Tandläkare Solna | Tandvård till förmånliga priser | Solna Dental

Web Name: Tandläkare Solna | Tandvård till förmånliga priser | Solna Dental

WebSite: http://www.xn--tandlkaresolna-9hb.nu

ID:361888

Keywords:

Tandv,rd,Solna,Tandl

Description:


Tandläkare Solna

Högkvalitativ tandvård till förmånliga priser | 08-55 39 39 99

TANDUNDERSÖKNINGAR,
SPECIALISTBEHANDLINGAR
OCH AKUTA TIDER
BOKA TID

Tandläkare Solna Dental - prisvärd tandvård för hela familjen

Letar du efter en bra och pålitlig tandläkare i Solna? Då kan du sluta leta! Besök oss på Solna Dental – en trygg tandläkarklinik som tillgodoser hela familjens behov av tandvård! Välkommen att ringa oss redan idag för tidsbeställning eller konsultation. Du når oss på telefonnummer 08-55 39 39 99, eller via kontaktformuläret här på sidan. Vi erbjuder såväl akuttider som ordinarie undersökningar och behandlingar!

Information gällande Corona covid-19. Du som patient kan känna dig helt lugn med att besöka oss. Läs mer

Högklassig och modern tandläkarmottagning i Solna med bra priser

Solna Dental är en privat tandläkarmottagning i Solna. Vi tycker att det ska gå att få bra tandvård av hög kvalitet till överkomliga priser. Den tandvård vi erbjuder anpassas efter individens behov och håller alltid hög standard tack vare vår välutbildade, behöriga och trevliga personal. Vi inkluderas i tandvårdsförsäkringen vilket innebär att du har möjlighet till att få ett bidrag till ditt tandläkarbesök på mellan 300 och 600 kronor beroende på din ålder.

Vårt arbete bygger på målsättningen att alla våra patienter ska ha en långsiktigt god munhälsa. Därför baserar vi vårt tillvägagångssätt på beprövad erfarenhet inom tandläkaryrket, Socialstyrelsens riktlinjer för tandvård samt nya vetenskapliga rön. Vi är stolta över att kunna ta emot våra patienter i rymliga, fräscha lokaler och en modern, fullt utrustad mottagning.

Hos våra tandläkare får du hjälp med alla typer av tandvård i Solna, inklusive traditionell tandvård och akuttandvård. Vi erbjuder också tandhygieniska behandlingar och estetisk tandvård. Ett besök hos Solna Dental kan gälla allt från rutinkontroller till tandimplantat eller oralkirurgi i samarbete med specialisttandläkare.

Tandläkare Solna – våra behandlingar

Som din tandläkare i Solna kan vi erbjuda i stort sett alla tandvårdsbehandlingar, allt från rutinundersökningar till avancerad käkkirurgi. Eftersom vi sätter patienternas trygghet i första rummet får du alltid träffa samma tandläkare när du kommer till oss. Att ha en egen tandläkare i Solna som känner till din situation är en grundförutsättning för att rätt åtgärder ska kunna sättas in redan från början.  

När du besöker oss för en undersökning får du träffa en tandläkare eller en legitimerad tandhygienist. Han eller hon undersöker tandkött, slemhinnor och fyllningsskarvar, och tittar på vilken tandvård du fått tidigare. I undersökningen ingår även fyra röntgenbilder, varefter vi ställer en diagnos och lägger upp en eventuell behandlingsplan som passar ditt schema.

Förutom undersökningar och förebyggande behandlingar genomför vi naturligtvis också vanliga behandlingar som lagning och rotfyllning. Du får du ett kostnadsförslag innan behandlingen så att kostnaden för tandvården aldrig behöver bli en obehaglig överraskning. Du kan som vuxen själv välja om du vill ha bedövning och vi anpassar bedövningen efter vilken typ av ingrepp det rör sig om samt efter patientens allmänna hälsotillstånd och smärttröskel.

Estetisk tandvård i Solna

Solna Dental utför också estetisk tandvård. Många lider helt i onödan av missfärgade eller skadade tänder som uppkommit genom åren. Lyckligtvis går det allra mesta att åtgärda, exempelvis med skalfasader som innebär att en tunn porslinsfasad limmas på framsidan av tanden.

En annan populär behandling är professionellt utförd tandblekning. I det här fallet kan vi erbjuda två olika metoder för att bleka tänder – dagblekning eller klinikblekning. Resultatet är alltid vitare tänder och ett vackrare leende.


Varför välja Solna Dental som din tandläkare i Solna?

