Au Pair Exclusive - Exclusive for You

Web Name: Au Pair Exclusive - Exclusive for You

WebSite: http://www.aupairexclusive.nl

ID:336261

Keywords:

Pair,Au,Exclusive,You

Description:


NederlandsEnglish (Engels)Login023 303 53 63
Au Pair ExclusiveExclusive for YouHome Families Au Pair Zo werkt het Partners Over ons Contact
Home Families Au Pair Zo werkt het Partners Over ons Contact "Voor de belangrijkste mensen in de wereld" Au pair, een geweldige ervaring en de ideale oplossing

“Exclusive for You”

Steeds vaker kiezen gezinnen maar ook actieve senioren voor het culturele uitwissel programma Au Pair. Naast het opdoen van kennis met de andere taal en cultuur mag de au pair u ondersteunen met de zorg voor kinderen en lichte huishoudelijke taken. Een geweldige ervaring voor iedereen en perfect voor de persoonlijke ontwikkeling. Maar let op: een au pair in huis is heel intens en voor de belangrijkste mensen in uw wereld. Zorg daarom voor een goede match.

Voor families

Heeft u een jong gezin of bent u een actieve senior, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar zorgen wij voor samenwerkingen tussen families of actieve senioren in Nederland en buitenlandse au pairs. Iedere au pair en familie leren wij persoonlijk kennen. Dat doen we met eigen methodes die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Klikt het wederzijds, tussen u en AuPair Exclusive, dan zorgen we voor een geweldige tijd voor de au pair en is uw gezin in goede handen.

Meer weten?

De au pairs

Wie heeft de juiste ervaring, ambitie en karakter? We zijn zeer selectief en stellen hoge eisen, want alleen dan komen we tot goede samenwerkingen en blije en gelukkige senioren, ouders en kinderen. We nemen kandidaten aan op ervaring, flexibiliteit en vooral op positiviteit. Zo komen we snel achter de ware au pair en weten we precies wie bij welke familie past. Een 100 procent match is ons doel, zodat het een fantastische ervaring wordt voor iedereen.

Maak kennis met onze au pairs

Kinderen en enthousiaste jonge mensen, het blijft een geweldige combinatie. Een au pair in huis en de culturele uitwisseling is een unieke ervaring voor iedereen waar later met veel plezier op teruggekeken wordt.

Jolanda de Heiden, directeur van AuPair Exclusive

Over AuPair Exclusive

Met hart en ziel werkt ons familiebedrijf al ruim 25 jaar in de au pair bemiddeling. Wij zijn Erkend referent van de Nederlandse Immigratie-en naturalisatie dienst (IND), die het cultureel uitwisselprogramma heeft gereguleerd. Naast een praktische oplossing is het voor actieve senioren, ouders, kinderen en de au pair een unieke en vooral vaak bevrijdende ervaring. Er komt een nieuwe dynamiek in ieders leven. Culturen, talen en gewoonten worden gedeeld. Families en au pairs hebben vaak nog jaren later contact. Kortom: een ervaring waar iedereen met een grote glimlach aan terugdenkt.

Meer over AuPair Exclusive

Zoek en vind een Au Pair

Leer onze au pairs kennen en neem contact met ons op.

Vind een Au Pair
LocatieRadius map calculator
Erkend Referent van de IND

Aangesloten bij


Contact

Au Pair Exclusive

Jacobus Spijkerdreef 268
2132 PZ Hoofddorp

M: +31 (0)6 12 06 07 08
T: +31 (0) 23 303 53 63

Privacy Statement

Vind ons op:

FacebookTwitterYouTubeLinkedinInstagram
Copyright © 2016 Au Pair Exclusive- Realisatie en hosting door GraphicGenie

TAGS:Pair Au Exclusive You

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Autoschade Gerritsma

  Autoschade Gerritsma Contact Verzekering Schadeherstel Schademelding Over ons Home WELKOM BIJ AUTOSCHADE GERRITSMATIJD

Same-day iPhone and iPad Repair

   (901) 212-1184 | Open 10a-6p, Sat 10a-4p Closed Sun/Mon LocationsTrack Order RepairsPhoneTabletSmartwatchComputerGame ConsolesServicesHow i

Sell Your Old iPhone, Devices |

  

Supercharge Your Online Marketin

   Skip to primary navigation Skip to main content Skip to footerGetPhoundOnline Marketing ExpertsAboutMeet The TeamTestimonialsBlogServicesWebsitesSEOG

Kies, Sand, Beton, Wasserbau und

   Navigation überspringen Geschäftsfelder

E-Bikes Pedelecs aus Leipzig kau

  "); } else { win._boomrl = function() { bootstrap(); }; if (win.addEventListener) { win.addEventListener("load", win._

Sharr Travel :: Udhëtime me aut

  Prishtine:Tel: + 383 (0) 38 610 015 Prishtine:Tel: + 383 (0) 38 610 016 Prizren:                                     Email:
Tel: +

HOLY HARD SELTZER - Das erste Ha

  Gratis-Versand in Deutschland

Traditional white and red Swiss

  

eDoctor: Know Your Health

  ĐƯỢC BẢO TRỢ THÔNG TIN BỞIeDoctor - Công ty công nghệ cung cấp giải pháp y tế, duy nhất tại Việt Nam được tham gia Google Launchpa

ads

Hot Websites