Bútor, lakásdekoráció webshop és online marketing | Lampone

Web Name: Bútor, lakásdekoráció webshop és online marketing | Lampone

WebSite: http://www.lampone.hu

ID:320919

Keywords:

sdekor,ci,tor,lak

Description:


695394|0Bútor és lakásdekoráció518046|0Kert, terasz, kocsibeálló9999999830325|0Kapcsolat9999999344225|0Lampone Blog9999999423819|0Online Marketing Tanácsadás Belépés Profil Kedvencek A kosár üres Összesen: 0 Ft Bútor és lakásdekoráció Kisbútorok, fotel, komód és sok más a Lampone webshopban Keskeny konzolasztal vintage, asztal Fehér komód, szekrény - Lampone klasszikus Polc, fali polc, képtartó polc Fotel, fotelágy, klasszikus fotelek krém színekben Pad, ülőke, puff klasszikus fehér és krém színben Lakásdekoráció, szoba dísz Nagy lámpás szett, kültéri, beltéri Asztaldísz, polcdísz Fali dekoráció, faldekoráció Fali tükör, álló tükör Képeret különböző méretekben arany, ezüst, krém Több Konyhafelszerelés: Konyhai robotgép, konyhai mérleg Lampone Konyhai robotgép Praktikus konyhafelszerelés, konyhai eszközök Konyhai kiegészítők, eszközök falra, pultra Gyerekszoba Iskolatáska, tolltartó és sok más Polifarbe, Dulux és Héra falfesték - Online festékbolt Kert, terasz, kocsibeálló Kocsibeálló, terasztető, kerti pavilon, előtető Terasztető, teraszfedés, terasz árnyékolás Terasz árnyékolás, terasztető árnyékoló Nyitott fedett kocsibeálló fémből Polikarbonát előtető, alumínium előtető Kerti pavilon, pergola Több Kerti bútor, kerti grill, kerti eszközök Kerti asztal, szék, pad Kerti grill, grillsütő Fűnyíró, magasnyomású mosó, öntöző Thule kerékpártartó, tetőbox Thule kerékpártartó Thule tetőcsomagtartó, keresztrúd Thule tetőbox KapcsolatLampone BlogOnline Marketing Tanácsadás 0 Ft 0

Őszi vásár

Tovább a termékekhez

Kis bútorok

Tovább a termékekhez

Lakásdekoráció

Tovább a termékekhez

Kerti bútor és kiegészítők

Tovább a termékekhez

KERT SZÉPÍTÉS ÉS ÖNTÖZÉS

Tovább a termékekhez

KONYHA FELSZERELÉS

Tovább a termékekhez

Étkező dekoráció

Tovább a termékekhez

Hangulatvilágítás, világítás tervezés

Tovább a termékekhez

Hamarosan

Gyönyörű festékek

Tovább a termékekhez

Hamarosan jönnek a festékek is

Weboldalak optimalizálása - Online marketing tanácsadás

Kisbútorok, asztal, komód

Terasztető, kocsibeálló

Lakásdekoráció, dísz, képkeret

Álló tükör, fali tükör

Bútor, lakásdekoráció, konyhafelszerelés, kerti szerszámok.

 

Üdvözlünk   Webáruházunkban!

Válassz a termékeinkből kedvenc stílusodban és színeidben!

Tovább a Lampone Lifestye teljes termékválasztékhoz >

Termék ajánló


Üdvözlünk a Lampone bútor, lakásdekoráció és kerti szerszámok, eszközök Webshop oldalán!

Webshopunkat azzal a gondolattal hoztuk létre, hogy letisztult, klasszikus és visszafogott színvilágú kis és kerti bútor, lakásdekoráció, konyhafelszerelés és a kertszépítéshez szükséges eszköz választékot kínáljunk. Ezt az életstílust követjük magunk is, legtöbbször a krémszín különböző árnyalataival díszítjük otthonunkat. Közben hozzájött néhány ötlet, kérés innen-onnan. Ezért beraktunk még esztétikus, és a tapasztalatok alapján jól használható konyhai robotgép, prémium kerti szerszám, eszköz választékot. Az egész választékot úgy tervezzük, hogy minden terméket a megfizethető árak jellemezzék.

