Ballina - Kolegji Universum

Web Name: Ballina - Kolegji Universum

WebSite: http://www.universum-ks.org

ID:336186

Keywords:

Ballina,Kolegji,Universum

Description:


Programet e studimit

Studimet Baçelor në Kolegjin Universum janë studime 3-vjeçare dhe gjithsej përbëhen nga 180 kredi (ECTS) ose 60 kredi (ECTS) në vit. Studentët që përfundojnë studimet baçelor përfitojnë titullin Baçelor i Arteve (BA) apo Baçelor i Shkencës (BSc).

Studime Master

Studimet Master të ofruara në Kolegjin Universum janë programe magjistrale 2-vjeçare të përbëra prej 120 kredive (ECTS). Këto studime ofrohen studentëve të cilët kanë përfunduar programin studimor baçelor 3-vjeçar të përbërë nga 180 kredi (ECTS).

Diplomë Angleze me University of Northampton

Kolegji Universum është i akredituar nga University of Northampton për ofrimin e programeve me kurrikulë dhe standarde angleze. Studentët të cilët ndjekin këto programe do të paisen me diplomë të University of Northampton. UON është një nga universitetet që renditet në Kornizën e Ekselencës Mësimore (TEF).

Diplomë Gjermane

Master në Administrim Biznesi është një program dy vjeçar me diplomë të dyfishtë i vili ofrohet bashkërisht nga Ludwigshafen University of Business and Society në Gjermani dhe Kolegji Universum në Kosovë.

ERASMUS+ Bursa Ndërkombëtare

Deri më tani 256 studentë të Kolegjit Universum kanë përfituar bursë të plotë ndërkombëtare nga Kolegji Universum për studime në 114 Universitete në 26 shtete të Europës. Bursa mbulon tarifën e shkollimit, shpenzimet e jetesës 850-900 euro kompensim mujor, si dhe shpenzimet e transportit në vlerë prej 275-360 euro.

OBJEKTIVI YNË ËSHTË TË BËHEMI UNIVERSITETI MË I MIRË NË REGJION

Shtyllat Strategjike të Universumit

Studentët dhe të mësuarit në qendër

Ndërkombëtarizimi

Përmirësimi i Cilësisë

Inovacioni dhe Ndërmarrësia

Transformimi Digjital

76%

Shkalla e punësimit të studentëve

44%

Më e lartë se paga mesatare

216+

Studentë të financuar nga Industria

234+

Studentë në vit studiojnë jashtë vendit me bursë të plota

PROGRAME PROFESIONALE TË AKREDITUARA NDËRKOMBËTARISHT

Çertifikimet Profesionale

Entrepreneurship Weekend

Projekti është bashkëfinancuar nga Qeveritë e Çekisë, Hungarisë, Polonisë dhe Sllovakisë përmes Granteve Visegrad nga Fondi Ndërkombëtar i Visegrad. Misioni i fondit është të avancojë idetë për bashkëpunim të qëndrueshëm rajonal në Evropën Qendrore.

Çertifikimet nga Akademia Anglia

Akademia Anglia është programi numër një ndërkombëtar në Kosovë që promovon mësimin e gjuhës angleze në mënyra të ndryshme. Certifikatat e lëshuara nga Anglia janë të pranuar ndërkombëtarisht.

Instituti Universum Blockchain

Instituti Blockchain është instituti i parë në Kosovë, i cili merret me hulumtimin, trajnimin, krijimin e produkteve të reja dhe rrjetëzimin në fushën e Blockchain dhe Kriptovaluta.

Master Klasa me Svend Hollensen

Master Klasa me Svend Hollensen, autori i librit të dytë më të shitur në botë për Marketingun Global, ofron trajnim dhe aftësim profesional në fushën e marketingut.

Çfarë thonë studentët tanë për ne...

Gjithmonë më ka pëlqyer programimi, kjo është arsyeja pse kam vendosur të studioj Shkenca Kompjuterike dhe mundësinë më të mirë e kam gjetur në Universum. Aftësitë e fituara në programim gjatë studimeve më bëjnë sot një programere të suksesshme.

Amira Hoxha, Shkenca Kompjuterike

E zgjodha Universumin sepse Universum është studim jashtë vendit! Ndihem me fat që isha bursiste në Ludwigshafen University of Applied Sciences, Gjermani.

Mirlinda Zhushi, Biznes dhe Menaxhment

Përveç profesionalizmit, Universum ka reflektuar përkujdesje dhe shërbim të mirë ndaj studentëve. Edhe klubet funksionale në Universum e bëjnë jetën studentore më kualitative.

Leart Jusufi, Shkenca Politike

Universum është studim dhe punësim. Menjëherë pas përfundimit të vitit të parë fillova punën praktike në njërën nga institucionet bashkëpunuese të Universumit.

Falkona Hasani, Gjuhë Angleze

Aktivitete, Evente dhe Lajmet e fundit në Universum

LAJMET E FUNDIT

Shiko të gjithaREAD MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Ludwigshafen University, në Gjermani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “LudwigshafenUniversity“, nëGjermani,në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për 3 bursa për shkëmbim studentor në University of Hildesheim në Gjermani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për 3 bursa për shkëmbim studentor në University of Hildesheim në Gjermani në kuadër të programit Erasmus…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për 3 bursa për shkëmbim studentor në University of Hildesheim në Gjermani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për 3 bursa për shkëmbim studentor nëUniversity of Hildesheimnë Gjermaninë kuadër të programit Erasmus…

READ MORE

Doni të studioni jashtë? Kjo është mundësia më e mirë dhe më e lehtë për ju

Lajmet

Studimi jashtë vendit, nga shumë studiues të edukimit, konsiderohet si një nga mënyrat mëefektive të zhvillimit profesional dhe personal për…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute of Beja në Portugali

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  Polytechnic Institute of Beja në Portugali në kuadër të programit Erasmus…

READ MORE

Fillo vitin e parë FALAS në MASTER në Zhvillimin e Qëndrueshëm i Sistemit të Prodhimit të Ushqimit

Lajmet

Në kohën kur ushqimi është një nga debatet kryesore në botë, për shkak të luftërave dhe ndryshimeve klimatike, ekspertët e…

READ MORE

Hapet thirrja për shkëmbim semestral në “Inholland University of Applied Sciences” në Holandë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “Inholland University of Applied Sciences” në Holand, në…

READ MORE

Konferenca Ndërkombëtare për Çështjet Sociale dhe Shëndetësore

Lajmet

Konferenca Ndërkombëtare për Çështjet Sociale dhe Shëndetësoredo të mbahet më 15 -16 nëntor në Kolegjin Universum. Dita e parë: Konsideratat…

READ MORE

ÇFARË MUNDËSIE E ARTË: Studio në Kosovë, por je student i Universitetit Northampton

Lajmet

Tash në kohën kur shumë nxënës të shkollave të mesme përcaktohen se ku do të vazhdojnë studimet, mendja e shumë…

READ MORE

Nuk mjafton të dini programim, duhet të keni diplomë sepse rreziku po afron

Lajmet

Pandemia COVID-19 shfaqi nevojën e domosdoshme që në të gjitha kompanitë të ketë staf i cii vjen nga fusha e…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen per aplikim Trajnim 2 ditor ne Tirol te Austrise | ITEM project

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen per aplikim Trajnim 2 ditor ne Tirol te Austrise | ITEM project Në kuadër të  projektit…

READ MORE

Kolegji Universum hap aplikimin për bursa për shkëmbim studentor në Aalborg University, Danimarkë

Shpalljet

Kolegji Universum hap aplikimin për bursa për shkëmbim studentor në Aalborg University, Danimarkë në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107 Ftojmë të…

READ MORE

Cila është gjuha që sot ka ndikimin më të madh evropian?

Lajmet

Thuhet se rëndësia e studimit ështënë thelb rëndësia e kërkimit tuaj. Ajo që kërkoni, mund edhe të realizohet, nëse përcjellni…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  Akademia Kaliska në Poloni  në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107

Lajmet

Ftojmë të gjithë studentët e programit#Infermieri vendore, #Infermieri Pearson dhe #Fizioterapi, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për…

READ MORE

NICE ACADEMY PËR HERË TË PARË NË KOSOVË

Lajmet

NICE ACADEMY , NGJARJA E PARË NDËRKOMBËTARE DEDIKUAR ORIENTIMIT NË KARRIERË NË KOSOVË E ORGANIZUAR NGA KOLEGJI UNIVERSUM Kemi nderin…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum përfitojnë bursa studimi nga Fondacioni “Anne & Erion Hasa”

Lajmet

Studentët e Kolegjit Universum në kuadër të lëndes “Community Service” në formë vullnetare po angazhohen në projekte reale në të…

READ MORE

Kolegji Universum ri-hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University në Turqi | Vetëm një Bursë e mbetur! Apliko tani!

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “MiddleEastTechnical University” në Turqi, në kuadër të programit…

READ MORE

Higjiena dhe estetika dentare, profesioni që po garon me programerët për paga më të larta, mund të studioni edhe në Kosovë

Lajmet

Sot, për dallim nga vitet e kaluara, dentistët nuk vizitohen vetëm kur dikush ka problem me dhëmbë apo dhimbje. Tek…

READ MORE

Nënshkruhet marrëveshja në mes të Kolegjit Universum dhe University of Northern Iowa për studime të dyfishta “Fillo studimet në Universum, përfundoj në SHBA”

Lajmet

Ndërkombëtarizimi i Kolegjit Universum vazhdon përtej oqeanit!Sot unënshkruamarrëveshjanë mes të Kolegjit Universum & University of Northern Iowa. Kolegji Universumme mbështetjen…

READ MORE

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje me University of Northern Iowa për studime të dyfishta “Fillo studimet në Universum, përfundoj në SHBA”

Lajmet

​Ndërkombëtarizimi i Kolegjit Universum vazhdon përtej oqeanit! Neser me 5 Korrik nga ora 14:00 bëhet nënshkrimi i marrëveshjes në mes…

READ MORE

Kolegji Universum ri-shpallë thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta në Gjermani për studentët e Departamentit të Gjuhës Angleze dhe Gjuhës Gjermane

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta  në Gjermani në kuadër të programit Erasmus + Credit…

READ MORE

Në kuadër të bashkëpunimit me Universitetin prestigjoz francez, studentja e Kolegjit Universum përfiton bursë studimi në “Science Po Rennes” (dokument)

Lajmet

Kolegji Universumlider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër të marrëveshjes së Kolegjit Universum me Universitetin prestigjoz francez “SciencesPoRennes”,…

READ MORE

Komuniteti LogEx për herë të parë në Ballkanin Perëndimor organizoi Javën e Ekonomisë Qarkore

Lajmet

Për herë të parë në shtetet e Ballkanit Perëndimor është organizuar Java e Ekonomisë Qarkore nga LogEx Community – iniciativë…

READ MORE

Konferenca më e madhe në fushën e teknologjisë u organizua në Kolegjin Universum

Lajmet

Për të gjithë adhuruesit e tekonologjisë, në kampusin e Kolegji Universum, u mbajt konferenca më e madhe e fushës e…

A ka sporti kosovar mjaftueshëm fizioterapeut të kualifikuar?

