WeblapBolt • Egyedi weboldal-, webalkalmazás- és webshop-fejlesztés

Web Name: WeblapBolt • Egyedi weboldal-, webalkalmazás- és webshop-fejlesztés

WebSite: http://www.weblapbolt.hu

ID:263641

Keywords:

weboldal,Egyedi,WeblapBolt,fejleszt

Description:


WeblapBolt • Egyedi weboldal-, webalkalmazás- és webshop-fejlesztésWeblapBolt

RólunkHírekMegoldásainkMunkáinkKapcsolatENGElöző referenciaKövetkező referencia

Pécsiközgáz

pecsikozgaz.hu

A pecsikozgaz.hu a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának egy olyan microsite-ja, ami egy olyan kampány érkező oldalául szolgált, ahol szélsőséges kommunikációval érveltek a piacképes diplomák mellett.

Bővebben2

Pécsiközgáz

Az oldal fókuszában a videók állnak, amik azt akarják bemutatni a látogatóknak, hogy van értelme a piacképes diplomáknak, így nem mindegy, hogy hol kezdik meg a tanulmányaikat.

pecsikozgaz.hu1Pécsiközgáz---Elöző referenciaKövetkező referencia

Henry Smith & Co

henrysmithandco.com

Henry Smith & Co olyan vállalat, ami exkluzív ingatlanokkal és befektetésekkel foglalkozik Londonban. Weboldaluk kialakításakor a megrendelői igényeknek megfelelően a lehető legnagyobb egyszerűségre és letisztultságra törekedtünk.

Bővebben2

Henry Smith & Co

A Henry Smith & Co csapatának célja, hogy segítsen megtalálni a legjobb megoldást, akár luxusingatlanról, nagy horderejű befektetésről, vagy új fejlesztésről van szó.

henrysmithandco.com1Henry Smith & Co---Elöző referenciaKövetkező referencia

TOMRW

tom.rw

A TOMRW közösségi és hír index a Trendensity adataira alapozva tesz közzé tartalmakat arról, hogy az egyes iparágak és vállalatok hogyan teljesítenek az interneten fellelhető információk alapján.

Bővebben2

TOMRW

Az oldal arra helyezi a hangsúlyt, hogy a közösségi médiába és a hírek adatai hol metszik a pénzügyi és gazdasági szférát. Erre pedig létrehozott egy szoftvert, ami integrálja az adatokat egy alkalmazáson keresztül és értékes információkat nyer ki belőle.

tom.rw1TOMRW---Elöző referenciaKövetkező referencia

PÉCSbook

pecsbook.hu

A PÉCSbook egy nonprofit társulás, melynek célja, hogy a Facebook-on kialakított közösségi oldalára feltöltött, tematizált képekből és kommentekből egy könyvet hozzon létre, mely az új kor technikáinak felvonultatásával, egy friss látásmóddal mutatja be Pécs városát.

Bővebben2

PÉCSbook

Létrehoztuk ezt a Facebook oldalt, egy olyan interaktív felületet, ahol a pécsi közösséggel együtt szerkeszthetjük a PÉCSbookot. Minden vélemény megjelenik, minden vélemény számít. Szeretnénk összegyűjteni és megjeleníteni izgalmas pécsi fotókat, lehetőséget adva a Facebook közönségének, hogy véleményt nyilvánítson. A projekt non-profit, a kiadványhoz bárki hozzájuthat, amíg a készlet tart. A könyv a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány kiadásában jelenik meg, vásárlói az alapítvány által végzett koraszülöttmentést támogatják.

pecsbook.hu1PÉCSbook---Elöző referenciaKövetkező referencia

Aquaprod

aquaprod.hu/hu

Az Aquaprod Kft. Magyarországon egyedüliként rendelkezik közel 15 éves tapasztalattal a magas- és ultramagas-nyomású víztechnika területén. Stratégiájának eredményeképp mára a világ legnevesebb víztechnikai gyártóinak kereskedelmi képviseletét is ellátják.

