Sort begynder også at komme med og det handler nok om at de moderne indretninger godt kan bære en sort pejs i centrum af rummet. En hvid biopejs passer godt ind i de fleste moderne hjem, men den kan også være et rigtig godt supplement til en klassisk romantisk indretning.

Vores biopejse til væg fås også i alle farver og her er det den sorte variant som er den helt store bestseller. Særligt de mindre væghængte biopejse, oplever vi stor efterspørgsmål på, hvilket fortæller os at pladsen i mange hjem ikke er til den store biopejs, men lysten til at have en pejs, simpelthen er for stor til så helt at undvære. Det kommer vi nærmere ind på i næste afsnit.
Find hvide biopejse her

Biopejs størrelser

"Det er ikke størrelsen, men gørelsen". Det lyder som en kliché, men det er faktisk meget sigende for biopejse. Når man er på udkig efter en biopejs, så det for de flestes vedkommende ikke, fordi man leder efter ny varmekilde. Det er hyggen ved de levende flammer, som skaber lysten og behovet for at investere i en biopejs. Derfor er det også hos mange, unødvendigt med den helt store forkromede løsning. Her er det alt rigeligt, hvis man køber en biopejs som kan give den hyggelige pejsestemning.

Et andet argument for en mindre biopejs er også, at jo større en biopejs, jo mere varme. Simpelthen fordi varmen kommer fra flammerne og hvis der er mange flammer, så er der også meget varme. I mange hjem er varmen i forvejen ikke noget problem og det kan endda faktisk være til gene, hvis temperaturen i rummet bliver højere når pejsen er tændt. Det gør en mindre biopejs til en rigtig god løsning da man både kan nyde hyggelige flammer, men uden at varmen stikker helt af.
Alle vores biopejse har dimensioner angivet på produktsiden.

Pejsesæson - Vi kan godt lide regnvejr

Pejsesæsonen i Danmark starter når vejret bliver lidt koldere. Og om sommeren, så glemmer vi lidt det med at nyde pejsen og hygge os foran den. Årsagen er primært, at man ikke ønsker mere varme i huset, når der i forvejen er 30 grader udenfor. Men man behøver faktisk ikke hæve temperaturen, for at have pejsehygge. Der findes nemlig flere alternativer, som kan udfylde behovet for pejseflammer.

Elektriske pejse

Elpejse er en godt og billigt alternativ når man ikke ønsker mere varme i rummet, men gerne vil bevare pejseflammer. Elpejsen kan nemlig fungere uden at have varmelegemet tændt og derved anvender man kun elpejsens flammespil. Der er flere ting som taler for en elektrisk pejs, men særligt det nemme og bekvemte ved ikke at skulle vedligeholde, genopfylde og tænde op i en elektrisk pejs, gør at det for mange er det oplagte valg.

Vandpejse er den ultimative pendant til den åbne pejs. Vandpejsen skaber flammer på sammen vis som en almindelig pejs, blot det brandfarlige aspekt. Selve teknologien kommer som udgangspunkt uden varme og er derfor den perfekte erstatning for biopejsen, når man ikke ønsker at hæve temperaturen i rummet, mens pejsen er tændt.

I nedenstående afsnit kommer vi nærmere ind på elpejse og vandpejse

Elpejse - Elektrisk pejsevarme og flammer

På Bio-Pejs.dk forhandler vi elpejse fra Dimplex, Glow Fire og Xaralyn. Elpejsen er perfekt når man ikke ønsker at have rigtige flammer, men stadig vil have en pejs med hyggelige flammer. De fleste elpejse kommer med et varmelegeme i form af en varmeblæser. Dette gør det muligt for elpejsen at afgive varme, samtidig med at der skabes flammer og pejsehygge. Fordelen ved elpejsen er dens alsidighed. Den behøver blot adgang til elektricitet for at kunne fungere. Det gør den ideel til anvendelse i butikker, samt i områder hvor der færdes børn, eller dyr.
Se alle elpejse her

Vandpejse - Ingen ild men masser af flammer

Vandpejsen er en videreudvikling af elpejsen og den er hurtigt blevet til den ultimative pejseerstatning. En vandpejs "brænder" på vand. Det betyder at det er vandet som skaber flammerne.Det sker ved at vandet bliver varmet op til sarte dampe. Dernæst belyser pejsen, gennem lyspærer, disse dampe og disse to kombinationer, giver en flammeillusion som er det nærmeste man kommer ægte flammer. Dog uden det brandfarlige element. Vandpejsen kaldes mange ting og hvis man er i tvivl så er herunder en ordliste