Lajmet

Në Kosovë, ka fizioterapeut të specializuar dhe ekspert të fushës sportive që ndër vite iu gjinden pranë sportistave kosovar. Ndonëse…

READ MORE

Konferenca më e madhe në fushën e Tekonologjisë vjen këtë të shtunë me 15 ekspertë nga Industria

Lajmet

Për të gjithë adhuruesit e tekonologjisë me 21 Maj 2022, në kampusin e Kolegjit Universum, me fillim nga ora 10:00,…

READ MORE

31 Universitete nga Evropa bashkohen në Kosovë në ditën e Evropës

Lajmet

Dita e Evropës është data kur u hodh hapi i parë drejt krijimit të asaj që sot njihet si BE…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Birmingham City University, në Angli

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Birmingham City University, në  Angli ” në kuadër të programit të Erasmus+…

READ MORE

Studenti i Kolegjit Universum realizoi sfilatë mode në Lezhë të Shqipërisë

Lajmet

Sukseset e studentëve të Kolegjit Universum nuk kanë të ndalur. Kësaj radhe studenti i Programit Dizajn Mode në Kolegjin Universum…

READ MORE

Promovohet libri për ‘Ndërmarrësi’ në gjuhën shqipe me bashkëautorë ndërkombëtar

Lajmet

Në ambientet e Kolegji Universum u mbajt promovimi i librit të Assoc. Prof. Shqipe Gërguri-Rashiti me titull “Ndërmarrësia dhe Menaxhimi…

READ MORE

Incodeks dhe Kolegji Universum vazhdojnë bashkëpunimin për punësim të studentëve

Lajmet

Në kuadër të projektit të përbashkët në mes të Kolegjit Universum dhe kompanisë Incodeks, studentet eKolegjit Universumnga Departamenti Shkenca Kompjuterike…

READ MORE

Hapet thirrja për punë praktike me pagesë  në’ State University of Applied Sciences Kalisz në Poloni ‘  për studentët e departamentit të Infermierisë

Lajmet

Ftojmë të gjithë studentët e departamentit të Infermierisë të aplikojnë për punë praktike. Dokumentet e nevojshme: Transkripta e notave në…

READ MORE

Shpallet thirrja për punë praktike në Usak University në Turqi me pagesë

Lajmet

Hapet thirrja për punë praktike në Turqi në “Usak University” me pagesë për studentët e departamentit të DizajnitFtojmë të gjithë studentët e departamentit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për shkëmbim të stafit në Middle East Technical University METU në Ankara në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim të stafit akademik dhe administrativ në Middle East Technical University METU në…

READ MORE

Cili ishte produkti i vetëm që Kosova e eksportoi në Rusi

Lajmet

Pas zhvillimeve të fundit në Ukrainë dhe Rusi, shumica e shteteve i vënë sanksione Rusisë. Ndër këto shtete ishte edhe…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Mus Alparslan University në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  Mus Alparslan University  në Turqi në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kırıkkale University, në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në“KırıkkaleUniversity“, nëTurqinë kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romires University në Lituani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romires University  në Lituani në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Recep Tayip Erdogan University në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Recep Tayip Erdogan University   në Turqi në kuadër të programit Erasmus…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Sciences Po Rennes në Francë për drejtimin #ShkencaPolitike

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Sciences Po Rennes në Francë  Ftojmë  studentët e nivelit #Bachelor…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Hellenic Mediterrian University në Greqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Hellenic Mediterrian University  në Greqi në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Istanbul Aydin University në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  Istanbul Aydin University në Turqi në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta në Gjermani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta  në Gjermani në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute of Beja në Portugali

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  Polytechnic Institute of Beja në Portugali në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Tuscia në Itali

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  University of Tuscia  në Itali në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Latvian Academy of Culture në Latvi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Latvian Academy of Culture në Latvi ne kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Nysa University of Applied Science në Poloni

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Nysa University of Applied Sciencenë Poloni në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Universidade de Aveiro në Portugali

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Universidade de Aveiro  në Portugali në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Ri-shpallet thirrja për punë praktike në Mykolas University në Lituani me pagesë

Lajmet

Hapet thirrja për punë praktike në Lituani në “Mykolas University” me pagesë për studentët e departamentit të Gjuhës Angleze dhe Biznes Menaxhment Ftojmë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor për drejtimin #Fizioterapi në Halic University në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Programin Fizioterapi në  Haliç University në Turqi Ftojmë të gjithë studentët…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Margburg University në Gjermani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Margburg University  në Gjermani në kuadër të programit Erasmus + Credit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Universidade de évora në Portugali

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Universidade de évoranë Portugali në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Aplied Science-Tarnow në Poloni

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Aplied Science-Tarnow  në Poloni në kuadër të programit Erasmus…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Science në Lituani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Science në Lituaninë kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Applied Sciences-VIKO në Lituani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Applied Sciences-VIKO në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Universidade A Coruna në Spanjë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  “Universidade A Coruna“në Spanjënë kuadër të programit Erasmus…

READ MORE

Hapet Thirrja për Punë Praktike me Pagesë për në Lituani

Lajmet

Hapet thirrja për punë praktike në Lituani në “Mykolas University” me pagesë. Studentët e departamentit të Gjuhës Angleze dhe Biznes…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Instituto politécnico de tomar në Portugali.

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në   “Instituto Politécnico de Tomar ” në Portugali në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “Middle East Technical University” në Turqi, në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Valladolid, në Spanjë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “UniversityofValladolid“, nëSpanjënë kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Ludwigshafen University”, në Gjermani.

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “LudwigshafenUniversity“, nëGjermani,në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Malaga, në Spanjë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “UniversityofMalaga”, nëSpanjënë kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Masaryk University” , në Republikën Çeke

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në“MasarykUniversity”, në Republikën Çekenë kuadër të programit të Komisionit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Huelva”, në Spanjë!

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “UniversityofHuelva“, në Spanjë në kuadër të programit të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Minho, në Portugali

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në“UniversityofMinho”, nëPortugalinë kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Turiba University, në Latvi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në”TuribaUniversity, nëLatvia,”në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Galati , në Romani

Lajmet

Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Granada”, në Spanjë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për BURSA për shkëmbim studentor në“UniversityofGranada”, në Spanjënë kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kırıkkale University, në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në“KırıkkaleUniversity“, nëTurqinë kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

Konkurs Pune – Koordinator/e për Sigurimin e Cilësisë

Lajmet

Përshkrimi i Detyrave: – Koordinon procesin e sigurimit të cilësisë brenda institucionit– Në bashkëpunim me komisionet përkatëesë harton dhe implementon…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Aaolborg University, në Danimarkë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në“AalborgUniversity“nëDanimarkënë kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit…

READ MORE

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje me 152 Universitete për shkëmbim të 608 studentëve në Evropë

Lajmet

Kolegji Universum si lider i ndërkombtarizimit hap thirrjen për bursa semestrale ne 152 universitete ne 28 shtete te Evropës dhe…

READ MORE

Hapet thirrja per BURSA ndërkombëtare semestrale ne 50 Universitete te 20 shtete te Europës

Lajmet

Kolegji Universum hapthirrjenpër bursa ndërkombëtare në 50 Universitete në 20 shtete teEvropës dhe Turqi! Kolegji Universum si lider i ndërkombtarizimit…

READ MORE

Konkurs Pune – Koordinator/e i/e Resurseve Njerëzore / HR Coordinator

Lajmet

Kriteret e përgjithshme:• Në bashkëpunim me menaxhmentin e lartë zhvillon, ekzekuton dhe vlerëson qëllimet eBurimeve Njerëzore, rezultatet e pritura dhe…

READ MORE

Konkurs Pune – Shef i Kërkimit/Head of Research

Lajmet

Kriteret e përgjithshme: ● Zhvillon tema dhe politika kërkimore institucionale të zbatueshme për Kolegjin Universum. ● Përgatit aplikacionet e bordit…

READ MORE

Universum College opens the call for Staff Mobility Exchange under Erasmus+ KA107

Lajmet

Mobility opportunities aim to encourage the mobility of staff between programme and partner countries. Programme countries are those that are…

Pse i transferova studimet në Kolegjin Universum?

Lajmet

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen në universitet, mirëpo, rreth 30 milion prej tyre e braktisin…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum prezantuan punimet e tyre shkencore dhe artistike në Panairin e Inovacionit

Lajmet

Në kuadër të aktiviteteve studentore dhe prezantimit të punimeve shkencore dhe artistike të studentëveKolegji Universumorganizoi Panairin e Inovacionit, i cili…

READ MORE

Hapet thirrja për bursa ndërkombëtare në METU, Ankara

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University në Turqi, në kuadër…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum prezantuan punimet inovative të realizuara gjatë bootcamp

Lajmet

Në kuadër të aktiviteteve studentore, Kolegji Universum organizoi “Bootcamp” për studentët e Departamentit Shkenca Kompjuterike, me qëllim të zhvillimit të…

READ MORE

Incodeks dhe Kolegji Universum me program për punësim të studentëve

Lajmet

Në kuadër të projektit të përbashkët në mes të Kolegjit Universum dhe kompanisë Incodeks, studentet eKolegjit Universumnga Departamenti Shkenca Kompjuterike…

READ MORE

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje për praktikë të studentëve të Infermierisë në Gjermani

Lajmet

Kolegji Universumka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Kompaninë Gjermane “Visitatis GmbH” të përfaqësuar nga Drejtori Z. Ralf Hochscherff dhe “Careplacement GmbH”.…

READ MORE

Përvoja e studentes së Kolegjit Universum gjatë studimeve në Finlandë

Lajmet

Kolegji Universumlider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër të marrëveshjes së Kolegjit Universum me Universitetin prestigjoz francez“Savonia University…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Foggia University, në Itali

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Foggia University, në Itali në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Hellenic Mediterranean University, në Greqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Hellenic Mediterranean University, në Greqi në kuadër të…

READ MORE

Open Call for Staff Mobility at the University of Minho, Portugal

Lajmet

We are very happy to inform you that a new call for submission of applications is open. Please note, that under…

READ MORE

Profesorë nga Portugalia ligjërojnë në Kolegjin Universum!

Lajmet

Në kuadër të bashkëpunimeve që ka Kolegji Universum me Universitete Ndërkombëtare në Evropë, këtë javë në Kolegjin Universum do të…

READ MORE

Kolegji Universum organizon fundjavën e dytë të Ndërmarrësisë në Kosovë

Lajmet

Nëse keni ide biznesi dhe po shikoni mundësitë për zhvillimin e idesë tuaj, Entrepreneurship Weekend 3 ofron mundësi për ju.…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “The Polytechnical Institute of Coimbra”, në Portugali

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “The Polytechnical Institute of Coimbra”, në Portugali në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për punë praktike në Turqi për Programin e Infermierisë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për punë praktike në “Ondokuz Mayis”, në Turqi në kuadër të programit…

READ MORE

Studenti nga Turqia që është duke kryer punën praktike në Kolegjin Universum

Lajmet

Falë bashkëpunimeve të suksesshme ndërkombëtare për shkëmbim të studentëve,me Universitete nëpër Evropë në kuadër të programit Erasmus+,Kolegji Universum, është instutucioni…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Granada”, në Spanjë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Granada”, në Spanjë në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje për shkëmbim të studentëve të Fizioterapisë me bursa të plota në Itali

Lajmet

Kolegji Universumlider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Dunarea de Jos” University of Galati, në Rumani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Dunarea de Jos” University of Galati, në Rumani…

READ MORE

​Studentët e Kolegjit Universum në Portugali takojnë Presidenten Vjosa Osmani

Lajmet

​​Studentët e Kolegjit Universum, Rinesa Kosci, Festim Hoxha dhe Poema Baruti, të cilët këtë semester janë duke studiuar në Portugali…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Applied Sciences in Tarnow, në Poloni

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Universityof Applied Sciences inTarnow, në Poloni në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Recep Tayyip Erdoğan University, në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Recep Tayyip Erdoğan University, në Turqi në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Aveiro, në Portugali

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Aveiro, në Portugali në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of A Coruña, në Spanjë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of A Coruña, në Spanjë në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Wrocław University of Science and Technology, në Poloni

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Wrocław University of Science and Technology, në Poloni…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University, në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University, në Turqi në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute of Beja, në Portugali

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute of Beja, në Portugali në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Vechta University, në Gjermani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Vechta University, në Gjermani në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Savonia University, në Finlandë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Savonia University, në Finlandë në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Tuscia University, në Itali

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Tuscia University, në Itali në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Thomas More University of Applied Sciences, në Belgjikë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Thomas More Universityof Applied Sciences, në Belgjikë në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Uşak University, në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Uşak University, në Turqi në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Łódź, në Poloni

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Łódź, në Poloni në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum Mbështet Kategoritë e Cenueshme Përmes Projektit “Cultur’Act”

Lajmet

Kolegji Universum i është bashkuar grupit të institucioneve evropiane në mbështetjen e fuqizimit të një sërë kategorish të cenueshme përmes…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Birmingham City University, në Angli

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Birmingham City University, në Angli në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University , në Republikën Çeke

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, nëRepublikën Çeke në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris University , në Lituani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris University, në Lituani në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Sakarya University, në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Sakarya University, në Turqi, në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum ndan BURSA STUDIMI për gratë e margjinalizuara

Lajmet

Nga data 11 Tetor, Kolegji Universum fillon javën orientuese për studentët e vitit të parë të regjistruar në programet e…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Ludwigshafen University, në Gjermani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Ludwigshafen University, në Gjermani, në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Turiba University, në Latvi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Turiba University, në Latvi, në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Applied Sciences-VIKO, në Lituani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Applied Sciences-VIKO, në Lituani në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Philipps-Universität Marburg, në Gjermani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Philipps-Universität Marburg, në Gjermani në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Malaga, në Spanjë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Malaga, në Spanjë në kuadër të…

READ MORE

Thirrje per Instruktorë/Profesionistë nga Industria e Softuerit

Shpalljet

Project Based Learning Bootcamps in Computer Sciences Thirrje per Instruktorë/Profesionistë nga Industria e Softuerit A jeni të interesuar të kontribuoni…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Huelva, në Spanjë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Huelva, në Spanjë në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Sciences, në Lituani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Sciences, në Lituani në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kırıkkale University, në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kırıkkale University, në Turqi në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Minho, në Portugali

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Minho, në Portugali në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për 83 bursa ndërkombëtare në 34 Universitete në Evropë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për 83 bursa ndërkombëtare në 34 Universitete në 13 shtete në Evropë. Bursat vlejnë për të…

READ MORE

Hapet thirrja per aplikim për shkëmbim semestral në Haliç University në Turqi!

