Mobil applikáció fejlesztés, alkalmazás készítés - AppSolution

Web Name: Mobil applikáció fejlesztés, alkalmazás készítés - AppSolution

WebSite: http://www.seo-arak.hu

ID:305658

Keywords:

ci,applik,Mobil,fejleszt

Description:


Szolgáltatásaink Árak Applikáció fejlesztés Android applikáció fejlesztés iOS applikáció fejlesztés Huawei applikáció fejlesztés Kiterjesztett valóság AR-VR Magazin applikáció fejlesztés Játék applikáció készítés Hybrid applikáció fejlesztés IT specifikáció készítés Éttermi applikáció fejlesztés Taxi applikáció fejlesztés Munkáinkból GYIK Blog Kapcsolat

Szolgáltatásaink

A teljesség igénye nélkül az alábbi szolgáltatásokkal tudjuk segíteni az applikáció fejlesztéssel vagy más szoftverfejlesztéssel kapcsolatos ötleted megvalósítását.

Android applikáció fejlesztés

A legelterjedtebb operációs rendszer, az eladott mobil eszközök ~87%-át lefedi.

IT specifikáció készítés

Alkalmazások részletes megtervezése és szakmai dokumentálása.

Éttermi applikáció fejlesztés

Éttermi applikációk és foglalórendszerek fejlesztése.

Kiterjesztett valóság (AR/VR)

Kiterjesztett valóság és virtuális valóság applikációk fejlesztése.

iOS applikáció fejlesztés

A második legelterjedtebb operációs rendszer, az eladott mobil eszközök ~13%-át fedi.

Huawei Applikáció fejlesztés

Fejlesztünk Huawei készülékekre is és publikáljuk a kész appokat.

Taxi applikáció fejlesztés

Taxi applikáció és kompeltt diszpécser felület fejlesztés.

Játék applikáció fejlesztés

Játékfejlesztés mobil eszközökre Unity keretrendszeren belül.

Ajánlatot kérek
Nézd meg, hogy Mi hogyan dolgozunk

Mobil applikáció fejlesztés árak

Miért kerül egy közepes mobil applikáció 5-13 millió forintba?

Rögtön az elején fontos tisztázni a mobil alkalmazás fogalmát, mivel sokan visszaélnek ezzel, kihasználják az érdeklődők szakmabeli hiányosságát és bizalmát. Mobil alkalmazásként próbálnak eladni olyan egyszerű mobilra is optimalizált weboldalakat, melyek mobilkészülékeken is megfelelően jelennek meg. Ez NEM mobil alkalmazás, csupán egy weblap, ami mobil eszközökre van optimalizálva és alkalmazás keretben megjelenítve (pl. WebView). A mobil alkalmazás operációs rendszer specifikus, többnyire Android, iOS, esetenként Windows rendszerekre fejlesztett alkalmazás.

A másik probléma az applikációk sokszorosítása. Valaki lefejleszt egy 'sablon' appot (vagy ami még rosszabb, készít egy "fejleszd magad" csomagot, mint egy kis WordPress sablon), majd új dizájnt húz rá, mókolgat a menüpontokkal és ugyanazt a kódot több példányban értékesíti. Ezeket a megoldásokat a Google és az Apple is egyaránt korlátozza.

Na, de térjünk vissza az árakra. Nem mi vagyunk a legolcsóbbak a piacon, ezt elismerjük. Nem is célunk a legolcsóbbnak lenni, sőt az a célunk, hogy a konkurens cégeknél drágábban dolgozzunk, és mégis minket válasszanak az ügyfelek. Hogy miért? Erre egyszerű a válasz, azért, mert minőségi szolgáltatást és támogatást nyújtunk, nem mellébeszélünk, az ügyfeleink valóban azt kapják, amit és amikorra megrendelnek. Nem bohóckodunk titokzatos szavakkal, varázslatos trükkökkel vagy nem létező referenciákkal, és nem aggatjuk magunkra a "leg" képzőket. Agilis módszerekkel az ügyfeleinkkel együtt gondolkodunk, ötletelünk és megvalósítjuk az elképzeléseit.

Mégis akkor milyen árakkal számoljanak a leendő ügyfelek? Átlagosan 16.500 forint óradíjjal. Az óradíj projektfüggő! Az egyszerűbb projektet junior fejlesztők is könnyedén megvalósítják, de az egyedi, összetettebb projektekre már minimum medior, de a legtöbb esetben senior fejlesztőre is szükség van. A tudást, a precizitást és a minőséget meg kell fizetni. Egy közepes alkalmazás kb. 300-800 órát vesz igénybe, tehát kb. nettó 5 000 000 - 13 000 000 forint közé kalkulálható egy ilyen fejlesztés. Egy kisebb alkalmazás fejlesztése már nettó 3 000 000 forinttól is elérhető nálunk.