Választékunk a nyitást követően folyamatosan bővülni fog. Nézzetek körül a webshopunkban, biztos fogtok találni sok olyan dolgot, ami vagy színvilága és stílusa vagy praktikuma miatt meg fog tetszeni.

Igyekeztünk úgy kialakítani a webshopot, hogy az a leg felhasználóbarátabb legyen. A termékeket nem szedtük szét nagyon sok csoportba, hogy könnyebben lehessen meglátni hasonló területhez tartozó cikkeket. Kiválasztást követően egyszerű és gyors lépéseken keresztül  tudjátok megvásárolni a termékeket.

Bútor választékunkban találni fogtok sok krém színű, klasszikus darabot, amik képviselik a Lampone stílust. A bútorok nagy része fenyő vagy bükk fából készül MDF lapokkal kombinálva a nem látszó részeken. Egyre bővülő választékban válogathattok nálunk az előszoba, nappali, hálószoba, konyha és kerti kisbútorok kínálatából. Akciós termékünk egyelőre nincs még, hiszen csak nem rég nyitottunk. A virtuális polcainkon megtaláljátok a következő termékeket:

AsztalokÍróasztalKonzolasztalÉtkezőasztalFotelÜlőke, padKomód, szekrényCipős szekrényPolcok, fali polcKönyvespolcokKiegészítő

Később még tervezzük kanapék, matrac és egyéb funkcionális otthon használható kategória termékeinek árusítását is.

Lakásdekoráció kínálatunkban is a Lampone stílus világos pasztell színei köszönnek vissza. Reméljük, hogy sok szívderítő, kedves darabot fogtok találni, ami elnyeri tetszéseteket. Ezen a területen a a következő termékeket találjátok:

Asztaldísz, polcdíszFali dekoráció, faldekorációKépkeret, faliképFali tükör, álló tükörFali fogas

Lakásdekoráció ötletek

Hangsúlyozzuk, hogy az alábbiakban adott lakásdekoráció ötletek, mindenhol máshogy működnek. A megvalósíthatóságuk nagy mértékben függ a lakás vagy ház adottságaitól. Mindenki fog magának találni egy-két olyan ötletet, amit könnyen kivitelezhet otthonában. Az ötleteket a saját tapasztalatinkból és a Housebeautiful ötletei alapján gondoltuk tovább.

Függöny vagy roló

Keress az egyéniségednek megfelelő, a lakás hangulatához illő anyagokat és készíttess belőle függönyt vagy római rolót. Mi a mediterrán hangulat virágos mintáit és a tenger színeinek keveredését szeretjük a legjobban. Ezek nagy mértékben hozzájárulnak az otthonod friss hangulatához.

Hajópadló vagy svédpadló festése

Ha valamelyik kisebb helyiségben meg szeretnéd változtatni az alapvető hangulatot, akkor akár jöhet a fa padló átfestése is. Ez sok helyen ne lehetséges, de ha adottak a feltételek, akkor nagyon sokat dobhat az adott helyiség összképén.

Bárhol egy kis kontraszt

Tegyél akár egy klasszikus bútor darabot a modernek közé. Használj egy olyan színt, ami nagyon elüt a többitől, de harmóniában vannak. Ezek mindig vonzzák a szemet és feldobják az otthonodat.

Rendezd át időnként a lakásodat

Rendezd át időnként a lakásodat és ezzel már alapvetően kapsz egy felfrissülést. Ilyenkor szoktak még jönni új, egyszerű ötletek, hogy hogyan lehet feldobni a teret még jobban.