Bővebben2

Aquaprod

A gepszer.hu és az aquaprod.hu projekt esetén egy közös brandet kellett létrehozni, ami egyedi megoldásokkal és arculattal jelenik meg, úgy, hogy a két weboldal csak apróságokban különbözik egymástól. A teljesen reszponzív oldalak modern arcává váltak a nagy múlttal rendelkező cégnek.

aquaprod.hu/hu1Aquaprod---Elöző referenciaKövetkező referencia

Volksource

volksource.com/

A volksource.com célja, hogy központi információs forrása legyen a Volkswagen tulajdonosok közösségének. Az oldal segít abban, hogy a klasszikus Volkswagenek szerelmesei elmélyüljenek a témában.

Bővebben2

Volksource

A Volkswagen tulajdonosok közössége régóta várta az Egyesült Királyságban, hogy legyen egy olyan weboldal, ami segít összefogni őket, és hozzájárul a klasszikus autók életben maradásához.

volksource.com/1Volksource---Elöző referenciaKövetkező referencia

LÁT-SAT

latsat.hu/

A LÁT-SAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1990. november 6-án alakult, elsősorban kábeltelevíziós hálózatok tervezése, építése és üzemeltetése, valamint az antennatechnikához és a műholdvételhez kapcsolódó termékek forgalmazása tevékenységi körrel.

Bővebben2

LÁT-SAT

A weboldalon keresztül irányítószám szerint tekinthetőek meg a vállalat ajánlatai internet, televízió és telefon témában. Emellett online ügyintézés, széleskörű információs szolgáltatás segíti a fogyasztók kiszolgálását.

latsat.hu/1LÁT-SAT---Elöző referenciaKövetkező referencia

Dentaltech

dentaltech.hu

Pécs legújabb Fogtechnikai Laboratóriuma, CAD-CAM lezer/frez centruma számára egy rendkívül modern, reszponzív portfólió oldalt készítettünk, melyen keresztül a termékek és a szolgáltatások bemutatása mellett lehetőség van online fogtechnikai munkalap kitöltésére is rendelés esetén.

Bővebben234

Dentaltech

A Dentaltech a 2013-as év 5-6. fogászati témájú projektje, amin dolgozunk, mégis mindegyik képes teljesen új kihívások elé állítani minket. A fogtechnikai centrum oldalánál egyrészt esztétikusan és könnyen elérhetően be kellett mutatnunk az információkat, másrészt a regisztrált megrendelők számára olyan rendelési lehetőséget kellett létrehozni, ami otthonos környezetet teremt számukra. Mivel 4 nyelvű oldalról van szó, így különösen kiemelten kellett kezelni a mobiloptimalizációt.

dentaltech.hu1A kihívás34-

Dentaltech

Egy új, modern fogtechnikai labor számára, úgy éreztük, hogy rendkívül modern design-t is kell kialakítani, így kellő figyelemmel készült a terv, annak érdekében, hogy megfeleljen a reszponzivitás kritériumainak. A design mellé olyan szoftvert terveztünk, ami az átlagosnak mondható funkciók mellett olyan online kitölthető fogtechnikai munkalappal rendelkezik, ahol a gyakorlatban használt papírlapon használt formátum köszön vissza.

dentaltech.hu12A megoldás45-

Dentaltech

A projekt végére elég sok módosításon esett át az alapkoncepció, így rengeteg kiegészítő funkció került a szoftver adminisztrációs felületére, annak érdekében, hogy egyszerűsítse a labor munkafolyamatait. Technikailag pedig 100%-ban reszponzív honlapot készítettünk, ahol minden oldal három különböző nézettel rendelkezik, ami attól függően váltakozik, hogy milyen eszközről böngészik a látogató. Íme néhány példa a weboldal mobil megjelenítésére: 1, 2, 3)

dentaltech.hu123Az eredmény5--

Dentaltech

Egyedi webes arculat
WB webshop CMS 3.4 háttérrendszer és a weboldal programozása, felépítése, SEO
Teljes körű web-hosting szolgáltatás
Reszponzív web design: (példanézetek: 1, 2, 3)
Egyedi navigációs slider
Online kitölthető fogtechnikai munkalap

dentaltech.hu234A munka---Elöző referenciaKövetkező referencia

Da Vinci Magánklinika

davincimaganklinika.hu

Da Vinci Magánklinika Magyarország egyik legexklúzívabb magánkórháza. A Pécsi Orvostudományi Egyetem neves szakorvosainak csoportpraxisa, a Mecseken, közvetlenül a város felett felépített panorámás üveg-acél kórházépületben, egyedülálló lehetőséget teremt betegei számára.

