Adopt don't shop!

Een leven redden verandert jouw leven …

Dierenasiel Ganzeweide, op afspraak!

Om de werking van het dierenasiel zo veilig mogelijk te laten verlopen, wordt er enkel op afspraak gewerkt.

Een afspraak kan telefonisch (058 31 40 08)

Maak afsrpaak

 

 

Onze missie

Sinds 1978 zijn wij de ideale plaats om dieren opnieuw tot rust en op kracht te laten komen. Naast het opvangen van ronddolende huisdieren en niet langer gewenste honden en poezen, garandeert Dierenasiel Ganzeweide de crisisopvang als dieren in nood verkeren.

Het welzijn van de dieren wordt op een perfecte wijze gecombineerd met de creatie van een leuke werkomgeving voor personeel en vrijwilligers.

Dieren in de kijker

Shiva Teef

Leer mij kennen

Jax Reu

Leer mij kennen

Julia Kattin

Leer mij kennen

Louie Kater

Leer mij kennen

Dierenasiel Ganzeweide biedt opvang voor zowel verloren gelopen als door hun baasjes afgestane huisdieren.

Vele van de gevonden dieren keren, dank zij hun identificatie, snel terug naar huis. Voor de gevonden poezen en honden, waar het dierenasiel de identiteit van de eigenaar niet kan achterhalen, wordt een nieuw baasje gezocht. Voor de huisdieren, afgestaan door hun baasje, slaagt het dierenasiel er goed in om ook voor hen een nieuwe thuis te vinden.

Net zoals bij de aankoop van een huisdier is het bij een adoptie belangrijk om dit niet lichtzinnig te doen. Achter elk dier dat in het dierenasiel zit, schuilt er een verhaal. Niemand is beter geplaatst dan de dierenverzorgers om de ervaring die zij hebben met de opgevangen dieren met jou te delen. Wens je een dier te adopteren dan krijg je zeker de nodige toelichtingen maar de dierenverzorgers zullen ook niet nalaten jou een aantal vragen te stellen. Zij willen er vooral op toezien dat na adoptie de poes of hond zeker goed terecht komt.
Van de nieuwe viervoetige vriend die je naar huis meeneemt, mag je in elk geval heel veel aanhankelijkheid verwachten.

Ik wil meer weten

Onze popup

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. 

Call to action