Előszoba dekoráció

Rakjál az előszobádba egy keskeny vintage konzolasztalt, amire ki lehet rakni egy két dísztárgyat és egy szép tányért, amibe lerakhatod hazaérkezés után az apró dolgaidat. Ide rakhatsz egy kis illatosítót vagy illóolaj tartót, ami hozzájárul az otthonod egyéni kellemes hangulatához.

Szerezz egy jó terítőt

Rakjál egy színes terítőt asz asztalra, ugyanúgy fog működni, mint a jól eltalált színű függönyök vagy rolók. Persze az abrosz megoldás sokkal egyszerűbben és gyakrabban ad megoldást a felfrissülésre.

Gyűjteményed kirakása

Érdekes, szép gyűjteményedet tedd láthatóvá, például egy polcon vagy egy üveges asztalkában. Ezek is történeteket mesélhetnek a szép emlékekről.

Tegyél rendet

Tegyél rendet az előszobában, ez is lakásdekorációs ötlet! Szerelj fel egy fali akasztót egy fenti szekrénykével egyben. Alá tegyél egy zárható cipős szekrényt, a tetején ülőkével és párnákkal. Az előszoba rendje ki fogja emelni az ott elhelyezett lakásdekorációt és a rendezett hangulatot fog árasztani.

Díszpárna

Szerezzél néhány díszpárnát, amiket rá lehet dobni a kanapéra és a fotelekre. Ez az egyik legegyszerűbb módszer, hogy szép hangulatot varázsolj a nappaliban.

Gyönyörű művirágok

Régebben, ha művirágokat említettünk, mindenkinek borsózott a háta. Manapság olyan dekoratív és élethű művirágokat, növényeket lehet kapni, hogy azok tényleg hozzájárulnak az otthonod fényéhez. Nézzétek meg nálunk is ezeket a szépségeket a lakásdekoráció kategóriában.

Puff

Rakjál a nappaliba egy-két színes kis, textil anyagokból készített, szivaccsal töltött ülőkét a padlóra. Mind a hangulatot feldobja, de vendégség idején nagyon jól fogjátok használni is.

Egy nagy kép vagy plakát

Rakjál egy nagyobb képet vagy plakátot egy nagyobb falfelületre, ami nap mint nap sugározza a kedvenc témádat. Ez lehet egy örök napsütéssel rendelkező szikrázó kék tengerpart is vagy akár egy színes absztrakt grafika. Ezek lényege, hogy nap mint nap kizökkentsenek az egyhangúságból és energiát adjanak az új ötletek megvalósításához.

Étkező rész

Alakítsd át úgy az étkeződet, hogy az utazásaid során megismert és megkedvelt egyik kávéház, szendvicsbár vagy kis étterem meghitt sarkához hasonlítson. Ahol meg lehet oldani ott legyen kilátás is az étkező asztaltól, ahol a napsütés és a természet részét képezi az étkezéseknek.

Tapéta csík

Rengeteg nagyon szép tapéta kapható a piacon. Akár csak két csík tapétával is fel lehet dobni egy helyiség hangulatát. Ez a megoldás kiemel egy-egy falszakaszt és leválaszthat két különböző, amúgy nem elválasztott helyiség részt. Természetesen egy falat is be lehet teljesen tapétázni, ami adhat egy jó kontrasztot a másik három falszakasznak.

Bútorokat húzd el a faltól

Ahol a tér megengedi, ott érdemes kipróbálni, hogy milyen látvány nyújt, ha a megszokott fal menti bútor elhelyezést egy alkalmas helyen megbontjuk. Például a kanapé elhúzható a faltól és egy mögé helyezett képtartó polcon dísztárgyak, képek és hangulat lámpa is elhelyezhető.

Szedd szét a dohányzó asztalodat

Ha a dohányzó asztal lapját le lehet szedni, akkor működhet. Akinek tetszik az ötlet, szedje le az asztallapot és tegye le a földre néhány könyvből kialakított lábra. Ez a megoldás bohém hangulatot kölcsönöz egy fiatal ember lakásának.