A fejlesztési költségek mellett, érdemes számolni egyéb költségekkel is, melyek igény szerint a következők lehetnek:
Projektmenedzsment: 150 000 - 500 000 Ft.
Dizájner munkadíja: 150 000 - 400 000 Ft.
Store publikálási költségek: 150 000 - 300 000 Ft.
Tárhely és hoszting szolgáltatások: 30 000 - 200 000 Ft.
Szakmai IT specifikáció készítés munkadíja: 300 000 - 800 000 Ft.
Marketing és jogi támogatás: 50 000 forinttól.
Egyedi landing page/promóciós felület: 190 000 - 350 000 Ft.

Ajánlatot kérek
66122

Bögre kávé

13602240

Megírt kódsor

80291

Kiszolgált felhasználó

118

Sikeres projekt

A mobil platformokról

Röviden az Android, az iOS és egyéb platformokról, valamint a Google Play, az App Store és az AppGallery áruházakról.

Alapvetően kettő széleskörűen használt platform létezik. Magasan az élen az Android rendszer, ezt követve az iOS, de telepíthető alkalmazást tudunk készíteni Windows és Tizen operációs rendszerekre is. A legnagyobb célközönséget továbbra is az első két operációs rendszer alatt futó alkalmazásokkal, tehát az Android és iOS applikációkkal lehet elérni. Olyannyira, hogy ez a két platform lefedi a forgalomban lévő készülékek 98%-át. Az android platformon folyamatosan bővülő áruházak jelennek meg gyártó-specifikusan, ilyen például a Tizen és az AppGallery. Céljuk, hogy az adott platform alatt a legjobb eszköz-specifikus teljesítményt és megjelenítést érjenek el. Mi folyamatosan lépést tartunk ezekkel a technológiákkal, hogy minél szélesebb körben érhessük el ügyfeleinket.

Ügyfeleink között vannak, akik kizárólag Android alkalmazás fejlesztésre kérnek ajánlatot, de vannak akik kifejezetten iOS alkalmazás fejlesztést igényelnek. Természetesen, ha csak egy eszközre fejlesztünk, kevesebb munkaórát igényel, így valamivel kisebb költséggel is járhat az alkalmazás elkészítése. Napról napra egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a Google Play és az AppStore-on felül a kisebb célközönséget célzó áruházi megjelenésben, például a Tizen és az AppGallery áruházakba történő fejlesztésben és publikálásban, amikkel már szintén van tapasztalatunk.

Kiforrott alkalmazásfejlesztési irányelveket, megfelelő fejlesztési folyamatokat, kódnyelveket és saját fejlesztési környezetet használunk. Többnyire multi-platform alapon fejlesztünk Google Flutter környezetben, így az elkészült alkalmazásokat platform-függetlenül, sokkal kisebb hibafaktorral és határidővel készítünk el más megoldásokhoz képest. Ez a megoldás egyszerre költséghatékony és fejlesztési szempontból is reszponzivitást biztosít.

További szolgáltatásaink:
Google Play, Apple Store, AppGallery és Tizen Store publikálás
Tárhely és hoszting szolgáltatások
Szakmai IT specifikáció készítés
Marketing és jogi támogatás
Egyedi weboldal és webes alkalmazások fejlesztése
Egyedi landing page fejlesztés

Ajánlatot kérek

Galéria

Applikáció fejlesztés képernyőképek néhány korábbi projektünkből.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Érdekelnek az applikáció fejlesztéssel kapcsolatos hírek és újdonságok? Hetente csak egyszer, de garantáltan hasznos tartalmat küldünk!

Sikeres feliratkozás!

A személyes adataidat nem osztjuk meg senkivel!
További információkért tekintsd meg az Adatvédelmi szabályzatunkat.

Az applikáció fejlesztés folyamata

Fejlesztési - kivitelezési és fizetési ütemezés.

Alapvetően 4 ütemre bontjuk az applikáció készítés folyamatát:
Szerződéskötés és előleg,
Dokumentáció, drótváz és UI dizájn elkészítése,
Fejlesztés folyamat, tesztelés és demózás (a termék bemutatása),
Hibajavítás és az élesíthető 1.0 verzió átadása
A szerződéskötést megelőzően lehetőség van csak a projekt dokumentáció, a UI és a drótváz elkészítésére szerződni. Nagyobb vagy összetettebb projektek esetében ezt ajánljuk, mert csak így tudjuk pontosan felmérni az igényeket és csak így tudunk átfogó és transzparens képet adni arról, hogy pontosan mit is fogunk fejleszteni, mikorra fogjuk tudni teljesíteni és mennyibe fog ez kerülni neked.

