Home - WTC Twente

Web Name: Home - WTC Twente

WebSite: http://www.wtctwente.nl

ID:264027

Keywords:

Home,WTC,Twente

Description:


| English
Selecteer een pagina

Op zoek naar een representatief kantoor of flexplek midden in het internationale netwerk?

Kom eens kennismaken!

Hét platform voor internationaal zakendoen

Word lid van de WTC Twente Business Club

Laatste nieuws

Lees meer over de activiteiten van het WTC Twente

U wilt nieuwe markten verkennen

Het World Trade Center Twente is dé organisatie die u hierin ondersteunt. Wij helpen u om uw handel in korte tijd op te starten met onder andere landenanalyses, marktonderzoeken, handelsmissies en trainingen. Binnen ons grote regionale en internationale netwerk, hebben wij snelle toegang tot gedetailleerde informatie over de lokale markten.

U zoekt betrouwbare handelspartners

Wij helpen u om snel betrouwbare handelspartners te vinden. Dit door de inzet van ons wereldwijde netwerk van 300 World Trade Centers en de daarbij aangesloten bedrijven. Leer uw potentiële partners persoonlijk kennen tijdens de matchmaking op onze inkomende of uitgaande handelsmissies.

U zoekt kantoorruimte of een flexplek

In ons bruisende business center komen internationaal gerichte ondernemers, overheidsorganisaties en andere professionals samen. Waar ter wereld u ook komt, een World Trade Center is een bijzondere plek. Hoogwaardige kantoorruimte, flexibele werkplekken, een interactieve community en een uitgebreid pakket aanvullende diensten. Kom bij ons zitten!

U bent op zoek naar talentvolle werknemers

Het Expat Center East Netherlands ontzorgt zowel individuele expats als bedrijven die werken met kennismigranten. Deze kunnen bij ons Expat Center terecht voor informatie en ondersteuning. Elke maandag is het Expat Center aanwezig in het Stadskantoor Enschede bij het gecombineerde loket, in samenwerking met de IND en de gemeente.

laatste nieuws

Brexit Adjustment Reserve (BAR) Handelsprogramma.

Waar laat u exportkansen liggen? Nederlandse ondernemers die geraakt zijn door Brexit laten tot wel 40% van hun exportpotentieel onbenut, zo blijkt uit een nieuw rapport van onderzoeksbureau Ecorys. Het goede nieuws is dat er volop ruimte is voor ondernemers om hun...

Lees meer

Nieuw bestuurslid Martin Veldhof

Introductie van het nieuwe bestuurslid van de Business Club Martin Veldhof.

Lees meer

Terugblik “Ons kent ons” rally en zomer BBQ

Terugblik van de “Ons kent ons” rally en zomer BBQ. Het leukste event van het jaar. De winnaars van de Rally zijn de heren van Transheroes.

Onlangs hebben wij afscheid genomen van Wim Geul. Uit dankbaarheid voor alles wat hij voor de Business Club heeft gedaan wordt de rally voortaan Wim Geul Trophy genoemd.

Lees meer

Handelsinformatie

Wij kunnen snel specifieke handelsinformatie opvragen dankzij ons wereldwijde netwerk van ruim 300 WTC’s. Door landenanalyses en marktonderzoeken helpen wij u aan de juiste informatie voor het bereiken van uw exportdoelen.

/

Starters Coaching

Wij helpen bedrijven met het maken van stappen op nieuwe internationale markten. In het coachingstraject Starters International Business maken wij met onze partners een persoonlijk actieplan voor uw internationale ambities.

Handelsmissies

Samen met haar partners organiseert het World Trade Center Twente internationale handelsmissies. In zowel inkomende als uitgaande missies verkennen bedrijven uit regio internationale markten met potentieel nieuwe partners en klanten.

World Trade Center Twente

Wij ondersteunen bedrijven uit Oost-Nederland en het Duitse grensgebied in hun internationale werkzaamheden en ambities door handelsinformatie, trainingen en bijeenkomsten. Dit doen wij o.a. in de vorm van onze WTC Twente Business Club en ons Expat Center. De missie van World Trade Center Twente is het bevorderen van internationale activiteiten.

World Trade Centers in Nederland

Nederland kent twaalf World Trade Centers die samenwerken om de brand WTC te versterken. Naast handelsinformatie en handelsmissies bieden de Nederlandse WTC’s gezamenlijk een coachingstraject aan voor starters op de internationale markt: Starters International Business (SIB). Meer informatie op de WTC Nederland website.

World Trade Centers Association

Wij zijn samen met de elf andere WTC’s in Nederland onderdeel van een wereldwijd netwerk van World Trade Centers. Deze World Trade Centers Association (WTCA) bestaat uit 326 WTC’s in bijna 100 landen met in totaal 750.000 aangesloten bedrijven. De doelstelling van de WTCA is het bevorderen van de internationale handel. Meer informatie op de WTCA website.

WTC's wereldwijd

Landen met WTC's

WTC Twente Business Clubleden

Wereldwijd netwerk

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Regio Twente.

Belangrijke links

Trade ServicesBusiness CenterAgendaContact

Volg ons:

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates!

Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Statement

TAGS:Home WTC Twente

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Home – ziknet

  Navigieren in TBS Strom AG Schnellnavigation Home Navigation Inhalt Suche Sitemap Menü Mobilnavig

Yavapai County Justice Center

  

HOME | CoreOne Quality Furniture

   :root{--color_0:255,255,255;--color_27:163,127,199;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:237,28,36;--color_4:0,136,203;--col

Home - Aviaco

  Skip to content HomeCatalogueBrandsAboutPolicyContactX Get a quote Refurbished gseOur speciality Aviaco GSE is a specialist in Ground Support Eq

Home - My Sevenoaks Community

  AboutContactFriday, July 29th, 2022 HomeBusinessBusiness DirectoryShopping &#038; Eating outSport & FitnessPropertyNostalgiaWellbeingHomeBusinessBu

Home: gallup-international.com

  JumpdirectlytomainnavigationJumpdirectlytocontentContact&LegalNotesPrivacypolicyAboutusBiographyMembers&PartnersSurveyResultsWarinUkraine:TheViewofEur

Home-blacklivesmatter

   ZVRS Navigation ServicesStoriesAboutCareersCreate An AccountLoginSupplier DiversityChat with Us

Home - Marketoonist | Tom Fishbu

  0Marketoonist | Tom FishburneMarketoonist is the thought bubble of Tom Fishburne. Marketing cartoons, content marketing with a sense of humor, keynote

Eribel - Home

  

Home | Red Giant Oil LLC

   Cookie Statement This website

ads

Hot Websites