Színes tárgyak a fali polcon

Tegyél színes tárgyakat, dísztárgyakat a fali polcra látható helyre. Ezek szem előtt vannak állandóan és fel fogják dobni az adott helyiség hangulatát. Ilyen nálunk is van az étkezőben, és nagyon jól sikerült.

Olvasó sarok

Alakíts ki egy kényelmes olvasó sarkot egy süppedős fotellel, hangulatlámpával és egy szép képpel a falon. A fotel mellé közvetlenül egy kis polcot rakjál, az éppen olvasott könyveidnek és magazinoknak. Ezek mellé a polc tetejére jó ötlet rakni néhány dísztárgyat vagy fényképeket szép keretekben.

Cserélj le egy-két lámpát

A lámpák lecserélésével új hangulatot adhatsz az adott lakás résznek. A funkcionális lámpákat design lámákkal cserélheted le, ami illeszkedik a több lakásdekorációs ötletedhez. Ezek lehetnek akár mennyezeti vagy fali lámpák, de a legegyszerűbb beállítani egy szép lámpaernyőjű hangulatlámpát.

Fa ülőke a kád mellett

Tegyél egy kerek ülőfelületű fa ülőkét a kád mellé. Rakjál rá egy fürdőolajat, fürdősót, mosókendőt, szivacsot és egy illatos szappant. Ez olyan romantikát fog kölcsönözni a fürdőszobádnak, hogy minden nap mosolyogni fogsz.

Képek a WC falon

Tegyél jó néhány színes képet a WC falára, amik igazán jó hangulatot adnak ennek a kis helyiségnek. Fesd a WC falát valamilyen színes pasztell festékkel át és ez a két átalakítás egy meghatározó friss egyéniséget ad a kinézetének.

Konyhafelszerelés

Konyhafelszerelés választékunkban egyelőre csak néhány terméket találtok, de tervezzük ezek bővítését is a krémszínű, romantikus stílusban. Ezek jó kiegészítői lehetnek egy tradicionális, de egy modern konyhának is. A teljes választékot illetően a következő termékeket tervezzük felvenni a kínálatunkba:

Étkészlet, tányérKonyhai eszközKonyhai robotgépKonyhai kiegészítők

A konyhafelszerelés kínálatunkban meg fogjuk keresni a legjobb minőségű konyhai robotgép márkákat és megpróbáljuk őket behozni a választékunkba. Ezek igazán nagy segítséget nyújtanak, az otthoni házias ételek elkészítésében. Élmény velük előkészíteni a különböző összetevőket, krémeket, habokat, tésztákat, reszelt és darabolt hozzávalókat.

Kert

Kerti bútor kínálatunkban is a világos pasztell színeket és a természetes fa színeket részesítjük előnyben. A kerti bútorok területen is jelentős bővítést tervezünk a jövőben.

Kerti asztalKerti székKerti padokKert díszek és kiegészítők

Kerti szerszámok, eszközök választékunkban a kert szépítésére és a szórakozásra koncentrálunk. Emellett az ehhez szükséges modern, kipróbált szerszámokat, eszközöket tartjuk a virtuális polcokon. Az általunk tartott termékeket régóta használjuk otthon és a baráti családok kertjeiben és nagyon jó tapasztalatokat szereztünk velük. Ezen a területen a következő termékeket találhatjátok:

Kerti grill, grillsütőKarcher magasnyomású mosóGardena öntöző eszközök, kerti szerszámokFiskars kerti szerszámok

Kerti grill, grillsütő

Évről évre egyre több grilleztek a kertben modernebb eszközökkel és nem csak szalonnasütésre gyűlik össze a baráti társaság. Egy modern kerti grillnél a sütőfelület mérete egyre inkább előtérbe kerül. Ez határozza meg, hogy például hány szelet húst, hamburger pogácsát vagy kolbászt tudsz egyszerre grillezni. Ez a szám minél nagyobb, annál többen tudtok egyszerre ebédelni vagy vacsorázni. Nem kell még 10-15 percet várni a következő adagra. A kerti grillsütő különböző változatokban létezik:

faszenes,gázos,elektromos.