Lajmet

Hapet thirrja per aplikim për shkëmbim semestral në Haliç University në Turqi! Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit mes Kolegjit…

READ MORE

Kompetencat për sukses sipas Arizona State University [Career and Professional Development Center]

Zyra e Karrieres & Mireqenies

Pavarësisht nga industria, titulli i punës ose niveli i pozitës së punës që po kërkoni, ka kompetenca themelore që çdo…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor dhe për punë praktike në Aaolborg University, në Danimarkë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor dhe për punë praktike në Aaolborg University, në Danimarkë…

READ MORE

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje me Banjen e Kllokotit për praktikë të studentëve të Fizioterapisë dhe Infermierisë

Lajmet

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje me Qendren për Mjekesi Fizikale dhe Rehabilitim – Banjën e Kllokotit “Nëna Naile” për praktikë…

READ MORE

APPLICATION CALL FOR STAFF MOBILITY 2021

Lajmet

Universum College opens the call for Staff Mobility Exchange under Erasmus+ KA107. Mobility opportunities aim to encourage the mobility of…

READ MORE

Kolegji Universum hap konkurs për regjistrimin e studentëve për vitin akademik 2021/22

Lajmet

​Kolegji Universum​​hapkonkurspër pranimin e studentëve të rinjnë vitin akademik 2021/22 në13 programe tëakredituara. Regjistrimi mund të bëhet edhe onlinehttps://www.universum-ks.org/sq/apliko/apo​fizikisht në…

READ MORE

Akreditohen 13 programe të studimit të Kolegjit Universum

Lajmet

Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KShC) i Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA) pas takimit të mbajtur me 27 Korrik gjatë së cilit…

READ MORE

Hapet thirrja për 30 bursa të plota në Shkenca Kompjuterike dhe punësim të garantuar

Lajmet

Kolegji Universum në bashkëpunim me kompanitë partnere të teknologjisë informative në kuadër të bashkëpunimit për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë…

READ MORE

Për herë të parë në Kosovë, Kolegji Universum sjell diplomë angleze në bashkëpunim me Northampton University

Lajmet

​Kolegji Universumdhe Northampton University nga Anglia sot lansuan programin e përbashket te studimevebachelor dhe masterme kurrikulë dhe standarde angleze.Studentët të…

READ MORE

Përfitimet e shëndetit të mirë mendor

Zyra e Karrieres & Mireqenies

Ashtu si gjendja fizike ndihmon trupat tanë të qëndrojnë të fortë, palestra mendore na ndihmon për të arritur dhe mbështetur…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Valladolid, në Spanjë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Valladolid, në Spanjë në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum dhe Incodeks me projekt të përbashkët për praktikë të studentëve

Lajmet

Studentet e Kolegjit Universum nga Departamenti Shkenca Kompjuterike po angazhohen në projekte reale gjatë studimeve. Në kuadër të projektit të përbashkët “Summer…

READ MORE

Aprovohet marreveshja për bursa ndërkombëtare për studentët e Kolegjit Universum të programeve Infermieri dhe Fizioterapi në Haliç University në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Edhe këtë vit, Kolegji Universum mbetet zgjedhja e parë e maturantëve për studime

Lajmet

I cilësuar si institucioni më inovativ në vend, i rankuar në top 3% të shkollave më të mira në botë nga Agjencioni prestigjoz EdUniversal. Kolegji…

READ MORE

Hapet thirrja për aplikim për shkëmbim online në Universitetin e Marburgut | Marburg Online: Winter Virtual Exchange 2021

Lajmet

Meqenëse udhëtimi është ende i kufizuar, MO: VE 2021 është një mundësi e shkëlqyeshme për të ndjekur kurse në Philipps-Universität…

READ MORE

Hapet thirrja për 120 bursa studimi nga Kolegji Universum dhe Viva Fresh

Lajmet

Kolegji Universum dhe Viva Fresh Store në kuadër të bashkëpunimit për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë ofrojnë studime të dyfishta…

READ MORE

Kolegji Universum dhe Viva Fresh nënshkruajnë marrëveshje për financim të studimeve dhe punësim për 120 maturantë

Lajmet

Kolegji Universum dhe Viva Fresh Store sot kanë nënshkruar marreveshje bashkëpunimi për “Studime Duale”. Në kuadër të kësaj marrëveshje Viva…

FTESË PËR TENDERIM: Licensë për softuerin arsimor në lëndën e Matematikës,

Lajmet

ERASMUS+ CAPACITY PROJECT #598587-EPP-1-2018-EL-EPPKA2-CBHE-JP-ENV (iTEM): Licensë për softuerin arsimor në lëndën e Matematikës, Kolegji Universum, referuar më poshtë si “Universum…

READ MORE

Çfarë është shëndeti mendor?

Zyra e Karrieres & Mireqenies

Shëndeti mendor i referohet mirëqenies njohëse, të sjelljes dhe emocionale. Gjithçka ka të bëjë me mënyrën se si njerëzit mendojnë,…

READ MORE

Kolegji Universum partner në organizimin e webinarit në bashkëpunim me “Nelson Mandela University”

Lajmet

Kolegji Universum është partner në organizimin e webinarit “Creating Value in Smart Cities by using 4IR as a solution in…

Studentët e Kolegjit Universum përfitojnë bursa studimi nga Fondacioni “Anne & Erion Hasa”

Lajmet

Studentët e Kolegjit Universum të departamentit Gjuhë Angleze në kuadër të lëndes “Community Service” në formë vullnetare janë angazhuar në…

READ MORE

Nuk keni një qëllim apo pasion? Është krejt në rregull!

Zyra e Karrieres & Mireqenies

Ky postim është pjesë e serisë së TED “Si të bëhemi një njeri më i mirë”, secila prej të cilave…

READ MORE

Studentja e Kolegjit Universum përfiton bursë në Universitetin më prestigjoz në Francë “Science Po Rennes” (dokument)

Lajmet

Kolegji Universumlider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër të marrëveshjes së Kolegjit Universum me Universiteti prestigjoz francez “SciencesPoRennes”,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Pope John Paul II State School of Higher Education in Biala

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Pope John Paul II State School of Higher…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Tuscia University

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Tuscia University, në Itali në kuadër të programit…

READ MORE

Çfarë duhet të bëni në Panaire të Karrierës

Zyra e Karrieres & Mireqenies

Gjatë semestrit të dytë, universitetet presin panairet e karrierës në ambientet e tyre. Panairet e karrierës ofrojnë një mundësi të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris University

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris University, në Lituani në kuadër të…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum kanë krijuar aplikacion mobil për Testin e Matures

Lajmet

Studentët e Kolegjit Universum të Departamentit Shkenca Kompjuterike në kuadër të inkubatorit teknologjik dhe lëndes “Zhvillim i Aplikacioneve Mobile” me…

READ MORE

Studentja e Kolegjit Universum zgjidhet Drejtoreshë Ekzekutive e BONEVET

Lajmet

Bordi i BONEVET ka emëruar drejtoreshë ekzekutive znj. Diana Luzha.Diana Luzha ka përfunduar studimet themelore në Shkenca Politike dhe Administrim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Matej Bel University

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Matej Bel University, në Sllovaki në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Huelva

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Huelva, në Spanjë në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute of Coimbra

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute of Coimbra, në Portugali në kuadër…

READ MORE

Eksperti Dr. González mban ligjëratë për studentët e Kolegjit Universum

Lajmet

Në kuadër të lëndës Business Intelligence me 27 Maj, ora 17:00 studentët e Kolegjit Universum do të ndjekin ligjëratë me…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Sciences

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Sciences, në Lituani në…

READ MORE

COVID-19 DHE SHËNDETI MENDOR : NGA PERSPEKTIVA E PEN UNIVERSITY

Zyra e Karrieres & Mireqenies

Studentët më shpesh përmendnin shëndetin mendor si një aspekt të jetës së tyre që është ndikuar negativisht nga pandemia, sipas…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Niğde Ömer Halisdemir University

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Niğde Ömer Halisdemir University, Turqi në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim në Uşak University

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Uşak University, Turqi në kuadër të programit të…

READ MORE

Profesorët e Kolegjit Universum ligjërojnë në Spanjë në Universitetin “Santiago de Compostela”

Lajmet

Kolegji Universum mbetet institucion lider i ndërkombëtarizimit. Në kuadër të marrëveshjeve me 115 Universitete Evropiane, studentët dhe stafi po përfitojnë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim në Kırıkkale University

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kırıkkale University, Turqi në kuadër të programit të…

READ MORE

Si të mbështesim shëndetin mendor dhe mirëqenien e studentëve

Zyra e Karrieres & Mireqenies

Supozimi se studentët po jetojnë “vitet më të mira të jetës së tyre” është larg së vërtetës. Jo vetëm që…

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa për shkëmbim semestral në Philipps University of Marburg

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Philipps University of Marburg, Gjermani në kuadër të…

Kolegji Universum hap thirrjen për shkëmbim studentor në University of Vechta

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta, Gjermani në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për shkëmbim studentor në Calisia University – Kalisz

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Calisia University – Kalisz, Poloni në kuadër të…

Kolegji Universum bashkëorganizator i Shkollës verore në Belgjikë

Lajmet

Aprovohet projekti për organizmin e shkolles veore në bashkëpunim me Thomas More University, studentët e Kolegjit Universum do të jenë përfitues të…

Aplikimi për Trajnime SHTYHET edhe për 1 javë

Lajmet

Ju njoftojmë se afati për Aplikimet në Trajnimet FALAS për Orientim në Karrierë SHTYHET edhe për një javë.  Trajnimi do…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për shkëmbim studentor në University of Santiago de Compostela në Spanjë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në The University of Santiago de Compostela në Spanjë…

READ MORE

Nënshkruhet Memorandum për punë praktike të studentëve të Infermierisë

Lajmet

Kolegji Universum dhe Spitali FATI IM, sot nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi, e cila do të ju mundësojë studentëve të Infermierisë të kryejnë punën…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim në Ludwigshafen University of Business and Society në Gjermani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Ludwigshafen University of Business and Society në Gjermani…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim në Yıldız Technical University në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Yıldız Technical University në Turqi në kuadër të…

READ MORE

Si mund ta mbështesim më së miri mirëqenien mendore të studentëve?