Hvad kaldes en pejs der "brænder" på vand

VandpejsOptimystOpti-MystMystic FireHybridpejs

Se alle vandpejse her

Prisklasser

Et af mest gængse spørgsmål vi oplever er "Hvad koster en biopejs?" og det er jo et relevant spørgsmål, fordi der er mange prisklasser og det kan være forvirrende at finde rundt i. Det man altid skal huske når man kigger på biopejse er, at produktet er ift. pris helt som alt andet. Der findes billige versioner og der findes modeller som koster lidt mere. En billig biopejs behøver ikke være synonym for dårlig. Der er dog naturligvis færre penge at gøre biopejsen sikker for når prisen for biopejsen er lav.

For eksempel så vil en biopejs til 1.000 kroner gøre det svært for producenten at tjene penge, medmindre denne springer nogle elementer i produktionen over. Derimod har producenten bedre mulighed for at give biopejsen disse kompenenter, hvis prisen er 5.000 kroner. Dermed ikke sagt at alle pejse til 5.000 kroner er det sikre valg. Fordi det er de ikke. Men for at man forstår hvorfor nogle pejse er billigere end andre, så skal man huske, at der muligvis er undladt nogle ting i den billige pejs ift. den "dyre".
Se alle biopejse til under 10.000 kroner her

Biopejs tilbud

Som supplement til ovenstående punkt om prisklasser, så kommer naturligvis spørgsmål om tilbud. "Hvornår har i tilbud på denne model" er et af de spørgsmål vi bl.a. modtager ifbm. at kunder henvender sig. Til spørgsmålet er vores svar 99% af gangene at vi har prismatch og prisgaranti på mange af vores produkter. Dvs. at hvis man finder produktet til en bedre pris, end hvad vi har den stående til i vores shop, så forsøger vi at matche denne pris, plus give lidt ekstra rabat, hvis muligt. Der er dog nogle tilfælde hvor vi ikke kan tilbyde prismatch. Det gælder for eksempel på slagtilbud, som køtilbud på Black Friday, eller medlemstilbud. Udover det så er tilbud generelt ikke noget vi gør meget i. Vi vil hellere stræbe efter at levere en høj kvalitet, så vores kunder rent faktisk får noget værdi ved at handle hos os, fremfor hos en konkurrent hvor man kan spare 200 kroner.
Læs mere om vores Prismatch her

Biopejs på afbetaling

Hos Bio-Pejs.dk er det muligt bestille biopejse uden at skulle have penge op af lommen med det samme. Vi har gennem et samarbejde med ViaBill og SparXpress, gjort det muligt for vores kunder at bestille biopejse og betale i afdrag. Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer og herefter betaler du den månedlige ydelse d. 20. i hver måned. Man kan dele betalingen op eks. 20 afdrag og dermed sprede udgiften udover en periode. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. og disse er rentefrie. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress og her betaler man renter sammen med afbetalingen.

Eksempel på køb af biopejs til 20.000 kroner
Samlede kreditbeløb 20.000,00 kr. Løbetid 97 mdr. Samlede kreditomk. 13.392,00 kr. Samlet tilbagebetaling 33.392,00 kr. Årlig variabel debitorrente 23.14%. ÅOP 27,11%.
Læs mere her

Biopejs brands - De stærke i branchen

Hos Bio-Pejs.dk arbejder vi med udvalgte brands. Vi har været en del af branchen i 10 år og ved derfor hvilke brands og produkter, som skaber mest værdi for forbrugeren. Vores brands/leverandører producerer alle produkter som vi kan stå inde for. Over halvdelen er danskejet og det gør vejen fra forbruger til leverandør meget kortere, i tilfælde eventuelle spørgsmål, eller udfordringer. Når man som ny interesseret i biopejse, skal finde det rigtige produkt, så er brandet er godt sted at starte med at kigge. Brandets historie og generelle udvalg fortæller meget om hvad brandet er for en størrelse og hvad man kan forvente ift. kvalitet og funktionalitet.

Brandets lokation

Lokationen på brandet er naturligvis en faktor, men det er ikke altafgørende. Årsagen til at vi har valgt den store andel af danske brands, er at vi kender dem alle og stoler på deres kvalitet. Dertil kommer fordelen naturligvis at man nemt kan komme i kontakt også fysisk, hvis der skulle være behov for dette. Et brand kan sagtens være verdensklasse, selvom det ikke er fra Danmark, men hvis vi skal anvende en smule patriotisme, så er Danmark et absolut foregangsland, når det kommer til at producere kvalitets biopejse.

