CityMail - smartare leverans av post och paket

Web Name: CityMail - smartare leverans av post och paket

WebSite: http://www.citymail.se

ID:325315

Keywords:

leverans,smartare,CityMail,av

Description:


Jobba hos ossDokumentFastighetsägareLogga inSpåra paketEnglish

CityMail strävar alltid efter att leverera 100% fossilfritt

Nu tar vi steget till att göra hela Stockholms innerstad fossilfritt genom att enbart använda förnybart bränsle, HVO, där vi behöver använda andra fordon än cykel. CityMails utdelning är i grunden miljösmart då de brev och paket som vi delar ut samåker i ett logistiknät. Över 50% av våra leveranser i hela vår utdelning är idag redan fossilfria då vi cyklar ut med majoriteten av våra försändelser. Vi arbetar vidare för att kunna genomföra fler helt fossilfria zoner inom en snar framtid och 2030 har vi som målsättning att vara helt fossilfria.

Om CityMail Kontakta oss Våra tjänster Bli kund Dokument och villkor

Vi är tillbaka!

Efter några år som del av en större koncern är vi nu tillbaka med förnyad energi och med eget varumärke. Vi har samma övertygelse om att det alltid går att hitta nya vägar fram. Att dagens logistik ser lite annorlunda ut och att allt fler försändelser är paket förändrar inte vår målsättning. Vi vill fortsätta leverera den bästa kundupplevelsen med hög precision.

Hållbara leveranser

CityMail grundades redan på 90-talet för att utmana det som då var ett postmonopol, och som gjorde det orimligt dyrt att skicka brev och paket. Ända sedan dess har vi kämpat för att hitta smartare, mer effektiva och mera hållbara sätt att leverera både försändelser och en överlägsen kundupplevelse.

Post och paket på mottagarens villkor

Efter några år som del av en större koncern är vi nu tillbaka med förnyad energi, men med samma övertygelse om att det alltid går att hitta nya vägar fram. Att dagens logistik ser lite annorlunda ut och att  allt fler försändelser är paket förändrar inte vår målsättning. Vi vill fortsätta leverera den bästa kundupplevelsen med hög precision. Leveranser som tas väl omhand, kommer fram i tid, går till rätt mottagare och på tider då man faktiskt kan tänkas vara hemma.

Välkommen till en bättre värld med smartare leveranser av post och paket!

Synpunkter från mottagare och kunder

CityMail’s strävan är att alltid uppfylla våra mottagares och kunders förväntan. Alla försändelser ska komma fram till rätt mottagare i rätt tid. En viktig del av vårt kontinuerliga förbättringsarbete är de synpunkter och klagomål vi får från mottagare och kunder när vi inte lyckats. Nedan finns statistik över antal ärenden.

Ladda ner vår hållbarhetsredovisning (PDF)

Ladda ner statistik över mottagare & kundärenden(PDF)

PM Fossilfri innerstad STHLM (PDF)

Kontakta oss

Här kan du spåra ditt paket eller få hjälp med våra övriga tjänster.

Saknar du post, har du fått fel post, eller har du frågor/synpunkter kring din post eller ditt brevlådepaket?
Välkommen att kontakta oss antingen via telefon, mail eller genom att följa länkarna nedan!

Ring oss   0771-40 60 40

Mejla oss   mottagarservice@citymail.se

När delar vi ut post till dig?

JAG SAKNAR POST, HAR FÅTT FEL POST ELLER HAR SYNPUNKTER

Spåra mitt paket

Brevlådan en kreativ kanal gjord för kommunikation & leveranser

I Sverige delas din post ut till cirka sex miljoner hushåll och företag och CityMail täcker mer än hälften av dessa. Vårt mål kommer alltid att vara att expandera i Sverige och att erbjuda distribution och leveranser till ännu fler hushåll och företag i framtiden.

CityMails kärnverksamhet är brevlådan med kommunikation och leveranser. Med vår unika utdelningsmodell och de tjänster vi kan erbjuda dig, gör det brevlådan till en mångsidig mediekanal.

