Online Marketing Bureau Amsterdam | Wij Helpen Bedrijven Groeien

Web Name: Online Marketing Bureau Amsterdam | Wij Helpen Bedrijven Groeien

WebSite: http://www.briteminds.cc

ID:283148

Keywords:

Bureau,Amsterdam,Online,Marketing

Description:


Doorgaan naar inhoud
MenuBEGIN HIER

"Online marketing is obstakels opwerpen, maar ook overkomen"

Het klinkt misschien tegenstrijdig, want de meeste mensen zullen zeggen: hoe meer mensen we bereiken hoe beter. Toch geloven we daar niet in. Wij geloven in meer van de juiste klanten. Bezoekers die passen binnen je klantprofiel, bezoekers met een oprechte interesse in jouw boodschap. En, om die te krijgen helpen we je de juiste barrières overkomen.

Praten met één van onze specialisten?

Neem contact op

"Online marketing is obstakels opwerpen, maar ook overkomen"

Het klinkt misschien tegenstrijdig, want de meeste mensen zullen zeggen: hoe meer mensen we bereiken hoe beter. Toch geloven we daar niet in. Wij geloven in meer van de juiste klanten. Bezoekers die passen binnen je klantprofiel, bezoekers met een oprechte interesse in jouw boodschap. En, om die te krijgen helpen we je de juiste barrières overkomen.

Praten met één van onze specialisten?

Neem contact op

Online marketing bureau Amsterdam

Wij helpen bedrijven online groeien, zichtbaar worden én verkopen. We vinden dat groei niet afhangt van de hoeveelheid bezoekers die je weet aan te trekken, maar van wat die bezoekers doen.Gaan ze over tot actie? Kopen ze je product? Schrijven ze zich in voor je nieuwsbrief? Of maken ze uiteindelijk die afspraak? Je wilt oprecht geïnteresseerde bezoekers die bereid zijn om de volgende stap te zetten.

Daarom is online marketing is in onze optiek: hetopwerpen van obstakels, om ze vervolgens te overkomen. Dat klinkt misschien raar in een maatschappij waarbij meer, sneller en sneller meer beter lijkt. Toch is het logischer dan je zult denken én is het absoluut geen gimmick. We zullen het uitleggen.Wat als we zouden weten dat we alleen communiceren met mensen die echt op zoek zijn naar wat we te bieden hebben? Tegenover mensen waarvan we weten dat ze totaal niet geïnteresseerd zijn in je product of dienst? Natuurlijk kies je direct de eerste groep. Dat is een verstandige keuze als je je kansen op een verkoop wil vergroten én als je efficiënt met je beschikbare budget wil omgaan.

Toch schieten nog heel erg veel bedrijven nog steeds met hagel als het gaat om online marketing. Het gevolg: betalen voor mensen die niet eens kijken naar je boodschap, maar het direct weg klikken. En precies daarom geloven wij in het opwerpen van zoveel mogelijk obstakels online.Wij willen aan de voorkant graag het kaf van het koren scheiden en barrières creëren die ongeïnteresseerde bezoekers buiten de deur houden, terwijl we de barrières voor oprecht geïnteresseerde mensen juist verlagen.Dit doen we door creatieve oplossingen te ontwikkelen op basis van alle beschikbare online data. Door een gedetailleerd inzicht te creëren in wie die ideale klant is en hoe die zich gedraagt, ontwikkelen we een op maat gemaakte aanpak. Dus meer van je ideale klanten, minder van die niet passende klanten.

Onze werkwijze

Onze aanpak is heel eenvoudig: in 3 stappen helpen we je de juiste bezoeker vinden. Dit doen we met behulp van data, doelgerichte oplossingen en continue optimalisatie van de resultaten.

Stap 1

Onderzoek

Met hagel schieten is zonde van je geld. Precies weten waar je klant zit en hoe die zich gedraagt is heel belangrijk. We helpen je die klant vinden door een klantprofiel te maken gebaseerd op data.

Stap 2

Conversie

Met alle data die we hebben ontwikkelen we een aanpak die gericht is op resultaat én die bezoekers beweegt om meetbare actie te ondernemen richting je merk, product of dienst.

Stap 3

Onderhoud

Je leads moeten continue het gevoel krijgen dat ze zaken doen met een goed geoliede machine. Daarom helpen we je bij het opzetten van een geautomatiseerd systeem waarbij er stap voor stap contact is.

Praat direct met een strateeg

Alles onder één dak

Wij zijn een full service online marketing bureau in Amsterdam. Bij ons vind je alles, heel gemakkelijk, onder één dak. Zo zijn we in staat om jouw projecten en doelen continue persoonlijk te begeleiden. Want die betrokkenheid en dat persoonlijke contact is iets wat we heel erg belangrijk vinden. No compromises!

analyse &
strategie

content
creatie

verspreiding & interactie

online advertisement

training & begeleiding

wordpress webdesign

seo
optimalisatie

automation & salesfunnels

Schoonmaken met Marja Middeldorp

Schoonmaken met Marja is de snel groeiende online community van Marja Middeldorp (bekend van het RTL4 programma ‘Hoe Schoon Is Jouw Huis?’). Met een website, een YouTube kanaal, een Facebook pagina, Instagram account én een nieuwsbrief bereikt Marja maandelijks inmiddels meer dan 300.000 geïnteresseerde bezoekers.

Meer over Marja

een greep uit onze klanten

Briteminds helpt bedrijven online hun ideale klant vinden.

Van Boetzelaerstraat 40
1051CW  Amsterdam

e-mail: hello@briteminds.cc
kvkno.: 34245191

Facebook-fYoutubeInstagram

ALGEMEEN

HomeOver onsDienstenContact

ONZE DIENSTEN

Analyse & strategieContent creatieVerspreiding & interactieOnline advertisementTraining & begeleidingWordpress webdesignSEO optimalisatie

EIGEN PROJECTEN

Schoonmaken met Marja

Briteminds Media © 2020, All rights reserved

Scroll naar top

TAGS:Bureau Amsterdam Online Marketing

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Online Marketing Agentur Wien |

  Zum Inhalt springen.fusion-body .fusion-builder-column-0{width:33.333333333333% !important;margin-top : 0px;margin-bottom : 0px;}.fusion-builder-colum

Browserspiele.fm | kostenlose On

  MenüStartseiteActionspieleAutorennspieleDenkspieleFlashgamesRollenspieleSimulationenSportspieleStrategiespieleKostenlose Browserspiele und Online Gam

LIVE STREAMING | EVENTY ONLINE W

                                               &nbsp                           

uXprice - Competitor price monit

   OpportunitiesBlog PricingContacts en

GeoFS - Free Online Flight Simul

    Instructions &#xE905; Fly! More &#xE5D4;

Los Angeles Digital Marketing We

  Skip to the content info@emphasis.la (818) 200-5491 Search Emphasis.LA Menu HomeAbout UsPrivacy PolicyServicesBlogContact Us Sear

Trussnyc - Situs Judi QQ | Casin

  Skip to content

Play Free Online Games - OnlineG

  Home SkillActionSportsPuzzleBrainArcadeMultiplayerAdventureRacingGirls

Sudoku Slam - free web sudoku on

   Hide sumo
New Puzzles PreferencesToolsControls " width=12 height=12>Restart this puzzle
" width=12 height=12>Easy -+

Free Online Jigsaw Puzzles - Fre

   Free Online Jigsaw Puzzles ActivityContact usMembersPrivacy PolicyTerms of Service

ads

Hot Websites