FLEXTRAVEL vakanties Portugal, Spanje, Griekenland, Italië

Web Name: FLEXTRAVEL vakanties Portugal, Spanje, Griekenland, Italië

WebSite: http://www.flextravel.nl

ID:272247

Keywords:

Portugal,vakanties,FLEXTRAVEL,Itali

Description:


Skip to main content

De Landhuizen van Portugal

Haven van Mykonos, Cycladen Griekenland Azoren, 9 schatten in de Atlantische oceaan Adembenemende uitzichten op Madeira Overnachten in een authentieke Spaanse Posada? Prachtige stranden van de Algarve De Meteora kloosters in Griekenland Wel eens in een kasteel geslapen? De Landhuizen van Portugal PreviousNext

Boeken Offerte Contact Nieuwsbrief

Vakanties naar Portugal, Spanje, Griekenland en Italië

Fly drives, rondreizen op maat, wijnreizen, wandel- en fietsvakanties. Verblijf in bijzonder hotels of (land-)huizen. Ook Azoren en Madeira.

Wij verzorgen maatwerk - vakanties naar Portugal, Spanje, Griekenland en Italië. Goed georganiseerd, geen massaproduct maar juist flexibiliteit en kwaliteit. Vakanties waar u met plezier op terugkijkt. De mensen achter Flex Travel hebben passie voor reizen, ervaring en bovenal kennis van zaken. Laten wij u adviseren......Dat doen we al bijna 30 jaar!

Spanje, Fly & Drives en Wandelvakantie

Vakantienaar Spanje, een klein feestje, genieten van het leven, de zon, goede wijnen het lekkere eten. Net als de Spanjaarden. Ontdekt het met één van de vele fly drive vakanties. Rondreizen waarbij u overnacht in een klein authentiek hotel of een luxe parador op een geweldige locatie. Bijvoorbeeld de fly drive Andalusië (Zuid-Spanje). Cultuur te over in indrukwekkende steden als Sevilla, Córdoba of Granada. En wie wil daar nou niet eens overnachten binnen de muren van het indrukwekkende Alhambra? Het kan, en Flex Travel regelt het voor u!

Vasteland

Top 5 meest geboekt reizen

1. Klassieke rondreis Portugal

2. Eilandhoppen Griekenland

3. Romantisch Andalusië

4. Eilandhoppen Azoren

5. Fly drive Peloponnesos

Portugal, Azoren & Madeira

Een vakantie in Portugal betekent genieten in een veelzijdig land met velemogelijkheden voor iedereen. Fly drive vakanties voor wie met een huurauto wil rondreizen en het land en z'n cultuur echt wil ontdekken. Overnachten in een klein authentiek hotel, in een landhuis (quinta of solares) als gast van een adellijke familie, of in één van de vele luxe pousadas. Maar vergeet ook de eilanden niet: de Azoren met 9 eilanden of Madeira. Rust en ruimte, een prettig klimaat maar ook ongekende wandelmogelijkheden en een verbluffende natuur.

Vasteland Madeira Azoren

De 5 Voordelen van Flex Travel

1. Uw wens staat centraal

2. Onze reizen zijn volledig flexibel

3. Wij zoeken altijd de goedkoopste vlucht

4. Indien vol, altijd gelijkwaardig alternatief

5. Autohuur is altijd all-inclusief verzekerd

Griekenland en de eilanden

Een heerlijk land waar mensen vaak voor vakantie naar teruggaan. Logisch wantGriekenland is niet alleen voor de liefhebbervan zon en strand, maar ook voor diegene die geïnteresseerd is in natuur, oudheid en cultuur. En met de vele eilanden is er steeds weer wat nieuws te ontdekken. Ga b.v eens eilandhoppen. Ook het vaste land heeft veel te bieden. Voor wie met een huurauto wil reizen en het land echt wil ontdekken is een fly drive vakantie heel geschikt. Overnachten in een klein authentiek hotel en eten in een Griekse taverna.

Griekenland + de eilanden

Blijf op de hoogte!

Volg de laatste ontwikkelingen:

Schrijf u nu op onze

Nieuwsbrief

èn volg ons op

Facebook!

Passie voor reizen, kennis en ervaring | Al ruim 30 jaar!

U wilt zelf ervaren en ontdekken. Belangrijk voor u zijn: kwaliteit, sfeer, authenticiteit, eerlijkheid, het goede leven en het mediterrane gevoel.

Ruim 15 jaar geleden besloot ik alleen nog maar vakantiereizen te produceren die ik zelf leuk vind. En dat is in mijn geval geen massaproduct maar juist vakanties waar u kennis maakt met de 'couleur locale'Vakantiereizenmet respect voor de plaatselijkecultuur en gewoontes en waarbij u met een goed verhaal thuiskomt.We werken veel met landhuizen en hotelletjes waarvan we de gastheerpersoonlijk kennen. Veelal kleinschalig en verantwoord en daardoor met steun voor de lokale economie en ecologie.Kortom, vakanties waar ik zelf 100% achter sta.

Dat doen we nu al ruim 30 jaar!

Rob de Vries.

Fly Drive langs de Paradores & Pousadas van Spanje en Portugal

Altijd al een gedroomd van een verblijf in een kasteel of luxe hotel op een bijzonder plaats? Luxueus dineren in een sfeervolle omgeving?

Gelukkig hoeft het niet bij dromen te blijven!

Meer weten? Start de video en luister want Estella weet alles van Pousadas in Portugal en Paradores in Spanje voor een onvergetelijk verblijf.

Door het gebruik van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en vergelijkbare technologie zoals beschreven in onscookie beleiden toestemming voor het gebruik van uw gegevens die we verzameld hebben of in de toekomst zullen verzamelen zoals verder beschreven in onsprivacy beleid

Boeken Offerte

TAGS:Portugal vakanties FLEXTRAVEL Itali

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Schoolvakanties 2022

   Menu Schoolvakanties Schoolvakanties 2022 Schoolvakanties 2023 Schoolvakanties 2024 Schoolvakanties 2025 Schoolvakanties 2026 Herf

Linda's Pizza and Italian Restau

   Home About Us View Menu Special Offers

Digitalisierung von Makleruntern

  AngebotBeratungWir zeigen Dir konkrete Maßnahmen für Deine individuelle Problemstellung. LeistungenMit unseren zahlreichen digitalen Lösungen kanns

Hospitality Furniture & Senior L

   Complete Senior Living Furniture View Products Complete Hospitality Furniture View Products Complete

Savara Hospitality

   0 Skip to Content

Benvenuto: nocciole, frutta secc

   IT EN +39 0173 81943

We:ll Magazine | Hospitality Tre

  

Dal 2011, Forum della Meritocraz

   Storie

Digital Marketing Consulting - T

   Pensa a come sarebbe avere un team di consulenti digitali dedicati allosviluppo allacrescita della tua attivit&agrave; Non siamo la classic

La prima Mutua veterinaria in it

   Top Scopri le nostre convenzioni

ads

Hot Websites