Zyra e Karrieres & Mireqenies

Ankthi dhe depresioni janë ndër çështjet më të zakonshme të shëndetit mendor që përjetojnë të rinjtë sot. Ekspertët pajtohen me…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim në Ondokuz Mayıs University

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Ondokuz Mayıs Universitynë Turqi në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa në Masaryk University

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Çeki në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim në Savonia University në Finlandë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Savonia University në Finlandë në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim në Thomas More University of Applied Sciences në Belgjikë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Thomas More University of Applied Sciences në Belgjikë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim në Muş Alparslan University në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Muş Alparslan University në Turqi në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim në Aalborg University, në Danimarkë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Aalborg University, në Danimarkë në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa në Vilniaus Kolegija/University of Applied Sciences, në Lituani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në VilniausKolegija/University of Applied Sciences, në Lituani në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Birmingham City University

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Universitetin Birmingham City në Birmingham Angli, në kuadër…

READ MORE

Thirrje për aplikim në Konferencë Studentore nga Universiteti lituanez VIKO

Lajmet

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Vilniaus University of Applied Science” nga Lituania, fton të gjithë studentët e Programit Biznes Menaxhment të…

READ MORE

Hapet thirrja për aplikim për shkëmbim online në Universitetin e Marburgut | Marburg Online: Virtual Exchange 2021

Lajmet

Për shkak të pandemisë së vazhdueshme, studentët tanë nuk mund të shijojnë të gjitha mundësitë që ofrojnë programet e shkëmbimit…

Kolegji Universum dhe Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi

Lajmet

Kolegji UNIVERSUM dhe Byroja Kosovare e Sigurimeve me Memorandum të Bashkëpunimit Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) dhe Kolegji Universum, sot…

READ MORE

Universiteti prestigjoz “Sciences Po Rennes” nga Franca ofron bursa për studentët e Kolegjit Universum

Lajmet

Kolegji Universumlider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Së fundmi, gamës së bashkëpunimeve i është shtuar edhe projekti tjetër përBURSA…

READ MORE

Pse është e rëndësishme të flasim për shëndetin mendor?

Zyra e Karrieres & Mireqenies

Të flasësh për shëndetin mendor do të të lejojë të shprehësh se si ndihesh me të vërtetë dhe u jep…

SHKENCAT KOMPJUTERIKE > KARRIERA

Lajmet

CAREER PATHS Support specialist Computer programmer Quality assurance tester Web developer Systems analyst Network engineer User experience designer Database administrator…

READ MORE

Kolegji Universum dhe Powislański University hapin thirrjen për aplikim në konferencë ndërkombëtare

Lajmet

Kolegji Universum si partner i konferencës ndërkombëtare “Sektori i shëndetit përballë pandemisë SARS-COV-2” të organizuar në bashkëpunim me Powislański University…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa për shkëmbim studentor në Par University, në Rijekë, Kroaci

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Par University, në Rijekë, Kroaci në kuadër të…

DIZAJN I INTEGRUAR

Lajmet

Career Paths Fashion Design:Dizajnere Mode, Stiliste, Kuratore e veshjeve, Fashion Illustrator, Planifikuese e Inventarit të copave dhe pëlhurave, Dizajnere e…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në University of Volladolid në Spanjë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Volladolid, në Spanjë në kuadër të…

SHKENCA POLITIKE > KARRIERA

Zyra e Karrieres & Mireqenies

Institucionet ku mund të punësohen studentët e Shkencave Politike: Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale  Ministria e Administrimit të Pushtetit…

READ MORE

Hapet thirrja për aplikim për shkëmbim studentor në University of A Coruña, në Spanjë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of A Coruña, në Spanjë në kuadër…

READ MORE

Hapet thirrja për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Inholland University of Applied Sciences, në Holandë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Inholland University of Applied Sciences, në Holandë në…

READ MORE

Publikohet hulumtimi “Ku po shkojnë parët e trustit?”

Lajmet

Kolegji Universum së bashku me Institutin për Studime Politike dhe Sociale (ISEPS) realizoi hulumtimin me temë “Ku po shkojnë parët…

READ MORE

Hapet thirrja për shkëmbim semestral në University of Granada në Spanjë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Granada, në Spanjë në kuadër të…

READ MORE

Drejtori i Kolegjit Universum i ftuar në takim me Drejtorin Ekzekutiv të platformes prestigjoze Coursera

Lajmet

Drejtori Ekzekutiv i Kolegjit Universum Z. Alejtin Berisha ishte i ftuar në takim me Drejtorin Ekzekutiv të Coursera Z. Jeff Maggioncalda, platformës më…

GJUHË GJERMANE >KARRIERA

Zyra e Karrieres & Mireqenies

Profesionet e pershtatshme për studentët eGjuhës Gjermane MësimdhënësPërkthyes > InterpretuesCall AgentContent WriterContent TranslatorMediaMonitor

GJUHË ANGLEZE > KARRIERA

Zyra e Karrieres & Mireqenies

Profesionet e pershtatshme për studentët eGjuhës Angleze: ProfessorTeacherTranslator> InterpreterCall AgentContent Writer> Content Writer [social media, online newspaper, print newspaper]Content TranslatorMedia…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për shkëmbim semestral në “Turiba University” në Latvi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Turiba, në Latvia në kuadër të programit të…

INFERMIERI > KARRIERA

Zyra e Karrieres & Mireqenies

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga studentët e departamentit të Infermierisë Sipas programit Pearson studentët për…

BIZNES & MENAXHMENT > KARRIERA

Zyra e Karrieres & Mireqenies

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga departamenti i BM është 120 Format e nevojshme për punë…

READ MORE

Hapet thirrja për bursa ndërkombëtare në Masaryk University në Republiken Çeke

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Republiken Çeke në kuadër të…

READ MORE

Hapet aplikimi për 117 bursa të plota për studentët e Kolegjit Universum në 46 Universitete në Evropë

Lajmet

Kolegji Universum ka hap thirrjen për 117 bursa ndërkombëtare në 46 Universitetet në Evropë në kuadër të programit të Komisionit…

READ MORE

Udhëzime për Shëndetin Mendor në Kolegj

Zyra e Karrieres & Mireqenies

Çdo student ndjen presion me raste, veçanërisht gjatë periudhave të ndërmjetme dhe periudhës së provimeve.Sidoqoftë, gjendja e ulët shpirtërore bëhet…

READ MORE

Interesim i jashtëzakonshëm për transferim të studimeve në Kolegjin Universum

Lajmet

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen në universitet, mirëpo, rreth 30 milion prej tyre e braktisin…

READ MORE

Mbështetja e mirëqenies së stafit akademik [dhe studentëve] gjatë dhe përtej Covid-19

Zyra e Karrieres & Mireqenies

Viti 2020 ka paraqitur sfida të shumta, shpesh shqetësuese, për punëtorët në arsimin e lartë. Ndërsa pandemia Covid-19 shpërtheu së…

READ MORE

Hapet thirrja për shkëmbim semestral në Universitetin Publik Evora në Portugali

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Universitetin publik të Portugalisë University of Evora, në…

READ MORE

Studentët e Shkencave Kompjuterike në Kolegjin Universum prezantuan projektet reale të realizuara gjatë semestrit

Lajmet

Studentët e programit Shkenca Kompjuterike në Kolegjin Universum kanë prezantuar projektet e realizuara gjatë ketij semestri. Ata kanë bërë një…

READ MORE

Hapet thirrja për bursa për shkëmbim semestral në University of Mihno, në Portugali

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Mihno, në Portugali në kuadër të…

READ MORE

Hapet thirrja për shkëmbim semestral në Aveiro në Portugali

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Aviero, në Portugali në kuadër të…

READ MORE

Universum College opens the call for Staff Mobility Exchange under Erasmus+ KA107.

Lajmet

Mobility opportunities aim to encourage the mobility of staff between programme and partner countries. Programme countries are those that are…

READ MORE

Studentët e Infermierisë në Kolegjin Universum po përdorin paisje inovative VR gjatë praktikës në laborator

Lajmet

Studentët e Programit të Infermierisë në Kolegjin Universum po përdorin paisje VR (Virtual Reality) gjatë praktikës profesionale në laboratorët inovativ…

Diploma e Kolegjit Universum njihet nga shteti gjerman (dokument)

Lajmet

Falë bashkëpunimeve të suksesshme me Universitetet më të mira në Evropë, Kolegji Universum, është institucioni i parë në Kosovë, i cili…

Studenti i Kolegjit Universum punësohet qysh në vitin e parë të studimeve

Lajmet

Edonis Shoshi, student në Departamentin Shkenca Kompjuterike në Kolegjin Universum ka filluar angazhimin si freelancer për kompani të ndryshme qysh nga viti i parë…

READ MORE

Hapet thirrja për shkëmbim virtual në “Istambul Aydin University”

Lajmet

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Istambul Aydin University” fton studentët e Kolegjit Universum të aplikojnë në Programin e Shkëmbimit Virtual/…

Hulumtimi: Sa janë të shkolluar deputetët kosovarë?

Lajmet

Studentët eKolegjit Universumnga Departamenti Shkenca Politike kanë bërë një hulumtim në lidhje me nivelin e edukimit të deputetëve të Republikës…

READ MORE

Hapet thirrja për shkëmbim të stafit në Antalya Bilim University

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim të stafit akademik dhe administrativ në Antalya Bilim University në Turqi në kuadër të…

READ MORE

Hapet thirrja për bursa për studime në Hungari nga “Stipendium Hungaricum”

Lajmet

Hapet thirrja për bursa studimi në kuadër të programit “Stipendium Hungaricum scholarship 2020-2021”. Këtë vit do të ndahen 75 bursa…

READ MORE

Shkolla Dimërore në Finland nga Kajaani University of Applied Sciences

Lajmet

Universiteti Partner i Kolegjit Universum nga Finlanda me sistemin më të mirë të edukimit në botë, Kajaani University of Applied…

READ MORE

Mundësi për aplikim – Shkolla Dimërore “Istanbul 2021”

Lajmet

Universiteti Partner i Kolegjit Universum, Istanbul Aydin University fton studentët e Kolegjit Universum të aplikojnë në Shkollën Dimërore “ISTANBUL 2021…

READ MORE

Kolegji Universum mbledh ekspert nga fusha e teknologjisë, marketingut dhe inovacionit me “Coffee Lecture Series”

Lajmet

Kolegji Universum fillon me “Coffee Lecture Series“. Qëllimi i këtyre ligjeratave është që studentet tanë jo vetëm të mësojnë lidhur…

Mësim i bazuar në projekte reale në laboratorët inovativ të Kolegjit Universum

Lajmet

Studimet në Kolegjin Universum janë të bazuara në projekte reale të ndërlidhura me praktikën në laboratorët inovativ të Kolegjit Universum,…

READ MORE

Hapet thirrja për bursa të plota për studentët e nivelit Master

Lajmet

The Master Degree Mediterranean Forestry and Natural Resources Management (MEDfOR) is a two-year world-class International Programme on the field of…

READ MORE

Hapet thirrja për bursa në “Yıldız Technical University” në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Yıldız Technical University, në Turqi në kuadër të…

READ MORE

Hapet thirrja për bursa në “Powislanski University” në Poloni

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor nëPowiślański Universitynë Poloni nëkuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Aprovohen bursa ndërkombëtare për studentët e Kolegjit Universum në Granada, Spanjë

Lajmet

University of Granada është universiteti i radhës nga Spanja që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në…

READ MORE

Hapet thirrja për bursa në “Vechta University ”

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta në Gjermani në kuadër të programit të Komisionit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Ludwigshafen University ” në Gjermani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Ludwigshafen University” në Gjermani në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Aprovohen bursa për studentët e Kolegjit Universum në Universietetin më të madh në Poloni

Lajmet

Cracow University of Economics është universiteti i radhës nga Polonia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Niğde Ömer Halisdemir University ” në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Niğde Ömer Halisdemir University, në Turqi në kuadër të…

READ MORE

Vazhdojnë regjistrimet në Kolegjin Universum

Lajmet

Kolegji Universum, gjatë kësaj jave ka organizuar Ceremoninë e Hapjes së Vitit Akademik 2020/21 për studentët e vitit të parë. Ceremonia…

READ MORE

Aprovohen bursa ndërkombëtare për studentët e Kolegjit Universum në Kırıkkale University

Lajmet

Kırıkkale University është universiteti i radhës nga Turqia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. Kırıkkale…

READ MORE

Ceremonia e Hapjes së Vitit Akademik për studentët e vitit të parë

Lajmet

Java e ardhshme shënon fillimin e vitit të ri akademik për vitin e parë të gjeneratës 2020/21. Kolegji Universum si…

READ MORE

Aprovohen bursa për studentët e Kolegjit Universum në “University of Galati” në Rumani

Lajmet

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Mykolas Romeris University” në Lituani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris University në Lituani, në kuadër të…

READ MORE

Aprovohen BURSA për studentët e Kolegjit Universum në Ishullin Crete në Greqi

Lajmet

Kolegji Universumlider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Kolegji Universum shpall konkurs për afatin e dytë të regjistrimeve

