Nyíregyházi Hírportál |

Web Name: Nyíregyházi Hírportál |

WebSite: http://www.nyirport.hu

ID:328841

Keywords:

regyh,Ny,rport,zi

Description:


Ugrás a tartalomra Skip to search toggle Főmenü FőoldalNyíregyházaSóstói ErdőSóstóSzabolcs-Szatmár-BeregKisvárdaMátészalkaNagykállóRakamazTiszavasváriZáhonyRendezvényekVidor FesztiválKultúraÁllásGazdaságZeneSport Másodlagos menüGalériákProgramajánló

„Mozdulj Nyíregyháza!” ősszel is

2022. szeptember 19-től ismét látogathatóak a „Mozdulj Nyíregyháza!” ingyenes mozgásprogramjai. A népszerű sportolási lehetőség régi és új programokkal, helyszínekkel és rendezvényekkel várja a mozogni vágyókat. Szeptemberben lesz Bringaváros, októberben Fitt-kedd, novemberben Fitt-szülinap. További részletek a mellékelt mozgásprogram táblázatban és szöveges leírásban olvashatóak.

Tirpák Fesztivál 2022-ben is Nyíregyházán

Minden évben egyre nagyobb méreteket ölt ez a hagyományok ápolását előtérbe helyező városi nagyrendezvény, amely három napon át várja az érdeklődő nagyközönséget. Pénteken a Nyíregyházi Szakképzési Centrum szakképző iskolái mutatkoznak be a Mini Tirpák Fesztivál Matiné keretében. A diákok érdekes bemutatókkal, programokkal, játékokkal várják az óvodásokat és kisiskolásokat.

Aktuális útberuházások Nyíregyházán

Három jelentős belvárosi útszakasz újult meg Nyíregyházán. A Szent István utcán már a műszaki átadás-átvétel zajlik, a Széchenyi utcán szeptember közepére, a Szarvas utcán várhatóan szeptember 20-áig befejezik a még hátralévő munkálatokat. A Kertvárosban folyamatban van a Szélsőbokori út teljes hosszának felújítása, ez utóbbi beruházás 2023. májusára készülhet el.

Új nővérszálló épül Nyíregyházán

Megkezdődött az infektológia régi épületének bontása a Jósa András Oktatókórházban, amelynek helyén új, a mai kor igényeinek megfelelő nővérszálló épül.

Tanszercsomagot küld a nyíregyházi önkormányzat

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata az egyes szociális rászorultságtól függetlenül nyújtott pénzbeli és természetbeni ellátási formákról szóló 22/2021.(VI.25) számú önkormányzati rendelet alapján a nyíregyházi székhelyű általános iskolába beiratkozott, állandó nyíregyházi lakóhellyel rendelkező alsó tagozatos általános iskolai tanulók (1-4. évfolyam) részére idén is nyújt tanszercsomag formájában iskolakezdési támogatást.

SPAMALOT, avagy a Gyalog galopp musical Nyíregyházán

A Spamalot című musicalt az angol abszurd humor legendás képviselői, a Magyarországon is népszerű Monty Python csoport tagjai alkalmazták színpadra, mégpedig ikonikus filmjük: a Gyalog galopp nyomán, de előadásukban felhasználják más ismert művek motívumait is, zenés változatuk egyszersmind musicalparódiává is válik. A nyíregyházi közönség Keszég László rendezésében ismerkedhet meg a mulatságosan vergődő angol lovagok hihetetlen kalandjaival a Móricz Zsigmond Színház 2022-es évadjában.

Vidor Fesztivál 2022 képekben

A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház és a Városi Önkormányzat 2022. augusztus 26 és szeptember 3 között immár 21. alkalommal rendezte meg a VIDOR Fesztivált, amelynek keretében 20 helyszínen több mint 150 izgalmas programot kínáltak a fesztiválozóknak.