Hasonlóan történik a fizetés ütemezése is. A szerződéskötést követően a projekt 30%-át előlegként, a dokumentáció, a UI dizájn és a drótváz átadását követően ismét 30%-ot, a demó verzió bemutatását és átadását követően szintén 30%-ot, majd a hibamentes, végleges verzió átadását követően pedig a maradék 10%-ot kérjük el ügyfeleinktől. Agilis fejlesztési metodikát alkalmazva óradíj alapon dolgozunk. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztési folyamat közben is lehetőséged van eltérni a tervtől, azonban a projekthez rendelt óraszámot betartjuk, a plusz fejlesztések, módosítások és egyeztetések miatt keletkezett plusz órákat -bár rugalmasan- de felszámoljuk. Így biztosítjuk minden ügyfelünk számára a határidőre történő minőségi teljesítést, mert ellenkező esetben Te sem örülnél, ha más projektje miatt csúszna meg a saját projekted.

A szerződéskötést optimális esetben egy szakmai IT specifikáció készítése előz meg. Ez a specifikáció jellemzően nagyobb, vagy összetettebb projekteknél kerül előtérbe, fontos eleme az alkalmazás pontos lefejlesztésének. Jellemzően a projekthez kapcsolódó applikáció és háttérrendszer részletes bemutatása, funkciói, valamint a szerver és kliens oldali követelmények bemutatásából áll. Egy ilyen dokumentum jelentősen megkönnyíti és felgyorsítja a fejlesztési folyamatot, az applikáció tesztelése egyszerűsödik és a fejlesztők utólag is jobban átlátják a projektet egy későbbi továbbfejlesztés alkalmával.

A UI dizájn és drótváz pontos képet ad a projekt szerkezeti felépítéséről, megjelenéséről, az applikáció funkcióiról és a funkciók közötti kapcsolatokról. Az elfogadást követően már a fejlesztőkön a hangsúly, kezdődik az applikáció fejlesztés. A demó verzió az alkalmazás tesztelhető verziója, melyet Android és iOS eszközön is biztosítani tudunk és prezentálunk. A prezentálás előtt 3 faktoros tesztelés alá vetjük a szoftvereket, így csakis sikeres tesztelést követően mutatjuk be a szoftvert. A demózás alatt esetlegesen feltárt hibákat a Megrendelővel közösen összegyűjtjük, javítjuk, majd újabb ellenőrzést követően véglegesítjük. Az alkalmazás fejlesztés folyamata ezzel zárul le. A végleges verziót követően lehetőség van az applikációk publikálására is, melyet egy új megállapodás keretében végzünk el.

Ajánlatot kérek

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran az ajánlatkérés is gondot okozhat, hiszen kevesen értenek az applikáció fejlesztéshez, ezért az alábbi előre megválaszolt kérdésekkel próbálunk segíteni abban, hogy a megkeresésedre minél pontosabb választ tudjunk adni Neked.

Szükségem van applikációra? Miért lehet fontos számomra?

Valójában a mobil alkalmazás egy online marketing eszköz. Bevételt generálhatunk belőle, és az ügyfél elégedettséget is növelhetjük. Optimális esetben a meglévő ügyfeleink kiszolgálásának színvonalát növelve új ügyfelekre tehetünk szert, mindemellett növeljük a cégünk presztízsét is. A funkciók, az ötletek és igények száma végtelen, meglátásunk szerint kellő időt kell szánni a tervezésre és az átgondolásra, amiben szívesen segítünk.

Nem minden üzletnek van szüksége applikációra. Ugyanakkor egy jó applikáció jelentős profitot tud termelni a tulajdonosa számára. Magasabb ügyfél elégedettséget eredményez, vagy akár közvetlen bevételi forrást jelenthet. A titok a gondos tervezés, a jó funkcionalitás és a precíz kivitelezés egy megfelelő háttérrel rendelkező csapattal!

Elég jó az ötletem ahhoz, hogy app legyen belőle?

Bár rengeteg mobil alkalmazás létezik, de egy jó applikációra mindig van kereslet! Merítsünk ötletet akár az áruházakból, vagy ha teljesen új koncepciónk van, nézzük meg, mennyire életképes az ötlet applikáció formájában!
Tervezzünk közösen! Készítsünk üzleti tervet, számoljunk utána, hogy mennyi idő múlva és milyen formában térül meg a befektetésünk. Ellenőrizzük legalább a Google és App Store-okban, hogy létezik-e már ilyen vagy hasonló alkalmazás!

Hogyan tudok pénzt keresni az appommal?

Egy app többféleképpen is hozhat számunkra hasznot, közvetlen és közvetett bevételi forrást jelenthet.
Egyrészt jelentős marketingértékkel bír, növeli az ügyfél elégedettséget, vásárlói felületet biztosíthat, másrészt applikáción belüli előfizetéssel azonnali profitot termelhet.