Lajmet

I cilësuar si institucioni më inovativ në vend, i rankuar në top 3% të shkollave më të mira në botë nga Agjencioni prestigjoz EdUniversal. Duke…

READ MORE

Kompania angleze financon studimet dhe ofron punë praktike për studentët e Kolegjit Universum

Lajmet

Gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit “Universum” iu shtua edhe Kompania angleze “Velez Managed Services”. Ky bashkëpunim ka për…

READ MORE

Kolegji Universum dhe Kajaani University nga Finlanda ofrojne bursa të plota për studime në Finlandë

Lajmet

Kolegji Universum në bashkëpunim me Universitetin Partner nga Finlanda Kajaani University of Applied Sciences ju mundëson studentëve kosovar ti fillojnë studimet në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në University of Valladolid të Spanjës

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e nivelit Bachelor dhe Master për shkëmbim studentor në University…

READ MORE

Studentet e Kolegjit Universum vazhdojnë studimet master në Gjermani

Lajmet

Fatlinda Sheremetaj ka zgjedh të studiojMasternë programinediplomës së dyfishtë gjermaneqë ofrohetnga Kolegji Universum dheLudwigshafen University of Business and Society. Tashme…

READ MORE

Hapet thirrja për 200 bursa ndërkombëtare në 60 Universitete në Evropë

Lajmet

Kolegji Universum ka hap thirrjen për 200 bursa ndërkombëtare në 60 Universitetet në Evropë në kuadër të programit të Komisionit…

READ MORE

Kolegji hap thirrjen për bursa ndërkombëtare për studentët e Infermierisë në Spanjë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e Infermierisë për shkëmbim studentor në University of Huelva në…

READ MORE

Portali i njohur “Plagiarism Today” e vlerësoi Kolegjin Universum si universitet shembull ne rajon për parandalimin e plagjiatures

Lajmet

Portali i njohur për mbrojtjen e të drejtave të autorit në punime shkencore “Plagiarism Today” ka cituar se si Universitetet…

READ MORE

Edhe pse pandemi +30 studentë të Kolegjit Universum vazhduan semestrin në 13 shtete të Evropës

Lajmet

Edhe pse në këtë periudhe pandemie, ku shumica e aktiviteteve në të gjithë botën janë ndaluar, Kolegji Universum në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Polytechnic Institute of Beja” në Beja të Portugalisë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute of Beja në Beja të Portugalisë, në kuadër të programit të…

READ MORE

Aprovohen BURSA për studentët e Kolegjit Universum në Tuscia University në Itali

Lajmet

​”​​​Tuscia University”​ in Viterbo ​është​ ​universiteti i radhës nga Italia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me…

Kolegji Universum partner në organizimin e konferencës ndërkombëtare në Antayla

Lajmet

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë së 9-të Euroaziatike për Gjuhë dhe Shkenca Sociale (ECLSS 2020a), e cila do…

READ MORE

Aprovohen bursa për studentët e Kolegjit Universum në Universitetin PSW në Poloni

Lajmet

​”​​​P​​ope John Paul II State School of Higher Education​”​ in Biala ​është​ ​universiteti i radhës nga Polonia që ju shtua gamës së…

READ MORE

Hapet thirrja për shkëmbim semestral virtual në Istanbul Aydin University

Lajmet

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Istanbul Aydin University”, për shkak të pandemisë Covid-19 duke mos pasur mundësi të ofroj shkëmbim…

READ MORE

Thirrje për studentet e Infermierisë: Shkëmbim semestral në “Kaunas University of Applied Sciences” në Lituani

Lajmet

Kolegji Universumhapthirrjenpër aplikim për bursa për studentë e infermierisë për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Sciences në Lituani,…

READ MORE

Lista e përfituesve të BURSAVE 100% & Punësim në Kolegjin Universum

Lajmet

Kolegji Universum në kuadër të projektit për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot ka publikuar listën përfundimtare të maturantëve përfitues të…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum me projekt të ri inovativ për aftësimin e shoferëve të rinjë në mjedis virtual

Lajmet

Studentët e Kolegjit Universum Labeat Matoshi, Muhamed Brajshori, Samet Osmani nën mentorim të Prof. Valdrin Dervishaj janë në finalizim të…

READ MORE

Aprovohen BURSA për studentët e Kolegjit Universum në University of A Coruña në Spanjë

Lajmet

University of A Coruñaështë universiteti i radhësnga Spanjë që ju shtuagamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet…

READ MORE

Studenti i Kolegjit Universum filloi punën praktikë me pagesë në Universitetin e Bradfordit në Angli

Lajmet

Ndërkombëtarizimi i Kolegjit Universum mundëson edhe punë praktike me pagesë në universitetet më prestigjioze në Evropë.Laberion Zebica, student i Kolegjit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Riga Technical University” në Riga, Latvi

Lajmet

Kolegji Universumhapthirrjenpër aplikim për bursa për shkëmbim studentor nëRiga Technical Universitynë Riga, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Kolegji Universum partner në organizimin e konferencës ndërkombëtare në Qipro

Lajmet

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë ndërkombëtare në Qipro në bashkëpunim me Universitetin e Shkencave të Qipros, ECLSS, Universitetin…

READ MORE

Aprovohen BURSA për studentët e Kolegjit Universum në Birmingham City University në Angli

Lajmet

BirminghamCityUniversityështë universiteti i radhësngaAngliaqë ju shtuagamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjozenë Evropë. Birmingham City…

READ MORE

Kolegji Universum ri-akreditohet me vlerësimet më të larta!

Lajmet

Sot është publikuar një lajm lidhur me mos akreditimin institucional të 8 institucioneve private të arsimit të lartë në Kosovë.…

READ MORE

Aprovohen BURSA për studentët e Kolegjit Universum në Obuda University në Budapest

Lajmet

Ubuda Universityështë universiteti i radhësngaBudapestiqë ju shtuagamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjozenë Evropë.UniversitetiUbudaofron një…

International TEST

Lajmet

READ MORE

Aprovohen BURSA për studentët e Kolegjit Universum në 4 Universitete në Lituani

Lajmet

Kaunas University of Applied Science, Silesian University,VIKOdheMykolas Romires Universityjanëkatëruniversitetet efunditngaLituaniaqë ju shtuan gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum…

READ MORE

Revista prestigjoze Forbes shkruan për Drejtorin e Kolegjit Universum

Lajmet

Kolegji Universum po vendos Kosovën në hartën e botës. Së fundmi revista pretigjoze amerikane Forbes ka intervistuar Drejtorin e Kolegjit…

READ MORE

Aprovohen bursa për studentët e Kolegjit Universum në Aviero, Portugali

Lajmet

Universidade de Aveiroështë universiteti i radhësnga Portugaliaqë ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më…

Mundësi angazhimi në Kolegjin Universum

Lajmet

Kolegji Universum ofron mundësi për studentët aktual dhe të diplomuar të Kolegjit Universum te cilet shprehin interesim per t’u angazhuar…

READ MORE

Aprovohen BURSA për studentët kosovar në dy Universitete në Sllovaki

Lajmet

Pavol Jozef Šafárik UniversitydheUniverzita Mateja Bela V Banskej Bystricijanë dy universitetet e reja ngaSllovakiaqë ju shtuan gamës së gjerë të…

READ MORE

2000 maturantë do ti nënshtrohen Testit për BURSA për Studime dhe Punësim

Lajmet

Me 10 dhe 11 Gusht do të mbahet Testi Pranues për BURSA për Studime & Punësim nga Kolegji Universum. Testit…

Lajme të mira nga Brukseli: Universum përfiton edhe 3 projekte të reja nga Komsioni Evropian

Lajmet

Kolegji Universum është institucion lider i ndërkombëtarizimit. Institucioni me më së shumti bashkëpunime ndërkombëtare në vend dhe projekte të financuara…

READ MORE

Gjermania aprovon bursa të plota për studentët e Kolegjit Universum

Lajmet

Kolegji Universumlider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Të studiosh master në Poloni, përvoja e studentit kosovar

Lajmet

Kolegji Universummbetet lider i mundësive realendërkombëtarepër studentë dhe staff për shkëmbim semestral.Enis Mustafa, studentë master në Kolegjin Universum është një…

READ MORE

Aprovohen bursa të plota për studime në Danimarkë

Lajmet

Kolegji Universumlider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Hapet thirrja për bursa ndërkombëtare në Ludwigshafen, Gjermani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa semestrale në kuadër të programit Erasmus+, në Gjermani.Edhe pse shumica e universiteteve për shkak…

READ MORE

Hapet thirrja për shkëmbim semestral në New University në Slloveni

Lajmet

​Kolegji Universumhapthirrjenpër aplikim për bursa për shkëmbim studentor në NewUniversityEuropean Faculty of Law në Slloveni, në kuadër të programit të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Mykolas Romeris University” në Lituani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris University në Lituani, në kuadër të…

READ MORE

Aprovohen bursa të plota për studime në Belgjikë për studentët e Kolegjit Universum

Lajmet

Kolegji Universumlider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Kolegji Universum trajnoi stafin në kuadër të Projektit E-viva

Lajmet

Sot Kolegji Universum trajnoi stafin për nivelin e pestë të validimit të kualifikimeve sipas EQF ( European Qualification Framework). Validimi…

READ MORE

HAPET THIRRJA PËR BURSA NDËRKOMBËTARE PËR SHKËMBIM SEMESTRAL NË METU NË TURQI

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University në Turqi, në kuadër…

READ MORE

Hapet thirrja për Bursa Ndërkombëtare | “Mykolas Romeris University” në Lituani

Lajmet

Kolegji Universumhapthirrjenpër aplikim për bursa për shkëmbim studentor nëMykolas Romeris Universitynë Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

Hapet thirrja për Bursa Ndërkombëtare | Masaryk University në Republikën Çeke

Lajmet

Kolegji Universumhap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor nëMasarykUniversity, në Republikën Çeke në kuadër të programitErasmus + Credit…

READ MORE

Kolegji Universum organizon sesion informues online për bursat ndërkombëtare

Lajmet

Kolegji Universum si lider dhe model i mundësive reale për studime jashtë vendit, organizon sesion informues online për të gjithë…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum publikuan Volumin e III-të të Revistës Studentore me 17 punime hulumtuese

Lajmet

Studentët e Kolegjit Universum publikuan Volumin e III-të të Revistës Studentore me 17 punime hulumtuese. Volumi i tretë i kësaj reviste, ka…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Vilniaus Kolegija” në Lituani

Lajmet

​​Kolegji Universumhapthirrjenpër aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Vilniaus Kolegija” në Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Hapet thirrja për bursa për semestrin dimëror në “The Philipps University of Marburg” në Gjermani

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “The Philipps University of Marburg” në Gjermani në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Pse duhet të studiojmë jashtë vendit? Përvoja e studentes kosovare që studioi në Angli

Përvoja e studentëve

Edonita Bytyqi përfituese e bursës ngaKolegji Universumpër shkëmbim semestral në “Staffordshire University” në Angli tregon për përvojen e saj gjatë…

READ MORE

Kolegji Universum organizon Konferencën e Dytë Ndërkombëtare në Kosovë me 7 Universitet Partnere nga Evropa

Lajmet

Për të dytin vit me radhë Kolegji Universum organizon Konferencën e dytë ndërkombëtare – Përafrimi i Ballkanit Perëndimor me BE-në: Vlerësimet Ekonomike,…

READ MORE

5th International Staff Week in Middle East Technical University/ Ankara

Lajmet

METU International Cooperations Office opens a new application call for incoming staff  mobility within the framework of ERASMUS+ International Credit…

READ MORE

Hapet thirrja për shkëmbim semestral në kuadër të MEVLANA në “Adnan Menderes University” në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “Aydın Adnan Menderes University” në Turqi në kuadër të programit…

READ MORE

Hapet thirrja për shkëmbim semestral në “Antalya Bilim University” në Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “Antalya Bilim University” në Turqi në kuadër të programit Erasmus…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për punë praktike me pagesë në Bradford University në Angli

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për punë praktike me pagesë në Bradford University në Angli. Praktika vlen për të…

READ MORE

Kolegji Universum institucion model në rajon për bashkëpunime ndërkombëtare

Lajmet

Kolegji Universum, mbetet lider për mundësitë ndërkombëtare për studentët dhe stafin. Deri sot 240 studentë dhe staf akademik dhe administrativ…