Listen af biopejs brands tæller pt.SafrettiDecoflameNordlys DenmarkXaralynignoRaHorusCook KingHeatstripFaberDimplexSunwoodHeatscopeGlow Fire
Se alle brands her

Terrassevarmer på gas - Opvarm terrassen med gas

Hos Bio-Pejs.dk forhandler vi også terrassevarmere. Med en terrassevarmer kan man nyde sin terrasse, eller altan i flere perioder i løbet af året, samt i flere timer på de dejlige sommeraftener. Vores terrassevarmere kommer fra Sunwood i Holland og fungerer på gas. Med en ude gaspejs som vores er man sikker på at beholde aftenselskabet, hele aftenen. Også når det begynder at blive køligt og de fleste normalt ville søge hjem, eller indenfor.

Terrassevarmer på el - Infrarød varme som blæser på blæsten

Hvis du har behov for at opvarme terrassen og ofte har luft gennemtræk som blæser varmen fra din biopejs væk, så kan alternativet være en infrarød terrassevarmer. Det infrarøde element giver strålevarme, hvilket betyder at du stadig får varmen, selvom det blæser. Terrassevarmeren "blæser" med andre på blæsten.

Forside
Om virksomheden
Prismatch
Blog
Biopejse og anvendelse
Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Fragt og returneringer
BetalingBio-Pejs.dk ApS
Village Bolig & Bad

Vølundsvej 10
3400 Hillerød
Klik her for at besøge vores showroom
Bio-Pejs.dk ApS
Pelican Selfstorage
A. C. Meyers Vænge 138
2450 København
Bio-Pejs.dk ApS
CasaDec ApS
Engtoftevej 8
1816 Frederiksberg

CVR: 39832011
Kundeservice: 22 47 98 38E-mail: [email protected]BIO-PEJS.DK

Forside
Om virksomheden
Prismatch
Brands
Blog

INFORMATION

Rengøring af biopejse
Biopejse og anvendelse
Terrassevarmere - Det skal du vide
Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Fragt og returneringer
Betaling

SHOWROOM

Village Bolig & Bad
Bio-Pejs.dk ApS
Vølundsvej 10
3400 Hillerød
CVR: 39832011
Klik her for at besøge vores showroom

KONTAKT

Kundeservice: 22 47 98 38
E-mail: [email protected]


TAGS:venlige biopejse Biopejs milj

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Remiks Miljøpark AS

  +47 77 60 19 00post@remiks.noBedriftsstatistikkHjemPrivatFinn din tømmedagSorteringsguideBåtretur og vrakpant på fritidsbåterFarlig eller elektris

DTU Science Park - DK's førende

   DTU Science ParkCommunityFlyt indDeep TechDe bor herCommunityFlyt indDeep TechDe bor herDanskEnglishOm DTU Science ParkShared ServicesNyhederL

Thermokraft AS &#8211; Miljøven

  Tårnhus A, et verdensarvbyggTårnhuset inneholdt 15 ti-kantede 23 meter høye tårn av granitt. Tårnene var fylt med vann og kvarts, bygd for å få

Mo Fjernvarme &#8211; Leverandø

  Hopp til innholdMenyHjemOm ossKonsesjonsområdetProduksjonsanleggFordeler med fjernvarmeKjølingServiceavtalerKundeportalPriserLeveringsbetingelserTek

Miljøvarme VSEB

  NavigasjonHjemFjernvarmeAnlegg i driftOm ossLinkerKontaktVelkommen til Miljøvarme VSEBMiljøvarme VSEB utvikler anlegg for levering av ferdig varme b

Forside | Svalbards miljøvernfo

  HomeMenyForsideTilskuddProsjekterOm fondetNyheterKontaktPublikasjonerRefusjon av avgiftOfte stilte spørsmålnoenLogg innTilbake til toppenSammen beva

Extraliv arkadhall &#8211; Event

  

1,6 & 2,6 miljonerklubben - För

  Logga inSök 0&#107;&#114;Varukorg StartBli medlemNytt medlemskapBli medlem&#8211; Silvermedlemskap&#8211; GuldmedlemskapGe bort ett medlemskapMedlems

Miljdirektoratet - Miljdirektora

  For bruke Milj direktoratets nettsted m du ha JavaScript aktivert i nettleseren din. Klikk her for lese mer om hvordan du aktiverer JavaScript i din n

Hem frn Skanska erbjude

  F r att f rhindra smittspridningen av coronaviruset och sjukdomen covid-19 s vidtar vi en rad tg rder vid personliga visningar, tilltr den, besiktning

ads

Hot Websites