Webbureau | Brug for hjælp til en ny professionel webløsning?

Web Name: Webbureau | Brug for hjælp til en ny professionel webløsning?

WebSite: http://www.bo-we.dk

ID:288958

Keywords:

hj,lp,for,Webbureau

Description:


Kontakt os

Bo-we er fremtidens webbureau

Bo-we er et webbureau, der er placeret på Bornholm, og er grundlæggende baseret på kernekompetencerne design og udvikling af hjemmesider og webshops.

SE VORES KUNDER

Cases

Hjemmeside

Asento

Asento er et marketing bureau, der specialiserer sig inden for

Hjemmeside

Weorder

Weorder hjælper restauranter med at øge salget gennem bestillinger online

Hjemmeside

Bialite

Bialite betyder vent lidt – giv dig tid. Bag virksomheden står Bente Johansen, som…

PLATFORM

Leagues

Leagues er en Esport platform med fokus på LOL og Hearstone på det højeste…

Ydelser

Hjemmeside

Har du brug for en hjemmeside, der har fokus på dine behov og ønsker.

01

Læs mere

Webshop

Vil du sælge på nettet, så få lavet en flot og brugervenlig webshop.

02

Læs mere

Andet

Har du brug for hjælp til hosting, grafisk materiale, foto eller lignende.

03

Læs mere

Hvad siger vores kunder?
Lasse Berg Svenningsen

Andreas fra Bo-We webbureau er en kanon dygtig person, så løbende hjælper mig med diverse ændringer i både WordPress og Shopify, herunder også komplekse løsninger.

Andreas er personen, som gør mine vilde ideer til virkelighed!

Ejer af Vimeso.dk

Torben Rønne-larsen

Hold da op en super service, uden deres hjælp havde jeg mistet min hjemmeside, tusind tak for det, selv ved det mindste problem hopper og springer de for en.

Ejer af Bryggerisamling Bornholm

Mahmod

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med den altid super kompetente medarbejder Andreas. Han har både forståelse for proffesionalisme ift programmering og desing. Samtidigt er han en meget tålmodig herre. Dette firma vil jeg altid anbefale til andre, da de kan være i trygge hænder og vide at slutresultatet på deres opgave bliver gjort godt.

Ejer af Broadway Burgers

Tine

Kan kun på det varmeste anbefale Bo-we og Andreas - altid løsningsorienteret og super serviceminded.

Ejer af Bang Erhverv

Christian Henriksen

Bo-we er et ungt firma, og Andreas er en ung mand. Men det synes jeg bestemt ikke andre skal lade sig narre af.
Andreas er fagligt super skarp, og du kan være sikker på, at dit endelige resultat altid ender der, hvor du som kunde ønsker det!

Kan kun varmt anbefale denne unge mand, og er sikker på, at han vil kunne hjælpe dit projekt/hjemmeside i mål :)

Appe ApS & Meyers Gulve

Hvorfor netop vælge Bo-we

Vi tager dig, som virksomhed alvorlig, og derfor ser vi på dine behov og ønsker, som du må have til enten din nuværende eller kommende webløsning. Når Bo-we udvikler en ny løsning, så har vi altid fokus på vores kunder, og heraf brugervenligheden, så det er nemt og enkelt – for både dig og dine kunder.

Derfor hjælper vi dig meget gerne med de udfordringer, som skulle finde sted i forbindelse med din hjemmeside eller webshop – men selvfølgelig også, hvis det drejer sig om mindre opgaver, der volder problemer. Bo-we sørger for, at enhver kunde går herfra med en positiv oplevelse, hvor du, som virksomhed er garanteret kvalitet (frem for kvantitet).

Et digitalt WordPress webbureau

Bo-we er et webbureau med speciale i WordPress. Vi tilbyder professionelle løsninger inden for hjemmesider og webshops, som er udviklet i henholdsvis WordPress og WooCommerce. Herudover tilbyder vi også udvikling af plugins, så hvis du står og mangler et specifikt plugin til din virksomhed, så er vi klar til at hjælpe med programmeringen af det. 

Hvorfor, WordPress som CMS-system?

Hvis du som kunde ønsker en professionel hjemmeside eller webshop, og hertil nogle specifikke eller mere krævende krav, og ikke mindst muligheden for skalering fremadrettet. Så har vi erfaret, at WordPress 9 ud af 10 gange er det helt rette system til de webløsninger, som vi udarbejder for vore kunder. Da systemet kan tilpasses til dine og virksomhedens behov, samt skaleres og udvidelse af hjemmesidens eller webshoppens funktionalitet i sammenhæng med ændring af jeres behov og ønsker. Derfor, anbefaler vi altid vores kunder WordPress som CMS-system. Da vi ikke ønsker at give vore kunder en dårlig oplevelse, – hvor de i sidste ende står tilbage med en større ærgrelse af at have brugt penge på en forkert løsning, som ikke passer til deres behov. Et eksempel kunne være, at deres hjemmeside eller webshop ikke er skalérbar, og dermed vil løbe op i mange penge for virksomheden, hver gang, der skal foretages ændringer ved webløsningen. 

Desuden, så er WordPress også et yderst simpelt CMS-system, hvor man nemt kan oprette og administrerer sider, udvide løsningen og ikke mindst selv kunne kontrollere og styre alt på enten hjemmesiden eller webshoppen – uden at skulle op med flere penge. CMS-systemet er det mest anvendte og bruges i hele verden, så hvorfor ikke vælge et system, som man allerede ved virker? 

Hvorfor varierer webbureau priser?

Det er meget forskelligt fra et webbureau til et andet, hvorfor deres priser kan variere. Det påvirkes af, hvilke priser og oversigter, som de følger. Derfor vil du, som kunde til tider støde på nogle webbureauer, som tager en utrolig lav timepris. Men blot, – husk hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det som regel heller ikke sandt. Da, dem som ofte har en lav timepris, vil fakturere dig for den kommunikation, som I har, og hver og en time, som er brugt i forhold til løsningen – for ellers tjener de ingen penge. Derfor er vores webbureau priser en anelse højere, da vi tager lidt mere i timen, men til gengæld bødes du ikke for al kommunikation, vejledning og support. Hos Bo-we ønsker vi kun, at fakturere for de timer, som vi bruger til at udarbejde din webløsning, som skaber reel værdi for dig og din virksomhed.

Med dette i mente, så afhænger prisen på en ny hjemmeside eller webshop, i høj grad også af dine behov og ønsker til løsningen. Af den grund, ønsker vi som regel altid at starte med en snak, hvor vi får afklaret dine og vores forventninger og tanker til den kommende proces. 

Andreas Pedersen

Adm. direktør / Webudvikler

ap@bo-we.dk+(45) 42 360 355

Tusind tak for din mail

2022 © Bo-we ApS alle rettigheder

Hovedmenu

ForsideHjemmesideWebshopAndre ydelserVores kunderOm osBlogSitemap

Ved at benytte siden accepter du samtidig brug af cookies Klik her for mere info

OK