Exempel på våra tjänster:

Adresserad Direktreklam, förkortat ADR, är ett träffsäkert kommunikationssätt till definierade målgrupper, till befintliga kunder, konsumenter eller företag som valts ut efter specifika önskemål. Här kan du inspirera till engagemang och forma komplexa budskap och mottagaren väljer själv när det passar att ta del av.Administrativa Rutiner, förkortat AR (kallas också ekonomibrev). Vi tar emot alla fakturor, saldobesked, information, kallelser etc. och delar ut dessa i ett jämnt flöde som underlättar för er kundtjänst.Brevlådepaket, är en tjänst som ligger i gränsområdet mellan brev och paket. Den bygger på brevets enkelhet och paketets spårbarhet och service. Mindre paket som levereras direkt till mottagarens brevlåda, här finns också möjligheten att vi lämnar paketet på dörren i en försluten påse. Det går även att välja att paketet lämnas till närmaste ombud.  Tidningstjänster, skickar du posttidningar eller marknadstidningar till prenumeranter eller medlemmar? Då kan du ha nytta av vår tjänst som har en unik utdelningsmodell som innebär en jämn fördelning över fyra dagar. Detta ger dig full kontroll över vilka kunder som får sin tidning vilken dag.Adresser, planerar du ett utskick med ett erbjudande till alla dina kunder? Eller vill du informera alla nyinflyttade i ett område om ditt företags erbjudande och tjänster? Av oss kan du få hjälp att köpa adresser till dem du vill rikta ditt nästa erbjudande till. Ålder, kön, geografi, ekonomiska variabler, innehav av bil, intressen eller nyinflyttade är exempel på variabler att välja bland.Registervård, skapa kontrollen över ditt kundregister och bygg långsiktiga kundrelationer genom att alltid har ett uppdaterat kundregister. Med rätt information om dina kunder blir kommunikationen enklare. Vi har verktygen som hjälper dig att tvätta ditt kundregister, rensa dubbletter, avlidna och utflyttade och hålla dina din databas uppdaterad med korrekt information.

Vill du bli företagskund?

Villkor, dokument & packinstruktioner

Här hittar du alla villkor för att använda sig av vår service och våra tjänster. Dessutom hittar du all övrig dokumentation gällande specifikationer av brev, paket och lådor samt alla packinstruktioner inför upphämtning.

Här hittar du all dokumentation

Privat

Har du frågor om ditt paket? Ring oss!
0771-40 60 40

Mejla oss
mottagarservice@citymail.se

Spåra mitt paket
När delar vi ut post?
Saknar du post?

Företag

Växel
08-709 43 00

Mejla oss
info@citymail.se
innesalj@citymail.se
08-709 43 40

Fastighetsägare
Anmäl ny portkod

Företag

Växel
08-709 43 00

Mejla oss
info@citymail.se
innesalj@citymail.se
08-709 43 40

Fastighetsägare
Anmäl ny portkod

Ledning

Kommunikationsansvarig
Patrik Allinger
patrik.allinger@citymail.se

Pressmeddelande
Information om övervakning på terminal

Adresser

Postadress
CityMail Sweden AB,
Box 901 08,
120 21 Stockholm.

Besöksadress
Västberga Allè 1
126 30 Hägersten

Organisationsnummer
556591-6961

Dokument och villkorIntegritetspolicy Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.JaNejIntegritetspolicy

TAGS:leverans smartare CityMail av

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
亚洲Aⅴ色男人的天堂_亚洲AⅤ日韩A

  

Paving Contractors in Toronto |

  Skip Navigation Send to a friend Send the url of this page to a friend of yours Follow us on Instagram! Tweet H

Avatars, digital humans, virtual

  Helpverse.mv mv = MetaverseArticlesWhat's New?ForumNew PostsFAQCalendarCommunityMember ListForum ActionsMark Forums ReadQuick LinksToday's PostsView S

Trattamento pavimenti in cemento

  HomeAziendaDivisioni   NewsDocumentazioneDownloadVideoContattiHomeAziendaDivisioni   NewsDocumentazioneDownloadVideoContatti

Saver Srl - Prodotti e Tecnologi

   Menu HomeCategorie prodottiSchede tecnicheBrochureDrenamixVideoSabbiaturaAziendaContattiHomeCategorie pro

NetworkWeaver

   Menu

Bravissimo | Heladería

  

White Claw® Hard Seltzer | A Wa

   site-validate

McGavock Nissan of Lubbock | New

  Skip to contentDealership Address6312 Milwaukee Ave., Lubbock, TX 79424 Today: 8:00 am - 7:00 pm SalesServiceSunday: ClosedMonday: 7:00 AM - 6:00 PMT

Cave Without a Name |

   Links HomePhoto Gallery

ads

Hot Websites