READ MORE

Komisioni Evropian zgjedh Kolegjin Universum për monitorim të programit Erasmus+

Lajmet

Përfaqësuesit eKomisionit Evropiankanë zgjedhurKolegjinUniversumpër vizitën monitoruese në Kosove të programit të edukimit,Erasmus+. Drejtori për Ballkanin Perëndimor, Z.Alberto Sesse Ballart ka…

READ MORE

Hapet thirrja për shkëmbim semestral në “University of Santiago de Compostela” në Spanjë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “University of Santiago de Compostela” në Spanjë në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum ka hap thirrjen për bursa të plota për bachelor dhe master në Portugali

Lajmet

Kolegji Universumka hap thirrjen për shkëmbim të studentëve Bachelor dhe Master me bursa të plota nëuniversitetin prestigjoz “University of Minho”…

READ MORE

Hapet thirrja për shkëmbim semestral në “University of Minho” në Portugali

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “University of Minho” në Portugali në kuadër të programit Erasmus + Credit…

READ MORE

Kolegji Universum dhe “Sciences Po Rennes” nga Franca nënshkruajnë marrëveshje për shkëmbim të studentëve me bursa të plota

Lajmet

Kolegji Universumlider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staf për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare “Universidad de Valladoild”, Spanjë

Lajmet

Kolegji Universumhap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor nëUniversidad de Valladoild, nëSpanjë, në kuadër të programit të Komisionit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për punë praktike në Turqi

Lajmet

Kolegji Universumhap thirrjen aplikim për punë praktike në Turqi, nëElpo Bilisim Otomasyon Elektronik Popmpa Sistemleri LTDnë kuadër të programit Erasmus…

READ MORE

Hapet thirrja për bursa të plota për studime master për studentët e Kolegjit Universum në Portugali

Lajmet

Në kuadër të marrëveshjës së Kolegjit Universum me Instituto Politécnico deTomar në Portugali. Hapet thirrja për aplikim për studime master…

READ MORE

UNIVERSUM COLLEGE OPENS THE APPLICATION CALL FOR ERASMUS+ STAFF MOBILITY FOR TRAINING AT ALTINBAS UNIVERSITY, TURKEY

Lajmet

According to Erasmus+ Programme Key Action 1 Inter-Institutional Agreement between Altinbas University (Turkey) and Universum College (Kosovo) for Erasmus+ staff…

READ MORE

APPLICATION CALL FOR STAFF MOBILITY 2019

Lajmet

Universum College opens the call for Staff Mobility Exchange under Erasmus+ KA107. Mobility opportunities aim to encourage the mobility of…

READ MORE

Universiteti ‘Kadri Zeka’ dhe Kolegji Universum, pjesë e Projektit e-VIVA, të financuar nga BE-ja

Lajmet

Sot në objektin eKolegjit Universumu mbajtë Konferenca për njoftimin e publikut të gjerë rreth projektit e-VIVA, pjesë e të cilit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Turiba University”

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “Turiba University” në Latvi në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum dhe Incodeks zhvillojnë robot

Lajmet

Kolegji Universum vazhdon me ndërlidhjen e akademisë dhe industrisë. Në kuadër të aktiviteteve të shumta në kampusin e Kolegjit Universum në Ferizaj u…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për shkëmbim semestral në “Inholland University of Applied Sciences” në Holandë

Lajmet

Kolegji Universumhap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “Inholland University of Applied Sciences” në Holandë në kuadër…

READ MORE

Hapet thirrja për bursa të plota në “University of Crete” në Greqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor   në University of Crete në Greqi në kuadër të programit Erasmus + Credit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për BURSA Ndërkombëtare në University of Foggia në Itali

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Foggia University në Itali në kuadër të programitErasmus…

READ MORE

KOLEGJI UNIVERSUM HAP THIRRJEN PËR BURSA NDËRKOMBËTARE PËR STUDENTËT E VITIT TË PARË

Lajmet

Kolegji Universum ka hap thirrjen për aplikim për BURSA NDËRKOMBËTARE për shkëmbim semestral në 22 shtete të BE-së përmes Kolegjit Universum, bursat…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për BURSA Ndërkombëtare në Republiken Çeke

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Republikën Çeke në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum vizitojnë Kuvendin e Kosovës

Lajmet

Në vazhdën e vizitave studimore, studentët eKolegji Universum, të programit Shkenca Politike, vizituan Kuvendin e Kosovës në kuadër të plan-programit…

READ MORE

Kolegji Universum dhe Universiteti i Pejës Haxhi Zeka, me program Master të përbashkët të financuar nga Bashkimi Evropian

Lajmet

Sot në Sarajevë ka filluar takimi i katërt i menaxhmentit të projektit STEPS, project me buxhet prej 1 milion eurosh…

READ MORE

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me IBCM – International Business College Mitrovica.

Lajmet

Kolegji Universum është në rritje të bashkëpunimeve vendore e ndërkombëtare dhe këtyre bashkëpunimeve të rëndësishme të institucionit iu shtua edhe…

READ MORE

Studentët po praktikojnë programimin në projekte reale nga Kompani vendore dhe ndërkombëtare!

Lajmet

Në mesin e aktiviteteve të shumta që organizohen gjatë gjithë vitit në Kolegjin Universum. Në kalendarin e aktiviteteve u shënua…

READ MORE

Përvoja e profesorit nga Turqia që ligjëroj në Kolegjin Universum

Lajmet

Është bërë tashmë ezakonshme, të dëgjohet se nëKolegjin Universumpo ligjërojnë profesorë ndërkombëtar. E gjithë kjo falë bashkëpunimit që kaKolegji Universumme…

READ MORE

Teaching Experience as an Academician at UNIVERSUM College

Lajmet

Teaching Experience as an Academician at UNIVERSUM College Prishtina / Kosovo Prof. Dr. Hayrettin Kemal SEZEN Altinbas University, Turkey [email protected]…

READ MORE

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje me “Sapienza University of Rome”

Lajmet

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje për shkëmbim semestral të studentëve me BURSA të plota në Sapienza University of Rome në…

Të studiosh Master në Gjermani, studentja kosovare me diplomë të dyfishtë gjermane

Lajmet

Arbresha Limani, zgjodhi të studioi Master në Biznes Ndërkombëtar në Kolegjin Universum, të merr diplomë të dyfishtë gjermane nga Kolegji Universum…

READ MORE

Britania po kërkon rreth 750,000 punonjës të diplomuar në marketing dixhital. Të rinjët kosovar po zgjedhin këtë program për studime!

Lajmet

Njerëzit e duan Google. Çdo herë që ata kanë nevojë për informacione, edhe për gjërat më të thjeshta, ata kërkojnë në Google. Biznesi duhet…

READ MORE

Si ti fitoni shkathtësitë e nevojshme për të menaxhuar një biznes përmes studimeve master?

Lajmet

Drejtoresha ekzekutiveenjë biznesi të suksesshëm zejtarieShoshana Stewart, mori MBA-në e saj në Shkollën e Biznesit në Londër (LBS). Ajo gjatë…

Arsyeja pse i transferova studimet në Kolegjin Universum?

Lajmet

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen në universitet, mirëpo, rreth 30 milion prej tyre e braktisin…

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare për studentët e vitit të parë për shkëmbim në 78 Universitete Evropiane

Lajmet

A jeni student në vitin e parë në Kolegjin Universum? A keni dëshirë të përfitoni bursë për shkëmbim semestral në…

READ MORE

Hapet thirrja për bursa në Poloni në “Wroclaw University of Science and Technology”

Lajmet

Kolegji Universum hapthirrjenpër bursa ndërkombëtare në “Wroclaw University of Science and Technology”, Poloni Kolegji Universumhapthirrjenpër aplikime për bursa për shkëmbim…

Ri-Tenderim Nentor 2019

Shpalljet

FTESË PËR RI-TENDERIM TITULLI : ERASMUS+ CAPACITY PROJECT #598587-EPP-1-2018-EL-EPPKA2-CBHE-JP-ENV (iTEM): Licensë për softuerin arsimor në lëndën e Matematikës, Numri i…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare “Savonia University of Applied Sciences”, Finlandë

Lajmet

Kolegji Universumhap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor nëSavonia University of Applied Sciences, në Finlandë, në kuadër të…

Njoftim për anulim të tenderit “ERASMUS+ CAPACITY PROJECT #598587-EPP-1-2018-EL-EPPKA2-CBHE-JP-ENV (iTEM): Licensë për softuerin arsimor në lëndën e Matematikës”

Shpalljet

Tenderi me titull “ERASMUS+ CAPACITY PROJECT #598587-EPP-1-2018-EL-EPPKA2-CBHE-JP-ENV (iTEM): Licensë për softuerin arsimor në lëndën e Matematikës”, i shpallur nga Kolegji…

READ MORE

HAPET THIRRJA PËR BURSA NDËRKOMBËTARE PËR STUDENTËT E KOLEGJIT UNIVERSUM NË BRADFORD UNIVERSITY NË ANGLI 

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Bradford University në Angli, në kuadër të programit…

READ MORE

Të studiosh master në Angli, përvoja e studentes Edonita Bytyqi

Lajmet

Edonita Bytyqi, studente nëKolegjin Universumnë Programin Master, aktualisht po i vazhdon studimet në “Staffordshire University” si pjesë ebursave për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum përfitues i 7 projekteve të financuara nga Komisioni Evropian

Lajmet

Kolegji Universum është lider i ndërkombëtarizimit. Institucioni me më së shumti bashkëpunime ndërkombëtare në vend dhe projekte të financuara nga Komisioni Evropian. Aktualisht Kolegji…

READ MORE

Shkolla dimërore në Finlandë – Praktikë profesionale për Infermieri

Lajmet

Universiteti partner i Kolegjit Universum, Kaajani University of Applied Sciences fton të gjithë studentët e Kolegjit Universum të programit Infermieri…

Kolegji Universum me studentë ndërkombëtarë nga Anglia

Lajmet

Në kuadër të javës ndërkombëtare Erasmus+ që po organizohet ngaUniversiteti Bradfordnë Angli, Kosovën po e prezantonKolegji Universum, i cili tashmë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Mykolas Romeris University” në Lituani

Lajmet

Kolegji Universumhapthirrjenpër aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris Universitynë Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

Lista përfundimtare e studentëve nga Gjakova dhe Prishtina përfitues të BURSAVE dhe PUNËSIMIT nga Kolegji Universum dhe kompania Albina Dyla

Lajmet

Kolegji Universum dhe “Albina Dyla Company” në kuadër të projektit të përbashkët për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot kanë publikuar listën përfundimtare…

Lista përfundimtare e përfituesve të BURSAVE 100% për 3 vite studimi në Kolegjin Universum dhe PUNËSIM në FOX Group

Lajmet

Kolegji UniversumdheFOX Group në kuadër të projektit të përbashkët për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot kanë publikuar listën përfundimtare…

READ MORE

Kolegji Universum hap konkurs për regjistrimin e studentëve master, këtë vit me programe të reja

Lajmet

A dëshironi të ndjekni studimet master me orar fleksibil apo online, ku ligjërojnë profesorë vendor e ndërkombëtar dhe pastaj të…

Lista përfundimtare e përfituesve të BURSAVE 100% për 3 vite studimi në Kolegjin Universum dhe PUNËSIM në Vision Agency

Lajmet

Kolegji UniversumdheVision Agencynë kuadër të projektit të përbashkët për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot kanë publikuar listën përfundimtare të…

READ MORE

Hapet thirrja për BURSA të plota për shkëmbim semestral në Kajaani University of Applied Sciences në Finlandë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Kajaani University of Applied Sciences në Finlandë, në…

SHPALLJE PËR FURNIZIM ME PAJISJE

Shpalljet

SHPALLJE PËR FURNIZIM ME PAJISJE Kërkesë për furnizim me pajisje të teknologjisë për prodhimin e qëndrueshëm të ushqimit për projektin…

READ MORE

186 studentë kosovar pjesë e garës për BURSA të plota për bachelor dhe master. Aplikimet vazhdojnë!