Mi a faszeneset szeretjük a legjobban, mert az ezeken készített ételek íze még pikánsabb a füsttől. Néhány ötlet és recept a kerti grillezéshez a nagyvilágból.

Magasnyomású mosó és kerti szerszámok

A tavasz beköszöntével mindenki rendbe szeretné rakni a kertjét. Ehhez nagy segítséget nyújt egy jó magasnyomású mosó. Ezzel könnyedén megtisztíthatod a teraszt, a kerti bútorok minden darabját, egyéb kerti eszközöket, lépcsőt, lábazatot és akár óvatosan, kicsit távolabbról még egy napernyőt is. A kompakt kiviteleket könnyedén leviheted magaddal telekre is, ahol szintén gyors és hatékony munkát tudsz vele végezni. A hatékonyság nem csak a gyorsaságra igaz, hanem a tisztításhoz elhasznált vízmennyiségre vonatkozóan is. Késő ősszel mikor elteszed az eszközöket, érdemes a pisztolyok végét ecetbe beáztatni, hogy tavasszal a lerakódott vízkő ne akadályozza munka elkezdését. Persze ha nem csináltad ezt meg ősszel, akkor használat megkezdése előtt is egy-két órás áztatás után leoldódik a lerakódás a fúvókában.

Ha készen vagyunk a környezet megtisztításával, már félig jól is érezzük magunkat. Ilyenkor mi már ki szoktunk ülni egy finom forró kávéra a frissen mosott teraszra a megszáradt csillogó kerti székekre. Amikor nézelődünk a teraszról, akkor felmérjük hogy melyik növényt hogyan metsszük meg és hova milyen új virágokat ültessünk. Azaz elkezdődik a kertészkedés. Ehhez több éve bevált eszközöket használunk a Gardena és Fiskars cégek termékei közül. Az egyik kedvencünk a  Fiskars lombgereblye, aminél jobb eszköz még soha nem volt a kezünkben. Utána jön az ágvágó, metszőolló és a kézi fűrész, amivel megfelelő formára alakítjuk a fákat és bokrokat. Aztán meg szoktuk keresni a Gardena akkumulátoros szegélynyíró ollót is, amivel gyerekjáték a profi munka. Ezt nem mindig találjuk meg elsőre, hiszen ez nagyon könnyű és kicsi gép, amit bárhova be lehet rejteni ősszel, amikor elrakjuk. Aztán indulunk a fű további gondozásával, füvesítéssel, nyírással és öntözéssel, amihez szinten találtok profi eszközöket a választékunkban.

Reméljük megtaláljátok kedvenc stílusotokat és színeiteket, illetve a kertszépítés minőségi eszközeit, szerszámait.

Itt megnézhetitek a webáruház teljes kínálatát >>

Digitális Intelligencia és Online Marketing tanácsadás

2020 májusában nyitott webshopunk, webáruházunk mellett, Digitális Intelligencia és Online Marketing tanácsadást is végzünk. A csapatunkban megtalálható minden szükséges szakértelem egy kicsi vagy közepes vállalat teljes digitális átalakításához. A tapasztalataink szerint 6 és 12 hónap között már megtérül a beruházás. Ezt olyan módon érjük el, hogy a webes értékesítési csatornán jelentősen megemeljük a vevők számát és ezzel párhuzamosan az árbevételt is. A szakmában az az általános tapasztalat, hogy lehet  webes hirdetésekkel is jelentős mennyiségű új ügyfeleket szerezni. Ennek ellenére hosszú távon a vállalat digitális optimalizálása biztosítja optimálisan és fenntarthatóan a fejlődést minden területen. Az organikus keresési csatorna fogja átvenni hosszú távon az internetről érkező vevők megszerzését 30-40%-ban. Általánosságban azt lehet mondani, hogy egy induló webáruháznál vagy egy nem optimalizált webáruháznál ez a szám 10%-alatt van.