Tiltakozás és békés séta az erdeink védelméért Nyíregyházán

2022. augusztus 17-én, szerdán este megmozdulást szervezett a "Zöld Akciócsoport Nyíregyháza" nevű csoport - az országos szakmai szervezetek budapesti rendezvényével egyidőben - az erdeink védelméért. A gyülekező a Pazonyi téri parkban volt, majd békés séta keretében a Bujtosi parkban ért véget, beszédekkel és zenével.

KATA módosítás - Tüntetés Nyíregyházán

2022. JÚLIUS 18-án, hétfőn 18:00–19:00 között a KATA- és rezsimódosítások ellen emelték fel a szavukat az érintettek.  A Városalapítók szobra előtti rész megtelt KATA-s vállalkozókkal és szolidaritásból mellettük kiállókkal. A műsorvezető Babosi György önkormányzati képviselő volt, de a felszólalók között nem volt politikus, csak civilek és vállalkozók.

VIII. Bátori Lovas Napok - Fogathajtó Verseny

2022. július 8-10. között a nyírbátori Fedeles Lovarda adott helyszínt a Nyírbátori Lovas Sport és Hagyományőrző Egyesület által szervezett VIII. Bátori Lovas Napoknak. Az első nap  Szabadidős Lovas Verseny és CDN-B Díjlovas Verseny volt látható, szombaton a Regionális Díjugrató Verseny következett, vasárnap pedig a Kombinált Fogathajtó Versennyel zárult a rendezvény.

Kutyakozmetika

Kedvenceinknek, mert megérdemlik!

Könyvelés, bérszámfejtés Nyíregyházán

 

FőoldalNyíregyházaSóstói ErdőSóstóSzabolcs-Szatmár-BeregKisvárdaMátészalkaNagykállóRakamazTiszavasváriZáhonyRendezvényekVidor FesztiválKultúraÁllásGazdaságZeneSport beruházásDebrecenE-misszió Természet- és Környezetvédelmi EgyesületelőadásfejlesztésfesztiváljárványjótékonyságKarácsonykiállításkoncertkoronavíruskultúrakutyakörnyezetvédelemMustárházMátészalkaMóricz Zsigmond Megyei és Városi KönyvtárMóricz Zsigmond SzínházNYÍRVVNyírbátorNyíregyházaNyíregyházi ÁllatparkNyírerdő ZrtpályázatrendezvényRendőrségSzabolcs-Szatmár-BeregSzabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságszínházSóstóSóstói MúzeumfaluSóstó ZooTokajVidor FesztiválzeneZöld Kerék AlapítványÁllatbarát AlapítványörökbefogadásünnepTovább autó-közlekedésbaleset-bűnügybelföldbulvárgazdaságkultúrasporttudományzeneéletmód

RSS

Összes hírNyíregyházaProgramajánlóGaléria

 

Információk KapcsolatImpresszumJogi nyilatkozatSzolgáltatásokMédiaajánlat Helyi hírek

Forgalomkorlátozás átmeneti feloldása a Derkovits utcán

2022, szeptember 23 - 11:04 Helyi hírek

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Derkovits utca- Prága utca és Tiszavasvári utca közötti szakaszát érintő útlezárás a Bringaváros kerékpáros rendezvény egyik helyszínét jelentő Atlétikai Centrum zavartalan megközelítése érdekében 2022. szeptember 24-25-én (szombat-vasárnap) átmenetileg felfüggesztésre kerül. A korlátozások 2022. szeptember 26-a, hétfő reggeltől újra életbe lépnek.

forgalomkorlátozásNyíregyházaSzabolcs-Szatmár-Bereg További információ Forgalomkorlátozás átmeneti feloldása a Derkovits utcán tartalommal kapcsolatosan

Lakossági barnakőszén igényfelmérés Nyíregyházán

2022, szeptember 23 - 07:48 Helyi hírek

A Szociális és Köznevelési Osztály tájékoztatja a nyíregyházi lakosokat, hogy az önkormányzatokon keresztül országos felmérés indul a széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező lakosság barnakőszén igényeiről.