Lajmet

Edhe 3 dite kanë mbetur kohë për të aplikuar për njëren nga 10 BURSA të plota për 10 studentë në Prishtinë…

READ MORE

Kompania kosovare ndan 10 BURSA për studentë Bachelor dhe Master dhe i punëson që nga viti i parë

Lajmet

Kolegji Universum në bashkëpunim me Albina Dyla Company hap thirrjen për 10 BURSA të plota për 10 studentë në Prishtinë dhe Gjakovë. Bursat…

Mbyllet aplikimi për bursa 100% nga kompania zvicerane, 687 maturantë do ti nënshtrohen testit

Lajmet

Kolegji Universumdhe kompania zviceraneVision Agencyzyrtarisht kane mbyllur aplikimet për40 BURSA TË PLOTApër 3 vite studimi dhePUNËSIMtë garantuar në Kompaninë Zvicerane.…

READ MORE

Edhe 2 ditë kanë mbetur për aplikim për Bursë 100% + Punësim të financuar nga kompania zvicerane

Lajmet

Për të dytin vit me radhë kompania zvicerane Vison Agency në bashkëpunim me Kolegjin Universum, do të financojë studimet e40maturantëve…

READ MORE

Nesër mbahet Sesioni i dytë Informues për Bursat 100% + Punësim nga Vision Agency dhe Kolegji Universum

Lajmet

A dëshironi të përfitoni BURSË studimi 100% dhe PUNËSIM të garantuar? Eja në Sesionin e dytë Informues për STUDIMET DUALE…

READ MORE

Hapet thirrja për pjesëmarrje në “EYFON Youth Days” në Austri

Lajmet

Kolegji Universum fton të gjithë studentët që të aplikojnë në seminarin “EYFON Youth Days”, në të cilin të rinjtë e…

READ MORE

Diplomat e UP-së dhe Kolegjit Universum zyrtarisht pranohen nga Ministria e Arsimit të Turqisë

Lajmet

Universiteti i Prishtinës dheKolegji Universumzyrtarisht janë përfitues të programit “Mevlana” projekt ky për shkëmbim të studentëve dhe stafit në Universitetet…

READ MORE

Kolegji Universum dhe “University of Applied Sciences in Nysa” nënshkruajnë marrëveshje për shkëmbim të studentëve me bursa të plota në Poloni

Lajmet

Kolegji Universumlider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Kolegji Universum, partner i organizimit të Akademisë Ndërkombëtare Verore për 67 studentë nga e gjithë bota

Lajmet

Kolegji Universum në bashkëpunim me Qendrën Kosovare për Diplomaci organizuan edicionin e shtatë të Akademisë Ndërkombëtare Verore në Kosovë me temen “Ndërtimi i paqes,…

READ MORE

Lansohet programi i 40 BURSAVE 100% për 3 vite studimi dhe PUNËSIM të garantuar nga kompania zvicerane

Lajmet

Sot në Kolegjin Universum u lansua programi i bursave 100% për 3 vite studimi dhe punësim të garantuar që nga viti i…

READ MORE

A dëshironi të përfitoni BURSË studimi 100% dhe PUNËSIM të garantuar?

Lajmet

Kompania zvicerane Vision Agency do të financojë studimet e 40 maturantëve për 3 vite studimi në Kolegji Universum në programet Shkenca Kompjuterike dhe Gjuhë Gjermane. Studentët që nga viti…

READ MORE

Kolegji Universum përfitues i dy projekteve të reja nga Komisioni Evropian me vlerë milionëshe

Lajmet

Kolegji Universumështë përfitues i dy projekteve të reja në kuadër të “Erasmus+ Capacity Building” në bashkëpunim me universitete partnere nga…

READ MORE

Holanda aprovon bursa të plota per studentët e Kolegjit Universum

Lajmet

Nënshkruhet marrëveshja e rradhës në mes të Kolegjit Universum dhe Inholland University of Applied Sciences, ne Holandë. Duke filluar që…

READ MORE

Akreditohet Programi Master në “Diplomaci” në Kolegjin Universum

Lajmet

Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KShC) i Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA)pas takimeve të mbajtura me18Qershordhe 15 Korrikgjatë së cilave…

READ MORE

Portugalia aprovon bursa të plota për studentët e Kolegjit Universum

Lajmet

Nënshkruhet edhe një marrëveshje për shkëmbim të studentëve me bursa të plota nga Kolegji Universum me universitetin prestigjoz “Coimbra University” në Portugali.…

READ MORE

Platforma E-Unite ofron mundësi bashkëpunimi në mes të rinjëve për zhvillim të shoqërisë

Lajmet

E-Unite është projekti i financuar nga Bashkimi Evropian i cili ka për synim tërrisëbashkëpunimin e tërinjëve tëkulturave tëndryshme dhe rinisëqëështëaktive…

READ MORE

Kolegji Universum ofron diplomë të dyfishtë me Universitetin Gjerman “Ludwigshafen University of Applied Sciences”

Lajmet

Nga tetori studentët kosovarë kanë mundësi ti fillojnë studimet Master nëBiznes Ndërkombëtardhe të marrin diplomë të dyfishtë gjermane ngaLudwigshafen University…

READ MORE

Kolegji Universum po zhvillon metoda pedagogjike inovative për universitetet nga Izraeli, Greqia dhe Uzbekistani

Lajmet

Një ndërproblemet kryesore me të cilat ballafaqohet sistemi arsimor në Kosovë është niveli i lartë ibraktisjessëstudimeve ngastudentët. Një ndër këto…

READ MORE

Spanja aprovon bursat për studime për studentët e Kolegjit Universum

Lajmet

Për herë të parë nënshkruhet marrëveshje për shkëmbim të studentëve kosovar me bursa të plota në Spanjë. Marrëveshje kjo falë…

READ MORE

Nxënësit e gjimnazit kryejnë punë praktike në Kolegjin Universum

Lajmet

Bleona Lokaj, Bubulina Kabashi dhe Adriana Zyberi nxënëse të vitit të dytë nëGjimnazin “Hajdar Dushi”në Gjakovë, kanë përfunduar me sukses…

READ MORE

Elvira Sadriu dhe Rrezart Buzhala përfituesit e radhës së bursës për studime në Gjermani

Lajmet

Studentët eKolegjit UniversumElvira Sadriu dhe Rrezart Buzhala do të studiojnë me bursë të plotë një semestër në “The Philipps University…

READ MORE

Universiteti Veror 2019 – Mykolas Romeris University në Lituani

Lajmet

Universiteti Partner i Kolegjit Universum Mykolas Romeris University në Lituani po organizon Universitetin Veror 3 javore të titulluar “Universiteti Veror…

READ MORE

Cilët janë Liderët e së ardhmes së Kosovës?

Lajmet

Studentët e Kolegjit Universum, po tregojnë aftësitë e tyre prej liderit, qysh pas vitit të parë të studimeve në këtë…

READ MORE

Filloi Java Ndërkombëtare me 30 Universitete nga Evropa për herë të parë në Kosovë

Lajmet

Sot nëKolegjin Universum,filloiJava Ndërkombëtarepër stafin e 30 Universiteteve partnere nga Evropa.Ky organizim i Kolegjit Universum po mbahet për herë të…

READ MORE

30 Universitete Evropiane prezantojnë BURSAT për studentët kosovarë në Panairin e Studimeve

Lajmet

Për herë të parë në KosovëKolegji Universumorganizon Javën Ndërkombëtare! Java Ndërkombëtare do të ketë në fokus aktivitete të cilat kanë…

READ MORE

30 Universitete nga Evropa, pjesë e Javës Ndërkombëtare të organizuar për herë të parë në Kosovë

Lajmet

Për herë të parë në KosovëKolegji Universum,organizonJavën Ndërkombëtarepër stafin e Universiteteve partnere nga Evropa, në kuadër të programit Erasmus +.…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për BURSA ndërkombëtare në 12 Universitete në Evropë

Lajmet

Kolegji Universum i vetmi institucion që ofron mundësi reale për studime jashtë vendit në Kosovë me 78 marrëveshje të nënshkruara ne 78…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për BURSA ndërkombëtare në “Middle East Technical University” në Ankara, Turqi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University në Turqi, në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për BURSA ndërkombëtare në “Powislanski College” në Poloni

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Powislanski College në Poloni, në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për BURSA ndërkombëtare në “Turiba University” në Riga, Latvi

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Turiba University në Latvi, në kuadër të programit…

READ MORE

Hapet thirrja për shkollë verore në “Ludwigshafen University”

Lajmet

Universiteti partner i Kolegjit Universum “Ludwigshafen University” do të organizojë Shkollë Verore me temat aktuale për Biznesin Europian, Ekonominë dhe…

READ MORE

Hapet thirrja për BURSA Ndërkombëtare në ​”​The Philipps University of Marburg​”​ Gjermani

Lajmet

​Kolegji Universumhap thirrjen për aplikime për BURSA për shkëmbim studentor edhe nëThe Philipps University of Marburg, në Gjermani, në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Bradford University” në ANGLI

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Bradford University në Angli, në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum ofron diplomë të dyfishtë me Universitetin Gjerman “Ludwigshafen University of Applied Sciences”

Lajmet

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin prestigjoz në Gjermani “Ludwigshafen University of Applied Sciences”. Nga tetori studentët kosovarë kanë mundësi ti fillojnë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare master në Staffordshire University, Angli

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Staffordshire University në Angli, në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Mykolas Romeris University” në Lituani

Lajmet

Kolegji Universumhapthirrjenpër aplikim për bursa për shkëmbim studentor nëMykolas Romeris Universitynë Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

Studentja nga Kosova pranohet në laboratorin më të madh në botë për fizike nukleare

Lajmet

Ardiana Bushi, studente në Kolegjin Universum në Departamentin Shkenca Kompjuterike, njëkohësisht studente në Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyrore, në departamentin e Fizikës, në mesin e…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum lansuan aplikacionin për evidentimin e studentëve në ligjërata përmes njohjes së fytyrës

Lajmet

Studentët eKolegjit UniversumFaton Nuha dhe Dren Sylejmani pjesë e qendrës “Universum Innovation Hub” lansuanAplikacionin LISAi cili do të bëjë evidentimin…

READ MORE

Kolegji Universum ofron trajnim 7 ditor FALAS për kodim

Lajmet

Kolegji Universum si lider në fushën e Shkencave Kompjuterike, me 1-7 Prill 2019 organizon Trajnim 7 Ditor në Kodim me…

READ MORE

Për herë të parë në Kosovë fillon “Akademia e Punësimit”, punësim i garantuar për të gjithë!

Lajmet

Nevoja për ekspert në distribucion dhe shitje në vendin tonë po rritet dukshëm. Por kompanitë po hasin në vështirësi në…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum publikuan revisten e dytë studentore

Lajmet

Studentët e Kolegjit Universum publikuan Volumin e II-të tëRevistës Studentoreme 17 punime hulumtuese. Volumi i dytë i kësaj reviste, ka…

READ MORE

Kolegji Universum dhe ICT Academy organizuan garë kibernetike “CyberSecurity Hackathon #2”

Lajmet

Për herë të parë në qytetin e Ferizajit, gjigantin e zhvillimit ekonomik është mbajtur gara kibernetike“CyberSecurityHackathon#2”, e organizuar ngaICT Academynë…

READ MORE

Hapet thirrja për shkollë verore nga “Istanbul Aydın University”

Lajmet

“Istanbul Aydın University” hapë thirrjen për pjesëmarrje në Shkollën Verore Ndërkombëtare “Delightful Istanbul 2019” që do të zhvillohet me 21…

READ MORE

Kolegji Universum dhe Maastrich University nënshkruajnë marrëveshje për shkëmbim të studentëve me bursa të plota

Lajmet

Kolegji Universumlider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Studentja e Kolegjit Universum koordinatore e biznesit social “Sa-Punë”

Lajmet

Qytetari aktive është term që përdoret për qytetarët të cilët kyçen aktivisht në jetën e komuniteteve të tyre apo në…

READ MORE

2 milion € bursa për studime jashtë vendit për studentët kosovarë

Lajmet

Është rritur dukshëm numri i të rinjëve që preferojnë ti vazhdojnë studimet jashtë vendit. Pasi studimet jashtë vendit po ju…

SHPALLJE PËR FURNIZIM ME PAJISJE

Shpalljet

Kërkesë për furnizim me pajisje të Teknologjisë Informative për projektin ERASMUS + “Enhancing and Validating service related competences in Versatile…

READ MORE

Kush triumfoi në Garat e Kontabilitetit?