TrygghetSäkerhetSvenskutbildade tandläkare och tandhygienisterModern specialistutrustningFörsäkringLätt att få tidAnpassade behandlingar

Tandvård Solna – Öppet året runt

Solna Dental AB gör inte som många andra tandläkarmottagningar och stänger för semester. Istället har vi öppet året om för att du alltid ska ha tillgång till kvalificerade tandläkare och kompetent vårdpersonal. Hos oss finns alltid möjligheten att träffa en erfaren tandläkare som dessutom är insatt i just din situation under årets alla månader.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller vill boka tid för en undersökning! Vi ligger nära såväl kollektivtrafik och har gott om parkeringsplatser i anslutning till Mall of Scandinavia vilket gör att det är lätt och smidigt att ta sig hit oavsett om man vill gå, åka bil eller åka kollektivt.

Viktigt att sköta om sina tänder

Även om vi på Solna Dental alltid finns tillgängliga för att hjälpa dig med dina tänder är det också bra om du ser till att ta hand om dem ordentligt på egen hand. Här pratar vi om en rad olika saker som du kan tänka på för att ge dina tänder så bra förutsättningar att hålla sig starka och blanka genom livet.

Först och främst är det så klart viktigt att du borstar dina tänder minst två gånger om dagen. Gärna en extra gång efter lunch om du känner att det skulle behövas.

Ta din tid när du borstar tänderna och följ de råd som din tandhygienist ger dig. Använd en lagom mjuk tandborste och en pålitlig tandkräm.

Ta gärna kontakt med oss på Solna Dental om du vill ha hjälp med att välja tandborste och tandkräm.

Utöver tandborstning rekommenderar vi på Solna Dental även att du använder tandtråd för att hålla rent mellan tänderna och se till att det inte ligger kvar gamla matrester som kan komma att skada emaljen. Detta får du gärna försöka att göra dagligen.Undvik att småäta och kontrollera ditt godisintag. Det är bra att äta mellanmål mellan dagens måltider men dina tänder mår inte bra om du där emellan även går och småäter. Försök att äta på relativt regelbundna tider och om du måste äta godis, välj en dag där du tillåter dig lite godis och håll dig sedan borta från snasket de andra dagarna.

Tandvård till ett bra pris

Många drar sig för att gå till tandläkaren då de är oroliga för att det ska bli väldigt dyrt. Faktum är att det är bättre att gå regelbundet och så tidigt som möjligt om du känner av någon form av problem med dina tänder. Ju tidigare vi kan åtgärda dina besvär desto enklare brukar behandlingen vara.

Våra priser är konkurrenskraftiga och står sig väl i jämförelse med Folktandvårdens prislista. Myten att det är mycket dyrare att gå till en privattandläkare kan du helt avfärda. Hos oss får du dessutom tillgång till en toppmodern klinik och personal som verkligen engagerar sig för att du ska få bästa möjliga behandling.

Tandläkare i Solna med avbetalning

Om du skulle ha svårighet att betala ditt tandläkarbesök omedelbart kan vi i många fall hjälpa dig med en passande finansiering då vi samarbetar med Resurs Bank. Genom dem har du möjlighet att få ett räntefritt lån för din tandvård.

Artiklar om tandvård

Här har vi samlat artiklar och nyheter om tandvård, tandläkare och tandhygien. Fullständigt arkiv hittar du här!

Plötsligt ont i käken – orsaker och åtgärder

17 Oct 2022

Det finns flera anledningar till att man får plötsligt ont i käken. Vi går igenom dem samt vad du kan göra för att avhjälpa smärtan. OBS! Om du får ont i bröstet samtidigt som du får ont i käken och upplever att du är yr eller har svårt att andas skall du genast ringa 112 [...]

Så slipper du nariga och torra läppar

17 Aug 2022

Finns det något värre än nariga och torra läppar? Spruckna läppar svider, gör ont och gör det svårare att applicera läppstift och läppglans på läpparna. Men hjälp finns! Här är några av våra bästa knep för att slippa nariga läppar. Död och torr hud blockerar fukten Död och torr hud på läpparna blockerar lätt fukt [...]

Tandskador vid Bulimi

1 Jun 2022

Vanligt med skadade tänder vid Bulimi Om du har bulimi, eller haft sjukdomen tidigare, kan det märkas på din tandhälsa. Människans tandemalj klarar av att vi äter och dricker (annat än vatten) några gånger per dag. När vår tandemalj belastas oftare än fem gånger per dygn kan det leda till att emaljen mjukas upp och [...]

Nyttiga mellanmål för barn

2 May 2022

Chokladdryck och rostmackor efter skola eller förskola i all ära – men det är inte särskilt nyttigt. Här följer 8 tips på nyttiga mellanmål för barn. Smoothies Färgglada smoothies är både gott, nyttigt, enkla att variera och lätta för barnen att göra själva. Fyll upp frysen med bär och fruktbitar i lagom storlek och välj [...]