NyíregyházaSzabolcs-Szatmár-Beregrezsi További információ Lakossági barnakőszén igényfelmérés Nyíregyházán tartalommal kapcsolatosan

Ismét Bringaváros Nyíregyházán

2022, szeptember 22 - 08:59 Helyi hírekSport

Szeptember 24-én immár 5. alkalommal rendezi meg Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Bringasziget, a 10 városrészt érintő „Bringaváros” családi szabadidős sportrendezvényt. Az esemény ingyenes!

NyíregyházaSzabolcs-Szatmár-BeregsportegészségBringavárosrendezvény További információ Ismét Bringaváros Nyíregyházán tartalommal kapcsolatosan

2022-ben is Nyíregyháza lett a Marketing Fővárosa

2022, szeptember 21 - 05:51 Helyi hírek

Nyolcadik alkalommal hirdette meg a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete a Városmarketing Gyémánt Díj pályázatot, amelyen Nyíregyháza 2022-ben is indult. A város pályázatait a Város-Kép Nonprofit Kft. munkatársai készítették és adták be.

NyíregyházaSzabolcs-Szatmár-BeregmarketingBudapestMarketing Diamond Awards További információ 2022-ben is Nyíregyháza lett a Marketing Fővárosa tartalommal kapcsolatosan

Oldalak

123456789…következő ›utolsó » Egyéb híreink

Mivel fűtik a lakásokat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében? Vízválasztó hónapok jönnek

2022, szeptember 19 - 21:54 Életmód

Új rezsiszabályok léptek életbe augusztustól, amelyek szerint az átlag feletti áram- és gázfogyasztásra a korábbinál magasabb díjak vonatkoznak. A fenntartási kiadásokat meghatározó szabályok egyelőre nem borították fel az országos lakáspiacot - derül ki az ingatlan.com legújabb elemzéséből, amely bemutatja, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében melyek a legjellemzőbb fűtési típusok a lakóingatlanoknál - lakásoknál, családi házaknál, emellett ismerteti az átlagos négyzetméterárakat településtípusonként.

Szabolcs-Szatmár-Beregrezsi További információ Mivel fűtik a lakásokat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében? Vízválasztó hónapok jönnek tartalommal kapcsolatosan

Hogyan használhatod a képességeidet, hogy pénzt keress mellékállásban?

2022, szeptember 14 - 13:51 Gazdaság

Bizonyára sokszor gondolkoztál már azon, hogy mellékállást keresel, hiszen az extra jövedelem mindig jól jön. Ezzel együtt azonban nem egyszerű kitalálni azt, hogy mibe érdemes belevágni, miből szerezhetsz ténylegesen plusz pénzt. Szerencsére a mai digitális világban viszonylag egyszerű lehet olyan tevékenységet találni, amely több jövedelemhez juttat minket.

állásmunkamunkahelymásodállásvállalkozás További információ Hogyan használhatod a képességeidet, hogy pénzt keress mellékállásban? tartalommal kapcsolatosan

Enyhül egyes támogatásokhoz kapcsolódó munkaerőmegtartási kötelezettség

2022, augusztus 23 - 15:39 Gazdaság

A háborús gazdasági környezet és az extrém aszályhelyzet rendkívül súlyosan érinti az agráriumot. Ezt mérlegelve, a Vidékfejlesztési Program keretében támogatott beruházásoknál, a foglalkoztatás szinten tartásához kötődő előíráshoz kapcsolódó jogkövetkezmény enyhítéséről született döntés.

munkaállásmunkahely További információ Enyhül egyes támogatásokhoz kapcsolódó munkaerőmegtartási kötelezettség tartalommal kapcsolatosan

Tovább emelkedtek a lakásárak, de a kérdőjelek is sokasodnak

2022, augusztus 19 - 13:49 Életmód

Az évelső három hónapjában tovább emelkedtek a lakásárak, azonban az előzetes adatok alapján ahazai ingatlanpiaci forgalom már nem bővült tovább. Uniós összehasonlításban Magyarország 2015. évi bázishoz viszonyított összevont lakáspiaci árindexe továbbra is a legmagasabb (234%), azonban az éves növekedés értékét tekintve Csehország és Észtország is megelőzte hazánkat. Az OTP Ingatlanpont szakértője a KSH és az MNB legfrissebb lakásárindexei alapján 2022.I. negyedévének ingatlanpiaci változásaitvizsgálja.

