e-tona.net

Web Name: e-tona.net

WebSite: http://www.e-tona.cat

ID:268276

Keywords:

tona,net

Description:


e-tona.net

La xarxa Municipal de Tona

Webs hospedades

Centre Excursionista de Tona
Càmara àrea d'aportació Unió Esportiva de Tona Biblioteca Caterina Figueres Camp de les Lloses

Recursos

Webmail
Assistència Tècnica
Espai FTP
Filtre AntiSpam Gràfiques del trànsit ADSL Gràfiques de disponibilitat (ping) Gràfiques de connexions actives

Configuració

Servidor proxy
Servidor de correu
Configuració del PC Configuració de Outlook Express Novetats i Incidències

15.04.2010

Finalment es dona llum verda a la conexió des de Castellcir a les instalacions de l'Ajuntament de Tona

L'Ajuntament de Castellcir posarà una línia dedicada a donar servei a la seva població però compartirà la infraestructura amb l'Ajuntament de Tona.

Demà es procedirà a canviar el router principal de l'Ajuntament per tal de donar-li mes capacitat per poder suportar el trànsit que vindrà de Castellcir. Per tant entre les 10 i les 11 del matí es produíran talls de poca durada mentre s'efectua el canvi.

Disculpeul les molèsties.

09.03.2010

Fa dies que no posava cap nota. La nevada d'ahir va provocar diferents talls, tots deguts a acumulació de neu a les antenes, tota la tarda varem estar desviant el transit per on varem poder per tal de mantenir el servei, a hores d'ara sembla que ja tot torna a funcionar amb normalitat.

23.09.2009

Obres a Pinsos Baucells

Com ja deveu haver vist, a la fàbrica de ESPORC estan renovant la façana i això afecta a les antenes de e-tona que hi ha instalades, avui ja treballen a la paret on estan instalades i per tant s'han hagut de retirar, hem trobat una ubicació temporal en una altra terrassa per tal que el servei es pugui mantenir, però la provisionalitat de la instalació pot fer que hi hagi talls puntuals. Es preveu que aquesta situació es mantindrà durant una setmana.

Demanem disculpes per les molèsties que es puguin causar.

13.05.2009

Aquest migdia ha entrat en funcionament la ampliació d'ample de banda d'una de les ADSL de l'Ajuntament, concretament, s'ha convertit a ADSL 2+ amb un ample de banda de 20 Mb, com que aquest canvi s'ha pogut fer sense cap complicació, ja s'ha ordenat a Telefònica que faci el canvi a l'altra línia.

Per tant, en aquests moments disposem de 28 Mb d'ample de banda de baixada i quan s'hagi convertit l'altra línia, en tindrem 40 Mb.

Esperem que amb aquesta ampliació millori el rendiment de la xarxa, sobretot a les tardes que és quan hi ha més demanda.

20.02.2009

Xerrades informatives sobre noves tecnologies de la informació

Aquest vespre i el proper divendres a les 19 h tindran lloc dues xerrades per informar del funcionament de la xarxa e-tona.net i de l'espai de participació Consensus. Lloc: Can Licus (C/Nou 1) Aula Oberta (3r. pis)

16.01.2009

Aquesta tarda, pels volts de les 4 pm, ha deixat de funcionar una de les ADSL de l'Ajuntament, ja està cursada la avaria però no se quan s'ho miraran els de Telefònica, de moment el sistema funciona amb una ADSL, anirà mes lent però ha de funcionar

02.09.2008

Telefònica te una avaria a nivell nacional que fa que segons quines webs no es vegin, estan treballant per arreglar-ho, també es prduexien interferències que fan que els routers ADSL es quedin penjats amb una freqüènica mes elevada que la normal, això és el que ha passat a les 20 h. d'aquest vespre hi ha calgut reiniciar el router ADSL

01.09.2008

La tempesta d'aquesta nit passada ha fet malvé alguns components de la xarxa de l'Ajutnament ihan provocat un tall en el servei que ha qedat resolt pels volts de les 9 am.

27.08.2008

S'ha produït un tall a l'accés a Internet a les 20:30 per una penjada al router ADSL que hi ha a l'Ajuntament, ha calgut anar-lo a reiniciar perque torni a funcionar.

24.07.2008

Aproximadament a les 19 hores s'han parat els servidors per un tall en el subministrament elèctric, a les 22 hores ha quedat resolt.

09.06.2008

Durant aquesta setmana es procedirà a ampliar les instalacions del Castell per tal de donar servei de veui IP a les dependències Municipals, aquestes feines no haurien d'afectar el funcionament de la xarxa e-tona. però es possible que hi hagi petits talls a l'hora de connectar els aparells nous.

Demanem disculpes per endavant.

05.06.2008

S'ha obert una nova porta que permet fer les actualitzacions de la consola XBox.

01.06.2008

S'han afegit dues noves gràfiques per monitoritzar la xarxa, la de disponibilitat que marca els punts d'accés que estan en funcionament i la de connexions actives que calcula quants clients hi ha connectats a cada punt d'accés i el total, esperem que amb aquestes noves eines puguem fer un millor seguiment de la xarxa.

