Kryefaqe - Kisha Katolike në Shqipëri

Web Name: Kryefaqe - Kisha Katolike në Shqipëri

WebSite: http://www.kishakatolikeshkoder.com

ID:336185

Keywords:

Kisha,Kryefaqe,Katolike,ri

Description:


1 shtator 2022 – Dita e krijimit

Mesazhi i Papa Françeskut për kremtimin e Ditës Botërore të Lutjes për Kujdesin ndaj Krijimit,…

HOMELIA ME RASTIN E DITËS SË FAMILJES 26 qershor 2022

Qoftë lëvduar Jezu Krishti! Shumë të dashura familje dhe besimtarë të gjithë…

Njoftim nga Konferenza Ipeshkvore

Disa lajme rreth vendimeve të marra në Asamblenë e Konferencës Ipeshkvore e mbajtur në datat…

12106

Mesazhi i Papa Françeskut për kremtimin e Ditës Botërore të Lutjes për Kujdesin ndaj Krijimit,…

August 30, 2022 1 shtator 2022 – Dita e krijimit

Qoftë lëvduar Jezu Krishti! Shumë të dashura familje dhe besimtarë të gjithë…

June 27, 2022 HOMELIA ME RASTIN E DITËS SË FAMILJES 26 qershor 2022 Sinodi 2021-2023

KATEDRALJA KATOLIKE SHKODER

Adresa: Sheshi “Gjon Pali II”, Shkoder Albania

Nr telefonit: 00355 22242744

Email: [email protected]

1 shtator 2022 – Dita e krijimit

Mesazhi i Papa Françeskut për kremtimin e Ditës Botërore të Lutjes për Kujdesin ndaj Krijimit,…

HOMELIA ME RASTIN E DITËS SË FAMILJES 26 qershor 2022

Qoftë lëvduar Jezu Krishti! Shumë të dashura familje dhe besimtarë të gjithë…

“Pa më ardhur ende fjala në majë të gjuhës, dhe, ja, ti, o Zot, i njeh të gjitha! Psalmi 139, 4”

Webmaster

© Copyright 2021 – Arqipeshkvia Metropolitane Shkodër-Pult

TAGS:Kisha Kryefaqe Katolike ri

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Të Pathënat e Yjeve Shqiptar -

   60 SEKONDAYjetLibertéModëPrive TVFilm Yjet &#8220;Boma ni tel&#8221; për Ronin dhe Dafinën Author Prive KlanKosovaPosted on 01/10/2022 Y

GESEMECRI, Gestión y Servicios

  inicioquienes somosserviciosnoticiascontacto       
 inicioquienes somosserviciosnoticiascontactoGESEMECRI, Gestión y Servicios de Seguridad,

Pfarrei Maria Krönung &#8211; R

  Springe zum InhaltMeta NaviHomeAktuellBildergalerieLinksKontaktSt. AntonSuchenMenuAgendaSakramenteTaufeErstkommunionFirmungTrauungKrankensalbungTrauer

Négoce en matériaux - Quéguin

  Nos agences et showroomsNos cataloguesContactParticulierProfessionnelNos agences et showroomsNos cataloguesNouveau catalogue OUTSIDE !Le catalogue OUT

Aderma bulgaria

  

Nanyang Doer Gas Equipment Co.,

   Home

Visport Energy | Integratori per

  HomeEnergia buonaNutrientiProdottiShopNewsServizio clientiContattiCondizioni di venditaChi SiamoLogin / Register0 items/&euro;0,00Menu0 items/&euro;0,

Land- en tuinbouwmachines Sterke

   Aststraat 105 3300, Tienen

White Valley | Distributor of Ve

  .logo-wrap{padding:0 0 90px}.entry-header{display:none}.top{background:url(//www.whiteveal.com/wp-content/themes/whitevalley/images/top-bg.jpg) no-rep

PRIME ENTERTAINMENT &#8211; Prof

  Menu>Zum Inhalt springenPRIME ENTERTAINMENTProfessionelle und umfassende Durchführung von Veranstaltungen jeglicher Art MenüKalenderCorporate Eve

ads

Hot Websites