Handla hållbart

Web Name: Handla hållbart

WebSite: http://www.handlahallbart.se

ID:342764

Keywords:

Handla,llbart

Description:


Skip to content
Menu
Anslut ert företag Inköpsportalen Hållbarhetsskolan
KUNSKAP, PASSION & ENGAGEMANGVill ert företag också Handla Hållbart? Klicka här!KUNSKAP, PASSION & ENGAGEMANGVill ert företag också Handla Hållbart? Klicka här!KUNSKAP, PASSION & ENGAGEMANGVill ert företag också Handla Hållbart? Klicka här!KUNSKAP, PASSION & ENGAGEMANGVill ert företag också Handla Hållbart? Klicka här!KUNSKAP, PASSION & ENGAGEMANGVill ert företag också Handla Hållbart? Klicka här!KUNSKAP, PASSION & ENGAGEMANGVill ert företag också Handla Hållbart? Klicka här!

Vad är Handla Hållbart?

Handla hållbart är ett nätverk för privata företag, Primärt inom utbildning samt vård och omsorg. Vi tillhandahåller ramavtal med mycket attraktiva priser och tydlig hänvisning till klimatsmarta val.  

Vår ambition är att förenkla för beställaren och skapa en översyn av företagets inköp. Vi erbjuder en inköpsportal där man enkelt gör sina dagligt återkommande inköp och bara ett knapptryck bort hittar du även sällanköpsvaror och övriga förmåner som ingår.  

Grunden för att det ska vara möjligt att förbättra sitt hållbarhetsarbete är att det fungerar inom ramen för företagets ekonomiska förutsättningar. Det du gör ur miljömässig och social aspekt ska gå hand i hand med företagets lönsamhet. Alla kan göra något, och tillsammans kan vi göra skillnad.

Vi förenklar inköpsarbetet och ökar lönsamheten för en hållbar framtid!

Fördelar med Handla Hållbart!

Vi är en fristående inköpspartner. Vårt fokus är på verksamheter inom förskola och skola samt vård och omsorg vilket innebär att vi är kunniga på just ert inköpsområde. Vi äger inga egna verksamheter, så ni kan vara trygga med att vårt engagemang är lika för alla!

 

Vår inköpsportal är alltid tillgänglig och förenklar verksamhetens inköp. Vi ger er bättre struktur, minskade kostnader samt vägledning att handla mer hållbart.

 

Vi har valt att samarbeta med leverantörer och partners som alla jobbar fokuserat med hållbarhet och miljöarbete. När ni handlar av dessa leverantörer genom vår inköpsportal så får verksamheten statistik som ger er möjlighet att styra mot så hållbara inköp som möjligt. Vi har inga ”pekpinnar” utan inköpsportalen skall ses som ett verktyg för att effektivisera och vägleda.

 

Vi hjälper er att göra rätt inköp, till rätt pris, från rätt leverantör!

Enkelt att komma igång!

Klicka på ”Anslut ert företag” och fyll i formuläret. Vi tar sedan kontakt med er och går igenom ert behov och visar hur inköpsportalen fungerar.


När ni är registrerade så hjälper vi er att komma igång. Ni väljer själva vilka leverantörer som är intressanta för er verksamhet.


Avgiften för att använda Inköpsportalen och därmed få tillgång till våra framförhandlade rabatter och tjänster och framför allt få koll på hur ni handlar hållbart är endast 990kr/år

Anslut ert företag

Nytt avtal med Svensk Cater!

Vi kan nu presentera ytterligare en livsmedelsleverantör och välkomnar Svensk Cater som har 16 lokala lager från Luleå i norr till Malmö i söder samt

Läs mer »

Nytt avtal med Alega Skolmaterial!

Vi välkomnar Alega Skolmateriel som ny samarbetspartners till Handla Hållbart!Alega arbetar aktivt för att ta fram nytänkande, kreativa och spännande läromedel för undervisning imatematik, teknik

Läs mer »

Unikt erbjudande från IKEA

Behöver ni nya möblemang, smarta förvaringslösningar eller fylla på med ritblock och pyssel? Passa då på att göra både stora och små inköp. Just nu

Läs mer »Läs alla nyheter
PreviousNext
PreviousNext

Kunskap, Passion & Engagemang!

Vår vision är att ständigt öka er andel hållbara inköp!
Med vår digitala inköpsportal samt engagemang för er verksamhet så kommer vi att hjälpa er att öka andelen hållbara inköp.

Med samlade inköpsvolymer blir vi starkare. Gemensamt kan vi verkligen göra skillnad både i prisförhandlingar och framför allt så kan vi påverka vår framtid genom hur, och vad vi handlar.

Genom vår inköpsportal förenklar vi inköpsprocessen för den enskilda beställaren, samtidigt som vi skapar en tydlighet och god översyn för er verksamhet. Tillsammans skapar vi större trygghet, ökad lönsamhet & en bättre framtid.

Tomas Thyrén

070-270 49 99
tomas.thyren@handlahallbart.se

Joakim Bergström

072-560 32 46
joakim.bergstrom@handlahallbart.se

Kontaktformulär

Följ oss

@handlahallbartHandla Hållbart i Sverige AB

Om Handla Hållbart

Menu

Övrigt

Menu

Kontakta oss

Handla Hållbart i Sverige AB
Tyska bottens väg 34
168 41 Bromma

08-26 42 26
info@handlahallbart.se

Copyright @ Handla Hållbart 2022