Különböző automatizálások (értesítések, emlékeztetők, bonyolult számítások, adminisztrációk, kimutatások…stb.) segítségével egyszerűsítheti a cégek mindennapi munkáját és erőforrást szabadít fel. Gondoljunk bele, hogy ha akár csak egyetlen alkalmazott munkáját kiváltja az app, 1 év alatt már több millió forint megtérülést hozhat.

Titoktartási szerződéssel tudom védeni az appom ötletét?

Igen. Amennyiben a megrendelő vagy érdeklődő szeretné, titoktartási szerződésben nyilatkozunk, hogy az ötletet és az elénk tárt egyéb adatokat üzleti titokként kezeljük, még abban az esetben is, ha nem minket választ a kivitelezéssel. Akár a saját, általunk készített dokumentumot is rendelkezésre tudjuk bocsátani, de természetesen az ügyfél által előkészített dokumentum is lehet alapja a további megbeszélésnek. Szerződéskötés esetén a szerződés alapvetően tartalmazza a titoktartási kötelezettséget.

Kinek a tulajdona lesz az app a fejlesztést követően?

A megrendelő ötlete, mi csak megvalósítjuk. A fejlesztés végén az applikáció szerzői joga átadásra kerül, és a megrendelő tulajdona lesz. Ezt szerződésben is vállaljuk.

Kiegészítő szolgáltatásaink

A mobil applikáció fejlesztés mellett, számos hasznos kiegészítő szolgáltatást kínálunk, mint például: support, termékbevezetés, hoszting szolgáltatások.

Standard

29.900 Ft/hó

Hosting/tárhely Behatolásvédelem Store figyelés: értékelések és kommentek adminisztrálása Biztonsági mentés Érdekel

Business

79.000 Ft/hó

Hosting Tárhely Behatolásvédelem Store karbantartás: Értékelések és kommentek adminisztrálása Biztonsági mentés Store verziók és a szükséges frissítések követése Kiterjesztett garancia: további 6 hónappal Érdekel Népszerű!

Professional

219.900 Ft/hó

A Business csomagon túl az alábbikat tartalmazza: Biztonsági mentés Store verziók és a szükséges frissítések követése Kiterjesztett garancia: további 6 hónappal Rögzített óradíj 12 hónapra Magas prioritású hibajegyekre 24h belül reagálás Érdekel

Kapcsolat

Az alábbi kapcsolati form kitöltésével érdeklődhetsz vagy kérhetsz árajánlatot. Megtalálod további elérhetőségeinket és a térképen is tájékozódhatsz.

Irodánk címe

1138 Budapest,
Meder utca 2-4 B. épület 9.em.
Útvonaltervezés

Parkolási lehetőségek

Kép megtekintése

Telefonos elérhetőségünk

+36 30 661 9814

Email címünk

info@appsolution.hu

Mobil applikáció fejlesztés Android és iOS eszközökre. Egyedi mobil app fejlesztés az ötlettől a megvalósításig. AppSolution Kft.

Hasznos linkek
Google Play App Store App Gallery Tizen Store AppSolution
Segédletek
Adatvédelem Cookies GYIK CRM Blog
Store linkek

Áruházi jelenlétünkGoogle Play

Áruházi jelenlétünkApp Store

Áruházi jelenlétünkAppGallery

Áruházi jelenlétünkTizen Store

TAGS:ci applik Mobil fejleszt

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Home | Timecircus

  Skip to main content Toggle navigation HomeProjectenVi

Címlap | Öveges József Tanár

  Ugrás a tartalomra Öveges József Tanáregylet

Society of Helpers | Helping in

  HomeHistoryAbout UsSponsored MinistriesReligious LifeVoices of HopeContactSelect Page Society of Helpers US ProvinceLiving our charism in the US sin

WebÁruház - WebÁruház, arany

   Regisztráció Belépés Kosár: 0 db termék
0

FCA - Federación Cántab

   FCA Noticias (current) Fotos Circulares

IUTA | International Ultra Triat

  IUTAAboutMembershipRulesWaiverConstitutionAnti-DopingCertificateFAQCommitteeContact usPrivacy PolicyLegal NoticeRacesRace FactsRace Calendar 2022Race

Alrisa Sociedade Imobiliária, a

   Este site utiliza cookies, com o objetivo de melhorar a sua utilização. Ao navegar no site estará a consentir a sua utiliz

Tabletták az erekció javítás

  Mikor érdemes potencianövelőt szedni?Tabletták az erekció javítására a gyógyszertárakbanTartalomA leghatékonyabb erekciós tabletták 2020E

Obec Podlesí - Oficiální str

   +420318627127 obec@obecpodlesi.czObecPodlesíStředočeský krajObecPodlesíStředočeský kraj rozšířené vyhledáváníObecZastupit

Ingyenes emailcím divatklub.hu

   Belépés

ads

Hot Websites