Lajmet

Sot nëKolegjin Universumu organizuaGara e Kontabilitetitnë mes të studentëve të vitit të dytë të Dept. Biznes dhe Menaxhment të tri…

READ MORE

Drejtorët e shkollave publike trajnohen për menaxhimin e shkollave sipas sistemit finlandez

Lajmet

“Menaxhimi i shkollave sipas sistemit Finlandez”ishte tema e trajnimit dy ditorë të organizuar ngaKolegji Universumnë Qytetin e Durrësit. Pjesë e…

READ MORE

Kolegji Universum ofron punë praktike jashtë vendit me financim nga Komisioni Evropian?

Lajmet

Për herë të parë në Kosovë,Kolegji Universumiu mundëson studentëve të kryejnë punë praktike me pagesë në 22 shtete të BE-së.Puna…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare “Savonia University of Applied sciences”, Finlandë

Lajmet

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Savonia University of Applied Sciences, në Finlandë, në…

READ MORE

Studenti i Kolegjit Universum zuri vendin e parë në Kampionatin e Kosovës në Taekwondo!

Lajmet

Sukseset e studentëve tëKolegjit Universumnuk kanë të ndalur. Don Berisha është studenti i radhës i cili zurin vendin e parë…

READ MORE

Studenti nënshkroi kontratë pune pak qaste pas diplomimit!

Lajmet

Pas 3 vite studime nëKolegjin Universum, sot studenti Shqipdon Sylaj mbrojti me sukses punimin e diplomes në Dept.Shkenca Kompjuterike. Shqipdoni…

READ MORE

Sa po arrijnë studentët të jenë të suksesshëm pas studimeve?

Lajmet

Në kuadër tëKolegjit Universum, operonZyra e Karrierëse cila ka qëllim kryesor ofrimin e mundësive të ndryshme për zhvillim profesional edhe…

READ MORE

Blerta Rama dhe Rinor Tahiri përfitojnë bursë për studime në “The Philipps University of Marburg”, Gjermani

Lajmet

Studentët eKolegjit UniversumBlerta Rama dhe Rinor Tahiri do të studiojnë me bursë të plotë një semestër në “The Philipps University…

TREGIM SUKSESI

Journals

After the presentation on the week of the conference, the participants can send the full paper by June 30th. The papers that will be submitted have the chance to publish in top international journals such as Journal of Enterprising Communities: People and Places in the Global Economy and World Review of Entrepreneurship, Management and Sustainable Development.

Paper Submission

Selection and Paper Submission 

Types of Works

Three types of communications are admitted to the Conference: Papers, work in progress and posters.

‘Paper’ is considered the original research work, having completed all its phases.‘Work in progress’ is considered the original work referred to as a medium or long-term research project. It is mandatory that the works have the following structure: objectives, methodological aspects and foreseeable contributions of the study.‘Doctoral Thesis’ is considered the original research work, completed or not, in which the authors look for a different interaction with the participants to the Conference.‘Poster’ is considered the original research work, completed or not, in which the authors look for a different interaction with the participants to the Conference. The purpose of the poster is to encourage the person-to-person discussion about the poster’s research. The authors will interact with the participants by standing next to the posters on the assigned day and schedule.

Review and evaluation of work abstract

For each Paper, Work in Progress or Doctoral Thesis submitted, authors must fill in the form ( Call for Papers ) that appears on the web page. All the identification data must be completed.After the submission of the abstract, the applicants will be notified by email with further guidelines about the presentation.The evaluation is structured by conference areas. The committee will decide the area where they want to evaluate their work, although the author may ask to be reassigned to a different area in order to optimize the work of the scientific committee.Once the evaluation is completed, the management system will contact the applicant and notify them in terms of their acceptance. 

Publication in the Conference Proceedings

Once the abstracts have been accepted, the authors will decide whether the abstract or any publication at all will be published in the Book of Proceedings. The organizing committee will request the authors of accepted papers for information about it.

Full Paper Submission Guidelines

After the presentation on the week of the conference, the participants can send the full paper by June 30th. The papers that will be submitted have the chance to publish in top international journals such as Journal of Enterprising Communities: People and Places in the Global Economy and World Review of Entrepreneurship, Management and Sustainable Development.

Documentation to be submitted

The files will be written in Microsoft Word format (version 2003 or higher). The images, tables and figures must be inserted in the Word document in their corresponding place.Please save the paper with Name_Lastname_Type of Work (e.x. John_Smith_Doctoral Thesis; or Jane_Smith_Paper).

Language

Authors should submit their full papers in English

Writing Guidelines

Maximum extensionFor papers and doctoral thesis: 10 A4 pages including text, tables, graphics, appendices and bibliographical references (cover included).

For work in progress: 5-10 A4 pages (cover included).Margins and line spacingAll margins of 2.50 cm.

Single-line spacing.

Source: Times New Roman.First page:

Text:

Titles of epigraphs:

Sub-picture titles:According to template.Summary:Must be in English.

According to template.Keywords:From 3 to 7 identifiers.

According to template.Headers:According to template.

On odd page: Job title (ellipses starting with the eighth word).Feet of page:Page numbering (Times New Roman, 9 points, bottom centered).Enumerations:Use of scripts only.

Indent of 0.50 cm. Left and French bleeding of 0.45 cm.Numbering of epigraphs:Include the number of the main heading followed by a period and the number of the sub-heading followed by a new point.Numbering of epigraphs: Tables (text or data) and Figures (graphics, diagrams or tables):According to template.

First line: Term ‘TABLE’ or ‘FIGURE’ (according to case) and its priority.

Second line: Title corresponding to the chart or table in question.

The tables must be explanatory by themselves.References:Use APA format (6th Edition).

Presenting the Paper

Guidelines for presenting papers and work in progress

Here are some general guidelines that may be useful to prepare your presentation:

Try to be in the classroom where the session is going to take place approximately 10 minutes before the start time of the session.The format of your presentation should be in Microsoft Powerpoint or web-based that is supported by Chrome (such as Prezi).You can download the presentation from the Internet, but it is better to have it available on a USB stick. The rooms will have a projector and a computer with a current version of Microsoft Office, PDF document reader, browser and Internet connection enabled. We encourage the presenters to send the file or link the day before. If any speaker has additional needs, please contact  [email protected]Note that sessions have limited time and are usually assigned more than one presentation. Each presentation should not exceed 10 minutes. Subsequently, the audience and / or the moderator may intervene in the discussion time of each presentation.After 10 minutes of a presentation, we will allow the panelists 5 minutes to address questions/comments/suggestions regarding the presentation and the work presented. 

For more information and suggestions for preparing presentations, please refer to the document that is available on the web in Selection and Paper Submission

Agenda

Program and Schedule

*The following program schedule will be updated during the next few weeks with a time table.

First day of the conference:

Opening ceremony with special keynote speakers.

Day: 27 April (Monday)

Venue: Swiss Diamond Hotel 

Keynote Speakers: TBD

Panel Discussion: TBD

Paper Presentations: TBD

Second Day of the conference:

Presentation sessions 

Venue: Universum College – Lipjan Campus

Day: 28 April (Tuesday)

Sessions: TBD

*The following is optional for conference atendees.

Third day of the conference:

Cultural Day

Place: Prizren

Day: 29 April (Wednesday)

 

Registration

For Registration in the Conference please apply in the link online HERE 

The registration fee is: 90,00 Euro for regular participants.

Registration fee is: 50 Euro for local participant 

Registration fee is: 40,00 Euro for Students

Fee includes conference participation, welcome drink, lunches, coffee breaks, electronic Proceedings and Gala Dinner. 

Payment instructions

By Bank Transfer

Emri:                  TEB Bank Kosovo
Adresa:              Preoc p.n. KM 7 Magjistralja Prishtinë-Ferizaj Graçanic
Qyteti:                Prishtinë
Kodi postar :      10000
Shteti :               Kosovë
Llogaria:            20-14-0000034818-02
IBAN:                XK05
Swift Kodi :       TEBKXKPR.
Beneficiary:         Kolegji Universum

Or by PAYPAL

Soon will be published the instruction.
Purpose:  2020 Conference Fee – [Participant’s name and surname]
* Participants applying under the “Students’’ category must provide a copy of their student card or an official letter from their universities or learning institutions indicating their student status.
**Institutions/companies paying fees for multiple participants need to send a list of participants whose fees have been paid.
*** All bank transfer charges must be paid by a participant.

Topics

TOPICS TO BE COVERED BY THE CONFERENCE

The Conference covers a broad array of topics and we invite scholars to submit a paper proposal in the following (but not only) topics:

WESTERN BALKANS EU INTEGRATION CHALLENGESECONOMIC DEVELOPMENT AND POLICIESINDUSTRY 4.0 AND NEW TECHNOLOGIESENTREPRENEURSHIP AND ENTERPRISE DEVELOPMENT IN SEESTRATEGIC MARKETING – CONSUMER BEHAVIOUR, BRAND MANAGEMENT, E-MARKETING AND MOBILE MARKETINGSOCIAL POLICY IN SOUTH EASTERN EUROPEDEMOCRATIZATION, PEACEBUILDING, STATE BUILDING AND TRANSFORMATION IN SOUTH EASTERN EUROPEMINORITY AND INTER-ETHNIC RELATIONSCOMPARATIVE STUDIES AND CASE STUDIES FROM CENTRAL AND EASTERN EUROPEAN COUNTRIESCONTEMPORARY TOPICS IN GLOBAL POLITICS AND INTERNATIONAL AFFAIRS

Please do contact the organizers if you do not feel work is not related to the topics above.

Important Dates

15 January – Notification to applicants about acceptance of abstract.

31 March – Deadline for sending the title and abstract for papers, work in progress, doctoral thesis or posters.

April 6 – Author notification about acceptance

April 11 – Author Registration

April 27 – Conference Date – Opening Ceremony

June 30 – Deadline for sending full paper

BallinaRreth NeshRreth NeshPlani StrategjikAkreditimi dhe AnëtarësimiRankimetStafi AkademikKampusetStudimetProgramet e studimitStudime MasterUniversity of NorthamptonStudime DualeStudime ProfesionaleStudime në DistancëStudentët NdërkombëtarëRegjistrimiKampusiNdërkombëtareBursa NdërkombetareStudentët ErasmusProgramet dhe PartneritetiProjektet NdërkombëtareEntrepreneurship Weekend 3 – V4 ExperiencesKontakto Zyrën NdërkombëtareHulumtimetStrategjia e HulumtimitProjektet HulumtueseAkademia – Anti PlagjiaturaUniversum Center for Sustainable DevelopmentPublikimet InstitucionalePublikimi i StafitInovacioni dhe NdërmarrësiaNjesitë HulumtueseJeta StudentoreKampusiShërbimetAlumniKarriera & MirëqeniaKlubetLajmetEventetGaleriaCoding DayBlogAPLIKO Login

TAGS:Ballina Kolegji Universum

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Ballina - Gazeta Jeta në Kosovv

  

Ballina – TV Koha

  

Universum

  UniversumUniversum Stuttgart Club – Bar – BiergartenVeranstaltungenGalerieAboutLinksLageKontaktVeranstaltungenAktueller Monat August, 2022Witch (USA

Ballina | ZRRE

  Skip to main content

Universum Coins GmbH

  +49 5401 158 92 14+49 1522 665 39 73LoginRegistrierenAuktionenAktuelle AuktionenAuktionskalenderVesteigerungsbedingungenVergangene AuktionenOft gestel

Ballina - Kujtesa

  

Ballina - Dukagjini

  

3 Star Hotel Mayo | Ballina Hote

  keywords:
description:3 Star Hotel Mayo - Downhill Inn offers comfort accommodation in Ballina. Family owned Mayo hotel in Ballina is proud of its exc

Hotels in Ballina | Hotel Ballin

  keywords:
description:Hotels in Ballina, County Mayo - Twin Trees Hotel and Leisure Club is a 3* Hotel Accommodation located in the heart of the Wild

Abenteuer Universum - Gravitatio

  keywords:Universum, Astronomie, Kosmologie, Astrophysik, Physik, Quanten, Raumfahrt, Relativitätstheorie, Standardmodell, Kosmos, Abenteuer, Stern, S

ads

Hot Websites