lakáspiaclakásvásárlásalbérletingatlanpiacDebrecen További információ Tovább emelkedtek a lakásárak, de a kérdőjelek is sokasodnak tartalommal kapcsolatosan

Oldalak

123456789…következő ›utolsó » Promóció

Kevesebb NAV vizsgálat, de nagyobb hatékonyság

2022, augusztus 2 - 12:54 Promóció

Nemrégen jelent meg az adóhatóság évkönyve, amely összefoglalja a NAV elmúlt évben végzett tevékenységét. A számos statisztikát elemezve az a kép rajzolódik ki, hogy a NAV ellenőrzéseinek hatékonysága nőtt az elmúlt években.

NAV További információ Kevesebb NAV vizsgálat, de nagyobb hatékonyság tartalommal kapcsolatosan

Mit kell tudni a kerékpárokról? Mekkora biciklit vegyek?

2022, június 17 - 13:13 Promóció

A kerékpárvásárlás jelentős pénzügyi befektetés, ezért nagyon fontos a helyes választás. Ha nem akarod szinte azonnal megbánni a döntésed, akkor már az elején tudnod kell, hogy mikor fogod használni, milyen utakon fogsz tekerni, és hogy milyen elvárásaid vannak.

kerékpár További információ Mit kell tudni a kerékpárokról? Mekkora biciklit vegyek? tartalommal kapcsolatosan

32 év, 25000 táborozó - Nyári tábor-ajánló

2022, június 7 - 14:41 Promóció

A PEOPL TEAM 1991 óta szervez táborokat. Az elmúlt 3 évtized során több ezer magyar és külföldi gyerek nyaralt a PT-táborokban. Ma már a 90-es évek táborozóinak gyermekei viszik tovább a hagyományt, hiszen PT-snek lenni örökre szóló élmény és életérzés. A szervezők 2022-ben várják a 25000-dik táborozót.

tábor További információ 32 év, 25000 táborozó - Nyári tábor-ajánló tartalommal kapcsolatosan

Hogyan építsen ki egy távoli munkakörnyezetet

2022, június 7 - 14:28 Promóció

Akár részben, akár teljesen távolról kezdene el dolgozni a munkahelyén, mindenekelőtt jó tervet kell készítenie. Kezdje azzal, hogy találkozzon a cége vezetőivel és irányítóival, hogy kitalálja, hogyan képzelik el ezt az új korszakot. Ha elveszettnek érzi magát, nézze meg, mire készülnek társai; megnézheti, mit csinálnak más cégek, és mit mondanak a vezetőik. Amikor levonja a következtetést, itt az ideje, hogy átgondolja, hogyan kommunikálja ezt az alkalmazottaival, mielőtt áttérne a megvalósításra. Ne felejtse el lassan bevezetni az átállást, hiszen fokozatosan el kell haladnia a végső cél felé: egy virágzó távoli kultúra felé.

munka További információ Hogyan építsen ki egy távoli munkakörnyezetet tartalommal kapcsolatosan

Oldalak

123456789…következő ›utolsó »

Ajándékok kutyáknak - egyedi ajándéktárgyak mindenkinek

Fényképes bögre, kutya frizbi, feliratos póló, kutya kendő, kutya biléta, kutya nyakörv

Fényképes ajándékok


Nyíregyházi Hírportál (NyirPort)

szeptember

« » h k s c p s v 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


 