Bővebben234

Da Vinci Magánklinika

Az elvárások alapján olyan letisztult egyedi arculatot kellett létrehoznunk, ami jól kiemelhetővé teszi a klinika exkluzivitását, és lehetővé teszi, hogy a nagy mennyiségű tartalmat logikusan és átjárhatóan biztosítsuk a látogatók számára. Fontos volt, hogy a kapott anyagok alapján olyan "plusz" is kerüljön az oldalra, ami jól megkülönböztethetővé teszi a hasonló témájú oldalakétól.

davincimaganklinika.hu1A kihívás34-

Da Vinci Magánklinika

Az első feladat a nagy mennyiségű információ új struktúrájának kialakítása volt, ami meghatározta a wireframe-t és az első látványtervet is. Grafikailag modern, letisztult világot hoztunk létre, amihez egy nagy méretű slidert terveztünk. Itt több koncepció közül, végül azt választottuk, ahol egyfajta bejárást biztosítunk a látogatók számára a klinikába.

davincimaganklinika.hu12A megoldás45-

Da Vinci Magánklinika

Az oldal egyöntetűen pozitív fogadtatást kapott mind a megrendelő, mind a látogatók szempontjából. Könnyen és gyorsan érhetőek el a keresett információk, klasszikus "kereső" nélkül is. A weboldal beépült a vállalat mindennapi működésébe, így kiterjesztve az információs és ügyfélszolgálati csatornákat.

davincimaganklinika.hu123Az eredmény5--

Da Vinci Magánklinika

Egyedi webes arculat
WB webshop CMS 3.4 háttérrendszer és a weboldal programozása, felépítése, SEO
Teljes körű web-hosting szolgáltatás
Egyedi navigációs slider

davincimaganklinika.hu234A munka---Elöző referenciaKövetkező referencia

Zsirai pincészet

zsiraipinceszet.hu

Tokaji, villányi, és somlói borvidéken található termőterületeik segítségével, hungarikumok előállításán dolgozik évek óta a Zsirai Pincészet. Weboldaluk célja, hogy bemutassa az értékesítendő borokat és információt nyújtson a borvidékekről, a borok készítésének folyamatáról, illetve a pincészet megjelenéseiről különböző rendezvényeken.

Bővebben234

Zsirai pincészet

Különleges feladatként tekintettünk a Zsirai pincészet weboldalának elkészítésére, mivel régóta szerettünk volna már borászatnak dolgozni. Ha egy ilyen oldalnál rendelésre is van lehetőség, akkor külön kihívást jelent, hogy az egyébként vékony üvegek, valamilyen módon esztétikusan jelenjenek meg az oldalon, de mégis átlátható legyen a teljes tartalom. Alapvető elvárás volt a megrendelő részéről, hogy letisztult, minimal design elemeket tartalmazó oldal legyen, de mégis a tőlünk elvárható ötletesség megjelenjen és feldobja a tartalmakat.

zsiraipinceszet.hu1A kihívás34-

Zsirai pincészet

A legfontosabb dolog a borok előtérbe hozása volt, amihez a főoldalra egy lapozható megoldást javasoltunk, amivel a fontosabb termékek bemutathatóak, mellette pedig egy olyan borlistát találtunk ki, ahol nagy méretű, hívogató képeken keresztül navigálhat a látogató a megfelelő borhoz. Emellett kiemelten kezeltük a három borvidék megjelenésének kérdését is, így akár menüről, akár térképről kiválasztható a megfelelő terület, ahol azonnal szűri a rendszer a hozzá tartozó borokat és mutatja be a dűlőket.

zsiraipinceszet.hu12A megoldás45-

Zsirai pincészet

A letisztultsághoz az alapkoncepció az volt, hogy kizárólag a területekkel és a borokkal kapcsolatos tartalmak színesek az oldalon, a felépítés szellős és a lehető legnagyobb termékképekkel dolgozunk. A galériában bejárhatóak a borvidékek és érdekes képekkel találkozhatunk a munkafolyamatokról. Az információs tartalmakon kívül, gyakorlatilag egy egyszerűbb webáruház is készült, amin keresztül bárki megrendelheti a Zsirai pincészet borait.

zsiraipinceszet.hu123Az eredmény5--

Zsirai pincészet

Egyedi webes arculat
WB webshop CMS 3.4 háttérrendszer és a weboldal programozása, felépítése, SEO
Egyedi borbemutató slider
Webáruház

zsiraipinceszet.hu234A munka---Elöző referenciaKövetkező referencia

Gépszer

gepszer.hu/hu/

Az 1996-ban alakult Gépszer Kft. jogelődjei révén több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a technológiai szerelőiparban. Következetesen végrehajtott stratégiájának eredményeképp mára az ország szinte valamennyi nagyobb ipari üzemében végez folyamatos, ismétlődő vagy eseti munkákat.

