Home | Niels ten Hagen

Web Name: Home | Niels ten Hagen

WebSite: http://www.nielstenhagen.com

ID:355457

Keywords:

Niels,Home,Hagen,ten

Description:


HomeBlogsQuotesContact

© 2022 Niels ten Hagen All rights reserved

Over Niels

Over

Niels ten Hagen

“Kracht komt niet voort uit fysieke vermogens.
Het komt voort uit een ontembare wil.”

Mijn levensmotto,
geleend van Mahatma Gandhi.

Visie en Missie

In mijn ideale wereld kan iedereen volwaardig deelnemen aan de maatschappij. Het mag daarbij niet uitmaken of je bijvoorbeeld een andere afkomst, geloof, seksuele voorkeur, huidskleur of handicap hebt. Mijn visie is dan ook: Iedereen kan onvoorwaardelijk meedoen!

Zo’n geweldig, groot doel kan ik natuurlijk niet in mijn eentje bewerkstelligen. Wat ik wel kan doen, is vanuit mijn ervaring en expertise een bijdrage leveren. Als je geboren bent met een handicap, leer je van jongs af aan tegenslagen overwinnen. Hierdoor groeit je probleemoplossend vermogen. Mijn kracht ligt in het denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Vanuit mijn opleiding en werkervaring heb ik gemerkt dat, door in gesprek te gaan met mensen, veel oplossingen gevonden kunnen worden. Obstakels bestaan namelijk vaker uit onwetendheid dan uit onwelwillendheid. Daarom is de missie van nielstenhagen.com: Samen zorgen voor inclusie! 

Wie ben ik?

Ik ben geboren in 1973 in Amsterdam en sinds 2001 trotse inwoner van Zwolle. Organiseren, confronteren, oplossen, coachen en leiding geven zijn kenmerken van mijn zakelijke karakter. Als ik niet aan het werk ben, spelen de culinaire, sportieve en culturele wereld een grote rol in mijn leven. Levensgenieter in hart en nieren met de eindeloze behoefte om iets voor een ander te betekenen.

Vanaf 1995-2008 ben ik werkzaam geweest bij de gemeente Amsterdam. In 2002 besloot ik, naast mijn baan in loondienst, te starten als zelfstandig professional. Particulieren en organisaties zoals het UWV, gemeenten en verzekeraars zijn mijn klanten. Zij huren mij in voor opdrachten als dagvoorzitter, workshopleider, spreker of debatleider. Al deze mooie dingen mag ik doen vanuit nielstenhagen.com. Meer weten? Stuur mij direct een e-mail of bezoek mijn contactpagina.

Daarnaast ben ik directeur en trainer/coach bij het Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen BV. Dit bedrijf ben ik in 2015 met twee compagnons gestart. We helpen mensen vanuit bijzondere doelgroepen om de droom te onderzoeken om voor zichzelf te beginnen. Vanzelfsprekend helpen we ook met de stappen die daarop volgen. Dat kan zijn met een gedegen opleiding of met persoonlijke coaching. Meer weten? Bezoek onze website!

© 2022 Niels ten Hagen All rights reserved

TAGS:Niels Home Hagen ten

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Ambiance schoonmaakdiensten uit

  013 - 85 01 109info@ambianceschoonmaak.nlOver onsWerkwijzeDienstenRegulier schoonmaakonderhoudVloeronderhoudGlas- en gevelreinigingSpecialistische rei

Zoek de lijstenmakerij bij u in

  HomeOver onsInspiratie in stijlenMythesIn de omgevingContact Lijstenmakerij in Nederland, waar u alle lijstemakers vind

Dolomitenlama

  HomeEintägige TourenMehrtägige Touren ERLEBNIS &#8211; NATUR &#8211; TIER &#8211; MENSCH16.10.2022 | Autor: Martin &#8220;DOLOMITENLAM

First Unitarian Church of Salt L

   Donate 2022-23 Pledge Drive Collection Plate SundaysUpcoming ServicesSummer ForumSermon VideosProgramsReligious EducationMusicCommi

Home - Scherpenheuvel

   Om deze site te gebruiken Ga naar de inhoud Programma Kroningsfeestendeel 2

Home - First Parish in Concord

  Skip to contentWe are holding worship IN PERSON and ONLINE.
Find information about  our worship services and our COVID safety protocols, or
sign up t

Homepage - Compton Foundation

  Javascript must be enabled for the correct page displaySkip to Content Grantee Portal Grantee Portal

Home - Garfield Foundation

   Garfield Foundation

home - BCERS

  

Web.com | Scheduled Maintenance

  We'll be right back! Sorry, but this user has been suspended.

ads

Hot Websites