Amennyiben a céged weboldalát vagy webshopját szeretnéd magasabb frekvenciára kapcsolni, akkor jelentkezzél nálunk! Megbeszélünk egy ingyenes előzetes elemzést és konzultációt, ami alapján megtudhatod, hogy hol állsz, és eldöntheted, hogy merre szeretnél tovább lépni.

Itt megnézhetitek az Online Marketing tanácsadás várható eredményeit >>

A Webshopot a Bell Services Kft. üzemelteti, és a Tanácsadás Üzletág pedig segít nektek egy jó színvonalú webáruház vagy weboldal kialakításában. Gyakori kérdések és érdekes témák találhatóak a Lampone cikkei között, érdemes ellátogatni oda is. Ha szükséged lenne több információra, akkor keressél minket a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek valamelyikén.

Hírlevél

Oldaltérkép

Webshop főoldalKis bútorLakásdekorációKonyhafelszerelésKerti bútor, kertészkedésKerti szerszámokKerti grillKerti kisházElőtető

Vásárlói fiók

BelépésRegisztrációKosárRészletes keresésOnline marketing tanácsadásLampone online marketing blogHogyan tudsz több vevőt szerezni?Kerti pavilonKocsibeálló

Információk

MKB Plaza - Adventi vásárÁltalános szerződési feltételekAdatkezelési tájékoztatóFizetésSzállításElérhetőségekFalfesték: Dulux, Héra, Poli-FarbeFali dekoráció, faldekorációTerasztető

Lampone Webshop - Bell Services Kft.

Tel: +36 20 510 6240

email infolampone.hu

  

Online Marketing tanácsadás 
Webshop optimalizálás

Tel: +36 20 975 4476

Cookie beállítások Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Nem engedélyezem Cookie beállítások

TAGS:sdekor ci tor lak

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
ampm Store — Too Much Good Stuf

   COVID-19: Important Updates Skip Navigation

Inicio - FROSCH

  Cambiar navegaciónLa marcaProductos Frosch EcológicoFrosch BabyFrosch Zero AlergiasSoluciónCompromisoSostenibilidadComposiciónContacto Tu cesta e

Todd Henry, founder of Accidenta

  AboutContactBOOKSRESOURCESPODCASTSSPEAKINGOVERVIEWCHECK AVAILABILITYTOPICSHow To Be Brilliant At a Moment’s NoticeUnleash Your Best Work Every DayBe

Asociația San Lorenzo dei Rome

  Sari la conținutMeniuHomeDespre noiProiecteBRAȚELE PĂRINTEȘTITOIAGUL NĂDEJDIIBUONI PASTINoutățiContactAsociația San Lorenzo dei RomeniDăruire

The Giving Department - Corporat

  Skip to contentContactAbout usCorporate ServicesPhilanthropistsCase studiesNews &#038; InsightsMenuAbout usCorporate ServicesPhilanthropistsCase studi

- Un espacio para destinos singu

  .mh-header-title, .mh-header-tagline { color: #ff0707; }Un espacio para destinos singularesInicioCONTACTOMI CURRICULUM VIAJEROSOBRE MÍMISCELANEAREFLE

The Word Collectors

   The Word Collectors About The Book

Inicio - Vero4Travel

  Saltar al contenidoContactoPublicidadColaboraMediosInicioDestinosÁfricaAméricaAsiaEuropaOceaníaEstilos de viajeEscapadasGrandes viajesRutas en coch

Fundación Cajamurcia

  

Webvisual &#8211; Federació de

  

ads

Hot Websites