Så påverkar järnrikt vatten dina tänder

19 Apr 2022

Många med egen brunn har järnrikt vatten. Det kan vara besvärligt då det missfärgar tvätt och porslin samt lämnar brungula ringar i handfat och toalettstol. Ibland smakar järnrikt vatten också lite annorlunda. Järnet kan göra att det blir beläggningar i rör och ledningar vilket i sin tur kan leda till stopp i avloppet. Men är [...]

Så påverkas tänderna av att du biter på naglarna

15 Mar 2022

Att bita på naglarna är en ovana som kan vara skadlig på många sätt, både för det allmänna hälsotillståndet men också för tänderna. Här nedan följer en lista med hur din mun och din kropp kan påverkas av nagelbitning. Dålig tandocklusion Om du ständigt trycker på käkbenet när du biter dina naglar kan detta göra [...]

Tandsticka, tandtråd eller mellanrumsborste?

17 Feb 2022

Det finns flera olika hjälpmedel när man vill rengöra mellanrummen mellan tänderna. Vilken variant du väljer beror på hur stort mellanrum det är mellan dina tänder. Har du väldigt trångt mellan tänderna så passar det nog bäst med tandtråd eller tandtrådsbygel. Har du lite större mellanrum mellan gaddarna så är nog en mellanrumstandborste eller sticka [...]

Så håller du tungan fräsch och frisk

17 Jan 2022

Tungan är en inte en oväsentlig del av din munhälsa. Ibland kan en ofräsch tunga leda till dålig andedräkt och vissa fall kan den vara ett tecken på att du har andra hälsoproblem. Här går vi igenom hur du ska göra för att hålla tungan fräsch och frisk, Det vanligaste tecknet på att tungan inte [...]

LKG – Läppspalt, käkspalt och gomspalt

9 Nov 2021

Vanligtvis upptäcks käkspalt, läppspalt och gomspalt redan under graviditeten då man gör ultraljud. Det kan leda till oro hos föräldrarna men i Sverige har vi bra rutiner och får goda resultat på de behandlingar som görs. Att ett barn föds med spalt behöver inte påverka barnets förmåga eller livskvalité nämnvärt. Vi går igenom vad LKG-spalt [...]

Vanliga frågor till tandläkaren

Måste jag förbereda mig inför tandläkarbesöket?

Det kan vara en bra idé att borsta tänderna innan du besöker tandläkaren. Hinner du inte kan du ta med tandkräm och tandborste till mottagningen. Äter du medicin regelbundet är det viktigt att du tar med en lista över de preparat du använder. Det kan även vara bra att meddela oss på mottagningen om du lider av tandläkarskräck. Då kan vi förbereda oss för att se till att du upplever din vistelse på mottagningen så trygg och säker som möjligt.

När ska man besöka tandläkaren?

För regelbundna undersökningar rekommenderar vi att du kommer till oss en till två gånger per år. Då ser vi om det har dykt upp karies, vi rensar tandsten och gör en övergripande undersökning. Upplever du akut smärta, feber i samband med tandvärk eller om du exempelvis tappat en tand ska du kontakta oss direkt för en akuttid.

Vad kan man göra åt dålig andedräkt?

Kontakta en av våra tandhygienister så ser vi till att du får hjälp. På egen hand kan du tänka på att borsta tänderna 2 gånger om dagen och använda tandtråd dagligen. Du kan även passa på att skaffa en tungskrapa som hjälper dig att skrapa bort beläggningar från tungan. Läs mer här om dålig andedräkt!

Hur mycket godis kan man äta?

Detta är självklart en subjektiv fråga och i slutändan är det alltid individen som bestämmer. Som tandläkare rekommenderar vi att man äter ungefär 100 gram godis en gång i veckan, med undantag för storhelger (jul utan julgodis blir inte lika mycket jul).

När ska barnen börja borsta tänderna själva?

När barnet är 12-13 år. Har man som förälder hjälpt till innan och visat hur det ska gå till samt byggt upp en bra rutin finns det goda förutsättningar att barnen klarar av att borsta tänderna själva från 12 års ålder. Det kan dock vara bra att påminna regelbundet så det inte glöms bort.

Vad är det för skillnad på privat tandvård och folktandvård?

Självklart kan olika tandläkarmottagningar upplevas annorlunda och ha olika typer av behandlingar, men i grunden är det ingen större skillnad mellan privat tandvård och folktandvård. Vissa små skillnader finns dock. Privata tandläkaremottagningar tenderar exempelvis att byta tandläkare mer sällan än folktandvården vilket gör att du har större chans att träffa samma tandläkare år efter år. Även priserna kan skilja åt då privata kliniker sätter egna priser efter deras beräkningar.