07.05.2008

Ha quedat definitivament operatiu el nou servidor, demanem disculpes per els talls que s'hagin pogut efectuar durant tota aquesta moguda.

27.03.2008

Durant el dia d'avui només ha funcionat una ADSL per culpa d'una avaria de Telefònica, sembla que ja està resolt i tot torna a funcionar correctament.

18.03.2008

Aquest matí s'ha posat en funcionament el servidor definitiu ja reinstalat amb una versió de Linux mes moderna i un sitema de correu electrònic mes complert i eficaç.

segurament notareu canvis al correu electrònic i pot ser que rebeu correus antics degut al traspàs de informació que s'ha fet entre els dos servidors.

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres al correu qrt@e-tona.net

17.03.2008

Durant el dia d'avui s'han estat produïn repetides caigudes del sistema d'antivirus del correu que ha impedit el bon funcionament de la sortida del correu, no ha estat possible determinar-ne la causa i he optat per anul·lar el servei d'antivirus al correu ja que demà es posarà en funcionament el nou servidor totalment instalat de nou.

10.03.2008

S'ha de procedir a actualitzar el sistema operatiu del servidor central de la xarxa e-tona.net, aquesta tarda es farà un clon del servidor, per tant es veurà interromput el servei durant una hora entre les 3 i les 4 de la tarda.

Disculpeu les molèsties.

27.02.2008

El rendiment de totes les ADSL ja és correcte i tornen a estar operatives, sembla que era cosa de Telefònica.

23.02.2008

El rendiment de una de les ADSL no és correcte i per evitar talls s'ha deshabilitat fins que torni a ser estable, estem treballant per arreglar-ho.

13.11.2007

Al llarg del matí s'han anat produïnt talls intermitens al servei perque s'han adaptat els protocols d'enrutament entre els supernodes de Tona per tal de donar mes estabilitat a tot el sistema.

09.11.2007

Ha quedat el Castell desconectat de l'Ajuntament, estem treballant per arreglar-ho.

Ja està resolt.

06.11.2007

Apagada general de ADSL a tota la comarca, des de les 19 fins a les 20:15 no hi ha hagut servei de ADSL a cap lloc de la comarca, sembla que ha estat una avaria de Telefònica.

31.10.2007

Premi Nacional de Telecomunicacions 2007

El Jurat dels Premis Nacionals de Radiodifusió, Televisió, Internet i Telecomunicacions fa públics els guanyadors d'enguany entre els que hi ha guifi.net

http://guifi.net/ca/node/11568

10.10.2007

Hi ha hagut una aturada a la conexió entre l'Ajuntament i el Castell degut a que ha entrat aigua a un connector d'una antena, ja està resolt, però això ha fet que des de les 8:30 fins a les 11:30 hi hagi hagut talls i que quan funcionava ho feia a través del backup que hi ha entre el castell i l'Esclat.

06.10.2007

Aturada al repetidor de Pinsos Baucells.

Aquesta arurada ha estat deguda a tasques de manteniment a l'empresa Pinsos Baucells que es qui suministra corrent elèctric al router.

05.10.2007

La tempesta d'ahir a la tarda i nit va deixar fora de servei algun router de l'Ajuntament, sort que els sitemes de protecció varen funcionar i només ha estat un ensurt.

17.09.2007

S'ha activat un sistema que marca els correus SPAM afegint el text [SPAM] a la capsalera del correu, això us permetrà eliminar ràpidament el correu SPAM tant bon punt arribi al vostre ordinador mitjançant una regla de outlook.

10.09.2007

Ha entrat en funcionament un filtre de correu que ha de impedir que els correus arribin amb virus i també ha d'eliminar bona part del SPAM.

També controla el correu que surt cap a Internet per porta d'enllaç, de manera que si aun usuari envia SPAM, serà detectat i automàticament bloquejat durant 1 hora. Aquesta mesura s'ha hagut d'implantar perquè si un usuari envia SPAM des de la nostra ADSL, provoca que apareguem a les llistes negres i llavors tothom te problemes per enviar correus.

3-09-2007

Ha entrat en funcionament la segona ADSL que estarà disponible a les tardes.

Xarxa integrada a guifi.net

Última actualització: 15.04.2010

TAGS:tona net

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
GigiWork &#8211; Creazione Siti

  

DOMOV - judeztrans.net

  Skip to contentMain MenuDOMOVDEJAVNOSTIMenu ToggleAVTOMOBILSKI PREVOZIIZREDNI PREVOZINAROČITE PREVOZ TRANSPORTNE STORITVE JUDEŽNAROČITE SVOJ PREVO

Home - English - netconsultingcu

  Skip to contentAboutServicesConsultingInnovationChange supportDigital marketDemand generation and digitalDatabaseSkillsStudies and researchWho we turn

EBIT Veneto: Ente Bilaterale Ter

  

Best Website Developers In Sri

  

Jewish Community Services South

  

Création site internet Grenoble

  

Proximity Switches, Inductive, C

   Welcome To Sai Control System

ACTUNET

  102 rue de Bordeaux 16000 Angoul&ecirc;me 05 45 94 10 17Votre site web sous presse.Accueil Produits Réalisations Qui sommes-nous ? Contact

Camping Canet en Roussillon | Le

  

ads

Hot Websites