Bővebben2

Gépszer

A gepszer.hu és az aquaprod.hu projekt esetén egy közös brandet kellett létrehozni, ami egyedi megoldásokkal és arculattal jelenik meg, úgy, hogy a két weboldal csak apróságokban különbözik egymástól. A teljesen reszponzív oldalak modern arcává váltak a nagy múlttal rendelkező cégnek.

gepszer.hu/hu/1Gépszer---Elöző referenciaKövetkező referencia

Naturah

naturah.hu

A több mint 10 éves Natur Agro Hungária Kft. célja, hogy környezetkímélő, hatékony technológiákat vezessen be a magyar növénytermesztési gyakorlatba. Új weboldaluk egyszerre szolgál portfólióoldalként, portálként és több szintű webáruházként is. Komplex levélanalízisein és talajvizsgálatain keresztül pedig egyedülálló szolgáltatást nyújt az országban.

Bővebben234

Naturah

Ennek a weboldalnak az esetében igazán komplex feladatnak nézhettünk elébe: viszonylag vékony réteget érintő, speciális célcsoport számára kellett olyan összetett, több jogosultsági szinttel és funkciókkal ellátott weboldalt tervezni, amely érthető, használható és szerethető számukra. Így rendkívül gondos előkészítés előzte meg a munka minden fázisát.

naturah.hu1A kihívás34-

Naturah

A grafikai kialakítás során sikerült egy, a célcsoport számára tetszetős hangulatot teremteni, ahol a végére olyan részletekig mentünk el, ahol a szántó felett szálló madár, vagy a fa is olyan legyen, ami előfordul ezeken a területeken. Hasonló alapossággal elemeztük a programozáshoz szükséges információkat is, hiszen eddig manuálisan használt táblázatok alapján kellett dinamikus online levél és talajanalízisre alkalmas szoftvert létrehoznunk, számos más funkció mellett.

naturah.hu12A megoldás45-

Naturah

A végső eredmény mind látványban, mind funkcionálisan egyedülálló weboldalt hozott létre ezen a területen, ahol többek között bárki számára elérhető információk mellett, több szintű regisztrációhoz kötött szolgáltatások is helyet kaptak: analízisek, tápanyag kalkulátorok termékek rendelése, letölthető információk, fórum, felhasználók által beküldhető apróhirdetések, törzsvásárlói rendszer, online ajánlatkérés, kézzel rajzolt animáció és megannyi érdekes funkció.

naturah.hu123Az eredmény5--

Naturah

Egyedi webes arculat
WB webshop CMS 3.4 háttérrendszer és a weboldal programozása, felépítése, SEO
Teljes körű web-hosting szolgáltatás
Webáruház, online levélanalízis és talajvizsgálat, kalkulátorok, törzsvásárlói rendszer, stb.

naturah.hu234A munka---Elöző referenciaKövetkező referencia

Tour de Dental

tourdental.eu

A Tour de Dental fogászati turizmussal foglalkozó oldalnak a célja, hogy teljes körű képet mutasson a pécsi magánrendelésről és a hozzá köthető szolgáltatásokról, amellett, hogy a szoftver rengeteg kiegészítő lehetőséget biztosít a leendő pácienseknek.