Vad är högkostnadsskyddet?

Högkostnadsskyddet är till för att underlätta för patienter i som är i stort behov av många dyra och nödvändiga behandlingar under ett år.

Högkostnadsskyddet täcker 50% av alla kostnader som överstiger 3000 kr på ett år och 85% av alla kostnader som överstiger 15000 kr på ett år. Detta för att alla ska ha råd och möjlighet till en god tandhälsa.


Prisexempel på behandlingar hos tandläkare

Undersökning (av tandläkare)900:-Behandling med fluor360:-Behandling av tandsten500 - 1000:-Kompositfyllning (lagning)825 - 1025:-Uttagning av tand1425 - 2000:-Rotfyllning4050 - 6250:-Akut behandlingfr. 1325:-

Bettskena – för en behagligare vardag

Har du ofta problem med huvudvärk på morgonen? Orsaken kan vara att du gnisslar tänder när du sover. Lösningen är i så fall att avlasta dina käkmuskler med hjälp av en bettskena, som dessutom skyddar dina tänder.

Vi tar ett avtryck som skickas till en tandtekniker som tillverkar en specialanpassad bettskena för dig. Vid behov kan tandläkaren även remittera dig till en käkkirurg som gör en mer omfattande utredning.

Vi erbjuder även tandkirurgi

Vi opererar, tar bort visdomständer och samarbetar med specialister i den utsträckning som krävs för att du ska få den hjälp du behöver. Vi utför bland annat kirurgi inom detta:  

Visdomstands- rotrestkirurgiRotspetskirurgiImplantatkirurgi / Tandimplantat (implantatsystem från Astra Tech)SinuslyftFrenulumplastikParadontalkirurgiBenaugmentation

VÄLKOMMEN

Välkommen till Tandläkare Solna - en hemsida från Solna Dental AB. Vi är en privat tandläkarmottagning som erbjuder högkvalitativ tandvård till förmånliga priser. Välkommen att boka tid idag!

KONTAKTA OSS

Solna Dental AB

Telefon:
08-55 39 39 99
Epost: [email protected]

Adress:
Krysshammarvägen 10
171 57 Solna

ÖPPETTIDER

Mån-tis: 8.00-18.00
Ons-tor: 8.00-17.00
Fredag: 8.00-13.00

Vi erbjuder alla former av tandvård i Solna, alltid till förmånliga priser!
Om oss
Solna Dentals affärsidé är att driva en privat tandläkarmottagning med tandvård av hög kvalitet till bra priser. Som din tandläkare i Solna erbjuder vi tandvård som bygger på individuellt anpassad behandling med sikte på en långvarigt frisk munhälsa.

Kontakta oss

Solna Dental Huvudstatandläkarna AB
Krysshammarvägen 10
171 57 Solna

Tel: 08-55 39 39 99

E-post: [email protected]

Hitta hit


Policy gällande cookies och personuppgifter


Behandlingar
StandardundersökningAirflowAmalgamsaneringBettskenaKirurgiKronor och broarLagningar – komposit, glasjonomerRotfyllningSkalfasaderTandhygienistTandimplantatTandlossning © 2022. Alla rättigheter förbehållna.

TAGS:Tandv rd Solna Tandl

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Card Nerd

  Card NerdBusiness Card Design InspirationSkip to contentHomeCard SubmissionContact us.post-background-image-24510 { background-image: url(https://card

Theme Preview &#8211; Previewing

  Skip to contentHomeAboutParent PageSub-page Recent Posts Worth A Thousand WordsElementsMore TagsHTMLLinksRecent CommentsJoseph Scott on Hello world!J

Frankford Gazette

  Skip to navigationSkip to contentFrankford GazetteFrankford Community Blog | Local News, Events, Community ResourcesHomeAbout UsContactPrint EditionCo

Home - Creation Stewards Interna

   Skip to content HomeWho We AreOur MissionOur TeamOur GoalResourcesWhat We DoTraining TopicsFarming God&#8217;s WayTree Planting &#038; ForestryFire-

Casa di Cura in Provincia di Pav

  <noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NKH2CV3"height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></

Merkin Vineyards

   Merkin VineyardsContact AboutMerkin Vineyards is on a mission to come as close as we can to delivering a 100% Arizona experience to our exten

Hard Truth Distilling Co. | Dest

  Are you over the age of 21?YesNoMeet the rest of the family.Big Woods Restaurant GroupQuaff ON! Brewing Co.Visit Hard TruthHard Truth DistillingSpirit

Overdrive Design - Branding Agen

  Skip to main content

Recording school by Career Conne

  

Do You Want to Work in Film, TV, Radio or Music Recording?

Career Connection provides on-th

Indie Author Legacy Awards

  

ads

Hot Websites