Forgalomkorlátozás átmeneti feloldása a Derkovits utcán Lakossági barnakőszén igényfelmérés Nyíregyházán Ismét Bringaváros Nyíregyházán 2022-ben is Nyíregyháza lett a Marketing Fővárosa Útinfó – lezárják a Derkovits utca egy szakaszát! Újra lesz Táncválasztó Nyíregyházán Mivel fűtik a lakásokat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében? Vízválasztó hónapok jönnek Rétközi barangolás kétkeréken Nyíregyházán színpadon áll a kultúra A Nemzeti Kulturális Örökség Napjainak margójára Munkálatok a Színház utcán „Mozdulj Nyíregyháza!” ősszel is Hogyan használhatod a képességeidet, hogy pénzt keress mellékállásban? MÁZS és Horváth Margit is fellép a Szindbádban szeptemberben Tirpák Fesztivál 2022-ben is Nyíregyházán Közeledik a második féléves helyi adók befizetésének határideje Nyíregyházán is Forgalomirányítás a Debreceni úton SPAMALOT, avagy a Gyalog galopp musical Nyíregyházán Véget ér az OLVASÓLÉTRA MINTAPROGRAM Vidor Fesztivál 2022 képekben A 150 éves magyar műemlékvédelem tiszteletére 4. Csillagfutár a Bujtosi Városligetben VIDOR 2022: díjazottak Zenés – bringás program a hétvégére Végéhez közeledik az az 5 milliárdos útfejlesztési program Nyíregyházán A nyíregyházi könyvtár szeptemberi programjai Így közlekednek szeptembertől a nyíregyházi autóbuszok Aktuális útberuházások Nyíregyházán Vidor Fesztivál programok a Bencs Villában Újra sportnap a Mustárházban! Színháztörténeti kiállítás a Szindbádban Megjelent a Nyíregyháza könyv! A Régi Magyarország Ízei a Sóstói Múzeumfaluban Enyhül egyes támogatásokhoz kapcsolódó munkaerőmegtartási kötelezettség Éjszakai fürdőzés a nyíregyházi strandon Rendezvény Nyíregyházán - Minden amit a KATA változásról tudni érdemes! Nyíregyházi Futófesztivál Tiltakozás és békés séta az erdeink védelméért Nyíregyházán Tovább emelkedtek a lakásárak, de a kérdőjelek is sokasodnak Szarvas utcai forgalomkorlátozások Napközis tábor a nyíregyházi LEGO gyárban Augusztus 20-i ünnepség Nyíregyházán 2022-ben Állás Nyíregyháza Hogyan használhatod a képességeidet, hogy pénzt keress mellékállásban? Enyhül egyes támogatásokhoz kapcsolódó munkaerőmegtartási kötelezettség Álláslehetőség a nyíregyházi Korzó Üzletházban Faápoló álláslehetőség a NYÍRVV-nél Hogyan építsen ki egy távoli munkakörnyezetet FőmenüFőoldalNyíregyházaSzabolcs-Szatmár-BeregRendezvényekKultúraÁllásGazdaságZeneSport DR

Partnereink

     

TAGS:regyh Ny rport zi

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Hello! Studio &#8211; FUNKCJONAL

   StartCo robimyPortfolioKlienciKontakt en Perfekcjonizm, doświadczenie, kreatywność - to nasze główne cechy przekonaj się, napisz do nas

CIR Magazine - Home

   AboutContactEstablished 1996

Home - Albany.ie

  Skip to contentAlbany.ieNobody does decor better!Home PAINTINGIntroduction 50 Handy Tips Painting Inspiration INTERIOR FURNISHINGSInterior Furnishing

Strona domeny piknikszybowcowy.p

  

Muziker - Un milion de bucurii

  Găsești marea lichidare de accesorii pentru biciclete, de la legendarul POC, chiar AICI
Toate categoriilero00Coș de cumpărăturiToate categoriileI

muzikercdn.com

  muzikercdn.com

Muziker - A million joys

  Find huge clearance sale of bike accessories from legendary POC right HERE
All categoriesee00Shopping CartAll categoriesMusical InstrumentsComputers a

8½ &#8211; Numeri, visioni e pr

   HomeMagazineRedazioneRe-printContatti

Fondazione Cariparma

  Skip to contentFondazione Cariparma. Più valore al nostro territorioFacebookYouTubeGovernanceBilancio e trasparenzaSettori d&#8217;interventoComunica

Springfit Mattress – India&#39;

  "); } else { win._boomrl = function() { bootstrap(); }; if (win.addEventListener) { win.addEventListener("load", win._

ads

Hot Websites