Bővebben234

Tour de Dental

Mindig komoly feladatot jelent, ha egy komplex szolgáltatási struktúrával rendelkező vállalkozás számára készítünk oldalt, hogy megtaláljuk a helyes hangsúlyozását az egyes témáknak. Jelen esetben a fogászati turizmus, a magánklinika, az implantológia és a transzfer szolgáltatásainak bemutatása között kellett megtalálni az egyensúlyt, úgy, hogy a látogató számára az első pillanattól kezdve érthető legyen, hogy miről is szól az oldal.

tourdental.eu1A kihívás34-

Tour de Dental

Mivel a szolgáltatások célcsoportja kifejezetten a középkorú vagy annál idősebb fogászati problémákkal rendelkező látogatók, így úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk minél több módon ábrázolni a tevékenységet és a lehetőségeket. A grafikai kialakítás során pedig a nagy betűkre, a tipográfiával kiemelhető tartalmakra koncentráltunk.

tourdental.eu12A megoldás45-

Tour de Dental

Az elkészült oldal rendelkezik egy nagy méretű sliderrel, ami a fontosabb menüpontok felé navigálja a látogatót, illetve elirányítja Pécsig. Emellett készítettünk egy komplex árajánlatkérő és készítő űrlapot, ahova webáruházhoz hasonlóan lehet a szolgáltatásokat bepakolni. Az oldal tartalmi részeihez több egyedi aloldal, lista, és galéria is készült. Az ügyfélkapun keresztül pedig összetett kommunikációt folytathatnak a szolgáltatások igénybe vevői.

tourdental.eu123Az eredmény5--

Tour de Dental

Egyedi webes arculat
WB webshop CMS 3.4 háttérrendszer és a weboldal programozása, felépítése, SEO
Teljes körű web-hosting szolgáltatás
JavaScript slider
Rengeteg egyedi funkció
Ügyfélkapu

tourdental.eu234A munka---

10 éve jelent meg az első WB logóval ellátott weboldal

Azóta rengeteg idő telt el, amit arra fordítottunk, hogy folyamatosan fejlesszük tudásunkat, minél jobban kiszolgáljuk ügyfeleink igényeit és minél több maradandó alkotást jegyezzünk az internetes piacon.

Közel 200 elkészült weboldal, webshop és webalkalmazás

Tevékenységi körünkbe tartoznak a következő szolgáltatások: Webfejlesztés, Online marketing, Tanácsadás / stratégiatervezés, Kreatív és designtervezés, Web-hosting, Mobil alkalmazás fejlesztés, Multimédiás szolgáltatások.

Fő erősségeink a teljesen egyedi webes arculatokban

és a felhasználó, adminisztrátor és keresőbarát tartalomkezelő rendszerünkben rejlik. Kevés olyan weboldalkészítéssel foglalkozó cég van Magyarországon, akik olyan részleteiben foglalkoznak munkáikkal, mint, ahogy az nálunk látható. Fiatalos, dinamikus csapatunk kész minden egyedi igény megvalósítására!

Da Vinci Magánklinika

davincimaganklinika.hu

Zsirai pincészet

zsiraipinceszet.hu

Naturah

naturah.hu

Dent1st

dent1st.co.uk

Rácvárosi horgászbolt

racvarosihorgaszbolt.hu

Fotoplus

fotoplus.hu

Felkeltettük érdeklődését?

Weblapbolt Studio Kft.
+36 (30) 48 00 513, +36 (30) 40 111 80
info@weblapbolt.hu
facebook.com/weblapbolt

Hiba történt a feldolgozás során!

A név, e-mail és az üzenet mezőket kötelező kitölteni!
Kérjük töltse ki az összes mezőt, hogy érdemben tudjunk válaszolni az Ön megkeresésére.

Az e-mail mezőbe megfelelő e-mail címet kell írni.
Kérjük, hogy az emailcimem@szolgaltatom.hu formátumnak megfelelő címet írjon be!

Vissza

TAGS:weboldal Egyedi WeblapBolt fejleszt

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
modern minimál bútorok special

  

Olcs� weblap, olcs� weboldal, goog

  keywords:olcs� weblap, google rekl�m, gogle
description:Hat�kony Weboldal, C�ges Honlap, Olcs� Weblap, olcs� weboldal, google hirdet�s, google rekl�m, gogle,

Halasgyalu - nyílászárók, eg

  keywords:nyílászáró, bejárati ajtó, hõszigetelt ablak, zsalugáter, spaletta, beltéri ajtó, lépcsõ, falépcsõ, egyedi bútor gyártás, fa

A keresett weboldalt 2020. decem

  Tisztelt Felhasználó! A keresett weboldal nem elérhető! A tartalommal kapcsolatban kérjük keresse a weboldal gazdáját. Tisztelt Weboldal Tulaj

ads

Hot Websites